Snälla söta rara

Okej såhär är det. Mellan klockan 19.00 och 20.00 ska ni gå in på www.expressen.se/noje för där kommer det vara reklam för min eniro sida och min blogg.
Den ser ut som fan för jag gjorde den själv, men för att vara snälla tycker jag ni ska rösta på den som bästa reklam, för då kan jag få en gratis reklamfilm på bio.

Så, kör hårt :D

Smart drag Mr.Christer


Tack Bengt!

Bengt om Jag har en retro-ipod!:
Jag må säga att din blogg är väldigt intressant att läsa. För mig, en man på sina äldre dar, är det spännande att ge mig in i ungdomarnas vardag. Jag må också säga att du är en söt liten tös!

M.V.H Bengt H


Svar: Va trevligt att höra att du gillade min blogg Bengt. Alltid lika trevligt att få komplimanger.









Något som också var trevligt var din ip-adress var exakt samma som min "kära" vän Josefinas.

för cam bilderna har ju sådan bra kvalité.

Glad över att Word 97 finns så man kan lämna in sitt arbete i tid.

Förväntansfulla inför mötet som inte gick riktigt som vi tänkt.

vi verkar förstå varandra ialf.

jagläggerinteutnå[email protected] (E-postadress inte verifierad) säger:
hip tip lip
kuje loki

sophie säger:
ja jag vet

jagläggerinteutnå[email protected] (E-postadress inte verifierad) säger:
valla sdi qa je ka thu ti veq met hyp ska pokek
uh

sophie säger:
ja men självklart!

jagläggerinteutnå[email protected] (E-postadress inte verifierad) säger:
qy sjalvakart une
met ty ti me mu
hagjija

sophie säger:
inte egentligen



senare frågade han om jag hade pojkvän på engelska.
Ja jag är gift.


en lektion till, sen Hgb!

okej en lektion till sen bär det iväg till Hgb. Riktigt skönt att slippa sista lektionen.

Just nu sitter jag och Kicki och mobbar Josefina som vanligt. Det brukar alltid sluta att det blir vi mot henne. Just nu pratar vi om att klättra i bergen, plocka blåbär i skogen och dyka i träsket.
Fråga inte.


Om jag städar min kusins rum så får jag en tv.
Varför får inte jag det varje gång jag städar mitt eget rum?

what a wounderful day

åh ännu en underbar morgon. Först orkar jag verkligen inte gå upp ur sängen så jag får ta ett senare tåg ilket innebär att jag får stressa till bussen sen. Och såklart är bussen jätte full och man får stå och trängas bland massa människor. Och jag hatar närkontakt!

Jag tyckte jag var jätte smart och tog med min dator till skolan så jag kunde skriva på ett arbete som jag ska lämna in idag. Jag hade glömt skicka det till mig så jag fick sitta uppe hela natten och skriva, vilket är anledningen till att jag är så trött. Sen visar det sig att jag inte har med mitt USB minne. När jag väl fått låna ett av Emelie så går ju självklart inte det jävla dokumentet att öppna på skoldatorn. Så nu kan jag inte hålla deadline.

WOW vilken bra start på dagen!


Det enda posetiva idag är att Jag, Kicki och Josefina får ledigt från svenskan för vi ska till Helsingborg på ett möte om ett potentiellt sammarbete med företaget.

jag lät henne drömma där en stund

sophie säger:
eller hur, livet suger

Josefina säger:
Men jag älskar ju dig?!?! Varför ska du lämna mig?!!?!?

sophie säger:
jag lämnar dig aldrig, så lätt blir du inte av med mig höhö

Josefina säger:
Men... vad är väl en bal på slottet?


det är lättast att klaga på minstingen

Josefina säger:
jag fryser som en jag vet inte vad
det är ditt fel det är du som smitat mig!

sophie säger:
JAG ÄR JU INTE ENS SJUK

Josefina säger:
bagatell

sophie säger:
bitch

Josefina säger:
amen


Så trött är jag

Jag smsar med Mattematik från mammas telenor sida där man får 30 gratis webbsms varje månad. (Ja så fattig är jag). Men hur som helst är jag så ofantligt trött så när jag skulle svara honom tycker jag in på blogg fliken och börjar skriva svaret här i ett inlägg.
Om jag inte avlider av sömnbrist så blir jag väl antagligen överkörd när jag somnar på ett övergångsställe.

Jag har en retro-ipod!

& ja det är en rosett jag har på huvudet, den ser bara inte lika
"rosettig" ut som den gjorde imorse.


how about it?

Alltså jag har ett dilemma, jag vill ha bra kvalité på mina inlägg. Vill inte bli tråkig. Men ändå så har man ju ett litet sug på att komma med på mest aktiva listan.
För handen på hjärtat, det är klart att man är lite läsar kåt i dessa tider.

Så, kvaltié framför kvantitet?

mot sängen!

Såhär går det när man vaknar halv 4. Jag kommer vara bajs trött imorgon, till andras glädje. När jag går på sparlågan blir jag oftast otroligt övertrött och glad.

Tycker ni kan köpa riskkapital i vår företag, Press Plaj UF.


Gonatt!

You never mattered anyway

& när jag skrev om The All-American Rejects fick det mig att tänka på Underoath och ja alla band som jag förknippar med Sophie & Linnea sommaren. Här är en av mina gamla favorit låtar.

Underoath - A Boy Brushed Red living in black and white

I <3 min breda skånska

Åh jag tyckte det började lukta Kex Chokald här nyss. Geee mig Kex Chokald!

Förresten hur utalar ni Kex Chokald? Utalar ni det som det stavas eller säger ni chäx?
Bajkon eller beykon?
Tårta eller tåta?



I'll find someone new

Vi kollade på House Bunny igår. Som förresten var så dålig att den blev rolig. Och där var Tyson Ritter med. Ah vad snygg han är. Och det fick mig dessutom att sakna min gamla The All-American Rejects tid. Så nu har jag suttit och lyssnat på massa gamla härliga låtar.
Det får mig att tänka på min & Linneas sommar innan vi skulle börja 9an. Särskilt på mormor och morfars husvagn och den as heta badvakten. Ååh nostalgi.

The All-American Rejects - Swing Swing

Coraline

"Coraline marks the first film where a stop-motion animation morphing sequence has ever been accomplished. The sequence, which centers on Other Mother morphing from her normal stage to her tall, lanky stage runs for 160 frames, or nearly 7 seconds and called for 78 replacement faces and more then 117 hairpieces. This effects shot was completed entirely in camera."

Jag vill se den, men jag har ännu inte hittat den att hyra på hemmakväll. Den går bara att köpa (?) och min plånbok kommer bara innehålla damm denna månaden efter green day och regina biljetten.


