Hejdå!

Bloggar för sista gången nu innan jag åker. Titta in på söndag/måndag så får ni höra smaskiga detaljer om allt. Jag ser fram emot det jätte mycket, särskilt eftersom vi trodde att det inte skulle bli av och efter siesta behövde jag mer festivalande. Och alla banden vi ska se. Detta kommer bli skit skoj, har verkligen längtat.
Nu ska jag gå och lägga mig. Upp klockan 7 imorgon, duscha (för kanske sista gången på några dagar), sminka mig, fixa färdkost, packa det sista och ta mig till stationen.

Och sen när jag kommer hem är det bara 8 dagar kvar tills min födelsedag. Och då är det fest! Eller ja dagen innan eftersom det var mer passande då hässleholmsfestivalen är igång. Det blir en favorit i repris for sure.

Dags att krypa i säng medans jag funderar på vad jag glömt (jag glömmer alltid något). Hoppas ni får en härlig resterande vecka för det kommer jag ha som in i helvette!

Här är några låtar som ni kan lyssna på om ni saknar mig allt för mycket.

Brainpool - in a box to you



Fall out boy - Thanks for the memories


Underoath - A boy brushed red living in black and white


The used - I'm a fake


"I'm not afraid to bleed and fuck and fight"

Parodi.

Här är en parodi av Pittsburgh Slim's låt Girls Kiss Girls.

Detroit Skinny - Squirrels chase squirrels

!!

Jag vet inte om jag nämde det men jag ska till emmaboda imorgon.

sådär.


Färska Prinzen - det går sådär nu

sådär.


Färska Prinzen - det går sådär nu

Snart kan jag slappna av.

Nu har jag packat, och jag har knappt några kläder med mig och ändå har jag en hel full rullväska. Det kommer bli lyckat känner jag på mig! Jag börjar bli riktigt peppad, har fixat nästan allt som ska fixas. Känner mig riktigt effektiv.
Har till och med fixat sånt som jag inte räknat med från början såsom att ladda ner och konventera låtarna till mp3. Det tar en jävla tid faktist. Nu är jag med Mallan och snart ska vi gå och möta Kimmy.

En liten fågel viskade i mitt öra att vi ska se Pearl Harbour ikväll. Fast jag tror tjejerna kommer vänta med den filmen tills jag har stuckit eftersom jag alltid sitter och beklagar mig över vilken fitta tjejen är mot killarna. Blir alltid så förbannad på henne.


Jag ville verkligen.


gammal goding.


åh, någon mer än jag som minns denna låten? Nostalgitripp!

a little less sixteen candles, a little more touch me.


Franz Ferdinand - Do you want to

Quot

"Emo ger punken dåligt rykte."

svårigheterna med att packa.

så mycket man ska hinna med idag. Men det löser sig. Matte drog precis och nu ska jag packa, sola, hämta pengar på mammas jobb, handla hårfärg, mat, nikotin och lämna pengar till Matte. Sen är det tjej kväll som jag inte kommer kunna vara med på hela eftersom tåget går 9.40 från Hässleholm. Och jag behöver sova för jag vet med säkerhet att det inte kommer bli mycket sömn där uppe ;)

Det svåra är att packa kläder. Man ska ju inte ta med sånt man gillar allt för mycket samtidigt som man inte vill se alldeles för osnygg ut.
Två par shorts
tre linnen
ett par jeans
två tjocktröjor
en klänning
leggins
trumpor
troser + bh
bikini
det låter ganska rimligt.

Jag längtar inte tills jag ska packa till Thailand, vi ska vara där i nästan tre veckor och det enda jag får ta med mig är en ryggsäck. Det ska bli intresant och se hur det kommer gå.


Quntin Tarantino.

En av de mest geniala regissörerna är såklart Quntin Tarantino. Åh vad jag längtar tills hans nya film har premiär!

Inglorious Basterds mina vänner

Färska kocken.


Här skulle Josefina varit och sagt sin punchline "Dååååålig stämning!"

pepppepppepp!

Halv nio på onsdag sitter jag på ett tåg påväg till Emmaboda.
Det var allt.

OMG!

Jag sa ju att inget är omöjligt! Jag skrev nyss ett snällt inlägg om Matte.
The world is going crazy!

Mattias fuckin Månsson.

Tack Matte du är räddaren i nöden.

Det var det jag ville ha sagt.


Inget är omöjligt, blondinbella brunett.

Oh shit nu har det fan hänt! Blondinbella har blivit brunett - med betoning på blondin. Snart kan väl killar göra två saker samtidigt och giraffer kan sticka huvudet i sanden samtidigt som de äter löv från ett träd, skriker röv på svenska och står på en hand.
Där ser ni, inget är omöjligt.

Travis

Att vara duktig på trummor i all ära, men skit i det. Kolla vilken gudagåva, dock slår Kat Von D honom.


Travis Barker


ett år kvar till vuxen.

Jag fyller år snart.

                                               Veronica Maggio - 17 år

it's not me, it's you.

Dagarna eller ja idag och imorgon kommer bestå av Lily Allen tack vare Josefina. Sen drar vi till Emmaboda! Köpte tågbiljetter idag och jag och Fina var listiga och klådde systemet. Vi kom på att om vi åker så långt upp i Skåne som möjligt på sommarkortet och köper biljetter därifrån till Emmaboda så blir allt mycket billigare. Eller ja det kanske var ganska logiskt.


                                                    Lily Allen - Fuck you

inte som korv på burk.

Fredagen ska vi ju inte tala om. Ja förutom mina underbara vänner som man alltid kan räkna med.

Lördagen fick man gå upp tidigt som fan, var nog fortfarande full. Städade lite medans dom andra sov och sen bar det av från Hgb till Lund/S. Sandby, vilket tog en jävla tid. Väl hemma hos Josefina fick jag mat och sen var det bara att göra vid sig igen. Sen var sommarfesten igång. Den får fem av fem toasters.

