att bestämma sig.

Samson came to my bed
told me that my hair was red
Told me I was beautiful
and came into my bed

Anldeningen till denna lilla text bit från Samson - Regina Spektor är för det första att Malin ska få se henne live och hon har lovat att ringa mig när Regina sjunger just denna biten (eftersom raderna betyder väldigt mycket för mig och jag har speciella minnen till dem) och jag kommer gråta som en gris för att jag inte är där.
För det andra ska jag bli rödhårig igen. Nu har jag bestämt mig, blont är helt enkelt för mesigt för mig.Nej nu måste jag skynda mig, ska duscha + göra vid mig. Till Elin S jobb hämta hennes nycklar och sen hem till henne och hämta hennes vattenpipa och sen till stationen där vi ska ta bussen till K-stad sen vidare till Åhus.

hejhopp!

Grattis

min lilla Big
Grattis till Big som tog sitt körkort idag!


you make me smile.

tänk om man kunde höra vad folk tänker, allt hade varit så himla mycket lättare då.

Nåja, ut till Åhus ikväll. Och jag ska banne mig köpa med mig en sub. Har varit sugen på det i typ tre veckor. Väl ute i Åhus blir det väll mys och jag hoppas på fest ;)


hejhopp!

att disskutera getens barn.

Dagen idag/igår var nästan minst lika konstig som gårdagen. Det säger ju allt om K-stad/Åhus och folket som bor där. Kimmy fick väldigt mycket uppmärksamhet, J.Lo. Själv fick jag vara Britany vilket inte var lika smickrande. haha.
Sedan var det mys hemma hos mig. Och jag har bränt mig lite överallt, det gör verkligen skit ont.

Snart ska jag smyga iväg (med lov, jag är en mammagris).
Längtat!

Vi råkade i en hetsig diskussion om vad getens barn heter. Linnea var så smart att hon skickade ett sms till 118118 och fick svaret (inte helt korrekt kommer inte ihåg exakt) "Geten har inga barn men tackan har två som heter Simon och Börje. Allmänt kallas de för shillingar (stavning?) i plural."
OM vi blev överraskade!

hejhopp!

att uppleva världens konstigaste dag.

Ën helt sjuk jävla dag! Har aldrig i hela mitt liv varit med om en konstigare dag. Den bestod av manssvin, överfyllda bussar, kaxiga killar och en kille som gjorde hellikoptern för oss utanför mcdonalds. tjaa denna dagen kommer jag ALDRIG glömma. Världens konstigaste dag med några av världens bästa tjejer! Tillbaka till Åhus imorgon!
Dock var jag så jävla stressad eftersom jag skulle träffa Emma men det var inte så mycket att göra åt när de överfyllda bussarna körde förbi oss och jag såklart inte sparat hennes nummer.


En liten liten söt gammal tant ca 70 år som väntade på bussen med oss: "Om han inte släpper in oss nu får han en fet smäll!"
Gissa om vi blev överraskade.


hejhopp!

Striden

Två ord: S. Sandby..


att hantera ilska på ett dyrt sätt.

När jag blir arg är det enda jag vill att slå sönder något riktigt dyrt och ömtåligt, helst av allt skulle det varit en antik vas för flera tusen. Den skulle splittrats i tusen delar framför mina fötter. Om jag blir rik ska jag köpa massor av dyra vaser som jag kan slå sönder lite då och då. I takt med att jag kastar saker i väggen rinner ilskan av mig.


Varför det blev ett inlägg om ilska har jag ingen aning om. Dags att hoppa i säng klockan 10.00 ska jag vara på centralen. Därifrån ska jag och tjejerna ta oss till Åhus. Sedan ska jag träffa Emma, det var ett tag sen. Har saknat henne så oerhört mycket. & Emma om du läser detta, ring mig så kan vi bestämma var när och hur vi ska träffas!Jag hade klagat hela kvällen om att jag hade en glasskärva i foten. På vägen hem passerar jag och Siri ett gäng skärvor:
Siri - Akta dig nu Sophie så du inte får en till glasskärva i foten!
Jag (förskräckt) - VA!? HAR JAG EN GLASSKÄRVA I FOTEN!?

Hur kul det än är att skriva om andras missöden så kör jag helt utan censur här i bloggen i och med det får jag också skriva om mina egna.


hejhopp!


att inte få sova.