Det är samma regissör som regisserade The Nightmare Before Christmas, Henry Selick, som är en expert på stop-motion.

Hela världen är så underbar!!

Snart är det dags för Green Day!!! Fan vad peppad jag är. Vi åker tidigt på fredagen (hoppas ingen av mina lärare läser min blogg) och så blir det väl frukost i Köpenhamn och sen dags för att köa. Åh vad underbart det ska bli!

& idag eller imorgon beställer vi biljetter till Regina Spektor!!! Hon spelar den 11e december i Göteborg. Jag som var så ledsen att jag missade henne på hultsfred, men fuck it. Nu får jag se henne ändå!

Kan livet bli bättre?

anti hårborste


Såhär söt är jag när jag är osminkad. Dessutom ser ni också
resultatet av min vägran till att borsta håret. Tror det var en
månad sen sist?

tänk om jag fått nobelpriset?

När jag publicerat förra inlägget kom jag på att jag aldrig berättat om mitt första forskningsprojekt.

Det var såhär att jag skulle vara duktig en dag och ta med mig frukost till tåget påväg till skolan. Så jag gjorde två mackor och la i en burk. Men jag åt aldrig dem och när jag kom hem plockade jag bara upp dem ur väskan och la dem på golvet.
Och ni som varit hemma hos mig vet att om man väl lägger något på mitt golv är inte chansen så stor att man någonsin hittar det igen.

Det gick några veckor och plötsligt en dag hittade jag mina mackor. Men det var inte längre mackor, dom hade utvecklats till något jag inte kan beskriva i ord. Då beslutade jag mig att jag skulle spara dem. För vem vet, det kanske var svaret på svininfluensan.

Men en dag när jag kommer hem är mackorna borta. Mamma hade tydligen vågat sig in på mitt rum och hittat dem. Nu får vi aldrig veta om det var en otrolig upptäckt jag gjort..

mitt nya forskningsarbete

Jag har en egen sovtröja här hemma hos Matte. Det är faktist en tröja han fått av mig i julklapp där det står I <3 Sophie. Fast han har aldrig använt det. Iallafall använder jag den alltid när jag sover här. Idag berättade han att han aldrig tvättat den.
Det var ju snällt.



Nu ska vi se hur lång tid det tar innan den blir gul och jätte äcklig. Projektarbete i 3an?

han har alltid varit teknisk

När Mattematik var liten hade hans storebror precis varit i Spanien så hade dom köpt en film där dom badade med delfiner. Och sen så hade Mattematik spelat över den med nyheterna.

Det var allt.

En inte helt så nykter Mattematik

Sitter hemma hos en dyngrak Matte nu och försöker väcka honom eftersom han däckade medans jag brände ut en zombie film som ville skulle se. Får se hur det blir med det. Just nu försöker jag komma på så bra sätt som möjligt att väcka honom på. Förslag?

På vägen hit.
Matte drar av ett litet löv från ett träd.
Matte -Åh jag har ett litet löv.
Han öppnar grannens brevlåda.
Jag -Men nej Matte, jag tror inte dom vill ha ditt löv.
Matte -He wants a little lööööööv


Han försökte dessutom gå in i ett helt fel hus på en helt fel gata. Det tog typ 1 timme att komma hem till honom från stan. Fan vad han är skyldig mig nu! & Mattematik, om du läser detta nu så får gärna skulden betalas in i form av godis, snus eller cola.

farmville in my assssssss!

Okej, jag har gått runt i minst en vecka och varit skit paranoid för jag fått massa medelande från farmville på facebook. Och jag har ALDRIG spelat det! Har inte ens tryck in på det eftersom jag har fasta principer och moraler om det spelet.
Men så iallafall skrev Matte att jag var i level 5 och dagen efter i skolan så gick Emelie in på farmville och mycket riktigt, där var min farm i all sin bonnighet. Jag trodde att jag skulle avlida. Någon har mitt lösenord. Efter ett tag ser vi ett medelande som kommer från Matte..


Det visar sig att den jävlen har varit inne på min fb och spelat i nästan över en veckas tid. You're going down bitch! Det är ett svek jag aldrig kan förlåta. Han om någon visste vad jag tycker om farmville!

Fast & Furious

Det är hemskt att säga men jag är rätt glad att Anton har samhällstjänst för annars hade jag fått sitta här hemma helt ensam. Vi hyrde Fast & Furious, köpte godis och cola. Och helt ärligt måste jag säga att Tokyo Drift är mycket bättre faktist. Henny har verkligen påverkat mig där. Och det var inte alls för jag ville se Lucas Black heller.

Det är verkligen något speciellt med killar med snabba bilar. Herregud vad ytlig jag låter nu, men det är faktist en liten turn on. Tänkte skriva som tatueringar, men det är inte en liten turn on må jag säga!



Nu har Anton åkt hem, han ska ju upp tidigt. Jag ska nog bege mig hem till Matte lite senare. Han är nog lite berusad, men det blir väl bara lite mer underhållning utöver det vanliga.


SORRY!

Okej, FÖRLÅT Ville! Det var mycket dumt av mig att inte nämna vår stund med gitarren, colan & nötkrämen som görs i Hässleholm.
Hoppas du kan förlåta mig, än en gång :)

mina fyra sista siffror blev mitt otursnummer.

För det första vill jag ursäkta för den otroligt hemska "hej-jag-tar-kort-på-mig-själv-i-speglen-amandavardet-bilden" men för att vara ärlig, jag är verkligen ingen vidare fotograf så mycket bättre än så kan jag inte åstakomma.


Idag repade vi med bandet, och ja det gick inte alls bra. I allafall inte för min skull. Kunde inte hitta tempot och satte aldrig ettan så det gick åt rätt mycket tid åt det. Och jag kände mig så sjukt frustrerad och trött. Men sen när jag hade bas lektion vände allt.
Josefina har gitarr lektion innan mig och vi spelar just nu samma låt; Coldplay - Fix You och när jag spelat igenom låten gick min lärare och hämtade henne. Så fick vi spela tillsammans och det gick så jäävla bra! Vi behövde inte gå igenom det eller något sånt utan vi bara började spela och det föll sig naturligt. Vår lärare blev as glad och sa att vi hade lätt kunnat tjäna pengar på att spela sådär.



Så nu är jag på bra humör trots min otroliga huvudvärk. Börjar känna mig lite småsjuk så idag blir det till att ta det lungt (va, vänta sa Sophie just precis det!?). Men imorgon är det ferre med girlsen.


med den här bilden sjönk min ålder med sådär 3-4 år.

inga; what if

Jag tänker leva mitt liv på ett sådant sätt att i min sista stund ska jag inte behöva tänka på "tänk om". De grejer jag kommer ångra mest är de jag inte gjort. Helt klart.