Idag har jag och Josefina legat framför Disney Chanel med godis, pizza och läsk. That's how we like it ;) Sen fixade Josefina mina naglar (eller försökte, jag är en anonym nagel-bitare). Dom är zebra mönstrade nu. Sen sminkade vi varandra och gjorde frisyrer och valde kläder till varandra. Josefina passar verkligen som en rockabilly. Just nu har jag allt jag inte annars har, mycket smink särskilt foundation, ögonskugga, läppstift, ett halsband och hårspray. 
Det har varit en riktig lat/tjejig tjej dag, precis vad jag behövde!

Snart ska jag tvätta av mig sminket och tvinga Fina att kolla på Dinosaurier med mig. Ni vet den med dom söta aperna, en disney film.  Den är jätte bra iallafall inte som korv på burk.



                                                                         Lilly Allen - Alfie

tidsoptimist.

Sitter och väntar på att klockan ska bli tillärkligt mycket så jag kan gå till centralen, men när man väntar tycks den gå saktare. Tiden är verkligen inte min vän. Jag är verkligen en tidsoptimist och detta måste vara första gången i historien som jag förmodligen kommer vara i tid. Men hey, good for me.

Tänkte slänga in några låtar som ni kan lyssna på medans jag är borta. Enjoy!


Anti-Flag - Welcome to 1984


Marina and the diamonds - I am not a robot (jag ska se henne på emmaboda)


Dúné - A blast beat

tar mig i kragen.

Nu ska jag sätta igång, det har jag sagt hela dagen. Men nu är det dags att ta sig i kragen (ännu ett uttryck redo för Sophies förvandling?). Jag är nog sämst i världen på att resa mig från soffan. Det är bara det att, jag ligger ju så skönt här.
Nej duscha, kläder och sminkning var det. Och sen packa, det är ju nästan så att jag behöver stressa. Men nej jag stressar aldrig, det får bli som det blir är mitt motto.

Jag har klippt lugg också, tycker jag passar riktigt bra i det. Men vem vet, kanske bara ännu en av Sophies illusioner?

Hoppas ni får en bra helg, själv tänker jag ha det och med det blir det inte heller mycket uppdatering på bloggen. För vem vill sitta framför datorn när det vankas fest?
skål!

Raised fuckin fist.

Såklart går jag in och kollar förra årest bandlista på Emmaboda och såklart var Raised Fist där. Varför var man inte där förra året? aja sånt är livet.

Raised Fist - Some of These Times

Musik tips.

                        Does It Offend You, Yeah? - Lets Make Out

Dessa ska jag förövrigt se på Emmaboda, lyssna med avund ;)

Pure awesomeness.

Mysigt igår.

Big är hemma, får säga hejdå till honom idag eftersom jag tror inte jag hinner säga det sen innan han rycker in. Lite sorligt faktist. Vi har precis kollat Kung Fu Panda. Tänk att jag inte sett den innan, sjukt härlig film.
Nu snart ska jag sätta igång och göra vid mig och packa. Eftersom det blir till att dra till Hgb idag, så sover vi där och sen drar jag dirket därifrån till Lund. Ska på sommarfest där och sen ska jag sova hos Fina i en eller två nätter. Vi har mycket att planera!
Så det blir inte mycket bloggande.

hejhopp!

Musik tips.

                                                       Flyleaf - I'm so sick

Elin, här har du svar på din fråga.


Min mamma är kändis!

Mamma är enhetschef på ålderdomshemmet Erenborg. Och så blir några som jobbar och bor där sjuka och helt plötsligt blir medierna helt tokiga och skriver massa artiklar om svininfluensan och ringer till mamma och intervjuar henne. Jag hatar att tidningar alltid ska överreagera så jävla mycket fast lite kul är det dock att mamma har varit med i massa radiokanaler, tidningar och kommer vara med i tv ikväll, tv4 och sydnytt.

Här är några artiklar där de intervjuat mamma.
sydnytt
expressen
blekinge läns tidning
norra skåne
Sveriges radio


Jag är storasyster btw.

Idag är jag så glad så det inte ens går att beskriva. Min lillasyster som jag inte pratat med på snart 3 år kontaktade mig på bdb. Som jag har saknat henne och min andra lillasyster såklart! Jag går runt med ett idiotiskt smile på läpparna hela tiden.


Idag blir det till att planera liseberg.
hejhopp!

Duktig idag.

Hör och häpna! Jag har städat mitt rum! Det tog ungefär hela dagen, blev nästan precis klart. Och jag visste inte att jag hade trä golv, men man lär sig nya saker varje dag.

Och så hade jag jävligt tur, mamma hade mitt bakkort i sin plånbok så jag hade inte kastat det. Men måste fortfarande beställa nytt europeiskt hälso kort.

Senare väntar jag besök av Matte och nu ska jag bara njuta av min duglighet.

Klantskalle I am.

Jätte trevligt med Emma och massa galenskaper med Fina och Kixxen. Bestämde senare för att vi alla tre skulle sova över hos Fina. Får väl överleva snarkningarn.

& gissa vad Sophie lyckats med! Jag fick en urgullig present av galningarna, en ramones plånbok. Och jag tömmer allt från min gamla och så slänger vi den. Några timmar senare kommer jag på att jag aldrig tog ur mitt bankkort och europeiska hälso kort. Så det var bara att springa till stationen och gräva i soptunnan. Gissa om folk skrattade åt oss och såklart ligger inte plånboken kvar.. Jag garvade som fan, finns bara en människa som kan lyckas med detta medans Kixxen och Fina var helt oroliga.
Summa sumarum: Jag är en klantskalle.

Nu ska vi kolla på Morgan Pålsson.
hejhopp kattsnopp!

Em, Fina & Kixxen.

