oj

Det är en The Cure och Placebo dag i dag. Så jag tittar in när jag är på bättre humör och berättar om den galna helgen. Känner att det inte blir så intressant läsning om jag skriver något nu.


imorgon börjar mitt lov

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag känner mig riktigt risig vilket kan bero på att jag har inte haft smink på mig, gått runt i mjukis kläder och haft uppsatt hår sen i lördes nu. Även om det varit kul ska det ändå bli skönt att sluta jobba. Jag vill också ha lite lov och jag vill ha röda läppar en härlig klänning, höga klackar och dansa loss.
Längtar till helgens festligheter.


En bild på mig och halva MallanBrallan som fyller fakkin 18 år imorgon.

kletigt och mjukt i min mun

Ett samtal för ett tag sen mellan Matte, hans bror och jag:


Jag: Det är inte gott att ha dem länge i munnen, de blir så mjuka då.
Mattes bror: Vadå blir dem mjuka?
Jag: Ja eller nej mer kletiga.
Killarna kollar på varandra och börjar skratta.

Jag förklarade alltså hur popcorn känns i munnen om man har dem där en stund.

pannkakor och skosnören

Jag som försökte motivera mig själv inför binki-sommar. Men i förgår åt jag 9 pannkakor, igår en kebabrulle och idag har jag ätit en hel låda friterade räkor och då har inte ens mamma kommit hem och lagat mat ännu.
Självklart har jag druckit massa cola också, pizza utan cola är som chips utan dippa och chips utan dippa är som skor utan skosnören.

Ni fattar poängen va, trots att jag själv kom ifrån den där någonstans mellan pannkakor och skosnören.

den där Bajsson ni vet

Linnea sitter och tjatar om hur sugen hon är på spagetti och köttfärssås. Sen klagar hon över att jag är taskig för jag inte vill gå och köpa godis med henne.

Linnea (med tjurig röst) - Jag vill ha pizza.
Jag - För jag har såå mycket pengar.
Linnea - mmm pizza.
(Jag går och frågar mamma och hon tyckte det lät som en bra idé. Jag berättar den goda nyheten för Linnea)

Linnea efter en liten stund - Kan vi inte köpa ostbågar också?


ingen vill skicka brev till mig

Ni vet super saver filmen på mtv? Killen vann en tävling och fick göra en film om hur man spar pengar och på miljön. Filmen och idéen var ju great men,
vem i hela världen skickar brev nu för tiden? Och dom som gör det är nog långt ifrån mtv's målgrupp.
Eller är det bara jag som ingen vill skicka brev till? Jag kanske har missat värsta brevväns trenden.


"Jag ska aldrig dricka igen"

Glömde nämna Malins 18 års fest. Det var ju maskerad med kändis tema och jag svidade upp mig till Madonna på 80-talet.
Trots att jag inte blev full like a kastrull (förlora kontrollen är bara läskigt, inte kul) mådde jag bajs dagen efter. Jag tror det var för att jag inte tål ren sprit.

Jag - JAG SKA ALDRIG DRICKA IGEN!
Linnea - Så låter det varje helg.
Jag - I alla fall inte på ett bra tag.
Linnea - Nehe.
Jag - I alla fall inte mer på en månad.
Linnea - Okej.
Jag - Inte på en vecka.
Jag - ABSOLUT INGET IDAG I ALLA FALL.


Tjuvade en bild på posarn av Elin på ansiktsboken.


LOOOV

För alla utom mig d.v.s. Jag jobbar medans alla ligger hemma och sover. Men jag klagar inte, jobbar bara halvtid mån-tors. Lite klirr i kassan som jag tror kommer eka en hel del tackar man inte nej till.


Just nu sitter jag och jobbar lite med företaget, kollar mail och sånt. Jag skickade ett mail i fredags till en tänkbar sponsor och nu såg jag att vi fått svar. Det visade sig att det inte var ett svenskt företag (som jag trodde) och att dem antagligen inte förstått ett dugg av det jag skrev. De bad mig vänligt att skriva ett nytt mail på engelska, danska eller franska.


enda gången det blir rätt är när det går käpprätt åt helvette

Att jag inte förstod det tidigare!? Idag var ju en Parken/Mika/Bob Hund-dag. Inte konstigt att allting blev så konstigt. Till exempel repet blev helt galet. Vi gjorde våra egna grejer as bra, som vanligt, men vi funkade inte tillsammans. Och nu vet jag varför. Jag har gått runt och lyssnar på Dubbel Trubbel och electro hela dagen. Shit att jag inte förstod det tidigare.


