B undrar

S svarar.

Varför får man ångest om man skaffar en tröja med tryck över bröstet? Okej, då kör vi.
Vanliga ångest symptom: svettningar, darrningar, tryck över bröstet, tunnelseende.


You get it?

"Hej jag har inget tält, ska vi knulla?"

The pickup line of the year.

Först tvingades jag ut på en paddlingsrunda, 3 mil på två dagar. Sedan var det dags för dräggning på hög nivå, siesta då alltså.
Bästa banden var helt klart Bob Hund, Kapten Röd, Röyksopp och Maskinen. Alla säger att masiknen var urdåliga, men det var helt klart en av de konserter jag hade roligast på. Trots att jag tappade min mobil i trängslen, rip Olle.

Jag odlade boskap med med en ekologisk ko, blev filmad för en siestafilm, hade det underbart, skrek mig hes, raggade, blev skrämd av en kille med clown mask, älskade mitt umgänge och hade the time of my life. Nästan, det var inte riktigt lika bra som förra året. Tre av fem toasters ungefär.

Jag tyckte att jag drack ansvarsfullare detta året än förra ändå mår jag sjuuukt dåligt. Ingen röst, magsmärtor, min hals = plågsamsmärta och jag är ganska säker på att jag kommer få nackspärr. Inte ens lite God Morgon Juice sex kan fixa detta. Fyyfaaan vad det är synd om mig.natur-Sophie

Ni kommer aldrig gissa vad jag ska göra imorgon... Jag ska faktiskt ut och paddla mellan Stockamöllan och Forsmöllan, mellan det ska vi sova i vindskydd...
Jag vet inte riktigt varför jag gick med på det här, eller vad det egentligen är jag ger mig in på. Jag ska i alla fall leka "gissa bajset". Det är ju inte varje dagen man besöker platser berikade med träd. Om jag dör ska ni veta kära bloggläsare att ni kunde faktiskt komenterat lite oftade (gäller inte B då såklart).

Nejmen vem vet, jag kanske bli skogsmulle efter den här upplevelsen? Nej det tror jag inte, enda gången jag campar är på festival, och då är det okej för då ska man vara en aning dräggig och full vilket gör allt lite lättare.


Jaja, när jag kommer hem på onsdag är det off till siesta, vilket gör mig lite gladare. Men just nu har jag ångest. "Om du inte har ångest, men vill ha ångest. Skaffa en tröja med tryck över bröstet" -Dagens tips.

Goodbye my lovers, goodbye my friends

Lundakarnevalen

Idag känner jag mig inte rolig, inte alls. Jag kan säga att Lundakarnevalen och allt som ingick, kabarén, Paulin med Timbuktu, Salem al Fakir och umgänget var ytterst angenämt.
Det var varmt och svettigt, det var mycket skratt och kärlek. Det var Lund när det är som bäst.


Nu ska resten av dagen spenderas med att skriva om sex och samlevnad genom århundraden och lyssna klart på hela siestas spelningslista, vill inte missa något band som kan vara bra. Hör av mig med tips på konsterter snart.

utvärdering

Nehej, jag vet inte riktigt hur jag ska utvärdera denna dagen. Jag har visserligen suttit på uteservering i nån timme med Josefina och Kicks. Sedan hann vi med en svängom karnevalsområdet där jag och Josefina utsågs som kämpar för att se vem som snabbast kunde trä på en kondom på en dildo. Trots att jag har mer övning bakom mig vann Josefina stort. Hon är väl en naturbegåvning.


Men nu är jag trött på plugg och min mage gnäller efter mat. Vi kan säga bra dag/dålig kväll.


You gotta love school!

Nej nu mina vänner jag ska slänga mig i sängen. Nationella i matte b imorgon och I am sooooo nervous! Om jag klarar detta så har jag säkrat mitt G i matte, annars måste jag kanske kompletera eller läsa upp det igen i 3an och det är jag verkligen inte sugen på. Så det har varit mattestuga hela dagen och det har inte precis varit särskilt angenämt.