Nu ska jag sova, träffa Emma imorgon klockan 13.00. Kanske blir det lite fotografering också? Jag ska stå modell för henne nämligen. Mer säger jag inte än. :)
Sen ska jag vidare till Lund och träffa Kixxen och Fina. Planera inför Emmaboda åhja! Sen så blir det kanske hejdå till Kixxen, vet ej om jag hinner träffa henne innan hon åker till (kommer inte på vad landet heter, det är neutralt som Sverige och har en öppen demokrati och det ligger där vid Österrike och Tyskland.).

gonatti
hejhopp elefantsnopp!

fobier.

Hajar, fötter, djupa vatten, småkryp och clowner.
5 saker som jag har väldigt svårt för.

Bara en bild på en haj får mig att må dåligt. Ibland när jag badar i en sjö blir jag jätte rädd och tror det väntar en fet vithaj på mig nere i vattnet. Denna fobi hör i hop med min rädsla och överdriva respekt för djupa vatten. Tycker det är jätte obehagligt att inte se vad som finns där nere.

Fötter är bara äckliga och borde stanna i stumperna tycker jag.

Småkryp är väll ingen sådär konstig sak egentligen. Jag tror de flesta tycker de är läskiga fasten de flesta är helt harmlösa.

Och till det sista, clowner. Det var väll efter min kusin Håkan tvingade mig se den där filmen It som jag utvecklade en känsla av obehag varje gång jag ser en clown. Det är inte direkt någon fobi som jag har för hajar men på något sätt känner jag mig obekväm i närheten av en clown. Fasten de inte är läskiga som clownen i It så ser de ändå så tragiska ut. Jag försöker intala mig själv att det är synd om dem, vuxna män som har för mycket smink och finns till för att förnedra sig så att små barn ska skratta. Men ändå..

5 fakta som ni inte visste om mig. Jag sjunger i duschen också, jätte falskt.


svart, rött, blondt.

Tre bilder på mig med tre olika hårfärger, svart, röd och blond. Tro mig har har haft måååånga fler hårfärger och frisyrer, kanske ni får se bilder på det någon gång.

Jag som svarthårig.Jag som rödhårigjag

Matte är tjock?

Jag hade sån synlig anteckning på min mobil där det stod: Tjejerna är bäst <3
Nu har Matte ändrat det till: Matte är fetast på jorden :D
Jag vet inte riktigt om hade tänkt att det skulle vara posetivt..

?

Blir fiskar törstiga?

De djur som föder levande ungar kallas däggdjur, vad heter då den andra gruppen..? Äggdjur?

bo kollektivt

Jag och Josefina satt och kollade bostäder i Lund eftersom vi har pratat om att flytta ihop. Och så hittar jag det ultimata boendet! Jag har alltid velat bo i kollektiv, det verkar så mysigt. Och så hittar jag ett kollektivboende på klostergården vilket är typ gångavståd till min skola. Helt perfekt, där vill jag bo! Synd att det är så lång väntelista dock.

För jag ska till Thailand.

Nu är vår Thailands resa bokad! Vi åker 4e januari och kommer hem den 21e. Fyfan va gött det ska bli!


blåbär

Mamma har blivit blåbärs galen. Hon har plockat c.a 18 liter. Klagar dock inte, massa blåbärs paj till mig!

Redhead.

Nu är jag tillbaka från frisören. Det blev skit bra men vi fick klippa av en hel del :( och det blev mörkare än jag tänkt mig men det blir ljusare.
Jag är jätte nöjd, har saknat mitt röda hår.

misslyckat.

Nu ska jag till frisören och fixa mitt lila hår. Hoppas dom kan fixa det, de är slitet som fan!
I'm the queen of misslyckade hårfärgingar.


hejhopp!

fuuuuuuuuck!

Jaha då färgade man sitt hår rött. Skulle bli sådär ljus rött/kastanje färgat och inte åt det lila hållet. Men ändå så blir det rött/lila och alldeles för mörkt. Det är ju inte fult eller så men jag är så jääääävla arg just nu att det inte blev som jag ville. Jävla helvettes fitt skit. FAN FAN FAN FAN FAAAAAAAAAAAAAN!
Men mamma lovade mig att vi ska gå till en salong och fixa det imorgon.

GE MIG EN ANTIK VAS NUUUUUU!

Klockan - en hon?

Jag och Elin diskuterade detta igår; När någon frågar vad klockan är säger man "Hon är blablabla". Och så ringer man till fröken Ur. Hur fan vet man att klockan är en brud? Jag menar har ni någonsin sett en klocka med en kissimurra och bröst?

höga förväntningar.

Jag på siesta, full å gla!
En facebook konversation om mig på bilden ovan från Siesta!


Simon: ser ut som du försöker sticka upp en pinne i din axel!!!^^ lol? 
 
Sophie: vem vet, jag kanske försöker det? "alla de bästa idéerna kommer på fyllan"

 Simon: hahaha undrar om Einstein kom fram till det också när han kom på sina teorier^^ 

 Sophie: det hoppas jag, annars blir jag måttligt besviken! haha

Simon: ok vi säger väl så XD

Linus: de som upptäckte DNA gjorde det över några öl på en pub. kanske sophie gör en sanslös upptäckt en dag simon! 

 Simon: haha man kan ju alltid hoppas XD 

 Sophie: skulle inte förvåna mig xD


Jag känner nästan pressen över allas förväntningar på mig.

För hon är inte riktigt som alla andra.

Vet ni hur Josefina äter sina popcorn? Hon köper choklad och lägger i dem så det smälter. Det är jätte äckligt och onormalt! Själv är jag väldigt konservativ när det gäller popcorn, gamla hederliga smält-smör räcker gott för mig.


Plötsligt i Vinslöv.

Vi hade en väldigt händelserik lördag kan man lungt säga. Kvällen började med gemensam middag hemma hos Melich och efter det började festen. Blev mycket dans, särskilt Macarena-dansen.
Efter det gav vi oss iväg i Vinslöv till en annan fest, det var någon som fyllde år (?). Påvägen beskriver Linnea en pool som "bara hög inte ens rund" hon menade dock djup. Och så hittar Elin en av kvällens fynd, en brandmanshjälm som numera ligger på mitt rum. 