Det blev inte mycket sovande igår. trött som fan nu. Men mestadels av kvällen var rolig!
Big gick ner och köpte massa chips, dippa och cola till oss som vi nu suttit och krängt i oss till Mommas Boys.
Snart ska man hem till Henny där det är tjej kväll som fan.

hejhopp!

snart

Linnea kom en sväng, vi pumpar musik så högt det går, grannarna flyr som vilda höns! Snart när Linnea bestämt vad hon ska ha på sig blir det utgång. Själv har jag min blommiga klänning.
Jag
klänning Carlings, skor Din skoHa en bra kväll
hejhopp!

att hoppas.

Kanske kanske emmaboda. nej nu ska jag inte börja hoppas då blir man bara besviken.
Skakar av mig deppigheten för nu är det feeeeeeeest!
förfestar med Big och hans kompisar sen vidare till Källaren.
hej huvudvärk imorgon! sedan är det igång igen.

hejhopp


fan gånger tre.

Varken hultan eller emmaboda iår ser det ut som.. FAN! nu kan skolan lika bra börja igen. Dagen tillbringas med att sitta och deppa framför tvn med godis, snus och chaite.
(och josefina jag är inte arg på dig, inget du kan hjälpa ju så säg inte förlåt)

tack och adjö!


att inte ha ett liv.

När jag berättat för Big om mitt nya uttryck kollade han bara på mig med en min som sa "du är adopterad!" och gick iväg. Men jag vet att det kommer bli storslaget! Det är bara Big som inte förstår logiken.

oj vad mycket jag bloggar nuförtiden. Jag är helt sjuk, jag har inget liv. nu borde jag komma med på mest aktiva snart!nej gonatt med er (igen) jag ska upp tidigt för att överlämna Linneas heliga kvitto så hon får en ny mobil. (muhahaha I've got the power!)


att mynta ett nytt uttryck.

Nu ska jag få kuken ur röven och gå och lägga mig!
Det är mitt nya uttryck, det låter ologiskt med en tumme. Varför har man en tumme i röven? Åandrasidan har jag inte planerat att få en kuk i röven heller.. någonsin!

Nu måste jag komma på något med fitta så det blir jämnställt. Fast jag kommer inte på något, det enda jag kommer på är att det rimmar på titta. Så nästa gång jag ska säga titta säger jag helt enkelt fitta istället och pekar. Fast det kanske inte kommer uppskattas alltid.. Jag ska sova på saken!
 

gonatt
hejhopp!


att grubbla.

Förr brukade jag ofta försöka komma på en osjälvisk handling som jag inte på något sätt skulle kunna vinna något på (om jag är snäll mot någon mår jag bättre själv eller får något tillbaka). Men har aldrig lyckats komma på någon. Ramlade in på Martinas blogg där hon just precis hade skrivit om detta och det fick mig att börja grubbla igen.


Så nu vill jag att ni ska komma på en osjälvisk handling.


Killkompisar med dålig humor.

Jag har roliga kompisar jag.
Jag skulle få skjuts hem av Filip och så skulle Matte och Stefan åka med. Plötsligt stannar de vid en parkering. Filip går ut från bilen och går en bit bort och Matte som sitter bredvid mig öppnar bildörren och stiger ut. Stefan säger "Gör det nu Matte! Snabbt!" och så säger Matte "Förlåt Sophie".
Självklart fattar jag ingeting, efter ett tag börjar killarna skratta och berättar att dom hade planerat att skrämma mig. Jag fattade inte ens att de försökte skrämma mig. Men de fick för sig att jag trodde att de skulle våldta mig (vilket jag känner dem alldeles för bra för att tro) men jag lät men tro det så de inte skulle bli besvikna på att deras skämt inte fungerade på grund av att jag kan vara lite trögtänkt ibland.
Jag är en bra kompis jag.


hejhopp!

R.I.P

Tillägnat åt Michael Jacksson
Jag kommer minnas honom som den underbara begåvning och musik geni han var.

ett helt inlägg tillägnat åt JosefinaK

JosefinaK  heter hennes blogg som handlar om stora dildos och vibratorer. K står förövrigt för kuk om någon undrade eftersom Josefina är mycket fascinerad av sådana.