(ja alltså ALLT räknas ju inte såsom analsex och mord. ja ni fattar grejen)

är det en lycka eller last när ditt smajl sitter fast?


Det var faktist välförtjänt!

Jag vet inte om jag är lite sen på det men tänkte skriva lite om ett så otroligt genialtisk rån som skedde i Stockholm.

De snor en helikopter utan att någon märker det förrens efter rånet. Landar på värdeföretagets G4S tak. De går in genom taket. Stjäl antagligen en rejäl summa medans polisen har svårt att ta sig dit för de har lagt ut fotanglar på strategiska platser. De kan inte heller skicka hellikoptrar för där ska vara en spränganläggning som sedan visar sig vara en attrapp. De flyger iväg och fickparkerar vid en skog (?). Ingen ska vara skadad och där är inga spår av rånarna.
HÄR har ni länk till en artikel om detta på SvD.


Helt ärligt, dom var fan värda dom jävla pengarna för den otroliga insatsen. Så jävla genomtänkt och smart gjort. Jag kan inte säga något mer än, wow, jag är imponerad!!

Innebandy & laserdome

När jag och Kicki kommer in på Viktoriastadium ville vi bara gömma oss så vi slapp spela. Vi ville hellre lägga oss i en mysig säng med chips, dippa och mycket cola. Men efter ett tag började våra vinnarskallar sätta in och andra matchen började vi kötta. Ganska nöjd med vår instats faktist.

På laserdome spelade DM2A mot B. Det gick väl sådär men fyfaaaaan vad roligt det var. Varför gör vi inte sånt oftare? En viss herre sprang efter mig hela tiden och väntade tills västen aktiverats igen för att sedan skjuta mig igen. Och min träffsäkerhet låg på 5% men det spelade faktist inte så stor roll. Hade så jävla kul ändå! & Siri var härligast!



Helt perfekt men svettig dag. Och imorgon vankas det fest med 100% säkerhet. Fast jag ska ta det luuungt denna helgen. Vill ju inte att några incidenter från förra helgen ska upprepas. höhö..

attentionwhore

Det var en fågel som viskade i mitt öra att jag har några läsare på HTS också. Tjenare! Kul att ni hittat hit, mindre kul att ni antagligen har lika sjuk och pervers humor som jag har.



Nu ska jag sova, undra om Henny också gör det eller hon ligger vaken med sin födelsedagspresent?? Jag gissar på sistnämda.


på vår fest får du gå, endast utan inbjudan.

Bob hund - Bli aldrig som oss, bli värre!


Henny 17!

Idag var det minsann ingen vanlig dag för det var Hennys födelsedag! Det firades med pizza på viking och sedan vidare till Tyringe där det blev A Walk to Remember och massa godis och cola. Det var mys på högsta grad med bästa tjejerna.


Imorgon blir det innebandy turnering (som jag ska vara med och spela i (!!) för annars får man gå en förjävla runda från Viktoriastadium runt Mejeriet och tillbaka.) Och efter det ska DM2 till laserdome. Det kommer bli skit kul. Inget av det är kanske min starkaste sida och det brukar sluta med att alla skrattar åt mig, vem vafan sålänge man skrattar så.

Last night’s love affair is looking vulnerable in my bed






One minute I’m a little sweetheart
And next minute you are an absolute creep

Kvinnor är inte inkompetenta

jo det är dem jag bara skämta.
Men det finns vissa saker en kvinna kan klara
men i grund och botten är hon en handelsvara.


Jag och mamma sitter och kollar på Svenska Hollywood fruar. Och det är ju klart att en kvinna ska städa, diska och suga av sin man varje morgon. Jag menar hallå? Vi är ju faktist kvinnor, vi får utgå från dom förutsättningar vi har. Visste ni inte att livmodern krymper om man utbildar sig för mycket?

Jag, lumpen?

Jag var nära på att kola vippen alldeles nyss! Jag hade fått ett brev från pliktverket och så säger mamma "ja det kanske är en kallelse så du måste mönstra". Och jag var nära på att dö där rakt på plats. Jag, lumpen? Oh no. Kondition och träning i alla dess former är väll inte riktigt min grej.
Men när jag öppnade brevet var det bara att jag skulle göra sånt test. Och mamma börjar asgarva och tillkännager att hon bara skojade. Jag tyckte dock inte alls det var kul.


Mamma sitter med mig under hela tiden jag gör testet och när man ska välja vilka inriktningar man skulle kunna tänka sig säger mamma "sjukvård? hahaha nej det är väl inte riktigt din grej Sophie". Och sen när jag föreslår kock så börjar hon skratta igen.
Sen var jag tvungen att fråga om hon kunde se mig göra lumpen och då skrattar hon igen. Jag bros väl helt enkelt inte på min mor där.




Fast det skulle varit kul att ansöka bara för att jag är nog den folk minst anat. Men vid närmare eftertanke så är det nog inte värt det. Jag ligger hellre hemma i soffan med en fet godispåse.

jag är inte så uppmärksamm ibland

Rättning: Shemalez

Shemales

Jag kan ju berätta också att vi äntligen äntligen kommit på bandnamn, Shemales! Det var vår lärare som kom på idéen och när vi berättat att vi skulle använda det så blev han överlycklig och berättade att han redan börjat skissa på en logga till oss.

Shemales - The best of two worlds!

sånt som händer!

Idag i skolan höll jag låg profil, kände att det kanske var nödvändigt. Jaja, sånt som händer! Har mått lite dåligt idag från i lördes men musiken och tjejerna har hållt mig vid liv.
Fick en smärre hjärtattack innan idag men det visade sig vara bättre än jag trodde så jag kunde andas ut igen.


Vi hade en föreläsare hos oss idag också. Och alltså han hade en mega snopp som låg sådär på sidan typ så man såg den väldigt tydligt under byxorna. Och ja hur lätt är det att koncentrera sig på företagsamhet när man ser den ligga där. Riktigt obekvämt när man kom på sig själv med att stirra mellan bena på honom.

såhär ser jag ut när jag håller låg profil.

Förlåt Ville

Förlåt så hemskt Ville! Det var en jätte trevlig stund med dig när vi headbangade tillsammans. Vilket jag kom på nu är nog roten till mitt sjuuuuuuuka nackont idag. Men det var värt det!

Jösses vilken kväll

Jävlar vilken galen kväll det var igår. Och idag mår jag som om någon kört över mig med en ångvält. Både Linnea och Kicki sa att jag skulle krya på mig.