Sen har jag bara en opposition i samhäll b & mediekommunikation b, examensarbete i psykologi b, livräddning i idrott och hälsa a, tre kompendier med frågor i organisation och ledarskap a, kompleteringar i textkommunikation a, muntlig redovisning i engelska b och ett sista examensarbete i historia a sen är jag klar! (Allt detta ska vara klart denna veckan förstås)

Sen kan jag ha ett liv igen.

I met Chucky

Igår pratade jag med en kille på chatroulett som hade en Chucky mask på sig (ni vet dendär läskiga dockan?). Han skrev att han skulle döda och våldta mig. Självklart kunde jag inte hålla mig för skratt och skrev "Your soo cute!". Då blev han skitarg.

Men det hela slutade med att vi satt och snackade i 1 timme. "Where do you come from?" frågade han. "Can't tell you. You kill people, remember?" svarade jag. 

Sen sa han att han var tvungen att komma iväg och skrämma andra barn men att det varit angenämt att prata med mig. Jag var då tvungen att fråga om skrämmandet brukade lyckas. "Yes, until I met you. You are crazy" påpekade han.
Trevlig prick dendär. Särskilt till skillnad mot alla runkande gubbar där finns.

summerbreeze


Kloka ord, rakt från hjärtat

Matte B är något man ändå kommer att förtränga, gömma allra längst in i sitt undermedvetna, glömma och aldrig plocka fram igen. typ.

2-0 till mig

HAHAHAHAHA Josefina fick nyss reda på att hennes framtida man (han vet inte om det själv såklart) Cimon är moderat.

Josefina: 
asså reinfeldt vill mig inget gott
jag säger ju det
fan

Hennes avsky mot moderaterna ger mig så mycket skratt om dagarna, plus att hon har överlämnat sin framtida man till mig istället. Vilken dag mina vänner. Den kan inte bli mycket bättre.

hopp lös


Jag:
vaaaa?
you make no sense

Josefina:

nej jag vet.Man blir som man umgås

Jag:
du är umgås

Josefina:
du är hopplös

Jag:
jag VET
som en groda utan ben

överkörd av en ångvält

Jag tror bestämt att jag blev överkörd av en ångvält igår, det är den enda rimliga förklaringen. Drack en hel GOD MORGON juice på några minuter.

Trots ångvälten blev gårdagen super lyckad. Jag gjorde allt jag bestämt mig för att inte göra och tur det! Sen skulle jag ringa Josefina men hade på något vänster slagit helt fel nummer och pratade istället med Hennys mamma mitt i natten.
Sånt som händer.
fötter.


Nu ska jag fortsätta att kolla på film med Samir och sen blir det ytterligare en film med Linnea, Martina och Soulja Boy.
Mys

yeZ

Jävla dag och jävla väder! Nu tar jag helg, tack och lov!

inte helt lätt när det är svårt

Måste bara berätta om min härliga relation med matematik med att referera till en händelse förra veckan:

Vi sitter och ska göra prov. Läraren lämnar ett papper på min bänk. "Får vi börja räkna nu" kvittrar jag. Börja du skrattar läraren och kollar på mig med en undrande blick. Jag sätter igång med full fart. Talen är dock väldigt obegripliga och jag kan inte minnas att vi gått igenom något liknande. Men samtidigt är det en ganska vanlig tanke hos mig. Så jag kämpar vidare.

Tillslut inser jag att alla skrattar. Jag läser då överskriften på pappret: Formelblad.
Självklart.

tyvärr ville ingen bil köra över mig

Jag är faktiskt lite besviken på dig å trogna bloggläsare B. Klart man kan älska GOD MORGON juice så mycket att man kallar den älskling, man kan till och med älska med den.

Idag har vi haft mattedag hela dagen. Kände verkligen ingen motivation att gå till skolan. Funderade faktiskt starkt på att bli lite påkörd påvägen till skolan imorse. Men självklart kommer ingen jävla bil till undsättning. Så det fick bli till att sitta snällt i skolbänken och räkna så gott det gick.Nu ska jag sova, ska hålla i en opposition imorgon och det är lite nervöst eftersom det är första gången. Men det ska nog gå bra ska ni se. Sedan tar jag helg och det känns strålande!
Gonatt på er då.

fyllesms (Y)

Måste dela med mig av ett roligt fylle sms jag fick i lördags natt:

"hej babe dusvarar
inte soverb niig
älskar dig ändå ring
imorgon när du
vaknar puss babe
vaken ringer du"

Ursäkta

för dålig uppdatering igen. Den kommer och går lite som den vill, insperationen då alltså. Inte bloggen.