Jag lärde känna denna tjejen när jag började 1an i gymnasiet. Hon bor bland korna och pratar göteborgska.
Fina som vi brukar kalla henne har en tendens att vara "för snäll" och dessutom har hon vääärldens sämsta humor! Och när hon tycker ett skämt är roligt berättar hon det gärna mer än en gång till oss andras missnöje. Skämt som Josefina ofta berättar är om Jesus som vann en simmtävling på walk over och om en kamel med pattar på ryggen och en elefant med snopp mitt i annsiktet..
Det finns många saker som Fina är bra på men att vara rolig är inte något av dem. Hon tycker "ord som nästan rimmar" är väldigt underhållande också. Typ som Geten - Lappen..

Men nu ska vi inte vara för taskiga, godsakerna får ni kanske höra i ett senare inlägg ;)
Jag älskar dig Josefina men nu är det krig! Och i krig är allt tillåtet!


Josefina och lilla jag.
Josefina och jag på vår skolresa i 1an till Stockholm.

att vara impregnerad.

Josefina är impregnerad av mig..

att bli överraskad.

Siri kom lite senare än planerat för en oväntad resa till helsingborg. HAHA! Och sen när vi suttit och pratat ett tag ringer det på dörren. Och vem står där? Jo Kicki och Josefina. Andra gången dom överraskar mig!
Kicki försöker lära mig nya kortspel...hejhopp myrsnopp (har myror snoppar btw, dom måste vara väldigt gulliga isf!)

gonatt!

gonatt dröm sött vakna blött! det ska jag göra i alla fall, om vem säger jag inte ;)

(jag vill in på mest aktiva listan nu nu NU!)

att läsa bloggar.

suttit och läst massa bloggar.. är min blogg så tråkig, det skulle förklara det lilla läsarantalet jag har. Kanke jag skulle börja skriva om analsex i alla fall?
JAG BRYR MIG INTE OM VILKET FIK SOM ÄR BÄST! Dessutom var jag nära en klökis då alla verkar fixa (kan knappt skriva det) tånaglarna inför beachen. Åh måste de ta kort på sina fötter? fyfan! Jag har som vissa vet fotfobi, det är det äckligaste jag vet!
De enda bloggarna jag läser är Kissie för att hennes namn nästan betyder urinera, Blondinbella för politiken och Egoina för hon får mig att asgarva! Och såklart mina kompisars eftersom vi är väldigt duktiga på att smutskasta varandra. Visste ni förresten att Josefina alltid petar i näsan! Jo det är sant har till och med bildbevis som ni kanske kan få se någon dag!

vad gör jag? sitta uppe såhär sent när jag väntar lundabor imorgon, (dom kräver mycket energi) jag borde verkligen sova!


hejhopp sugsnopp!

att bli dissad.

B e s n i k säger:

du liknar sabrije

sophie i egen hög person. säger:

jag kan dock inte påstå något då jag inte har en aning om vem sabrije är. men om personen liknar mig så måste den fan vara jävligt snygg!

B e s n i k säger:

nej det var df jag sa att du liknar henne

sophie i egen hög person. säger:

okej, men för att dissen skulle fungera och bli rolig så hade det antagligen underlättat om vi båda hade vetat vem personen var.. nu kan jag inte ens ta åt mig lite ju. håller du inte med?

B e s n i k säger:

uggly betty

B e s n i k säger:

B e s n i k säger:

du är lik henne

Jag gillar att han stavade ugly med två g. Känner mig totalt dissad.


länk

Kan meddela att jag hittade låten dock så funkar inte det att lägga in på html så här är en länk ist.


Min kusin skickade nyss en länk till mig. "Hoppas den gör champange av vatten, mega stream" citat av Prizze.

ironi

Fan vilket jävla väder! Nu är jag trött på regn!


Och sen håller jag på att bli galen! Kimmy har spelat en låt typ massa gånger och så nu har jag den på hjärnan och jag hittar inte den någonstans! aaaargh! Den går typ bara bababaa hela låten. Spelas på radio hela tiden och sånt.
hejhopp!

att få bekräftat att man är normal.

Det är så kul att plocka undan lite på sitt rum ialf mitt för jag hittar alltid massa saker. Det är som ett enda stort kinderägg!
Hittade ett brev som jag fick lite tidigare iår av sjukhuset efter min magnetröntgen på nacken. Så står det : Du är helt normal. Är det någoting Du undrar över får Du höra av Dig till mig. (dock har jag starka tvivel.)

Nej nu ska jag kila iväg, Maggan hämtar vi nu så bär det av till Linneas sommarstuga en eller två nätter. So long suckers!

att hitta

Nu har jag nästan stressat och nästan städat mitt rum så jag tycker jag förtjänar att ta det lite lugnt nu.