Kvällen började mysigt med tjej-förfest hemma hos Siri med singstar. Sen blev det att ge sig av mot stan för att se Sticky Dirt. Det var riktigt rock n' roll, fick tag i en BH och Kicki fick en trummpinne. Sen bar det av till någon bar där det blev liiite för mycket att dricka. Men kul hade jag i allafall, fast det är ganska självklart när man är med sina tjejer, även om det fattades några. Tack och förlåt till alla som var där.


Var tvungen att köpa God Morgon Juice blodapelsin, det är det enda som jag kan få i mig när jag har en alternativ förkylning (visst låter det bättre än att säga bakis?).


myyyys

Nej nu ska jag traska hem till Mattematik. Det blir godis, cola & film! Ovanligt va?
Imorgon blir det röööj på kulturnatten. Det kommer inte bli nådigt vill jag lova. Sen på kvällen ska vi stapla hem till Kickis pojkvän kolla Wallie (?) och sova. Jag och Kicki tar hans säng och han får ta soffan. Stackars Thomas!



hejhopp!

the band

The band! Vi har dock ännu ej kommit på bandnamn, men vi har några på G.
& nej Ville det är INTE Fritzlattack!

Siri;Gitarrist, Kicki;Trummis, Jag;Basist, Josefina;lead singer & gitarrist

Josefina hjärta Darin

Jag hittade nyss några låtar av Darin & Danny på Josefinas ipod. Jag var tvungen att ta upp detta med henne såklart. Det visade sig att hon älskade Darin när hon gick i 6an. Jaa, vad ska man säga liksom?

Josefina säger:

 

jag hade en tröja när jag gick i 6 där det stod I love Darin Zanyar
sophie säger:
...


it makes me smile

Sen så har vi börjat repa med bandet igen. Åh vad underbart det var! Fyfan vad jag har saknat det. Just nu har vi ingen egen låt så vi ska göra en cover på Seven Nation Army - White Stripes, till min lycka. Så jävla härlig att spela på bas.
Dessutom har jag privatlektioner i bas efter det, som är sjuk givande. Peter måste vara en av de bästa lärarna ever.
Så ni förstår, idag är jag jätte glad.

ju mer du kladdar ju mer du sabbar

åh va skönt det var att sova hela dagen.
Nu har jag precis ätit mat som jag själv lagat!! Det gick att äta, visserligen gjorde jag bara pasta och bacon med tomatsås men det finns faktist mycket saker man kan misslyckas med.


Idag fick jag Josefinas gamla ipod. Fan det underlättade mitt liv en heel del. Takc igen älskling!! Svårt att leva en hel dag utan musik, speciellt på tåget. Dock har jag ännu ingen sladd så jag kan lägga in min egen musik. Så jag lyssnar på Josefinas jäääätte gammla musik. Just nu är det Joachim Hillson - Vacker utan spackel
HAHA, nostalgi!!!



trött tröttare sophie

Äntligen är det helg! Och idag ska jag bara ta det lugnt, vilket jag förtjänar. Sitter just nu och dricker på min smoothie och snart ska jag sova lite. Det ska bli så skönt.
Orkar inte vara rolig eller intresant just nu.

semiotik och en stor längtan efter sängen.

Om ni läste den nedanstående inlägget borde ni tycka synd om mig nu. Har precis skrivit klart mina 10 fråger om en pdf vi fått om semiotik. Nu tänker ni, vafan 10 fråger är ju ingeting. Men när man ska sväva ut så mycket som man behöver när man läser semiotik behövs minst några timmar till ett par fråger. Dessutom läser vi det på universitetsnivå.
Fast å andra sidan kanske det var tur att jag var riktigt trött och inte skärpt så jag kunde flumma iväg och få fram bra fråger.


Dock jag är riktigt glad att vi läser det, när man väl kommit in i det lite flummiga tänkandet är det riktigt intresant. Det är nörden i mig som talar just nu.


Nej nu ska jag gå och lägga mig, en skoldag imorgon sen är det en väl behvöd helg och kulturnatten.
hejhopp!

så trött är jag!

Okej jag ska beskriva hur utmattad jag är:
När jag kommer hem så står porten öppen eftersom det är städare där. ÄNDÅ ställer jag mig och trycker in portkoden..

Skulle inte förvåna mig om jag kolarvippen närsom.

alla som inte dansar



& juste. Therese som föreläste för oss startade sin karriär genom just UF där de sålde pepparspray som inte bara gjorde våldtäktsmännen blinda i 5-10 minuter utan färgade dem också röda i ansiktet som var kvar i minst en vecka. Så var där sån sms-tjänst där man kunde smsa in fråger som sedan besvarades under föreläsningen. Så var det någon som skickade "Hur får jag bort hennes pepparspray från parkettgolvet?"

UF kick off

Ja då har man upplevt kick off för ungföretagsamhet också. Vi lyssnade på några olika föreläsare som kom med allt från tips till regler. Men det som verkligen gjorde att denna dagen uppskattades så mycket var självklart Therese Albrechtson. Alltså bruden är hel skön och jag som inte kan hålla fokus i mer än två minuter satt och lyssnade på hela föreläsningen som varade kanske i en timme ungefär. Helt otroligt, det måste vara toppbetyg om något. Är verkligen pepp på att lägga ner all min kraft på vårt företag, det var sannerligen en inspererande dag.


Sen kom Thomas och hämtade oss, han har nämligen tagit körkort idag. Så det blev en runda med honom och efter det fika på Ariman.


"Oj vad det är kul att ta värdelösa ego bilder med camen."

vi vet hur man prioterar

Josefina säger:
men ja vill ha choklad!

sophie säger:
skit i de svältande ungarna i afrika! josefina ska ha choklad!

Josefina säger:
Amen


live fast, die young.

Mattematik vet precis hur han ska göra mig glad, han köpte cola till mig. Sedan följde han mig hem och jag fick en sådan där instinkt att jag var tvungen att klämma han på röven. Och precis när jag gjort det cyklar en gubbe förbi och ser verkligen chockad ut. Han trodde nog Matte var min bitch. Efter ett tag var jag tvungen att göra det igen, och suprise suprise cyklar gubben förbi igen.
Fast det kanske är sånt där som man måste varit med för att uppskatta.



Btw, den bloggare som förtjänar ett pris detta året mest är fan ta mig Egoina. Så ja mina sisådär 60 läsare kan ju lyfta sina feta fingrar och gå in här och rösta på henne som årets blogg.

We'll choke on our vomit and that will be the end.

Om en timme eller så kommer Mattematik och hämtar mig. Jag sa att han skulle komma upp för jag hade bakat kladdkaka. Men då fick jag till svar "Jag äter inte sån skit". Vet inte om han menade att det är skit för att jag har bakat (vilket är förståligt) eller för att det är onyttigt (isf, VA?). Dessutom använde jag faktist fullkornsvetemjöl.