På festen var vi i c.a 45 minuter och under den tiden hann mycket hända t.ex blev det bråk mellan Melinda och någon liten fjortis vilket ledde till att han som hade festen sa att den var slut.

Då var det att vandra hem till Melich igen och då började grejer hända..
Vi kom på att vi inte orkade gå (man blir chockerad över hur "stort" Vinslöv är egentligen). Först tänke vi på taxi men det uteslöt vi ganska snabbt. Så då hade vi två alternativ kvar, sno cyklar eller lifta. Kimmy gillade tanken på att lifta men uppenbarligen krävs det mer än att visa lite goodies för att få bilisterna att stanna. Och ingen litar på folk heller eftersom alla verkar låsa sina cyklar nu för tiden. Dock lyckades vi få med oss en cykelhjälm.
När vi kommit en bit kommer en man på en cykel. Kimmy skriker "KAN DU SKJUTSA MIG TILLL RONGVÄGEN!?" (det heter egentligen ringvägen) Mannen stannar och Kimmy får hoppa på. På köpet fick hon också hans jacka. Fast hon vågade inte åka hela vägen med honom, hans avsikter verkade inte vara så oskyldiga.
Sedan kommer jag och Kimmy på att vi ska tjuvbada i någons pool. Vi hittar ett hus där det är släckt och smyger fram till staketet. Vi går igenom planen åtskilliga gånger. Sedan kollar jag bort på de andra som är påväg och säger "men tänk så ringer dom polisen?" Och när jag kollar på Kimmy igen är hon redan borta vid poolen. Så det var bara att hoppa över, smidig som man är och knalla bort. Vi räknar till tre och ställer oss upp och märker till vår besvikelse att de har sånt skydd över poolen.

När vi väl kom hem till Melich igen käkade vi pommes och sedan gick alla och la sig förutom jag och Elin. Vi satte på camp rock. Vi blev väldigt sugna på att paddla kanot och kanske till och med avancera till en motorbåt. ;)

Har nog aldrig skrattat så mycket på en och samma kväll. Det var underbart.


hela världen är så underbar!

Håller på att göra vid mig nu. Ska till Melich på fest och det har jag sett fram emot!
Dessutom kommer Mattepatte hem idag och imorgon ska jag träffa Emma som jag har saknat. Sen ska jag och Fina planera inför Emmaboda som dessutom har förvånandsvärt bra bandlista detta året men ett inlägg om det kommer senare.

hejhopp

gonatti.

Vet inte om det är alkoholen eller tröttheten som börjar sätta in men nu ska jag nog smyga till sängs eller så går jag ut en runda. Svårt att bestämma sig, det är svårt att vara social med min migrän och det är svårt att sova när gammlingarna festar utanför. Och det är nästan mysigt när regnet hörs så tydligt på det tunna husvangstaket.
Jag lovar att bättra mig med bloggandet.

Seeya!
hejhopp elefantsnopp!

La dolce vita!

haha åååh vad glad jag blir när jag kollar statistiken. Ni har varit inne på min blogg varje dag trots att jag inte uppdaterat. Ni måste verkligen älska mig! Fast vem gör inte det? höhö ;)

Jag har världens bästa vänner, jag ska till emmaboda, jag ska se Green Day och jag ska se Johnossi. Jag älskar livet, inget kan förstöra mitt humör just nu.


Det bästa jag vet är konserter och festivaler, där är jag som lyckligast bland musik och fest. Där glömmer man alla bekymmer och bara får vara. Dessutom gillar jag de små festivalerna, de brukar vara mer kärleksfulla och bättre stämmning. Åh vad jag längtar nu.

I'm baaack!

Jag har fått fråger om jag har lagt av med bloggandet men jag tog bara en liten paus. Ibland behövs sådana. Hoppas ni har saknat mig ;)

Jag kan ju meddela att Emmaboda festivalen blir av! Och det ska bli så jävla gött så det är inte sant. Se alla band jag missade på siesta och festa som faaaan! Josefina, we are going to rock out with our cocks out!


Sitter i Mellby just nu, mys i husvagnen. Vi är riktiga svennebananer i vår familj och jag älskar det!


hejhopp elefantsnopp!

update

Nu har vi ätit så mycket att vi håller på att spricka och varit på hemmakväll och hyrt två skräckfilmer. Alla har bytat om till mjukiskläder och nu är det dags för mys.

Jag är så glad att jag har mina vänner, dom är fan ta mig bäst.

Och så smider vi planer ;) muhaha!


djurens rätt

På tal om bilden i förra inlägget. Malin vaknade upp på hultan och märkte att hon hade gått med i djurens rätt. Betalat medlemsavgift och allt.

Som sagt de bästa ideerna kommer på fyllan!

We like it rough!

Mallan och jag

Tänk inte kuddkrig.

Idag kommer Henny hem och det ska vi tjejer fira med ett riktigt tjejigt pjamasparty hemma hos mig. Det kommer blir riktigt mysigt!

Jag och Henny
Jag och Henny i Åhus.

Det finns ica i Norrland.

Matte är i Norrland på fiske-semester med sin familj. Så blev jag lite orolig för honom och var tvungen att smsa och fråga hur dom får tag i mat. Såg Matte framför mig i skogen där han plockade bär och rötter som de sedan skulle äta. Men han förklarade för mig att det faktist finns ica i Norrland med. Så nu kan jag pusta ut, han kommer inte dö av att ha råkat äta ett giftigt bär.

fest gånger fest.

Dålig uppdatering som fan.

Fredes var jätte kul, kommer dock inte ihåg varför det var det, vad som sades eller vad som hände. Men det var kul iallafall.