Och jag är så glad, hittade en låt jag brukade lyssna på när jag var mindre men jag kom inte på vilka som gjort den. Men nu så!

                                            Brainpool - In a Box to You


Det blir nog inget hultsfred, men Emmaboda it is! Det får räcka med två festivaler i år. Och denna gången ska jag fan ta mig inte missa Parken och Markus!


hejhopp gummisnopp


att stressa.

oj så varmt det är! helt jävla underbart!

Idag ska jag och tjejerna åka till Linneas sommarstuga som ligger vid en av de "lokala" sjöarna. Det blir grillning och kvällsdopp och sedan steek imorgon.
Men nu har jag jätte bråttom, måste städa mitt rum och sånt först och jag ligger redan efter i tids-schemat.


Helena - Jag älskar mat!
Jag - mm jag med!
Malin - ja jag med! jag skulle inte kunna leva utan mat!


hejhopp!

en spark i huvudet och en skitsur Mattias senare.

okej det var ingen bra idé alls. överhuvudtaget.

att väcka Matte.

Samir är avundsjuk på mig för att jag skriver fortare än honom. Lite gulligt, jag har ju alltid misstänkt att han vill va som mig men nu fick jag bevis svart på vitt.


Matte ligger och snarkar bredvid mig. För er som inte vet är Matte en av mina äldsta vänner & dessutom en av mina bästa. Jag flyttar in här lite då och då, har till och med en egen tandborste och sovtröja här. Tycker dock det är lite ohyfsat att somna när Sophie i egen hög person är på besök. Jag tog min fot under hans näsa för ett litet tag sedan, men han vaknade inte. Får snart ta till med lite mer drastiska åtgärder för detta går inte för sig. Någon som hört låten "Naken i min säng"? muhaha..

hejhopp!

att gömma mobilen för en paranoid Matte.

Tekniken är utom Josefinas förstånd så hon kunde bara skicka en bild. Så här kommer den sålänge!

Jag och Fina i våra misdommarkransar.
Josefina och jag i våra midsommarkransar.


Dessutom lyckades jag kissa utomhus vilket är en stor merit för mig som aldrig lyckats göra det innan. Dock fick jag ta av mig alla kläderna på nedan kroppen. Haha, men hellre det är att kissa på mig ansåg jag. När Josefina sedan skulle hjälpa mig på med stumpbyxorna (eftersom man va lide gla på det) bara lägger jag mig över henne och vi båda fallar rakt ner i sanden.

Nu sitter jag hemma hos Matte. Jag har gömt min mobil för honom eftersom han vill radera en sak på den. Han kommer aldrig kunna gissa var den är. Muhaha!


hejhopp!

att fira midsommar.

Då har man precis kommit hem från Mellby som man åkte till i Onsdes.
Midsommar var precis som det ska va. Frukost med snaps, dans kring midsommarstången och en massa lekar.
Under middagen fick alla varsitt kuvert där det fanns en utmaning i som man skulle göra under kvällen. Det kunde vara allt från att fråga om någon ville byta käring till att svara på alla fråger med "det har jag redan gjort!". Själv fick jag att varje gång jag hörde "huvud axlar knä och tå låten" skulle jag ställa mig upp och dansa med inlevelse.
Efter det var det fest, såklart. Vi satt i vår "stuga" och festade. Så började det lukta bränt. Och då skriker Anton "Sophie ditt hår brinner!!" Jag hade visst råkat böja mig över ett ljus som satt fyr på mitt hår plus min klänning. Konstigt att det tog så lång tid innan någon märkte det och tur att mitt hår inte brinner vidare bra.

Det har varit mysiga dagar med Josefina. Men det bästa var nästan idag när vi gick och la oss i en sanddyna och solade.
Bilder kommer ikväll när Fina kommit hem och skickat alla till mig.


hejhopp!


att skriva snabbt

67 words

Speed test

Jag fick banne mig 370 poäng. Försök slå det era jävlar! Ni vinner inte ett skit.
Gör såhär:
Gå in på länken, välj svenska och börja skriv!
Lägg in på er blogg (lägg in koden i HTML) så som jag har gjort och skriv er adress i en komentar i detta inlägget
Så får vi se om någon är bättre än mig, vilket jag tvivlar på!


att ångra mytoman inlägget.

Nu har Linnea åkt hem för att springa sin dagliga runda. Börjar bli lite nervös, det är ju kul att skriva om andras misstag men dom verkar klara detta rätt bra. Får hitta något annat att skriva om. heh.