Någon mer än jag som måste lyssna på rätt musik för dagen för att saker och ting ska fungera?
Inte det?
Nähä.


fyyyyyyyyyy

Anledningen till att jag alltid kommer stå för att "i röven ska bara saker ut, inte in":

"Analsex är en sexuell aktivitet där en part stimulerar sin partners anus, till exempel med hjälp av fingrar eller genom att föra in penis eller en penisattrapp i ändtarmsöppningen. Det förekommer såväl bland homosexuella som bland heterosexuella par.

De lustförnimmelser som kan upplevas vid analsex beror delvis på hudens känslighet runt ändtarmsöppningen och att bäckenbottenmuskulaturen töjs vid penetration av ändtarmens ringmuskel, vilket stimulerar det sympatiska nervsystemet.[1] Hos män kan prostatan stimuleras inifrån ändtarmen, vilket kan ge upphov till en särskild sorts prostataorgasm."


Som om det inte vore tillräkligt vidrigt kunde wikipedia inte beskriva det mer vulgärt.


min stora lilla kusin

Linnea och jag var nyss på OKQ8 och köpte dippa. Sen köpte Linnea snus till mig också, det var jätte kul. Ville egentligen ta kort. Tänk att Bajsson är 18! Jösses man blir helt gråtfärdig när man tänker på hur stor hon har blivit.

Nu ska Linnea snart på fest och jag ska dra mig hemmåt åt Matthew för grabbakväll. Imorgon är det festfestfestfestfest för Malin som fyller 18 och Emma som fyller 20.

VARFÖR

VARFÖR HAR JAG INTE TÄNKT PÅ DET INNAN!? VARFÖR! DET ÄR JU GENIALISKT! VERKLIGEN HELT OTROLIGT ATT DET INTE POPPAT UPP I MITT HUVUD INNAN!
GUMMISTÖVLAR! Man blir ju inte våt om föttern och med ett par tjocka sockar så är man ju fit for fight. Jösses.Hittade ett halsband som man kan använda till både hippieband
och armband. Josefinas 5 åriga kusin har gjort det.
Magiskt!


när killkompisarna ser en som deras like

En annan konversation jag hade idag med Matte är därimot helt sann, tyvärr.

Jag: Ja så ska du ha en jätte het brud som du går fram och pussar framför ögonen på svinet och visar "hah! Sån här tjej kommer du aldrig få".
Matte: Jaa, fast, var ska jag hitta en sådan?


Till mitt försvar är jag faktist en riktig pudding. Men mina killkompisar
 lever i förnekelse och vägrar erkänna att jag är en tjej. Kanske för
 att de skulle verka mindre manliga då när jag slår dem i manlighet
med hästlängder.


mitt liv är inte helt lätt

Nu ska jag gå och lägga mig. Våra påhittiga lärare kom på att idag och imorgon skulle vi ägna skoldagen åt rester och kommande uppgifter. Great!


Igår hade jag ett riktigt dilemma. Mamma märkte att jag funderade över något.

Mamma: Vad tänker du på Sophie?
Jag: Om jag ska ställa klockan på 6.00 och då kan jag snooza fram till halv vilket får det att kännas som jag sover längre och dessutom sover jag inte så tungt när jag måste gå upp. Eller så ställer jag klockan på halv direkt vilket gör att jag inte ligger och drar mig i sängen och blir så illa tvungen att gå upp. Jag vet inte vilket som är bäst.
Mamma: Jadu jag vet inte.
Jag: I WANT THE TRUTH
Mamma: YOU CAN'T HANDLE THE TRUTH!