På lördagen mådde jag lika bra som en groda i mixern. Men det vara bara upp och duscha för att sedan åka till min morbrors bröllop. Det var jätte vackert och bruden hade en skit snygg kolsvart klänning på sig. Det var jätte hett med hennes tatueringar. Jag ska ha likadant (när, OM) jag gifter mig!
Sedan var det iväg till bröllopsfesten då man fick en återställare.
En vän till familjen gjorde den bästa liknelsen jag någonsin hört. Morfar och deras kinesiska nakenhund. Slående lika! Haha!
Sen åkte vi direkt till min mosters 40 års fest. Fick träffa Emma som jag inte sett på hur länge som helst känns det som. Hade det riktigt riktigt trevlig. Fast jag tog det lugnt, vilket man inte kan säga om alla direkt.. Synd att kvällen slutade som den gjorde. Men jag hade trevligt i alla fall.

Nu väntar jag Elin och Malin. Malin kom precis hem från hultan, jag är grön av avund.

Och jag har tagit av mitt löshår, riktigt korthårig igen. Ska nog färga det vitt eller rött snart. Har inte bestämt mig. Och jag tänker inte fråga vad ni, mina kära läsare, tycker. För det skiter jag fullständigt i :)


hejhopp!


feeeest!

Nu har jag äntligen gjort vid mig, känner mig nästan som en människa igen. Alla tjejerna tycker att jag ska ha nackkragen på mig ikväll. NEJTACK! Supa bort smärtan är det mest effektiva.
Jag tänkte uppdatera när jag ännu är kapabel till att skriva, höhö.
Ha det bäst ikväll, kanske inte uppdaterar imorgon heller då man ska upp med baksmälla, göra vid sig, på bröllop, bröllops fest, vidare till min mosters 40 års fest och sen till Kstad igen.
I'm a busy woman.

hejhopp!

luftgitarr och rosa mjukisbyxor

Springer runt med nackkrage, rosa mjukisbyxor, träningsBH, helt oduschad med flottigt hår och spelar luftgitarr till davedays version av lollipop. Tänk vilken syn för grannarna. Haha.

Har ni hört den versionen förresten? Den är riktigt bra, bättre än orginalet. I alla fall om ni är som jag och inte gillar hiphop.

                                           Davedays - Lollipop cover




"a monkey needs to dance so do you"
 
                 Från låten Man Must Dance av Johnossi

Nackspärr!

Igår sjöng jag Backstreet boys - I want it that way (eller vad den heter) för Matte och sen försökte jag göra en videoblogg a la Kissie, Dessie ja nästan alla blonderade bloggare ni kan tänka er.
Gissa om jag blev kallad gay hela kvällen sen.

Idag vaknade jag upp med världens nackspärr, kan inte röra huvudet det minsta åt vänster vilket suger rejält eftersom det är fest ikväll. Men jag är taggad ändå, sitter just nu och fixar låtar till ikväll. Det kommer bli skit kul!

kan du vissla Johanna?

Förra gången jag träffade Matte försökte han lära mig att vissla eftersom jag aldrig kunnat det innan. Efter det har jag övat varje dag när jag suttit på toa och nu börjar jag göra framsteg.
Good for me! =D

tack för den!

Jag frågade Matte vad han skulle gjort om jag låg i sägen helt naken när han kom. Då svarar han att han skulle undra vafan jag höll på med och få mardrömmar resten av livet..
Hur ska jag tolka detta?


Om Regina kommer till Sverige igen då ska jag och Elin fan ta mig se henne till vilket pris som helst! Och jag vet en annan som antagligen kommer vilja följa med, J..?
Jag kan ju berätta att jag gråter inte ofta men idag har jag bölat hela dagen och plågat mig själv med att lyssna på nästan alla låtar från Begin to Hope.


Dessutom kan jag berätta att Matte sitter här bredvid mig med 7 stygn i huvudet efter en krossad flaska. Det är synd om honom, faktist.

hejhopp!

Regina live!

Jag har nyss lyssnat på Regina live, genom telefonen. Trots detta var det de mest underbaraste och vackraste jag någonsin hört i hela mitt liv. Gissa om jag suttit och bölat hela dagen. Elin och Kimmy har muntrat upp mig, så söta.
Och jag fick höra de finaste raderna genom tiderna:

Samson came to my bed
told me that my hair was red
told me I was beautiful and came into my bed

Regina Spektor

En timme och tjugo minuter kvar tills Regina spelar. ååååh varför är jag inte där? JÄVLA SKIT!



                                         Regina Spektor - Samson

jag måste vara dum i huvudet!

Vill ni veta vad det värsta är? Jag hade fått hultsfredbiljetten gratis..

intresant.

Varit i Lund och sagt hejdå till Siri som åker till Oxford i 3 veckor nu på språkresa. Det var mysigt men lite sorligt. Kom tillbaka snart!
Frös gjorde jag också. Jag lyckas aldrig klä mig rätt. Imorse såg det verkligen varmt ut genom fönstret men fel hade jag.

Ska träffa Elin snart sen ska kanske Matte sova här fast om han säger fler komentarer om att jag är bög får jag kanske tänka om! haha!


yummie. (fan va bra med kodord! underlättar en hel del!)

music makes you lose control.

Efter siesta har jag bara älskat Adiam Dymott mer och mer och mer och mer!
Dessutom är hon en av de snyggaste brudarna jag vet, helt klart i samma nivå som Kat Von D!
Några andra av mina favorit band som jag såg på siesta var Dúné och Herbrightskies. Såg fler band såsom Mando Diao och Placebo men ingen av dem är några jätte favoriter. 
Det bästa nutida bandet är helt klart ANTI-FLAG som jag också fick se på festivalen, stod längst fram och mina underbara kompisar lyfte upp mig för jag är så kort och för att jag tjatat om konserten hur länge som helst. Bästa festival minnet ever!

                                      
                                            Adiam Dymott - John Denver


                                       Dúné - John Wayne vs. Mary Chain


                                                Herbrightskies - Roses


                                 Anti-Flag - Die For The Government


Lyssna nu inte bara på dessa låtarna för att sedan säga "ååh jag älskar dom". Hatar sånna folk. Gud vad jag är bitter! Tänker fortfarande på hultan och allt jag missar. Regina Regina Regina Regina.



nu ska jag gå och lägga mig, möta Siri i Lund klockan 10.00.
längtar tills på måndag.
hejhopp elefantsnopp!

fan fan fan.