Jag tror min mamma läser min blogg för nu precis efter jag skrev mytoman inlägget så påpekade hon att jag hade lovat att städa lägenheten. Så nu får jag väl städa, någon gång.

& Jag längtar till hultan! Fyfan va gött det ska bli! Jag ska se Regina Spektor!!!                                          Johnossi - Santa Monica Bayhejhopp!

att förvandlas till mytoman.

När jag blir lite på kanelen blir jag alltid en jävla mytoman, jag ljuger om massa typ som:
Att jag hade fått en glasskärva i foten
Att jag hade tappat tån
Att jag var oskuld
Att jag & Kicki var tvillingar och att jag var polack
Att någon kille hade slagit mig (hade bara blivit armbågad när vi såg Placebo)
Att jag skulle städa hela lägenheten nästa dag
Det värsta är att folk tror på mig. Det bevisar ju dock bara vilken otrolig retorik jag har. Jag borde bli politiker.
Annars är jag ALLTID ärlig! Jag träffade förresten Bert Karlsson idag, han blev helt förtrollad av min otroliga sångröst och ville omedelbart skriva kontrakt med mig.

Ett fan till mig ville att jag skulle skriva mer om analsex, vad tycker ni? Här är länken till hennes sex och fetisch blogg.

Nä nu ska jag lägga mig bredvid Linnea som sover sött (?) och stirra på henne tills hon vaknar och kanske till och med göra wet willy på henne, lika kul varje gång.


hejhopp sugsnopp

Linnea den vinga och svea.

Jag känner en tjej som heter Linnea, hon är faktist min kusin men det talar vi inte högt om.
Hon ringde till mig klockan 3 idag och hade ont när hon andades. Jag frågade hur är det fatt? Och hon berättade att bootcamp har börjat. Hon hade alltså varit ute och sprungit runt kvarteret på morgonen. Dessutom hade hon börjat sina nya diet med tre chips för det är ju nyttigt med potatis det vet ju alla. Det låter lovande tycker jag, därför ska ni få följa hennes och Kimberlys bootcamp här på min blogg. Det kommer bli spännande!


Jag och min kära kusin.
Linnea &Jag


hejhopp!

att sakna


För er som oroade sig över översvämningen på mitt rum kan jag berätta att Big kom in efter en stund och torkade lite med strumpan.

För ett tag sen behövde jag gå på toa. Och när jag väl sitter på toaletten kommer jag på att nu reste jag mig från soffan, då kan jag ju byta kanal! Så när jag kommer in på mitt rum och går mot tvn säger de "Strax kommer Top Model". Ett programm som jag faktist kan kolla på (särskilt när det blir bitchfight). Typiskt eller hur? Mitt liv suger.Nä nu kommer strax min lilla filmpartner och jag har inte duschat än. Hon får vänta på mitt rum, kanske hon städar där lite också? Hoppas hoppas.


Jag
Jag saknar mitt röda hår lite, ska man
färga det igen?


hejhopp elefantsnopp

att äta gift.

Big kom precis hem från körskolan och började prata om hur mycket gift vi unga har i oss efter allt skit vi proppar i oss.
Jag: Fan va sugen jag blev på Mcdonalds nu.
Big: Jag med!
Samtalet slutade med att vi bestämde oss för att köra ut till donken lite senare.

Sen öppnade han en flaska kolsyrat vatten som sprutade eftersom den var skakad. Big säger: Det är blött på ditt rum. Sen går han..


att vara lat.

Jag har ett problem, min tv kontroll funkar inte. Kollade på 3an och nu började den där sjukhusserien er som jag verkligen hatar. Men jag orkar verkligen inte gå de där 3 meterna fram till tvn och ändra kanal. usch.Och så är det första dagen på sommarlovet och jag är redan uttråkad. Väntar på att Elin ska sluta eftersom vi ska kolla film (ovanligt va?). Jag borde städa mitt rum, tömma diskmaskinen och damsuga hela lägenheten. Men jag orkar inte, det kan bero på att jag är världens lataste människa.


                            The Clash - I'm so Bored With the U.S.Ahejhopp!

att leva

"Att leva är så häpnadsväckande att det inte blir mycket tid över till något annat" Emily Dickinsonyes!

Skrev jag att jag ska till hultsfredsfestivalen?
hah


att vara lindrigt förkyld.