Har jag inte blivit riktigt dålig på att slänga in musik?

MGMT - Time to Pretend



"This is our decision to live fast and die young.
We've got the vision, now let's have some fun.
Yeah it's overwhelming, but what else can we do?
Get jobs in offices and wake up for the morning commute?"

Mästerkocken Sophie?

Ibland blir jag förundrad över mig själv. Jag var så jävla sockersugen när jag klev av tåget idag. Och pank som jag är kunde jag varken köpa godis eller cola. Så jag går hem, tar fram kokboken och börjar hälla ihop en kladdkaka. Jag menar, jag, baka!? Dessutom märkte jag att jag inte växt ifrån det där med att slicka skålen. Jag sparade till och med lite smet..
Hur som helst eldade jag inte upp köket och kakan ser utomordentligt god ut. Så avundas:


Den ser lite bränd ut men det är den INTE, tog ut den 10 minuter
tidigare än vad man ska så den är kladdig!


schwedish mit DM2A

Alltså att ha svenska med vår klass går inte. Igår berättade läraren en historia om en brud som födde sitt barn ur sitt öra. Jag, Josefina och Siri ligger på golvet och asgarvar. Och någon frågar "Är det en sann historia?"
Intelligensnivån är höög.. eller ialf inte intelligensnivån

kär kompis med dålig humor

Josefina säger:
Vad kallas det när man gör en ost efter folks önskningar
sophie säger:
ingen aning
Josefina säger:
cheddar-ost!
HAHAHHAHAHHAHAHA

sophie säger:
jag fattar inte
Josefina säger:
skreddar*
sophie säger:
fan va tråkig


Kors i taket vilken nostalgitripp

Jag och Siri snackade om vad vi lyssnade på när vi var små, alltså inte 13 år små utan mer mellanstadiet små. Så var jag tvungen att hitta lite gamla godingar. Jösses vad längesen det var.

Nina Rochelle - Taxi 43




det är kul i teorin i alla fall.

Jag har väldigt speciella saker för mig för att förgylla min vardag.
Idag på tåget mot Lund var det jätte trångt och så stod det en kille framför mig med ryggen mot mig. Och så luktade han jätte gott så jag stod och sniffade på honom hela vägen.
Men så iallafall skulle inte han av i Malmö och när jag gick av tåget var jag tvungen att hålla mig själv i handen så jag inte skulle nypa honom i rumpan.
För det är såhär att jag tycker det är väldigt kul att nypa folk i baken så ser personen som står bredvid en det och kollar såklart med stora ögon när killen vänder sig om. Och själv kollar man oskyldigt bort.



Denna bilden bara stinker sommar. Fan vad jag längtar tillbaka, till typ
denna dagen när vi hade det extremt mysigt i Åhus.


Got a nasty habit called rock n' roll


Nu är det väl revolution på gång!

Va det är skönt att inte veta sitt eget bästa


jag har en vit tröja

sånna små saker som gör en lycklig

Jag hade glömt att mamma hade köpt cola till mig så när jag skulle hämta vatten i kylen så ser jag colan!! Jag blev sådär jaaaaaaaaaaaaaa(!!)-jag-hittade-en-hundralapp-i-fickan glad.


Det tog mig ett tag att övertala min mamma att köpa den där jävla colan till mig. Hon vill inte bidra till mitt sockerberoende. Och snart har jag använt alla mina argument..
Det är ju fredag!
Det är ju lördag!
Det är ju söndag!
Jag ska bli nyttig nästa vecka.
Jag måste plugga så jag behöver energi.
Jag måste hålla mig vaken så jag kan somna i tid i kväll.
Jag lovar detta är sen sista!


tips på nya?

Männen ska veta sin plats

Jag älskar polacker, dom är så jävla grymma! Särskilt min egna lilla polski Kicki, men denna bruden är numera min hjälte.

Det var en kvinna i Polen som började blit trött på hennes man som drack konstant. Han drack upp alla deras pengar och en dag orkar inte kvinnan mer så hon kedjar fast mannen i hundkojan och matar honom med hundmat och vatten i 3 veckor tills hans kompisar började sakna honom.


Alltså, jag blir så lycklig! Det är rätta takter, man ska visa var skåpet ska stå!

sista önskan

 Vi är sugna på ben o jerry glass. Men vi är för sjuka för att gå ner å handla. Kan du? Kanske vi har svininfluensan å då är detta vår sista önskan. / Mamma & Thomas


Det smset kostade dem två cola och en klubba :)


och vem är inte ful i 60 watts ljus

Jag spänner ut mina läppar
Linnea - Du ser ut som en anka
Sophie - Jag är Kissie
Linnea - gå och kissa då?



Henny och Linnea sov här. Vi började dagen med fattiga riddare och sen gick jag och Henny och köpte chips, cola och godis. Så började vi kolla på She's the man.
Nu kom Mallan också och vi pumpar Krunegård.

yes I do


hon drömmer säkerligen om en kråka

Oj vad klockan blev mycket. Funderar på att lägga mig bredvid Linnea som ser ut att nästan peta sig i näsan i sömnen. Synd att det är så mörkt, hade nog blivit en bra bild annars. Är rädd att jag väcker henne om jag tänder ljuset och därmed förstör hennes fina pose. Jag låter henne slippa undan till ett annat tillfälle.


Nej av med sminket nu och borsta tänderna för att sedan putta undan kusinen till sin rätta plats i sängen.


Kapten Röd - Du är la go

din mamma är bög

Det står några killar nedanför min balkong:

Kille 1: Din mamma är bög!
Kille 2: DU GILLAR DET!
Kille 1: Jag gillade det två gånger.

Alltså, var det bara jag eller dissade kille 1 sig själv rejält?



Förövrigt ligger Linnea och sover i min säng, hon är as gullig när hon sover. Undra om jag är lika söt när jag ligger och dregglar halvt medvetslös?


dagen är räddad

Jag och Henny har gått runt och sjungt på en låt hela dagen och verkligen inte kommit på vad den heter. Tillslut började vi nästan bli galna på alltihopa. Men sen kommer Martina och räddar dagen. Tack så hemskt mycket!




om jag gör!

Adde om MATTEmatik & filoSOPHIE:
så du inte calle då ;) eller du minns inte han ;=)


Svar: Jo det gjorde jag & om jag minnas honom. Han sjöng ju ja må hon leva för mig inför halva Hässleholm :D Shit va grymt duktig han var.
12 September, 20:26

fegis

Kräftskivan igår var riktigt trevlig. När de flesta gått stannade jag hos Linnea för att kolla skräckfilm, och bestämde mig ganska snabbt för att sova där. Vi vågade inte se hela filmen och gick och la oss. Jag skulle egentligen ligga på en madrass men vågade inte det så jag sov mellan Linnea och Elin.
Under natten rullar Elin upp och sover ovanpåmig.
Och på morgonen väcks jag av att Linnea och Henny hoppar på mig.
Verkligen bra start på dagen.