BUUUUUUUUUUUHUUUUUUUUUUUUU!
Malin ringde precis från hultan, vafan tänkte jag med? JAG BORDE VARA DÄR NU OCH FESTA MED HENNE! JAG BORDE HA SETT FRANZ FERDINAND OCH DROPKICK MURPHYS IDAG! JAG BORDE VARA DÄR IMORGON(?) OCH SE REGINA!!!!
jag är ju dum i huvudet. gissa om jag är depp nu.
fan gånger fan.

Mormor vs Mercedes


                                                   Mormor vs Mercedes

     HAHA! Det bästa är när krockkudden utlöses. Kick ass tant det där ;-)

maaaaat

Jag har världens huvudvärk. Kan bero på att jag bara ätit riktig mat en gång idag och det var den äckliga kycklingen. Sen har jag ätit lite godis. Ja om man ska flytta hemmifrån är det ju tur att Josefina antagligen kommer vara där och se till att man får mat i sig. Och nej jag bantar inte eller något sånt, är helt enkelt för lat för att laga mat. Gick upp vid 14.30 och la mig i soffan, sen har jag legat här hela dagen. Varför ligger inte donken centralt här i Hässleholm? Jävla skit stad!

Det bästa med att vara ensam hemma är att man slipper plocka undan efter sig, det värsta är städningen dagen innan de vuxna kommer hem.

Nytt smeknamn; Sessie!

Älskar mitt blonda långa hår nu när jag nästan fått fram min naturliga hårfärg (mitt hår är typ vitt egentligen). Men ibland känner jag mig som en riktig bimbo i det a la Kissie, Dessie, ja you name it! Kanske borde söka till Kissies new BFF? För jag vill ju verkligen ha en blonderad översminkad ytlig inkompetent barbie till vän. Ja och hon kan börja kalla mig Sessie och vi kommer ha sååååå kul!
HAHA! Över min döda kropp!

jag
Synd att många tror att det sitter i håret.

orättvist!

varför är inte jag med på mest aktiva? jag bloggar ju skit mycket!

att ha salmonella.

Jag brukar vara ensam hemma, väldigt ofta faktist. Men jag brukar inte ha detta problemet då eftersom jag alltid får pengar till mat så käkar jag hämtemat hela veckan/veckorna.
Men nu tänkte mamma testa ett nytt sätt. Hon handlar hem mat till mig ist så kan jag laga min egen mat och därmed blir allt mycket billigare. Det funkar inte. Skulle göra kyckling idag.
Jag har salmonella nu..

stalker

Jag tror jag har fått en stalker på halsen... fett läskigt.

"Bara för att man är paranoid betyder inte det att man inte är förföljd."

Siesta och Italien.

Fyfan vaknade för typ en timme sen. Och nu har det ringt en jävla massa telefonförsäljare. Jag blir så arg! Plus att jag känner mig jätte sjuk idag..
I alla fall saknar jag siesta och Italien. Vill tillbaka nu!

Jag spelar på en äkta Cremona fiol!

Vi var på besök hos en fioltillverkare i Cremona. Jag fick provspela på en
av hans fioler som kostar runt 10000 euro. Gissa om jag var
rädd för att tappa den! Funderar på att byta ut strängarna på min egen
fiol och börja spela lite smått igen.

På Siesta när vi skulle sätta upp vårt tält.
Första dagen på siesta när vi skulle sätta upp vårt tält. Jag tyckte det var
 roligare att klä ut mig än att hjälpa till.


tumme i röven?

En sista sak innan det är bed time.
Jag kan fortfarande inte förstå varför man har en tumme i röven enligt talesättet. Jag menar hur många brukar egentligen ha sin tumme i röven? Eller är det bara jag som inte har det?
åh alla dessa frågor utan svar.

Avslutar natten/morgonen med en sak min lärare skrev:
"Jag hatar felstvningar."

gonatt, igen.

kan inte sova.

Jag har så svår att sova när folk snarkar, det har jag blivit utsatt för två dagar i rad nu. Fast idag finns här ingen som snarkar bara väldigt aktiva fåglar utanför fönstret. Tur för dem att jag inte har en hagelbössa nära till hands.

ska kolla lite till Xena innan det blir dags för sängen. Har ju som sagt sommarlov och inget att göra tills Linnea och Kimberly antaligen får komma hem till mig och väcka mig.
Jag tror mina kompisar tävlar om vem som kan väcka mig på det mest obehagliga sättet. En gång vaknade jag av att Matte gjorde manglen över mig. Alltså han låg rak lång i sängen och rullade över mig, fram och tillbaka.
Eller när man svarar i telefonen och hör Malins klara stämma: "SOPHIE DU KAN FAN INTE SOVA BORT HELA DITT JÄVLA LIV!"
Om mina kompisar inte fanns skulle jag nog sova tills kvällen, eller det gör jag ibland när dom inte orkar väcka mig, då vaknar jag vid 18.00.



Förresten, här är ett tips till er som vill lära sig att joddla. Man ska säga "eioeioeio little old lady who" fast lite mer joddel-aktigt typ "eioeioeio liddel oh laih ooo".
För er som undrade. Själv kan jag inte joddla, men det hade varit fräsigt om jag kunde det.

gonatt


citat

"If it's not rough it isn' fun" Lady Gaga

kära besökare

hahaha oj vad många besökare jag fick efter min dikt till Josefina. Börjar misstänka att alla mina besökare är små perversa gubbar som fortfarande bor hemma och sitter och runkar till teknad porr. Men besökare som besökare.
eller?

commission completed!

Konversation mellan mig och Fina efter min underbara dikt till henne.

Josefina "Sugar" Kristiansson säger:

you are going down.....................

sophie säger:

HAHAHA ;D hur röd är du i annsiktet på en skala från 1 till 10?