Jag kallar det bakis alternativt en lindrig förkylning. Tror jag kör på det sista.
Spelningen gick jätte bra, jag ville bara stå där och spela mer mer och mer. Måste dock öva på scennärvaron.
Mina betyg är super! Helt klart nöjd, fast det finns alltid rum för förbättring.

Jag köpte en barbie som jag hängde runt halsen på Big. Frågade om jag fick lite presentsnöre i butiken, det fick jag. Och så började jag dra det runt halsen och mäta. Butiksbiträdet fattade ingetting.
Studentfesten var underbar, har aldrig sett någon öppna presenter så roligt och långsamt. Big var gaanska full. Fast det ska man va på sin student. & Linnea blev nya överhuvudet för de kvinnliga kusinerna eftersom Robban inte tycker Elin räknas mer för hon bor i Osby. Dessutom kommer Linneas barn vara runda och ovala när dom kommer ut medans mina barn kommer sträcka ut en hand efter Jack Daniels flaskan, enligt Robban iallafall.

Snart kommer Elin, vi ska kolla på film. Hon är min lilla filmpartner. Sen ska jag äta pizza!


"Om en människa inte har hittat något att dö för, är hon inte rustad för livet."
Martin Luther King

hejhopp!

att vara dålig på att åka tåg

Jag + tåg = dålig kombination!
Som ni redan vet somnade jag på tåget för ett tag sen och vaknade upp i Osby, idag satte jag och Malte oss på tåget och när det börjar rulla ut från perrongen i Lund inser vi att vi inte har köpt biljetter och klockan är över 20.00 alltså funkar inte skolkortet längre. Hoppsan! Tur var att de inte tog biljetterna innan Eslöv dock fick jag hoppa av där och köpa biljett och såklart hinner jag inte hoppa på tåget igen. Jaha då var det bara att sitta och vänta ensam i Eslöv i 40 minuter.
Fast det kanske var lite tur då jag fick trevligt sällskap efter Höör, ångrar bara lite nu att man är så blyg ;) hehe.
Och om man ska se det posetivt, nu har jag varit i både Osby och Eslöv för första gången!


Sen vill jag tacka Josefina för en mysig eftermiddag med Disney Chanel och massa prat och alla andra för en mysig kväll med grill och prat om vad som hänt under vårt år tillsammans. Och tack till Elin och Josefina för de höll mig sysselsatt under väntan på tåget och under tågresan.


Imorgon är det dagen D, dagen för vår första spelning och Bigs student. Jag kommer kissa på mig när vi står där framme inför hela skolan. Men jag blev lite lugnare när jag läste en jätte fin komentar jag fått av Ville på vår skola. Det ska nog bli bra ska ni se.

hejhopp!

att känna sig gammalojdå, var nyss inne på bilddagboken och en liten kille på typ 12 bast (vet inte hur gammal man är när man är 94a) skrev privatamedelande till mig och skrev att jag var söt. Det kändes väldigt obekvämt och oj va gammal man kände sig. Killen kan ju knappt vara byxmyndig? Men jag skrev till honom att han säkert skulle hitta en söt tjej i hans egen ålder. Gulligt och modigt av honom ändå men jag har faktist inga planer på att bli anmäld. haha.

lite stort kanske.

Såg nyss att jag hade skrivit i förra inlägget att sex inte är en raktuppskjutning. Tjaaa det bros ju på vilka synonymer man gillar att använda.

att övertala

Jag måste till en festival till, jag känner det. Jag fick inte utlopp för allt mitt festivalande på siesta, tro det eller ej. Jag vill till hultsfred!! Jag vill se Regina Spektor!! Ska se om jag kan tjata mig till en biljett i födelsedagspresent. Fast mamma verkar lite tveksam hon tror jag kommer bli nedtrampad för att jag är så kort och att jag kommer bli våldtagen. Håll tummarna för mig under min övertalningsprocess.


