Sweden's pride

Låt mig konstatera en sak. Ullared.är.helt.enkelt.inte.min.grej. Försöka att göra liknande plagg från olika märken fast de ska se mycket billigare ut och kvaliten ska vara obeskrivligt dålig. Släng sedan in massa onödiga prylar och vips! Där har ni Ullared.

Jag köpte i alla fall 12 brukar kall barnésås.


let's fly to the party

Josefina ringde mig nyss och frågade om jag ville följa med på fest i Höllviken.
Klart som fan att jag vill med på fest. Särskilt i Höllviken, det låter som håll vikten. Alla är säkert jätte trimmade där. Jag ska bara hämta Pegasus i stallet och så kommer jag flygandes. Jobbet imorgon är inte heller särskilt viktigt.
Nu kör vi.

laazy

Jag borde börja skriva frågor till min intervju, jag borde boka intervjun, jag borde städa mitt rum, jag borde plugga en massa, jag borde duscha, jag borde fixa företagets hemsida men jag orkar inte.
Inte alls.

Juste, allt hår är borta!


kicki with a kick ass name

Kicki säger bajstolle istället för bajskorv. Konstig människa.

-Ursäkta mig men du luktar lite toll.
-Nu ska jag gå och tolla.

neeed to paaateyh

Sitter och väntar på tjejerna och funderar varför i hela världen var mamma tvungen att göra mig så sent på året? Idag när alla ska ut får man desperat leta efter fest eller sitta hemma och kolla på Så Ska Det Låta, eller nått.
Jag är så pepp jag aldrig varit i hela mitt liv. Därför sitter jag nu och tröstäter Linneas chips. Slickade på ett och råkade sedan tappa ner det i påsen igen.

Wow, jag behöver verkligen fest.

happy bdag

Om 52 minuter fyller absolutälskling år!!!! 18 fucking år! Grattis som fan ditt jävla kukhuvud!
Jag älskar dig.

what's my name bitch

Samtal för ett tag sen

Henny: Sophie jag har köpt en grön kjol!
Jag: Eeeeh vem fan är Sophie?
Ett litet tag senare kopplar jag. Henny har redan konstaterat att jag är dum i huvudet.

when life goes your way

Jag måste bara berätta om alla underbara händelser som hänt i helgen!

Vi var på UF mässan i Malmö. Kicki tappade bort sin namnlapp men då kommer jag på den brilljanta idén om att vi tar silvertejp istället. Vår lärare älskade det! Det var ju förfan rock n' roll. Allting gick jätte bra och vi fick jätte många nya kunder.
På prisutdelningen däremot verkade det inte gå alls bra. Alla kategorier som vi anmält oss till vann ProCivitas och vi tappade verkligen hoppet. Tillslut var det den sista kategorin som var "Bästa Montern". De fyra bästa skulle ropas upp, såklart var alla de tre första också från ProCivitas. Men helt plötsligt hör jag dom säga "PressPlaj UF från IT-Media gymnasiet i Lund". OCH JAG SKREK SOM JAG ALDRIG SKRIKIT FÖRR!
Dom enda från heeeeela Lund som blev nominerade, av 270 företag hade vi en av de fyra bästa montrarna!

Sedan har jag också blivit anställd för en festivaltidning som skribent där jag får paxa alla de artister jag vill intervjua/skriva artiklar om! Det känns helt sjukt!

Över en helg har mitt liv förändrats totalt. Mina förutsättningar har skjutit i höjden. Det känns overkligt!


Vår monter. Synd att den feta reklambilden inte syns här på
bilden bara.


what did you say

Nu är jag jätte trött och tänker gå och lägga mig och det ska bli så otroligt skönt och nu tänker jag inte plugga mer i veckan utan bara fokusera på företaget och jag vill inte till skolan och jag vill bara ha sommar och jag längtar till lönen och jag önskar absolutälskling lycka till imorgon.
Det var allt.
Gonatt.



Press Plaj UF

Nu har fått redovisningen i historia och matteprovet avklarat. Dags att sätta igång med ett psykologi arbete som ska vara inlämnat imorgon.