Kvällens planer är ännu osäkra, men mina förhoppningar på fest håller fortfarande i sig. Får se vad som händer.



Jag och min kära kusin som verkar bli bra på bilder vilka grimaser
hon än gör, till skillnad från mig

rövsex

Jag har inte borstat håret på över en vecka nu. Man spar en jävla massa tid.

Det var väl bara det jag ville ha sagt.

kräftskiva a la vår style.

Snart så blir det att ge sig iväg till Linnea där det blir kräftskiva med massa härliga brudar. Mina kräftor ligger just nu i denna stund och tinar. Går ut i köket då och då för att titta på dem, dom ser så fruktansvärt goda ut! Denna kvällen kommer bli maffig i riktig krängar-anda. Det kommer bli allt från kräftor till pommes till vitlöksbörd till godis. Och det ser jag fram emot, såklart.

Imorgon hoppas jag det vankas fest! För efter nästan en veckas sjuklighet är jag riktigt pepp!



Kanske inte den bästa bilden, men denna skönhet är mitt senaste
second hand fynd.

Vi skrynklade ihop arbetet och kladdade lera på det.

Fyfan var vi kämpade idag i skolan för att få klart vårt produktions arbete till företaget. Vi ville hålla dead line, skriva ett bra arbetet samt uppfylla kraven om att det skulle vara snyggt och kreativt.
När vi är nästan klara kommer läraren och frågar "Tycker ni det där ser snyggt ut? Det är ju skit tråkigt!" Så det blev att ladda ner lite typsnitt och sådant.
Och såklart blir allting fel, framsidan får vi göra om hundra gånger och allt gick skit. Och när vi äntligen, äntligen blir klara så sätter jag och Kicki igång med att skrynkla ihop alla sidorna på arbetet och sedan kladdade vi in dem i blöt jord. Det skulle ju vara rock n' roll!

När vi lämnade in arbetet till slut sa vår lärare "Fan vad glad jag blir, det är det här som är kreativitet! Det är riktigt konstnärligt! Äntligen någon som fattar och kan think outside the box!" Så det blev riktigt lyckat! (kanske inget tips att pröva om ni har tvättäkta konservativa tråkiga lärare)



Synd att de andra lärarna aldrig skulle acceptera ett sådant arbete, det var så jäävla kul att bara skrynkla, ta sönder och skita ner ett arbete som man verkligen slitit med.

MATTEmatik & filoSOPHIE

Äntligen får man träffa Mattepatte efter två jävla veckor. Jag tyckte att han skulle prioitera bättre.
1. Sophie
2. Skola
3. Jobb
4. Träning
Fast tydligen låg jag inte lika högt upp på listan som jag hade tänkt.

Sen kollade vi på Idol, var ju tvungna att se om Oliver var med idag. Men det kommer väl imorgon får man hoppas.

Där var väl en hel del bra idag, skåningar jö! Fast det är ju inte för den sakens skull jag slår på 4an. MEN fyfan, någon mer än jag som uppmärksammade Mariette Hansson? Kära vän, varför söker du till Idol? Du är waaaaaaay to god for that shit!


Som vanligt kommer alltid Matte med musiktips. Fett skön!

effektiva sophie

Idag har jag varit jätte mega effektiv. Först var vi på stan och kollade lite secondhand butiker. Och såklart hittar jag världens coolaste tröja men tänker nej jag har inte råd med mer shopping! Fast den kostade 45 spänn så jag var ju tvungen att köpa den för någon annan kanske skulle hinna före mig sen.

Sen har jag städat nya lägenheten (vår lägenhet består av två stycken som vi slått ihop) som är min del av städytan. Sedan har jag pluggat och nu kom Mattepatte.

Det är effektivitet om något.. för mig i allafall.

släng dig i väggen 50 cent.

Jag och Josefina har rappat för varandra, det började med att jag körde lite Mr Cool för henne och hon tog på sig Svenska Akademien. (så länge var vi faktist lite allvarliga) Sedan sjönk vi lite och började med bland annat eminem. (det var inte allvarligt) 
Jag tror faktist att jag hade kunnat ha en framtid som rappare, lite mer tveksamt för Josefina. Håll du dig till sin sång gumman. (förövrigt är Josefina det bästa sångerskan jag vet)

oj vad många paranteser det blev, live with it muuuthaaaafaaaackaaars!

Ser jag inte ganster ut?
Jag är gangster


skit fönster.

Sitter här och skriver på hur innehållet och formen ska vara på vår marknadsföring. Kanske inte det roligaste med företaget men också nödvändigt.
Jag tänker inte skriva vad vår produkt är än, men snart så kommer ni kunna köpa det. Och jag antar att i allafall en del av mina läsare är musikintreserade. Fast mer än så säger jag inte än ;)


Träffade tjejerna idag när jag var påväg hem, känns som en evighet sen jag såg dem sist. Planerade inför helgen, hoppas lördagen innebär fest för det är jag så jävla sugen på! På fredag ska vi i allafall ha kräftskiva, oj vad vi ska kränga och dricka snaps!


& Jag har fortfarande bajs ont i/på huvudet, jävla helvettes fönster!


En liten skymt av min älskade skjorta

Jag har inte krossat någon spegel på sista tiden.

Fan vad jag är arg just nu. Satt vid min dator i skolan och precis vid min plats finns ett skit stort fönster man kan öppna, innåt.. När vi sedan ska gå mot filmsalen reser jag mig upp med väldig kraft och såklart får jag kanten rakt in i huvudet. Blev svart för ögonen och ja mitt temprament är ju som det är. Det var nära att fönstret fått se sina sista dagar.
Nu har jag läskigt ont i huvudet och saken blir inte bättre med den otroliga ljudnivån vår klass lyckas hålla.

HAJARNA!

Denna låten fick jag lära mig i lekis. En aning morbid kan man tycka (om ni läser hela texten), men efter att vi lärt oss låten då fick vi i uppgift att illustrera den! Det var nog där det började gå snett för mig.