Jag och mamma såg en dokumentär för ett tag sen om avhållsamhet. När det är ett beslut man själv tar tycker jag det är fine men när ens föräldrar bestämmer det till en tycker jag det är så himla fel. Dessutom tycker jag synd om dem också, sex är kul och skönt och borde vara något alla ska få njuta av!
Många kommer reagera på min blogg eftersom jag är så opryd man kan vara och det tycker i och för sig jag är lite kul. Men opryd eller inte, det är bara sex ingen raketuppskjutning.


hejhopp!


att längta bort

"Jag lever mitt liv som jag spelar fotboll, jag jagar något tills jag får det & sen är det inte intresant längre."
Sophie Hansson

Det blev mega mys med alla DM1orna, eller alla och alla vi är bara två klasser. Först fick vi leta pinnar som vi skulle grilla korv på, dock är inte korv min favorit direkt men jag säger aldrig nej till mat! & sa blev det vattenpipa (saklart). Och sen gick vi och tränade lite fotboll (som jag egentligen också hatar) eftersom det är tunering mellan alla på skolan på torsdag.
Efter det blev det minigolf fast det var lite segt så jag, Kicki, Fina och Siri stack hem.
Nu sitter jag och väntar på Elinpelin för vi ska se I taker lyser stjärnorna. Jag läste boken i högstadiet och jag kommer ihåg hur starkt den berörde mig, hoppas inte filmen blir en besvikelse. Det ska ialf också bli mys.

På fredag tar lilla gubben studenten, så det blir till att fira honom. Plus att vi har vår första spelning!! Jag börjar bli riktigt nervös. Dock så slutar jag klockan 11.00 och Big springer ut klockan 17.00 eller något sånt så det blir antagligen lite förkrök hemma hos Siri med Bullet in a Bible och såklart 21st Century Breakdown. Måste ju peppa för konserten i höst!

Jag med min älskade skinnkjol

You got a fast car
I want a ticket to anywhere
Maybe we make a deal
Maybe together we can get somewhere
Anyplace is better
Starting from zero
Got nothing to lose
Maybe we'll make something
Me
Myself
I got nothing to prove
Tracy Chapman - Fast Car

hejhopp!

sophie med patetiskt dålig humor

okej ett till inlägg innan det är dags att masa sig ner i sängen!
Denna berättade Kicki för en kille på siesta

Kicki - Hur vet man att en blondin har varit i fruktskålen?
Okänd kille - Alla bananerna är borta!
Själva skämtet är ju rätt bra, men Kicki hade tänkt säga att det var bitmärken i alla plastfrukterna men okänd kille var listig!

Tragiskt att jag själv är blondin men tycker blondinskämt är fede roliga.


gonatt igen, skjut mig om jag ens tänker tanken att blogga igen innan jag fått sova lite!

att ha humörsvängningar och kåtslag

Nu sitter jag här framför datorn när jag egentligen borde sova. I allafall så satt jag och kollade runt lite här på nätet och helt plötsligt utan att läsa något speciellt eller uppleva något speciellt blev jag så jäävla sur. Ingen aning var det kom ifrån, vips bara så blev jag en surfitta. Funderar på att ta en till snus och se om humöret vänder. Sånna här humörsvängningar är ju skit läskiga. Annars får jag väl hoppas att det går att sova bort.
Hur gick detta till nudå?måste bara tillägga att jag är så sjukt svag för tatueringar, kollade lite bilder på Travis Barker och jag höll på att få kåtslag här mitt i vårt lilla vardagsrum. Nej en till snus var det & lite blöt i trosan är jag allt.

gonattinufsan
hejhopp hästsnopp (någon mer äcklig sjuk person än jag som sett 2 guys 1 horse? Undra om han verkligen trodde att han skulle överleva? och moraliskt sett så är det helt fel och djurplågeri, fast jag hade snarare kallat det människoplågeri hästen verkade ju inte ha så ont? & bara för att ni inte ska få fel bild av mig, jag är EMOT sånt det är helt fel att ha sex med djur men ändå ni fattar tanken.)

att känna sig levande

Idag var vi helt övertrötta, först var det typ utvärderingar på första lektionen och sen åkte vi in till stan för att kolla en pjäs som dramaeleverna satt upp. Riktigt rolig! En av våra lärare hade skrivit manuset och hans humor är så jävla skön. & så fick jag veta att jag får MVG i slutbetyg i både Naturkunskap A och Psykologi A!!
Sen var det att vänta på Thomas eftersom han kanske ska köpa lägenhet i Hässleholm så jag skulle visa han & Kicki rätt.
Och nu vill jag hem till Mallan och träffa tjejerna, men jag har ju inte sommarlov förrens nästa vecka så jag hinner inte :/

Imorgon ska vi till något som heter Bulltofta  (jag tycker det låter som bullfitta) och ha klassaktiviteter och sånt. Kan nog bli lite mysigt. Älskar min klass, även om den är lite jobbig och stökig ibland så har vi ändå så bra sammanhållning.
DM1A for president!