Josefina "Sugar" Kristiansson säger:

12...

sophie säger:

HAHAHAHAHAH

Josefina "Sugar" Kristiansson säger:

Kicki säger 1000

commission completed!


Dikt till Josefina

Josefina denna kommer rakt från hjärtat:

Josefina titta
en kuk i en fitta!
penetrera
vill du ha mera?
gå inte förbi
där är ett hål man kan knulla i
Josefina nu vet jag att du sitter där med annsiktet blossande rött
jag måste erkänna att du tycker detta är pinsamt faktist är lite sött

Pojken i randig pjamas.

Jag och Elin såg nyss Pojken i randig pjamas. Rekomenderar den starkt!

PISSED OFF.

Jag är arg, jag är så jävla arg. Hade verkligen behövt en antik vas just nu.

1. Det finns tröjor med Ramones tryck på inne på JC. Jag lovar att de flesta som har en Ramones tröja på sig vet inte ens vilka det är och nu när de finns på JC kommer antalet bara öka. När jag såg det igår ville jag bara rycka ner alla tröjorna från galjen och springa därifrån.

2.
Blondinbella hävdar att hon lyssnar på Imperiet. Hur fan kommer det sig att en väldigt aktiv moderat lyssnar på Imperiet? Jag får verkligen inte ihop det. Antingen förstår hon inte innebörden av lyriken eller så har hon bytat politisk åsikt. Eller så kan det vara så att hon vara lyssnar på musik utan att HÖRA den vilket enligt mig är värst av allt.

Plus att jag såg Malin Wollin igår men jag var för feg för att gå fram och berätta hur grymm hon är. Varje gång mammas Amelia tidning dymper ner i brevlådan snor jag den för att läsa hennes krönika.

I'm Not Down.

Tänk så underbart livet kan vara.
Ikväll blir det film med Elin och kanske Linnea och Kimberly om dom inte ska till Kstad ;)



If it's true that a rich man leads a sad life
N' that's what they from day to day
Then what do all the poor do with their lives?
Have nothing to say on judgment day?

The Clash - I'm Not Down.


3:32 minuter av mitt liv förlorade.

En liten bit av mig dog när jag såg den här videobloggen. Jag vill bara slå vilt omkring mig när jag hör hennes röst.

nej nu ska jag bege mig.
hejhopp elefantsnopp!

att vara sjuk.

Siri "Candy" Bengtsson säger:

Fortfarande sjuk? helt okej.

sophie säger:

nu ska jag klaga

sophie säger:

den jävla inkompetenta läkaren kan inte ge mig antibiotika för min självklara urinvägsinfektion utan att skicka en odling som tar flera dagar att få svar på. Under tiden känner jag infektionen klättra långsamt upp i njurarna och jag har inte märkt att den har några planer på att sluta förrens jag sover i jorden.

sophie säger:

så nu är jag klar

"ja jag är fortfarande sjuk"  var mitt andra alternativ som svar.


att bli räddad.

Samir är min lifesavior i denna tristess. Han skickade en länk till en tråd på flashback angående telefonförsäljare.

Telenisse: Jag heter bla bla och du kommer att tjäna bla bla .....

Jag: (efter lång tystnad när han är klar med sin harang) jag är osynlig

Telenisse: ja, hrm, ja hej då

vissa människor är riktigt härliga.


somebody put something in my drink.

Sorry för dålig uppdatering, men egentligen har jag ett liv utanför bloggen. fast det är hemligt.

Åkte till Lund igår och mötte Kixxen och Fina, vi käkade och gick sedan för att se Drag me to Hell på bio. Helt jävla urkass film! Fast allt på bio blir typ tusen gånger läskigare så jag råkade skrika jävligt högt lite då och då när jag blev rädd.
Sedan stack vi hem till Fina, kollade Mamma Mia och skor. Sedan var det dags att sova..
Att sova i samma rum som Kixxen och Fina är omöjligt! Dom två snarkar som 7 fullvuxna karlar. Så det blev inte mycket sömn.

Idag åkte jag och mamma till malmö och shoppade loss! OM vi älskar rea! Men det bästa var ändå att få en hel dag med bara mamma. Massa mys och snack. UNDERBAR dag! Jag är en riktigriktig mammagris.

Kvällen består av tranbärsjucie, ibumetin, snus och kanelbullar.

hejhopp!

rapapapa!

Det borde vara olagligt att skicka sms när man är full!

Kvällen igår var minst sagt galen. Har aldrig en tråkig stund med mina tjejer. Och så träffade en barndomskompis.
Detta sommarlovet kan bara beskrivas på ett enda sätt: rapapapa!

& jag har så jävla ont i mina njurar, fick ingen medicin av farbror doktor. Får vänta tills på måndag och då kanske mina njurar redan pajat. Life's great!




Jag: Jag måste göra inpackning i håret!
Matte: Du är sååå gay!
Jag: Matte, jag är faktist en tjej..
Matte: Nej?

hejhopp!

att tycka synd om sig själv.

Det är synd om mig idag.
Imorgon måste jag ha hunnit bli lite friskare för då är det fest & k-dagarna som jag förövrigt tycker är oerhört överskattade. Men med mina tjejer blir allt skoj.
Nu ska jag dricka upp min tranbärsjuice och kolla lite på Dirty Sanchez. Dom är dumma i huvudet, verkar som dom är trötta på livet. Jackass är ju i alla fall roliga.

hejhopp!

att ha otur.

