Puss!

Rätt kul att min statestik ser likadan ut fastän jag inte uppdaterat. Det betyder antingen att jag har otroligt lojala fina läsare, eller inga alls.
Jag satsar på det första :)

musik vecka

Nu i veckan har jag sett Kapten Röd, Helt Off + Tingsek och Timbuktu samt Johnossi och på fredag är det dags för Teddybears.
Musik vecka, det känns tight.

Gbg and Liseberg

Oj vad tiden sprungit och jag inte hunnit uppdatera. Jag har besökt Göteborg med min kära kusin var där för att gå på Liseberg och partaja men mycket party blev det inte. Efter liseberg var vi så otroligt utmattade att vi somnade nästan direkt. Men det blev bäst ändå, det var en födelsedags present från Linnea till mig och den var perfekt!


När vi stod i kön till Balder började dom spela den låten "aaaaaall byyyyy myyyyseeeeeellfff" ni vet. Jag försöker visa Linnea diskret att det står en kille helt ensam framför oss som ska sätta sig i karusellen. Linnea förstår inte min hint och skriker "HAHA tänk om någon ska åka ensam nu! HAHA". Då skiter jag i allt vad diskret heter och pekar. Stackars kille.

Dante

Vår klassföreståndare frågade om min råtta var döpt efter den store filosofen Dante med infernot. Tyvärr var jag tvungen att förklara att min kära vän Mattis döpt henne och sannolikheten att hon döptes efter knarklangaren Dante i Grandmas Boy var ofantligt större.

Men hädanefter kommer jag hävda att råttan bär sitt namn lite mer kultiverat än så.


Teddybjörnens oskuld

B, när Dante lever rövare i buren mitt i natten när det är skola dagen efter vill jag tala om att det inte är särskilt underhållande.
Blogga bättre för Bs skull, jag ska försöka innerligt!


Satt och sjöng på Teddybjörnen Fredriksson hemma hos Linnea. När jag kommer till den mening i låten som jag tycker är allra roligast får jag ett brysk uppvaknande. Tydligen går den inte "åh de älska med varran". Sjukt besviken. Men Linnea och hennes mamma tyckte nog det var rätt kul.

Saker att tänka på sista året:

  • Bli mer organiserad. (Vet inte hur mycket min räkning kommer ligga på för bortslarvade böcker)
  • Det blir inte lättare att göra allt sista dagen, planera!
  • Fixa praktikplats i tid. (Se ovanstående)
  • Köp batterier. (Har egentligen inget med skolan att göra. De är till Herrman.)

smsat nyss:

Josefina: Asså låter inte Santa Fay som en maträtt?

Jag: Tycker det låter som en bög.No affence men det lät ju lite gay.

spinkis

Jag tänkte låta Dante skriva (gå) på tangentbordet som ett litet hej inlägg här. Men hon var för lätt så tangenterna trycktes inte ner.
Snacka om att jag behöver göda henne nu.

Dante-Svante

Hur mycket jag än älskar råttan driver hon mig ibland till vansinne. Ett par kvällar sedan spenderade jag någon timme på att få ut Dante som trillat bakom sängen. Eftersom hon är en riktig fegis vågar hon inte komma ut själv.

Igår höll hon låda i buren och sprang, klättrade, kastade och grävde... Klockan 2 på natten. Tack för den sömnen.Fast oftast är hon världens mysigaste. Hon är riktigt feg och vågar ingetting, men mysa är hon bäst på. Hon bajsar jätte mycket också, fast det tycker jag mest är roligt. Hon är så söt att man vill äta upp henne. (Fast det ska jag naturligtvis inte)

Got 2 love skånetrafiken

Igår när jag och Kixxen åkte tillbaka till Hässleholm blev vi lite förvånade när vi svischade förbi Höörs station. Tåget stannar och en liten stund senare säger dem "Vi körde visst förbi Höörs station och kommer nu backa tillbaka".
Jag kvävde en impuls att skrika: BAAACKARÅÅ!

Förövrigt var tåget 40 minuter sent och stannade hela tiden mellan stationerna.

18 år

Firat födelsedagen i snart en vecka känns det som. På själva dagen gick jag och mamma ut och åt. Vi åt och drack för 800 tillsammans. Såklart. Sen vart det fest hemma hos Henny där Josefina gömde sig.

Sedan hade jag the big party på fredagen för släkt och vänner och det blev heeelt gaaalet. Jag fick en råtta som heter Dante av mina kära vänner, hon är så jääävla söt!

Igår bjöd Josefina och Kicki mig på trerätters, bio och espressohouse. Riktigt mysig dag, plus att man fick träffa Kixxeen som jag inte snackat med på hela sommaren.