Idag har jag varit modig också, mer säger jag inte. Men jag känner mig jävligt levande, I love it! & ett stort tack till Josefina min coach!hejhoppsnopp

att älska livet

I fredes var det Emmas student (bilder kommer inom kort) & det var jätte trevlig. Emma var vacker som fan och jag blev avundsjuk, jag vill mä ta studenten! Bara två år kvar...

Sen åkte jag till Mellby Strand igår, där var hela campingen gul och blå förutom två danskar som bodde där. Det var mycket nationalsånger och en dansk hade en röd tröja på sig så sjöng han "vi är röde och vi är vide" samtidigt som han drog upp tröjan och visade sin bleke mage. haha! Och så såg vi matchen på storbilds tv. Tänk att jag kollade på fotboll (!!).

Idag har jag varit med Mallan, Elin & Kimberly och kollat på studenterna på ingång till balen. Vissa var så sjukt vackra och andra gillade smink alldeles för mycket. Sen gick vi och käkade och sen vidare hem till mig. Det var mysigt!


Lilla jag, glad och galen!
Jag innan björksäter i onsdes, lite av mitt ofärdiga rum också.


"De dårskaper man ångrar mest i sitt liv är de man inte begick när man hade tillfälle." Helen Rowland
Jag håller med, synd att jag är feg.hejhopp!

svartvitt

Som ni kanske märkt har jag ny design på bloggen. Jag är sjukt nöjd tycker det blev fantastiskt fint, det är verkligen min stil!
Det är Axels verk, han är så duktig och snäll! Taaaaaack så hemskt mycket, du är bäst!

skåne trip

Igår var jag i Osby för första gången, tänk att det ligger bara 13 minuter från Hässleholm och jag har aldrig varit där.
Jag somnade på tåget påväg hem från skolan någonstans mellan Eslöv och Höör och sen vaknar jag när jag tycker mig höra Nästa Hässleholm men när jag kollar ut genom fönstret ser det inte alls ut som Hässleholm. ojdå

Igår var det förfest hemma hos Frida sen stack vi vidare till mig och efter det till utsparken. Kan ju inte direkt säga att jag hade kul eller så och imorse orkade jag inte gå till skolan. Vi gör ändå inget viktigt i skolan nu fast saknar mina små älsklingar!
man ska aldrig hoppas på något, då blir man besviken.


hejhopp!


att kolla ut genom fönstret och längta ut

Sitter i skolan nu har egentligen slutat för några minuter sen men vi ska repa med bandet klockan 15.00 så det blir att sitta och underhålla sig här i skolan ett litet tag. Jag hatar egentligen att sitta inspärrad i skolan, vill ut i solen! Som jag skrev i förra inlägget, jag behöver vara fri! Men att spela med bandet slår allt, det är så jävla underbart så att sitta här inne är helt klart värt det.   
      
       
Jag i kön till siesta!

fri som en fågel

Idag har jag varit effektiv, jag har:
köpt studentpresent till Emma (hoppas hon inte har det redan för jag blev så nöjd, väldigt svårt att få tag på)
införskaffat en söt blommig klänning till alla studenterna
fått MVG i slutbetyg i psykologi A
blivit fotograferad till den nya designen som snart kommer här på bloggen
skulle egentligen gått på en föreläsning som Fredrik Reinfeldt och Carl Bildt hade idag i Lund,  men det blev inte så.


& Idag sa Kicki något väldigt träffsäkert om mig:
"Sophie du kan verkligen inte ha en pojkvän, du måste få vara fri"
Jag är inte flickvänsmaterial, så fort något börjar bli för seriöst får jag panik. Jag är en person som behöver så mycket frihet som möjligt. Jag är en mustang som måste få springa fritt.hejhopp snoppsnopp

hela världen är så underbar!

Åh vad jag saknar siesta, det var så otroligt kul. Jag hade inte ett enda nyktert ögonblick, lyckades dock däcka en liten stund innan Anti-Flag spelade så jag inte var för full för att se dem. Andra band jag lyckades se är Herbrightskies, Mando Diao, Adiam Dymott och Placebo.
Sista dagen var lätt bäst med camp chill, sång & anti-flag

& det är typ två veckor kvar i skolan!!
& denna veckan tar Emma studenten!!
& nästa vecka är det Bigs tur!!
& vädret är härligt!!
Kan man få något att hända med hjälp av tankekraft? Om någon vet något, hör av er!hejhopp elefantsnopp


RSS 2.0