Helgen har varit bra, lördagen innebar fest med killarna i klassen. Vi körde all in utan hämningar och bidrog till en galen kväll som senare bidrog till minnesluckor och massa skratt idag i skolan.


Nu sitter jag och älskling, GOD MORGON juice i soffan och myser.

Okej då går vi igenom denna dagen;

  • Ha utegympa i kylan tills det känns som fisken ska trilla av. CHECK
  • Få min åh så efterlängtande mens. CHECK
  • Somna på tåget, 30 sek ifrån att vakna i Karlstad. CHECK
  • Plugga. återkommer med svar..

Så hur har eran dag varit?


om, om mens

Samir
Vilket sött inlägg du har gjort på bloggen

Jag
om mens? jag vet :D:D

Samir
ja
men shit vad besviken jag blir
då kan du ju inte få lite dipp på lördag

Jag
nej jag vet :7 lite synd där

Samir
Fast det hinner kanske gå över tills dess?;o

Jag
nja min mens brukar vara väldigt riklig och hålla på i över en vecka :/:/ typ blodförlust när det är slut

Samir
Blääääää det räcker!

Åh kära Mens

Skulle inte du kunna vara jätte gullig och vänta ett litet tag till med att komma. Det skulle vara väldigt nobelt av dig och du skulle underlättat för mig en hel del.
Just nu har jag väldigt mycket i skolan och på lördag är det fete fest och jag vill inte (ta det inte personligt) springa och kolla på toa hela tiden.
Om du bara kunnat vänta några dagar, jag känner nämligen att du är på gång. Det skulle vara jätte snällt kära Mens.

Hoppas du förstår
/Sophie

mavericks

Nu har jag fått beröm för min fina uppdatering. Så glad man blir. Men hellre kvalitativ än kvantitativ uppdatering, eller?

Måste ta mig samman och lyssna på Johnossis nya album Mavericks. Har ju haft lite ont om tid, eller ja egentligen är jag bara lat. Men det visste ni väl redan. Jaja, ni kan ju ana vad morgondagen kommer ha för soundtrack?


Josefina:
Det ligger lite killers över johnossis nya album

Jag:
åååh, inte nya kommersiella killers väl?

Josefina:
nejnej om du lyssnar på Dead end med johnossi och tänker på when you were young

Jag:
aha gamla underbara-åh-vad-jag-saknar-er killers alltså :D:D

Josefina:
Jepp!
:D:D

långkallingarna

Igår vart det fest igen, förfesten var helt klart bäst i alla fall. Det diskuterades röka apben, hur människor smakar, massmördare och annat vanligt småsnack.

Nu kom jag på att det är fanimig Maj nu!! Det är siesta! denna månaden!! Shit vad snabbt tiden går, hoppas det hinner bli lite varmare tills dess bara. Annars kör vi på långkallingar, det är rätt tufft ändå. Det kan bli det nya IT.

Valborg 2010

Block Party blev av, slutade dock väldigt tidigt och sen föll resten av kvällen mer eller mindre ganska platt. Men jag hade trevligt ändå, det blir vad man gör det till.
Höjdpunkterna var helt klart:

Vi går på en smal trottoar och möter ett gäng, en av killarna hoppas fram och skrämmer mig. Jag skrek som en liten flicka.

Blev bjuden på barnésås (babbesås) av en skiiit het kille inne på BK. Vi flörtade lite och jag blev glad. Lite senare går han förbi oss med sin flickvän...

Vi träffade en nästan däckad kille som gick runt med en brandsläckare och sprutade koldioxid i soptunnor. Sen råkar han trycka så slangen far och flyger och sprutar honom i fejjan. Snacka om bränskador sen.


Not to myself: ha aldrig höga förväntningar på valborg såvidare jag inte är en student.

RSS 2.0