(funderade ett tag på att göra en videoblogg där jag sjunger låten för er eftersom ni inte kan melodin, men jag kastade fort bort den tanken när jag kom på att efter ni hört mig sjunga vill ni nog inte besöka min blogg igen)

Det var en tjej
bababadabadaba
Det var en kille
bababadabadaba
Dom gick till stranden
bababadabadaba
Det kom en tiger
bababadabadaba
Dom simma ut
Och då kom hajarna hajarna hajarna!
Och pappa haj
bababadabadaba
å mamma haj
bababadabadaba
å morfar haj
bababadabadaba
å mini haj
bababadabadaba
Det flög en arm
bababadabadaba
Det flög ett ben
bababadabadaba
Och allt blev rött
bababadabadaba
Och allt blev dött
bababadabadaba
Men kvar var hajarna hajarna hajarna!


hihihihi *fniss*

Vi är väldigt fria i tanken på sex och kroppen här hemma och det har vi alltid varit. Jag har blivit uppfostrad till att tänka på allt sånt där som helt naturligt, vilket det faktist är. Jag och mamma börjar diskutera mms-könssjukdoms-tjänsten och gynekologbesök. Men trots att jag blivit uppfostrad i ren bohem-anda kan jag ändå inte låta bli att fnissa när min mamma säger mutta.
Oj vad jag är barnslig.


Mamma- Sophie vad har hänt med ditt hår?
Jag- Vadå, är det något fel på det?
Mamma- När borstade du det sist?
Jag- I torsdes


hamesrto delikato a la paj.

Pratar med Linnea i telefon.

L - Faan jävla Kokos jag ska göra hamsterpaj av dig!
S -Mm, kyckling
L - Ne det smakar mer bläckfisk
S -Det låter som du talar av egen erfarenhet?
L -Muhaha

(Kokos är Linneas hamster och hon blev aldrig mat)

Och nu sjunger hon Spice Girls - Wannabe för mig..



Nästan i topp med doglover

Åh jag blir så lycklig, Idol är igång igen! Själv är jag inget Idol-fan men uttagningarna är ju så fruktansvärt roliga. Jag vet att man inte ska skratta åt andras olycka men detta är underhållning på hög nivå.


Skicka mms på hallongrottan.

Någon mer än jag som är skeptisk till den där könssjukdoms-mms-tjänsten? Jag menar man ska fota muttan med sin mobilkamera och sen skicka iväg det till någon helt främmande som man inte ens sett ansiktet på? Tänk så råkar man skicka fel. Typ råkar skicka iväg det till mormor istället. Nja så mycket litar jag helt enkelt inte på tekniken, vem vet vad den där doktorn använder bilderna sen till? Och hur många megapixels borde man ha? Tänk så är kameran lite sönder och får det se konstigt ut och så får man svar tillbaka "du, det där ser inte riktigt bra ut".

Och till mitt försvar är jag inte alls pryd men att skicka mms med muttan i centrum känns lite, hur ska jag uttrycka mig, kinky? Eller så är det jag som är omodern men tacka vet jag old school face-to-face läkar besök.

Sånt som händer!

Ang förra inlägget vad det Z som sa att jag skulle skriva så. Han ville ha ett hemligthetsfullt inlägg om sig själv. Jag vet inte riktigt hur man skriver ett hemlighetsfullt inlägg eftersom mitt motto brukar vara Ingen censur. Men tydligen är det så det ska se ut isåfall.


Idag har jag tyvärr inte gjort något vettigt, företagsfikan blev glass från mcdonalds ute i det fria och inget som helst företagssnack. Sen kollade vi runt i affärer. Och då hittar Kicki en sjukt het flanellskjorta. Den köpte jag på fem röda och är nu 600 kr fattigare. Inget billigt impulsköp där inte, iallafall inte med min ekonomi.

Jag har blivit jätte oansvarig med pengar sista tiden, Josefina visade mig den härliga världen där man betalar med kortet ist för att ta ut pengar vilket är så mycket enklare. Men sen får man en chock när man ser hur mycket eller lite pengar man har kvar.


Och nu har jag äntligen fått hem min älskling! Min mobil alltså.

Z

Z är inte här och han gör ingeting.

Om det var någon som undrade?

När jag blir stor ska jag bli pirat.

För då får man dicka rom hela dagarna och säga Arrg och Aj och ha en papegoja. Ända problemet är att jag är rädd för hajar, och jag gillar inte hav så mycket heller för den delen..
Jag får nog hitta på något annat yrkesval.


Första dagen i skolan sen jag blev sjuk, kändes lite hårt men oj vad jag har saknat alla! Det är faktist rätt skönt att vara tillbaka. Nu har jag en lektion kvar, Svenska B, och sen ska vi på företagsfika. Det om något borde ge lite vuxenpoäng!



So long suckers!

Höstens kyla och mörker känns inte så lockande

Alla bloggare är så posetiva och glada över hösten, för då kommer ju höstmodet och det väger ju upp kylan, brist på sol och värme. Det är ju sååååå underbart att kunna använda stickat och halsdukar igen, det har vi ju verkligen saknat..


Eller inte. Ingen mer än jag som har höstångest? Jag vill ha mer sommar, sol, stränder med halvnakna killar, mysiga ute fester och framförallt festival! Det känns som om jag bara fick provsmaka lite på festivallivets bittra söttma. Att jag inte fick festa från 10.00 - 04.00 tillräkligt mycket och att jag inte grisade på campingen så mycket som jag egentligen velat. Det känns som om jag missade för många band eller att jag inte dansade tillräkligt mycket när jag väl såg dem.

Åh denna ångest, jag kan komma på så mycket mer som jag velat göra innan sommaren var slut.
Men nu är det försent och mörkret och kylan smyger listigt närmare oss. Och inga stickade tröjor eller halsdukar kan få mig att se något posetivt med det.



Josefina och jag
Känns som jag vill tillbaka!

svåra val

Jag tvingade hit Anton för att hålla mig sällskap. Jag längtar tillbaka till skolan faktist. (trodde aldrig jag skulle säga något sådant) Men jag har bestämt mig för att jag är frisk imorgon.

Och nu har jag ett dilemma, borde jag värma mat innan jag sätter igång med fete godispåsen jag fick av Benni igår? Tufft val..

Sophie har svaren

Nu ska jag lägga mig i mr Bigs stora mjuka säng och läsa lite. (Anledningen till att jag inte sover i min egen säng är att lakanet ligger typ på golvet och jag orkar inte fixa det. Mamma sa att hon skulle köpa sånna lakan med gummiband till mig. Det skulle nog underlätta en hel del)
Kanske därför fjortisarna har gummiband på brallorna, för att de inte ska åka av så lätt. Vi alla vet ju att dom har ett litet problem med det. Visserligen verkar det inte ha lyckats så bra men ni är på god väg! Fast ett lite mer diskretare, snyggare och klassigare sätt hade dom nog kunnat komma på. Fast nu ger jag nog dem mer creds än vad de förtjänar.


