I'M GONNA ROCK OUT WITH MY COCK OUT!

Sitter här i skolan och lyssnar på Anti-Flag som då ska till siesta! (yesyesyesyesyes!) Börjar känna sommar i äkta festival anda!

i egen hög person.
          Jag med mitt kära siesta! armband. Bilden är omgjord i PS.

Ikväll ska vi till en turkisk restaurang i Malmö för att ha en farväl middag med våra italienare, snyft. Vill inte att Irene ska åka hem, kommer sakna henne så sjukt mycket. Kanske råkar försova mig imorgon så att hon missar tåget till Kastrup (muhahaha).
De senaste dagarna har varit underbara eftersom Irene har varit hemma hos mig nu i snart en vecka. Men imorgon åker hon tillbaka till Italien.

Imorgon blir det fest eftersom det är valborg, har dock ännu ej bestämt mig var jag ska ta vägen.. Statsparken eller Danmark? Eller kanske något annat? beslutsångest, jag är sämst på att bestämma saker. Bler alltid så velig. baaaah!hej hopp elefantpenis.

Underhållning på Lunds central.

Vi har sedan en tid hållt på med att arbete till klimatkampen där vi ska försöka påverka får omgining lokalt att bli mer miljömedvetna. Så idag gav vi oss ut med gitarr och skylt där det stod :
" Köp en knapp eller skänk en slant till vår gatumusikant. Alla pengar till WWF"
Så satt Josefina bredvid oss och spelade. Och reaktionerna var idel posetiva och folk blev inte bara gladare av musiken utan de uppmärksammade också WWF. Vi tjänade ihop en hel del faktist.
Fast sen kom polisen och sa att vi inte fick stå där, så vi fick byta plats och den var inte lika bra. Efter ett tag gav vi upp, men det var en jätte trevlig dag faktist.


Sitter nu här och blir nästan vimmelkantig av mitt sötsug. Jag hade nästan gjort vadsomhelst för lite godis just nu!
Mamma har precis hjälpt mig att fixa enkäter till mitt psykologi arbete som ska handla om tvångshandlingar. Jag valde det eftersom jag själv lider utav detta. Fast mina tvångstankar är lindriga om man jämför med sånna som har tvångstankar som kontrollerar hela deras vardag. & tur det!
Nej nu ska jag sova.hejhopp elefantsnopp!


Upplyst var det ja...

"att vi fortfarande låter en helt land stänga ner all verksamhet för att en snubbe i en sagobok som skrivits om tusentals ggr hängde runt
lite på ett kors och så är för mig utanför mitt förstånd.
å tro mig, jag är en av de upplysta.
jag äter varken kött eller tror på den de kallar gud/jesus/whatever.
tänk om "gummitarzan" skrivits då, å dåtida oupplysta människor hade tagit den som sin heliga skrift, fan så mye roligare vi kunde haft då.
eller kanske "frankenstein", då hade kanske monstret där varit den som gick på vatten?!"


Dessa meningar kommer direkt från Siesta! bloggen..
Jenny Wesséus kallar sig upplyst vilket jag inte håller riktigt med om. Jag gillade verkligen Siesta! bloggen trots sina uppehåll i bloggandet. Det var kul att få läsa om arbetet bakom den älskade festivalen. Men när man läser något sånt här så kan man ju inte låta bli att bli besviken.

Man borde aldrig, aldrig trycka ner någon religion. Religion betyder jätte mycket för många och för många har det också varit ett stort stöd. Och när man är en sådan offentlig person som Jenny är och hon är dessutom Siesta! festivalens annsikte utåt så borde hon om någon tänka på vad hon skriver. Det hon säger/skriver kommer ju förknippas automatiskt med festivalen. Och hon ska vara en förebild..

Så nu undrar jag, hur "upplyst" är hon egentligen?
Här har ni läken till inlägget.


Update om helgens festligheter kommer strax.
hejhopp!


Damm i näsan.

Idag kom lilla söta Fina från Lund och hälsade på lilla mig. Och då gick vi på stan och jag hittade en skit snygg läderkjol på second hand. 150 kr bara. Och jätte glad blev jag! Sen så köpte jag ett leopard linne som jag ska ha till. Har som sagt slarvat bort min kamerasladd och den enda datorn här hemma där man kan stoppa in sitt minneskort är Tomas dator. Så jag kan inte visa det.
Sen gick iallafall jag och Fina och köpte Ben & Jerrys och satte oss på min balkong och njöt av solen. Underbart!

