Plötsligt i Vinslöv.

Vi hade en väldigt händelserik lördag kan man lungt säga. Kvällen började med gemensam middag hemma hos Melich och efter det började festen. Blev mycket dans, särskilt Macarena-dansen.
Efter det gav vi oss iväg i Vinslöv till en annan fest, det var någon som fyllde år (?). Påvägen beskriver Linnea en pool som "bara hög inte ens rund" hon menade dock djup. Och så hittar Elin en av kvällens fynd, en brandmanshjälm som numera ligger på mitt rum. 

På festen var vi i c.a 45 minuter och under den tiden hann mycket hända t.ex blev det bråk mellan Melinda och någon liten fjortis vilket ledde till att han som hade festen sa att den var slut.

Då var det att vandra hem till Melich igen och då började grejer hända..
Vi kom på att vi inte orkade gå (man blir chockerad över hur "stort" Vinslöv är egentligen). Först tänke vi på taxi men det uteslöt vi ganska snabbt. Så då hade vi två alternativ kvar, sno cyklar eller lifta. Kimmy gillade tanken på att lifta men uppenbarligen krävs det mer än att visa lite goodies för att få bilisterna att stanna. Och ingen litar på folk heller eftersom alla verkar låsa sina cyklar nu för tiden. Dock lyckades vi få med oss en cykelhjälm.
När vi kommit en bit kommer en man på en cykel. Kimmy skriker "KAN DU SKJUTSA MIG TILLL RONGVÄGEN!?" (det heter egentligen ringvägen) Mannen stannar och Kimmy får hoppa på. På köpet fick hon också hans jacka. Fast hon vågade inte åka hela vägen med honom, hans avsikter verkade inte vara så oskyldiga.
Sedan kommer jag och Kimmy på att vi ska tjuvbada i någons pool. Vi hittar ett hus där det är släckt och smyger fram till staketet. Vi går igenom planen åtskilliga gånger. Sedan kollar jag bort på de andra som är påväg och säger "men tänk så ringer dom polisen?" Och när jag kollar på Kimmy igen är hon redan borta vid poolen. Så det var bara att hoppa över, smidig som man är och knalla bort. Vi räknar till tre och ställer oss upp och märker till vår besvikelse att de har sånt skydd över poolen.

När vi väl kom hem till Melich igen käkade vi pommes och sedan gick alla och la sig förutom jag och Elin. Vi satte på camp rock. Vi blev väldigt sugna på att paddla kanot och kanske till och med avancera till en motorbåt. ;)

Har nog aldrig skrattat så mycket på en och samma kväll. Det var underbart.


Vad tycker andra?
Postat av: kimberly

hahaha helt klart en av de bästa kvällarna ngnsin !

2009-07-19 @ 17:16:13
Postat av: elin

verkligen en av de bästa kvällarna någonsin!

ni/vi är så jävla bra! :)

2009-07-19 @ 17:18:30
Blogg: http://rosaelvisp.devote.se
Postat av: melich

bästa kvällen på länge! så goa är vi :D :D

2009-07-19 @ 20:20:26

Lämna ett litet spår här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Jag tycker:

Trackback
RSS 2.0