musigt

Kicki höll på att få panik idag i skolan när hennes datormus inte fungerade. "Musplattan funkar men inte den andra!!!" sa hon.
Var tvungen att poängtera att det kunde bero på att sladden inte satt i..

tack

Min statusuppdatering:
I ren frustration ringde jag min busnea och bokade in ett chips och dipp möte imorgon. Denna nyttighetshysteri här hemma kommer sakta men säkert driva mig in i galenskap!

Mammas kommentar:
Klaga lagom bra kost, mycket träning = mindre rumpa=du kommer i balkläningen till studenten! Kram mamma ;)

Kunde inte bli bättre!

Snacka om att vi hade en super dag idag. Spelade flashspel, fikade och satte på Big Bang Theory på projektorn mellan håltimmarna, spelade Offspring - Your gonna go far kid på repet. Fixade med en ny låt till plattan.
Sen ringde Matthew mig och berättade att han och Robin var i Lund. Så jag vägbeskrev dem till St Lars och så åkte vi hem med Dubbel Trubbel på högsta volym.

Snart kommer busnea hit och vi ska äta chips och dippa. Jag har haft sjukliga cravings efter det nu när det utbrytit nyttighetshysteri här hemma.

Dags att blogga? Jajaja

Samtal under lunchen:
Josefina och Kicki försöker överglänsa varandra med vem som har flest rosa band ect.

Josefina - Jag har faktiskt ett fadderbarn, som dog. Jag hade alltså. Dog i en skottlossning.
Kicki - Så säger du det med ett leende!
Siri - Du är hemsk!
Josefina - Men jag tog hand om honom!
Fanny - Inte särskilt bra.
Josefina - Jag skickade faktiskt fotbollsskor till honom!
Kicki - Vadå, för att han skulle få bättre fäste under skottlossningen?

Lite senare under dagen:

Kicki - Egentligen borde nog dom som utbildar sig till gynekologer ha en störning.
Siri - Ja vem vill liksom sitta där hela dagen och kolla in?
Jag - Undra om tunnelseende är en vanlig arbetsskada för dem.

fel språk

Igår ringde Josefina mig i panik. Hon hade testat allt för att få sin bild högerjusterad i html (vi bygger hemsidor nu). Har du testat float right eller left? Undrade jag. Nej det var nog det som var problemet. Så sa vi hejdå.

Lite senare får jag ett sms: hittade felet, hade skrivit på svenska...


Now dance, fucker, dance

Sitter på tåget till skolan nu. Det känns onaturligt att åka tåg när det fortfarande är mörkt. Det kan inte vara hälsosamt att gå upp såhär tidigt.

Oj vad det har hänt mycket sen jag skrev sist, rika engelsmän som vill flyga en till Monaco över dagen, rika engelsmäns kompisar som äger subway i kstad och bjuder på mat trots att de har stängt, maskerad, vara bakis med Nea och en spontan myskväll med systrarna Edvardsson i Osby.

Ja ni fattar grejen. Nu ska jag återgå till att försvara mina fyrsittplatser. Jag vill ha dem för mig själv. Återkommer senare idag med en gammal låt som jag knarkar värre än en heroinmissbrukare.


på pricken!

Tänkte beskriva mig och det känner jag att mitt stjärntecken gör bäst:

Lejonet är handlingskraftig och bestämd, trivs med uppmärksamhet och värdesätter kvalitet. I relationer är Lejonet varm och lojal. Att få ta emot eller ge andra uppskattning är viktigt för denna stolta och generösa karaktär. En smula fåfänga hör till bilden, likaså smak och stilkänsla. Lejonet föredrar traditionell uppvaktning och förväntar sig respekt

Solen härskar över detta karismatiska eldtecken. På motsvarande sätt som solen är centrum i vårt solsystem blir ofta Lejonet en centralgestalt, både i sociala och yrkesmässiga sammanhang. Vi finner många präglade av Lejonets tecken på ledande, ansvarsfulla poster. God organisations- och planeringsförmåga är kännetecknande. Lejonet ställer höga krav, på sig själv och andra, och uppnår ofta goda resultat. 

Lejonet trivs i glada och festliga sammanhang, gärna pompa och ståt. En kreativ natur som satsar till 100 procent när något ska presteras eller genomföras. Lejonet ogillar amatörmässighet och gör inga halvhjärtade insatser. Men samtidigt har denna kraftfulla ledarnatur, utrustad med viljestyrka och pondus, inga problem med att koppla av och njuta när tillfälle ges. Lejonet trivs lika bra i hängmattan som på toppen av karriärstegen. 

Lyx och glamour, komfort och njutningar tilltalar denna livsnjutare. Men ett Lejon som inte får utlopp för sin kreativitet och sitt behov av uppmärksamhet, kan bli en aning styrande. Lejonet är principfast och viljestark. Trots behov av beröm och social stimulans har Lejonet stark integritet. En som kan ryta till när det behövs!

RSS 2.0