sånt som hänt de senaste 24 timmarna.

Kicki sover i soffan. Plötsligt rusar hon upp och börjar leta efter något. Det visade sig att hon letar efter någon jävla mapp som hon ska ha sina skolpapper i.
Det jag inte kom underfund med var varför hon trodde att den skulle ligga hemma hos mig. Men till hennes försvar hade hon nog inte riktigt vaknat än.




Står i kön till flummride och som ni säkert vet är det vatten under trapporna. Smsar och tänker inte så mycket som vanligt. Plötsligt tappar jag greppet om mobilen och den flyger iväg. Hela händelsen utspelar sig i slow motion framför mina ögon. Som tur var landade den så den fick lite stöd av trappan och stannade kvar där. Han som kollade åkbanden försäkrade mig dock att det hade inte gjort något om den hade fortsatt mot vattnet eftersom han var så himla snabb och hade lätt kunnat få tag i den. Vet inte om jag trodde hel hjärtat på det där..


Och när vi åkte colorado satt det en kille på kanske 12 bast bredvid mig. När jag vänder på huvudet ertappar jag honom med huvudet nästan nere i mitt linne. Och jag försäkrar er om att jag har inte alls några bomber överhuvudtaget, fast han verkade uppskatta dom ändå. Och naturligtvis börjar han flytta närmre mig. Så var jag tvungen att bre ut på det lite och började prata ivirgt med Kicki och Josefina om hur coolt det hade varit att ha sex i den karusellen. Tyckte nästan synd om den lilla killen... Nästan. Och visst hade det varit fett att ha sex i colorado!?


OCH något som verkligen är värt att nämnas är att jag nästan övervann min fobi mot hajar. Vi skulle kolla 3D film, och såklart är det en jävla naturfilm och såklart är det hajar med i den. Visserligen tog jag av mig glasögonen och gömde mig i Josefinas knä. Men bara att jag var i samma biosalong där de visade film på hajar är en stoooor merit för mig. Så creds to me, I fucking rock!

Vad tycker andra?

Lämna ett litet spår här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Jag tycker:

Trackback
RSS 2.0