Efter att Fina åkt hem kom Elin och Henny och dom var här ett tag. Henny hjälpte mig att städa och det var ingen trevlig upplevelse ska jag säga. Har damm ändå upp i polyperna nu. Sitter och kilar mig i näsan hela tiden. Jag borde verkligen bli bättre på att städa oftare, men vafan det finns så otroligt mycket roligare saker att göra.


Kläderna jag införskaffade ska bäras imorgon på Björksäter. Och nu hoppar ni högt i stolen. Som svar på er fråga: Jaa jag ska till björket och jag ska ha kul trots skit musik och fjortisar. Förfesten hålls hemma hos mig, måste ju inviga nya barrummet. Känns som om denna helgen inte kommer att bli lindrig, hej huvudvärk!

Nu ska jag fortsätta att mysa till Regina Spektor som är så otroligt bra, dammsuga får jag göra imorgon. Det är inte hela världen. Här har ni en av mina favorit låtar med henne.                                  Min naturliga hårfärg. Håller på att försöka få fram den igen.
                                  Min naturliga hårfärg, ska försöka få fram den igen nu till sommaren!hej hopp elefantsnopp!

Bowlingklot och 9/11

Tidigare idag så försökte min gode vän övertala mig att åka ner till Lund och spela bowling med tjejerna där.
Men nu är det så att sist jag spelade bowling så råkade jag slänga klotet bakåt istället för frammåt så det träffar en kille som är vid en annan bana på foten. Och först så fattar jag inte var klotet tog vägen, efter ett tag på kopplar och och vänder mig om. Och när allt står klart för mig så lägger jag mig ner på banan så mycket jag skrattar och kan inte resa mig på grund av min väldiga skrattattack. Så Kicki hon får gå och hämta klotet till mig och be om ursäkt åt mig. Jag tror hon skämdes en hel del.

Så när Fina försökte övertala mig sa jag att jag är en fara för allmänheten med ett bowlingklot i handen. Dock så lyckades hon övertala mig. Så vi får ju se hur det går imorgon... Ett tips: Gå inte och bowla i Lund idag/imorgon!och sen är jag klar med min tatuering nu med. Jag ska ha två ord på sidan på varje arm så som Elina hade i top model om ni kommer ihåg henne. Men jag ska börja med en arm då det är lätt att få infektion annars. Så nu är det bara att gå och beställa tid. Hoppas det inte rinner ut i sanden nu bara.

hejhopp elefantsnopp!


Full fart!

Precis hemmkommen från Sälen. Underbar resa med underbara människor!
Dock så har jag fått nått skit i benen som gör skit ont. Har fått lite olika diagnoser, inre blödning, infalmmation i benhinnorna eller inflammation i senorna. Har dock inte kollat upp det hos farbror doktor än. Tänkte vänta lite och se om det blev bättre först.
Men detta har då gjort att jag bara kunde åka två av fyra dagar. Och detta ledde till att jag blev sur och tjurig eftersom jag ville åka mer. Men folket stod ut med mig. (Förvånandsvärt eftersom jag inte ens stod ut med mig själv)


Höjdpunkterna var nog pulkaåkningen på kvällen eller när vi åkte sittlift ner och folk skrek till oss att vi åkte år fel håll. Och Kicki kollar förskräckt på dem och säger "Så ni menar att detta inte är upp!? Fan Sophie vi skulle nog hoppat av där borta!" HAHA. Dom trodde helt klart att vi var riktigt tappade.
Sen dansade vi röven av oss på kvällen, och några killar som bodde mittemot såg detta och började dansa dom med. Väldigt underhållande!


Jag fick lära Siri att åka snowboard också. Redan andra dagen drog jag upp henne i en blå backe. Och precis när vi har kommit upp stänger dom av liftarna för att det blåser så mycket. Jag har aldrig hört någon önska någon annan så död som Siri önskade mig. Haha. Men ner kom vi, dock fick jag ploga halva backen eftersom Siri tillslut totalvägrade och tog av sig snowboarden och vandrade ner. Men trots detta är jag jätte stolt över henne för att hon lärde sig så snabbt! & lite dåligt samvete har jag för att jag tvingade upp henne också.
Sälen resan får fem av fem toasters.

RSS 2.0