Okej lite av konversationen kan ha varit något jag såg i en film. Men det ändrar inte det faktum att jag har beslutsångest varje gång jag ska gå och lägga mig.
Vilket är egentligen bäst?
Åh jag önskar att jag kunde få lite av Zs visa rådgivning.

oh no, I am going gammal

Sitter med fingret i näsan och diskuterar hej vilt med mig själv om jag borde gå och lägga mig. Duktiga Sophie verkar vinna denna gången, vilket är första gången. Kanske för att jag börjar bli äldre. Några dagar innan Linnea fyllde 18 åt hon halva chokladen och väntade en halvtimme med att äta resten.
Jag är rädd för vad som väntas mig, jag kanske till och med slutar gömma skräp under sängen när jag städar!


mitt lilla begränsade minnes utrymme

Nu har jag suttit och råpluggat fysiologi, anatomi, kost- och träningslära. Men nu är det såhär att jag kan inte lära mig mer om nervsystemet och var fler muskler sitter. Jag har ett begränsat utrymme och om jag ska lära mig mer måste jag plocka bort andra grads ekvationer, och jag behöver verkligen andra grads ekvationer.
I alla fall till efter nationella proven, sen kan jag fylla det utrymmet med något roligare, som sexställningar.

övningsköra

Nu har jag övningskört. Mamma är jätte rädd för att åka med mig. Jag använder nämligen inte bromsen, någonsin. Jag racar i svängarna och chansar i korsningarna. 
När jag kör in på donkens parkering går det alldeles för snabbt och jag kör upp i snön när jag ska parkera. Men rak och snygg blev den, och donken var gott!

till Z

Idag hade tåget bara ett tågsätt och därför var det jätte trångt. Såklart var jag sen och därför fick jag ingen sittplats. Med mitt härliga morgonhumör och trevliga inställning till att stå upp ända fram till Lund fick mig att kasta mördarblickar till alla på tåget. Speciellt hatade jag han som satt precis brevid mig. Varför fick han sittplats och inte jag? Jävla asshole!

Men vid nästa station så kollade han på mig och frågade om jag ville ta över hans plats. Gissa vad chockad jag blev, trodde att alla som satt ner var dumma i huvudet.
Detta är inte första gången det händer heller.

När jag har roffat åt mig en plats brukar jag sitta och titta på alla med näsan i luften och tänka "haha ni har ingen sittplats"! När jag sedan ska resa mig brukar jag kolla på de som står närmast och resa mig långsamt långsamt och sedan skynda iväg för att sedan se dem slåss blodiga om platsen.


Men nu börjar jag undra, det kanske är jag som är i dum i huvudet och inte alla andra?
Haha, knappast.

Z är

bäst!

VARFÖR

I HELA VÄRLDEN HAR INGEN BERÄTTAT FÖR MIG ATT DET FINNS KAKOR SOM SMAKAR CHOKLAD MEN ÄR JÄTTE NYTTIGA OCH ERSÄTTER EN HEL MÅLTID.

Jag menar snacka tid jag hade sparat på det. Varje nyår försöker jag övertala mig själv att börja träna, varje gång det blir 1e januari käkar jag pizza. Tänk om jag istället lagt energin på något annat löfte som jag faktist hade kunnat hålla.

Ännu en händelserik dag

Idag påväg till tåget ramlade jag rakt på röven. Mitt framför tre personer som blev helt chockade. Snacka om att vakna till på morgonen. Tog mig upp smidigt och snabbt och gick med raska steg till tåget.
Jösses vilken start på morgonen.

Helgen var utmärkt, fick två gelehjärtan av Ville i fredes, firade Linnea på lördagen vilket dock gav huvudvärk på söndags morgon. Men det gick över lite senare.


Idag har jag planerat att kolla på Trollet i Parken och käka popcorn. Jag är tröööööööööött.

erkännande

Jag grät inte när jag bröt näsan. Men när jag ser The Notebook då jävlar! Och det är inte snyft snyft blanka ögon gråt utan hysteriskt-skriiik-böööl-snor-galet gråt som bara sprutar ut ur tårkanalerna likt en brandslang.

Tänkte bara om ni undrade lite sådär.


så vi visar vår kärlek

Malin, Henny & Elin var här innan. Huliganer. Allt börjar med att Henny väljer platsen mellan mig och Elin, inte smart. Vi petar henne i sidan och drar henne i håret vilket resulterar i att båda får varsin smäll. Elin fortsätter medans jag skrattar och kollar på. Rätt som det är får jag värsta feete smällen i pannan, bredvid mig sitter Malin och asgarvar.