Därav värdelös uppdatering.

Själva födelsedagen. Kröp ut ur Linneas bil vid 1.

Själva festen. Här verkar det som jag tar Henny bakifrån, ett inte helt ovanligt fenomen på fyllan.

Dante min lilla älskling <3


schiiiiiilpadda

Vi hörde ett konstigt ljud när vi satt på altanen och gick för att se vad som försegick. När vi först såg dem trodde vi att de knullade men sen insåg vi att den ena sköldpaddan försökte väcka den andra.


Imorgon fyller jag vuxen!

Eller det är rättare sagt idag eftersom klockan är över 12. Så nu är jag ta mig fan 18 och slipper leta hemmafest på helgerna!
Det firar jag med The Bloody beetroots och ett försök att snusa upp hela snusdosan så jag kan köpa en ny imorgon lagligt. (Om de inte ber mig om legg kommer jag gå bergsäkar)

Om några timmar kommer de in på mitt rum med frukost på sängen och presenter. Ska lägga mig så att det går snabbare, måste bara ladda upp en sjukt rolig video på några sköldpaddor som jag spelade in i Turky.
:)

fails

Något som underhöll oss en hel del under resan var turkarnas bristande engelska eller överhuvudtaget fails i menyer eller på skyltar.
På en meny stod där JETTEKAKOR som var överstruket och rättat med bläckpenna till JÄTTERÄKOR.


Såvidare du inte är svensk eller kan svenska kan skylten vara väldigt oinformativ.


Det räcker helt enkelt att tvätta ena foten.

Alanyalåtarna

Självklart ska ni få Alanyalåtarna:

Geo Da Silva - I'll do you like a truck


Darin - Step up (helt och hållet Elins fel, inget av våra självklara låtval alltså)


Ja jag vet inte vad den heter eller vad de sjunger, men vi fick en manlig striptease av turkarna på resturangen till denna.


Den censurerade sanningen - Alanya 2010

Hemma (sen någon dag tillbaka) efter en sjukt galen resa! Sova hela dagarna, kanske med nöd och näppe få 2 timmars sol, äta ute (helst på favoritresturangen där personalen strippade), feeeeeeesta hela natten och så fortsatte det så.

The Doors blev favorit stället eftersom de inte släppte in turkar. Inget illa menat till turkarna men de som fanns på uteställena hade nog aldrig hört talas om allmänt hyffs. INTE ok att försöka köra handen innanför kjolen, sålänge man inte lyfter upp den själv det vill säga.

Jag tatuerade mig också där. Sista party kvällen började vi på Crazy horse i deras "kylrum" med bubbel, shots och strippstång med alla killarna som åkte samma flyg som oss. Sen tänkte vi "paaaaaartyyyy! vilken höjdar idé att tattuera oss!". Och så fick jag min första tatuering. Som förövrigt är jätte fin och som jag inte kommer ångra.


Det hände en heeeeeeeeeeeeeel deeeeel saker till, men vi lovade varandra innan vi åkte hem att "Det som hände i Alanya, stannar i Alanya".
Kommer slänga upp lite bilder då och då. Orkar inte köra bildbomb.


Kändes lite sådär extra exotiskt att ha ett bananträd precis utanför altanen.

Elin hitta sig en turk, eller han hittade henne rättare sagt.

"Vem behöver sol när man har en sjukt skön stor säng?" tänkte vi. Inte
lika kul var det när det visade sig att vi kom hem vitare än när vi åkte.

Jag fick den självutnämnda titlen "tjejen som aldrig är opepp". Eftersom
jag var den ENDA av tjejerna som aldrig hade vilodag.
Note to self: börja sola armhålerna

Tishan säger allt.


Turkland

Redan pa flygplatsen kom nagra killar fram och gav oss deras nr. Kandes ganska lovande.

Vi har 6 ınneboende katter pa var altan plus tre skölpaddor varav en utav dem ar död. En av katterna, Svante far alltıd mat och vatten av oss och for det mesta ar han i var lagenhet. Jatte gullig.


Det har varıt sjuuukt mycket party har, inte lika mycket sol och bad dock. Vi har sovit det mesta pa dagarna och sen pa kvallen ar det fest!
Helt galna klubbar! Dock ar The Doors bast for dar ar inte lika mycket turkar som kladdar pa en.


Bajsar gör man hela tiden ocksa, helt galet. Kanske 4-5 ganger om dagen.

Hoppas ni har det bra dar hemma, har ar det uuuunderbart!
Puss och kram!

RSS 2.0