Sen kommer resten av veckan läggas till att förbereda oss inför mässan på lördag där vi ska stå med företaget. Kommer vara en helt sjuk monter, men det ska ju vara rock n' roll. Vi har förresten fixat en hemsida nu men den är under justering, dessutom har vi köpt .se domän och ett webbhotell men det är inte igång ännu. Så detta är bara en tillfällig hemsida. www.pressplaj.webs.se


Idag smög vi in på lärarrummet och snodde saxar, dock fick Josefina lite dåligt samvete för det och skrev en lapp. "Vi lånade din sax. / Josefina".
En aning schizofrent meddelande.


ekvationer in my asss

Jag sitter och nötar in matte i hjärnan så gott det går. Jag hatar matte, jag hatar andragrads ekvationer och framförallt hatar jag pq formeln. Den enda användningen jag kommer ha av matte B (om jag nu inte helt plötsligt bestämmer mig för att bli civil ingenjör) är fan poängen. Och det mina kära vänner, känns.så.otroligt.jävla.sugit.så.att.jag.bara.vill.spyyyy.och.sen.äta.upp.spyan.för.att.sedan.spy.upp.den.igen.
Ungefär.


Nej nu tror jag mitt begränsade hjärnutrymme har nått sin gräns. Jag tänker i alla fall inte chansa i risk med att hjärnan blir överarbetad och allt slutar med att hjärnsubstansen börjar rinna ut ur öronen på mig.
& nej, jag överdriver inte. Mattematik kommer en dag bli min död, jag känner det på mig.

fly away with me

Helgen har varit bra trots omständigheter. Med fina vänner kan det inte bli fel.

Fredagen innebar fest. Blev en drink för mycket och sen är min tidsuppfattning lite skev. Vet i alla fall att jag trott att jag snackat med någon som inte alls var på festen, dansat "tjernobyl barn" dansen lite för häftigt och letat efter mitt försvunna armband mellan en killes ben.

Lördagen spenderade jag med Linnea, Linnea, Henny och Frida. Vi käkade pizza, minst 5 olika sorters chips, popcorn och några liter cola. Snackade igenom fredagen och mös. Sen kom Matte och strulade med Hennys hund och sen gick vi hem till honom och kollade Kalle och chokladfabriken.

Idag kom Malin och hämtade upp mig och Henny. Varken jag eller Henny hade duschat sen i fredes och ingen av oss tre hade borstat tänderna sen dess. Så vi var väldigt ofräscha och stack till donken och beställde mer än vad vi kunde äta. Efter det följde vi med Malin till hennes stall och plockade bajs.
Sen bar det hem till mig där resten av kvällen spenderats tillsammans med sköna tjejer. Linnea hjälpte mig med matten som jag har prov på imorgon och sen skrattade vi mest bara en massa.


Funderar på att skita i att duscha imorgonbitti också bara för att plåga
 dom i skolan. Hade varit lite kul faktist.



quote

"Kvinnor har fyra hjärnhalvor, en för varje spisplatta"
Av: Z

But if it's true then tell me how it got this way


sleep tight

Ligger med röven i vädret och svänger med den fram och tillbaka samtidigt som jag nynnar på någon melodi. Ska nog sova, måste verkligen till skolan imorgon trots att jag är sjuk. Got aaaalooot to do.
& Josefina, du vet att jag älskar dig ändå. haha

friendly hug

Sms från Josefina:
"Asså herregud jag kramade någon idag som jag trodde var simon men han är ju i sälen. Vem fan var det haha"

I brist på punkter, stora bokstäver och frågetecken förstår man ändå att hon kramat någon som hon inte visste vem det var nu i efterhand. Tycker det är lite roligt, särskilt om någon liten 1a sitter hemma nu och känner sig naken, exposed, rädd.
Läxa till Josefina: Alla vill faktist inte ha dina kramar som du så generöst brukar utdela.


when your friends is a pain in the asss

Jag är sjuk, verkligen jätte sjuk. Dessutom har jag världens mensvärk, när jag nyser känns det som äggstockarna ska flyga ut. Det är verkligen jätte synd om mig.

Dessutom kom Linnea och Henny hem till mig och Linnea är verkligen jätte jobbig. Fast iof hade dom godis med sig och Henny hade köpt en cola till mig så lite creds till dom.