Kommer ut till Åhus och ser fram emot en härlig dag på stranden så man kan förbättra sin bränna. Men vad fel man kan ha!
Först känner jag mig kissinödig heela tiden och det spelar ingen roll hur mycket jag går på toa. Sen börjar jag frysa, feber, yes! Mådde piss och tyckte synd om mina älsklingar som fick sitta och lyssna på mitt gnäll så jag bestämmer mig för att åka hem.
Mina skor går isönder och bussen till k-stad går inte ända till centralen så jag får gå den biten. När jag sedan ska stoppa in mitt sommarkort i maskinen får jag bara biljetten men inte tillbaka kortet. Får springa runt och hitta någon som kan hjälpa mig och är jätte stressad eftersom mitt tåg går om mindre än 10 minuter.
Väl hemma kommer mamma hem med någon sticka som jag ska kissa på, urinvägsinfektion/infektion i njurarna.
Jag var i allafall inte gravid.
HEY vilken underbar dag jag har haft, någon där uppe vill mig inte väl. Så nu blir det till att gå på antibiotika i minst 10 dagar och dricka massa vatten.
Visserligen fanns mina kära vänner som tog hand om mig, tack! Och en annan posetiv faktor plus att jag får träffa Matte och Soulja Boy idag (soulja boy är världens minsta och sötaste hund).


Hoppas ingen har haft en lika förjävlig dag som jag i alla fall.
hejhopp!

åhus, igen

ska snart åka till Åhus, undra om det blir lika underligt som det brukar bli när vi är där.
aja det blir säkert kul och denna gången ska jag inte bränna mig.


hejhopp!

att älska sin mamma.

Myskväll med mamma var skönt. Ett bra tag sen det bara var vi två (jag menar inte att det är jobbigt att bo med fler, men ibland behövs kvalite tid). Vi bestämde också att vi ska åka till Malmö på måndag och shoppa och käka tillsammans. åh jag älskar min mamma! Vi har verkligen en speciell relation vi två, det finns inget jag inte kan berätta för henne. Vilket kan bero på att större delen av mitt liv har jag bara haft min mamma och det är jag glad för!

Tvingade min mamma att berätta historien om när hon fick reda på att hon var gravid med mig. Jag kan den utantill men tröttnar aldrig på att höra den.


Det blev ett helt inlägg om min mamma, aja det är det minsta hon förtjänar. & om du läser detta, älskar dig!


hejhopp!

att ha tillbakablickar.

Ice Age 3 var riktigt riktigt bra! Hoppas på en 4e film nu.


Siesta minne
När vi gick och la oss i tältet för att sova tyckte jag att min kudde, eller Siris kudde egentligen, verkade ovanligt hård. Försökte puffa till den men det gick inte. Aja hon gillar väl det tänkte jag och somnade. På morgonen när jag vaknade hade jag så sjukt ont i nacken att det inte går beskriva. Då utbrister Siri "Men vafan Sophie! Du har sovit på min baginbox, hoppas du inte tagit sönder den!"  ojdå.



Mamma gör lax med getost på, sås med rom och rödlök och nypäror. MUMS!

hejsnopp!

att sprida glädje.

Nu har vi sjungit för de gammla och dementa. Det var underbart, dom blev jätte glada och bara det var en otrolig förtjänst. Och så fick vi jätte fina blommor.

Nu sitter jag på mitt rum med fläkten framför mig. Jävla klibbigt och laddat väder, åskar gör det också. Ska snart in i duschen och sen på Ice Age 3!! Älskar de filmerna. Sen myskväll med mami, var ett tag sen vi hade en hel kväll för oss själva. och sen ;)


hejhopp!

118118

Kimmy skrev ett sms till 118118 som löd: "Är du singel? ;)"
Och fick svaret: "Hejsan! Jag heter Kajsa och är en av medhjälparna här på Eniro 118118 i mina bästa år. Jag är gift med jobbet! ;) Trevlig kväll!"

Haha jag älskar alla som sitter och svarar på sms fråger på Eniro. Nya fredags underhållningen, tåg-Jenny släng dig i väggen!

bildbevis!

Vad var det jag sa? Josefina petar alltid i näsan.

Josefina som petar i näsan

facebook konversation

 Sophie kl. 23:57 den den 17 mars
haha nej men det är sant! Josefina är en riktig "petare-i-näsan-tjej" JAG LOVAR!

Josefina kl. 00:01 den den 18 mars
Hahaha säger personen som förklarar en älg "som en blandning mellan en häst och en ko med sånna här"!!

Sophie kl. 00:07 den den 18 mars
haha hur hade du själv förklarat det? vavavavavava-? :P

Josefina kl. 00:08 den den 18 mars
Hahahaha jag hade nog struntat i det:Poch visat på internet senarexD

Sophie kl. 00:09 den den 18 mars
äsch! det hade ju inte blivit något kul med det ju :P

Josefina kl. 00:24 den den 18 mars
Hahahaha så kan man åsså se på detxD

Sophie kl. 00:41 den den 18 mars
klart, en del av "Sophies livs filosofi"! Bättre än Dante!

Josefina kl. 01:12 den den 18 mars
Haha! Jadå Sophie du kommer att komma med i historieböckerna med: "Det hade ju inte blivit något kul med det ju" hahahhaahha

Sophie kl. 00:45 den den 19 mars
Japp, och dom kommer bygga en skit stor staty av mig mitt på torget i lund. Och folk kommer färdas från hela världen för att beskåda denna skönhet och visdom.

Josefina kl. 00:49 den den 19 mars
Ja och ditt citat kommer att synas i alla historieböcker! Det kommer att startas en religion där mottot "Det hade ju inte blivit något kul med det ju" står i centrum!


Josefina förstår min storhet.

att vara lycklig.

alltså man kan inte bli lyckligare än vad jag är, jag är så sjukt lyckligt lottad särskilt med vänner. Ni är så jävla bra och jag är så tacksam att jag har er!
Åhus idag var speciellt idag med. Snyggingarna på balkongen, 94-96or som ville ha cigg av oss och stockholmarna. Härliga människor, seeeena tågjävlar och 118118 igen.
Imorgon/idag ska jag och Josefina till mammas hem för gammla och dementa och sjuga och spela för dem. Vi är volentärer men det gör inget för det är så underbart att sprida glädje. Och vad kan sprida mer glädje än musik?

Odessa var här  hemma innan med de har åkt till mellby nu, hon är så söt och underbar den gullungen. Verkligen som en lillasyster för mig.
Jag och lillasyster
                                            Jag och lillasyster


hejhopp!

RSS 2.0