Mamma plockade mina ögonbryn idag. Och fyfan va ont det gör! Man glömmer smärtan efter varje gång och sen när man börjar igen blir man helt chockad. Vafan är det för jävla ideal vi ska leva upp till där man måste gå en smärtsam väg för att uppnå det.
otroligt korkat
otroligt ytligt
kommer jag sluta plocka ögonbrynen?
nej..

Så det kan låta

Helena tipsade mig om denna videon, och jag var tvungen att visa den i skolan för alla i klassen + några lärare. Det var nära ögat att jag inte kissade i brallan måste jag tillägga.

Undra vad killens reaktion hade varit om man börjat låta sådär. Obs! Inget bra tips till er som inte får ligga mycket.



ta sig i kragen

Man kan tyckta att jag borde ha mer tid till att blogga nu när jag är sjuk. Men faktum är att jag inte har orken till det.
När jag blir frisk ska jag sätta igång med hård träning. Det behövs verkligen, vill gärna komma i mina skinny jeans igen. Och så ska jag verkligen ta tag i det här med min tatuering. Har bara svårt att bestämma vilken jag ska göra först. Tror det blir den över revbenen. Nu är det dags att ta sig i kragen Sophie!

Saknar mänskligt umgänge

Nu ger jag upp mina försök med att övertala folk att komma hit. Just so you know, det är nog inte svininfluensan. Nu ska jag lägga mig med cola och godis och kolla på Greek. Och hoppas på att jag kommer på något att göra snart som inte tar på krafterna. Kanske ska börja lägga ett pussel? Nej så desperat är jag inte.

Jag har så tråkigt att tarmen försöker smita.

Plötsligt fick jag en abnorm magsmärta där vid magmunnen. Det gjorde så ont att jag höll på att svimma. Mamma sa att det kunde nog vara något som hon kallade brock. Det är tydligen att tarmen försöker smita.
Ännu ett bevis på hur tråkigt jag har det, till och med tarmen vill dra.


Det känns som om jag hålls i karantän. Besök hade nog gjort mig lite friskare.. ?

ja det är faktist jätte synd om mig!

Dessutom har jag aaaas ont i mitt rövben. För i torsdes hade vi rugby på gympan och det gick lite vilt till.
För att ni ska förstå det roliga måste ni veta att jag är 1,56 lång, alltså är jag rätt liten i vissas ögon.

Jag står där helt ensam på planen vid vårt mål. Jag hör skrik och ser någon komma i en hög hastighet mot mig. En av killarna i vår klass har bollen under armen och med ett annsiktsuttryck som säger "det ska bli mååål" tacklar han mig. Jag flyger upp i luften och landar med en duns på något som känns som stenhård betong. Kvar blir ett fett blåmärke på röven.


Varje gång jag ska sätta mig ner ser det ut som jag blivit rövknullad av en blåval.

tråkigt tråkigare sjuk.

Mamma har varit jätte gullig under tiden som jag varit sjuk. Igår hyrde hon film, köpte godis, cola och så åt vi kyckling och frukt. Idag har hon köpt mer cola och gör plankstek. Sånt som får en att känna sig lite friskare. Nu har jag dock kollat på alla filmerna här hemma och vet inte riktigt vad jag ska hitta på härnäst. Jag har verkligen SKITTRÅKIGT.

Underhåll mig, någon?

svininfluensa?

Lite ironiskt att jag som var helt neurotisk med handsprit och allt skulle gå och bli sjuk. Ja det är ju inte bekräftat att det är svininfluensan men vi är ganska säkra.
Det finns inget tråkigare än att ligga hemma och inte ha något att göra. Dessutom är alla rädda för mig (eftersom dom inte vill bli smittade) så ingen hälsar på mig heller :(
Om jag inte dör av sjukdomen så kommer jag antagligen dö av tristess.

Tyck synd om mig nu! NU säger jag!




Om någon känner för att hälsa på med en fet godispåse så gör det absolut inget.

Handspriten är numera min bästavän.

Jag har blivit helt nojjig över svininfluensan nu. Jag menar det är väl lika bra att vara försiktig i förebyggande syfte? Ni kan tycka att jag överreagerar hur mycket ni vill. Om ni ser en tjej i Lund med handspriten i högsta hugg så är det antagligen jag. Dessutom undviker jag offentliga handtag och liknande, fast det är inte bara för influensan.


 Family Guy
Peter - Mike Tyson bet up his wife once. But there is nothing funny about that.... he-he-he-he

CLEMIN!

Jag säger bara, killar..

En kompis till mig har en pojkvän som bor i en studentkorridor. Många av dem som bor där har bott där i mer än 2 år och det har alltid varit bara killar. Men nu har två tjejer flyttat in och en dag börjar dessa städa. Och vips hittar de en pool. Hur kan man undgå att upptäcka att man har en pool hemma!?

Sophie har sina ljusa stunder!

Nej tänkte jag fan vad min gardrob är tråkig! Men jag är pank och har kanske högst råd med några tröjor denna månaden. Så jag rev ut allt i gardroben och började testa olika kombinationer. Tänk så mycket man kan göra med ett och samma plagg! Helt galet ju. Nu är min gardrob som ny, nästan.


Och så hittade jag dessa bortglömda sötsakerna. (min kamera är paj & det är fan inte lätt att ta bild med camen och min hand ser oroväckande stor ut)

Hon total dissade inte den i alla fall.

Som många vet sitter Kissie och svarar på fråger till 118118. Och nu är det såhär att jag har en galen kompis Emma som bestämde sig för att skicka såhär till henne "kan du gå in på www.sylf.blogg.se och ärligt säga vad du tycker om min kompis blogg och vad hon kan göra bättre? vore jätte snällt! kram Emma".
Så fick hon svaret "Verkar super Kram Kissie".

Ja jag är väl glad att hon inte total dissade min blogg. Lite bekräftelse fick man. Haha. Och tack till Emma som gjorde min dag! (btw, fan vad jag saknar dig skitunge!)

Idag är det ingen vanlig dag

för det är Siris födelsedag! Du börjar härmed leva på ditt 18e år. Om exakt ett år ska jag ta med dig ut och supa satan (I'll pay ofc).
Grattis!


hungrig, trött & gnällig.

Sitter här och håller på att avlida i skolan. 1orna går alldeles för sent till resturangen och därför hinner vi inte äta. Alltså kurrar allas magar i kör och alla är gnälliga och trötta. Ingen vidare dag detta. Vi skulle beställt pizza hit till skolan med det tog 40 minuter för dem att köra ut så det hann vi inte.
Väntar på att sista lektionen ska börja och sen ska vi ut på stan en runda och äta! Det är efterlängtat vill jag lova.

Kan också berätta att jag inte försov mig imorse, jag är väldigt stolt över mig själv och det borde ni med vara.

RSS 2.0