Vi sitter och pratar om festen ihelgen, det känns som om det kommer bli succe. Hoppas jag nu är frisk tills dess, då ska jag bannemig bli sjövild. Det är slut på att tycka synd om mig själv nu!

nighty night


Usch! Jag har en snooooooorkråka på fingret!!!!

big questions and Hitchcock

Jag är inte trött, jag har ju för fasiken sovit hela dagen. Och tv-kontrollen ligger långt bort så just nu torteras jag med en konsert på Svt2, någon orkester med en dammig dirigent som verkligen gått ur bäst före datum. Dessutom spelar dom något som låter hämtat från en gammal Hitchcock rulle när mördaren smyger sig på. Snacka om att får mitt hjärta att pumpa i intervaller. Inget illa till Hitchcock då alltså.

Nu till en av världens stora problem. Varför har man en fjärrkontroll när man lägger den så att man måste resa sig från soffan för att byta kanal. Det är den stora frågan. I don't get it.



Ska nog proppa i mig några härliga smärtstillande så jag blir trött och somnar. Trots att jag är typ döende måste jag gå till skolan imorgon då jag har en redovisning och prov (filmanalys?) att genomföra.
Sånt är livet mina vänner, sånt är livet.


För att inte bryta mönstret så mycket slänger jag in en liten bild på mig
och Anton från Thailand. Och skriver den traditionella
repliken: TA MIG TILLBAKA!


when you put that side on

Jag har legat hemma hela dagen idag och under tiden har jag kommit fram till en del saker:

1. Smuts på datorskärmen kan verkligen ta fokus från serien man kollar på.
2. Kärleksmums är otroligt gott!
3. Utslagen cola är mindre gott.
4. Det hjälper inte att pilla i näsan när man har förkylningssår där.
5. Jag behöver verkligen duscha.

changes

Ligger i soffan och är jätte sjuk med ett glas egenpressad apelsinjuice.
Kollar på The City och drömmer om Whits b-friend Fred, han är så fiiiin.

Jag har i alla fall fått massor av insperation nu som jag ska ta tag i när jag blivit frisk. Alltid när det sker en drastisk ändring i mitt liv måste jag ändra hår, kläder, träning, plugg och jobb. Så en ny frilla, lite nya kläder och satsa mer på träning, skolan och företaget. Plus att jag måste göra om mitt rum.
Nu jävlar kör vi! (Kanske inte det där med träning)


Jävligt snyggt, hm jag får nog fundera lite till.

it's the little things


Ligger här och är jätte sjuk. Tycker extremt synd om mig själv. Har min tjej vecka också vilket kan förklara mitt deppade beteende den senaste veckan.
Men sen sken mitt liv upp lite när Henny ringde och var påväg hem till mig med en kebabtallrik och Linnea möter mig senare vid hemmakväll för godis shopping. Sånt där som gör tillvaron lite härligare och lite lättare. Lycka.


beslutsångest

Jag storshoppade igår, terapi kallas det. Nu är min körtel lika stor som ett ägg och gör as ont. Såklart allt ska komma på en gång.
Idag repar vi med bandet som är höjdpunkten på veckan och sen åker jag nog hem och lägger mig i dvala alternativt massa tröstätande dvs godis och cola. Vi har köpt ny tv också, 46 tum, den är stor och fin. Blir nog en film då ikväll med. Känner inte för att socialera mig. Eller så blir jag sjövild och festar bara för att.

Svårt att bestämma mig faktist.

i min lilla bubbla av musik

Tänkte lägga in min favorit låt med The Cure här. Den fanns dock inte på youtube. It Used To Be Me heter den och beskriver mitt känslointervall just nu.
Nä fuck youtube, jag har mina älskvärda vinylskivor här. Det är allt jag behöver just nu.
Jag och mina skivor, min värld.



Som Håkan hade sagt, ta mig någonstans. Gärna tillbaka till Thailand.


Guess what?

I am not a robot.

Vill bara tacka Juliette som uppskattar att man står upp för människors rättigheter. Det behövs fler sånna här i världen.


RSS 2.0