Allt slutade med en söndrig tallrik, gav mina kola pez till Elin när Malin ville ha dem, fick dåligt samvete och gav resten av mina pez till Malin. Plus att jag gav Henny en kram. Jag är snäll jag.Summa sumarum: Jag älskar mina vänner. Dom är bäst bäst bäst!


utmaningarnas hus

Igår skrev jag inget, var busy. Men min lilla kusin bajsson fyllde faktist vuxen igår vilket kommer fete firas på lördag. Tequilla Tequilla säger jag bara.

Idag var vi på utmaningarnas hus i malmö med skolan. Det är som fångarna på fortet fast modernare. Skiit kul var det! Fast jag började fantisera om hur det hade varit om man var full där, ännu mer underhållande eller jobbigt?
Det bästa var när vi kommer in i en cell och det är en bastu. Ledtråden var "vad gör man i en bastu". "Sitter" säger jag och skrattar. Vi sätter oss ner för att fundera på vad för invecklad mening ledtråden kunde ha när vi hör jubel och applåder. Det visade sig att vi klarade det!
haha.


& nu har vi ääntligen tecknat firman på banken och skaffat företagskonto, internet bank m.m. Så nu kan vi fixa alla beställningar.

melodifestivalen

Vi satt och pratade om melodifestivalen och hur tur det är att Salem Al Fakir är så söt så man kan förlåta honom för att han deltog.

Då frågar Z oss "röstade ni på honom". Nej vi röstade inte svarar vi. Vilket gav vår diskussion en annan riktning. Alltid när man frågar vem man röstade på svarar alltid personen i fråga "jag röstade inte".
Vemfan är det då som sitter och röstar egentligen!?

VHS vecka

Efter att vi kollat på Fucking Åmål på VHS och tjejerna gått fortsatte jag med Eva & Adam. När jag satt där och kollade på avsnitten slog det plötsligt mig. Jösses vilken toffel Adam är! Han gör exakt vad Eva säger och hon i sin tur tror hon är värsta diktatorn.
Det är rätt ;)

festival

Nu har vi sett Festival. Ååh underbara film som får mig att längta till sommarens festivalande.

Förresten hade jag inte alls muntlig redovisning imorgon. Bara något jag fått för mig. Gör sådär ibland, hittar på saker i hvudet och tror på dem själv. Inte helt lätt med en hjärna som kör stenhårt civilkurrage.

Imorgon ska vi åka och betala avgiften till resan. Ska ju till Alanya i Turkiet med 7 andra tjejer. Det kommer bli fest, stökigt och underbart. Jag längtar så mycket att det känns som jag ska gå i sönder!Nu måste jag sova, det är ju faktist skola imorgon.
Puss

alltid lika roligt med överraskningar

Låg och tänkte på vilken lugn underbart slapp dag jag skulle ha idag. Meeen sen kommer jag på att jag ska redovisa min kartläggning av konflikten i Thailand och deras instabila politik.

Så nu vet jag vad min dag kommer att se ut.
Suck

nostalgi och blodapelsin juice

Vi kom hem tidigt imorse efter att ha spenderat natten till att städa lokalen. Jösses vad trött jag är. Minns att Big kom in på mitt rum två gånger idag och pratade med mig, har dock inget som helst tidspespektiv. Jag är i alla fall glad att jag inte drack så mycket så jag blev berusad igår, då hade jag nog mått hemskt idag.

Lite senare kommer Linnea, Henny och Elin hit. Vi ska kolla på filmen Festival. Minns ni den? Så jävla bra! Dock är den på VHS, lite nostalgi.

Myser i sängen med egenpressad blodapelsin juice.
Slår nästan God Morgon Juice. Blodaplesin juice är ett måste
dagen efter.


whattodo

Då sitter man här i lokalen med de sista och försöker hitta stämningen. Men de flesta har gått och musiken är låg, vilket smittar av sig.
Allt som allt var det en jätte trevlig kväll. Trots att jag känt mig bajsnödig hela kvällen vilket gjort att jag inte köttat som jag brukar.
Dansade till Sexy Bitch med min mamma, sen blev det bugg till leende guld bruna ögon och massa dricka. Jag vill festa vidare men min kära mor hade inte anständigheten att föda mig lite tidigre så man är ju inte 18 än. Whattodo whattodo.


i väntans tider

väntar på att det ska bli lönt att börja göra vid mig. Ikväll blir det fest med stort F!

not so fast young lady

Nu har vi gått igenom hälften av alla redovisningar och jag klarade igenom min. Fick tillochmed till ett starkt avslut, så jag är ganska nöjd.
Sen fick någon sms och jag himlar med ögonen. "Gud vad respektlöst att inte stänga av mobilen" tänkte jag. Nästan innan jag tänkt den tanken klart hör jag en väldigt välbekant sms signal. Röd i huvudet blev jag och bestämde mig för att i fortsättnignen ska jag inte vara så snabb att döma.

barndomsminne

Satt och fixade musik imorgon till vår muntliga redovisning där vi ska marknadsföra romantiken på engelska. Så jag laddade ner Nötknäpparen och Svan sjön. När jag sitter där på youtube hittar jag plötsligt ett klipp från min absolut favorit film när jag var liten. (Om man inte räknar med Trollet i Parken som ingen film kan slå. Trollet hade en grön tumme han gjorde blommor med.)
Svanprinsessan! Åååh så kär jag var i Derek och jag ville alltid leka att jag var Odette. Gick runt och sjöng hemma fast jag inte kunde texten och hittade på egna ord. (Ni som hört mig sjunga förstår det roliga).


happy face

Idag har verkligen varit en bra dag, och bättre kommer den bli.
Jag var till och med så glad att jag städade lite här hemma. Har ju lovat att bli bättre på sånt för att få resan till Turkiet. Meen det är det helt klart värt.

Tyvärr blev man terrad i skolan som fan. Allt för att jag råkade säga att 1800 talet var 2000 år sedan. Men om man inte kan matte så låter det ju ganska troligt, 200 år är ju ingetting.

Det är Kicki jag håller, söt med lång armar :D


Min vlogg oskuld is taken!


Jag vet inte om

det är för att jag slapp skolan idag eftersom den massiva snön eller om det är för min nyfunna motivation. Eller kanske för att jag ska till Turkiet om 176 dagar med tjejerna! Fan va glad jag är eftersom jag först inte trodde att jag skulle kunna följa med i pengabrist. Men nu är det ju så att jag har världens bästa familj!

FYYYYFAAAAN VAD JAG LÄNGTAR!

Just my luck

Snoozade i 1h och 40 minuter imorse och otroligt nog kom jag bara några minuter försent. Snacka om tur.

Sen försöker jag hitta en ledig dator, hittar en men det visar sig ganska snart att den inte har openoffice och det går inte skriva å ä ö. Hittar en annan som det inte går att logga in på. Sitter där i 10 minuter och svär till datorn. Kollar tillslut bakom datorn och hittar en sladd. Visar den för Kicki och Josefina och frågar om inte den här sladden ska sitta i.

Dom börjar as garva och det visar sig vara nätvärksladden.

I held on to my guitar all night"There are plenty of the bad times that I’ve had
Seemed to last so long while the good ones went so fast
But the best times I remember them most of all
They’ll stay with me forever

There are some friends who’ve walked along with me
They’ll be there ‘till the end of the road"
Tiger Army


I love you. You don't need to be strong, cuz I will.

bad habit

Sitter vid datorn och gör allt jag inte borde göra.
"Var det du?" frågar mamma. Jag går genast till försvar: "vadå det var inte jag! jag gjorde inget!". Antog helt enkelt att hon trodde jag fes. Mamma svarar "men jag menade bilden, var det du på bilden?". Jaha nej det var inte jag och jag vet inte om jag borde bli rädd när jag tror direkt att jag beskylls för att fisa eventuellt rapa.


självdiciplin?

Verkar ha stor brist på självdiciplin idag. Behöver verkligen plugga men antingen är det något mer intressant på tv (som the hills eller the city) eller så lockar någons blogg (som dollyblond, egoinas och lisaplace).
Nu går jag in här och skriver när jag borde sitta med mitt arbete om Thailands instabila politik och konflikt mellan militären och rebellerna.

Det lät nyss såhär hemma hos oss "Veeeerooooniiiikaaaa Sophie måste tvunget ha pizza idag. Hon får gå och hämta den såklart". Grejen var att jag har knappt pratat med någon här hemma idag och satt fint och snällt inne på mitt rum. Men visst, vem säger nej till pizza liksom?


Tänkte ta en bild på mig själv också men verkar inte fastna riktigt idag. Så det blev en bild från helgen.

RSS 2.0