Google har alla svar

sms från Josefina:
Jag skulle söka på lite saker till hemsidan. Jag började söka på "how to" och fick upp bla how to train your dragon, how to tie a tie och how to make love with a women.Jag menar jag har alltid undrat hur jag ska träna min drake och hur man älskar med en kvinna vet jag en som borde söka på.
Google är allt bra.

okej

Kicki har en låt på huvudet och frågar oss om vi kan komma på vilken låt det är.

Kicki - Den går såhär: "Na na na na naaa"..

sorry, I'm a secret agent

Igår hade jag spa/tjej kväll med Odessa, Kicki och Josefina som jag längtat till hela veckan och trott det skulle vara avslappnande och skönt. Det blev lite tvärt om när mitt hår blev grått, ögonbrynen för mörka och det tog nog en halvtimme att raka mina ben.

Det var dock jätte mysigt med mina flickor. Nästa gång jag bjuder hem dem blir det öl, skräckfilm och pizza. DET är avslappnande och krävs inte så mycket jobb för.


samtal med B nyss;

B - vad gör du?

Jag - städar!

B - vad har du gjort idag då?

Jag - tränat!

B - är du sjuk eller?

Helt ärligt så är jag nog det alltså.


P.S

För att skriva inläggen från mobilen måste jag koda upp dem i HTML. Och trots att jag gjort paragrafer och allt annat nödvändigt så struntar webbläsaren att visa mina radbrytningar (som jag tydligt kodat). Men mina bröst är ömma och min mens knackar nog på dörren vilken sekund som helst så jag orkar inte åtgärda problemet just nu.

Ha tålamod med mig kära vänner


de var allt

Idag när jag kom hem efter skola och körskolan insåg jag att mina strumpor var utåin. Olikafärgade strumpor med hål i i all ära men jag har nog aldrig lyckats få strumporna utåin. En logisk förklaring är att jag inte direkt är särskilt medveten om vad jag gör om morgnarna.

Nu ska jag gå och lägga mig och be för att tågtrafiken fortfarande fungerar imorgon. Känner jag skånetrafiken rätt så gör den nog inte det. Först ska jag säga gonatt till Dante som jag nyss ertappade med att slicka sin snippa och senn direkt dricka ur sin vattenflaska..

& juste, Rang är tillbaka i kungar av tylösand! Äääääääääntligen!


hejdå chips hej morot

Imorgon har jag mitt första möte med min personliga tränare. Hon ska mäta min fysiska ålder och sånt. Som om det inte vore tillräkligt läskigt kanske mina chips ätar dagar börjar gå mot sitt slut. PTn ser lite sådär skräckinjagande ut så jag kommer nog inte våga trotsa henne.

Bäst att käka en massa chips och godis idag sålänge jag kan!


femenist javisst

Än är byxorna intakta. Men fler dagar klarar de nog tyvärr inte.

Idag hade vi föreläsning om femenismens historia i litteraturen i engelska. Vår lärare är en riktig femenist och i klassen är vi nästan bara tjejer. Det blir lite svårt ibland att hålla dig för skratt när man ser det komiska i situationen. Vi elever ser ut som femenistlärarens små femenistkrigare. Om vi ska börja konspirera lite så kan det faktiskt vara planen. Att när vi går ut är vi färdigutbildade små femenistkrigare redo för att locka alla snoppar i fällan.

Dessutom har jag inte rakat benen på någon månad. Josefina skrek när hon såg mina ben. Så kriterierna för militanta femenister uppfyller jag verkligen.


bloggrape!

"Jag vet att jag aldrig säger fina ord till dig min underbara vän. Men jag vill säga att du är den bästa som finns i hela världen. Ditt hår är som silkelent. Du är snäll, omtänksam och helt underbar. Jag hoppas vi altid kommer attt vara vänner.

Du är min hållsten i livet. Du är min bästa kompis.

Jag, Sophie Hansson, älskar dig, Josefina Kristiansson."


Som ni alla kanske förstår så var det Josefina som skrev detta inlägget. INTE JAG. Hon är inte min vän och hennes hår är inte "silkelent".

Bara så det inte blir några missförstånd, jag avskyr fortfarande Josefina.

uppdate ang. skinnbyxorna

Snart är det hål. Ett stor fett hål mitt mellan bena. Det är bara en tidsfråga innan de spricker helt.

html & css

Första lektionen avklarad. Vi kodade HTML och CSS. Inte det roligaste som finns. Faktum är att det är det värsta som finns. Dessutom är det skitsvårt och nu har vi i uppgift att göra en egen hemsida. Så det kommer ju gå bra, och jag kommer ju ha ett liv framöver.
(Om ni inte kunde läsa av ironin så tycker jag att ni helt enkelt kan sluta läsa min blogg)


Really need chips och dippa!

skinnbyxorna

Nu sitter jag på bussen påväg till skolan. Jag har skinnbyxor på mig som, tydligen, börjat spricka i grenen. Ett faktum jag upptäckte på tåget imorse. Nu kan vi bara hålla tummarna att de håller hela dagen ut. Annars kan denna dagen bli väldigt intressant.


argh!

Vet ni vad jag absolut hatar från djupet av mitt hjärta? När tägvärdarna inte kommer och kollar biljetterna. Så har man betalt massa onödiga pengar. Toltally waste! Sånt gör en riktigt arg..


sorry B

alla chips är slut. Vi blev så mätta avv vi mådde illa och kunde knappt röra oss. Det är fan inte lätt att bo i västvärlden!

Btw, jag har lärt mig att blogga från telefonen så nu blir det mycket uppdatering!


mysdag

Du B, det var minst 50 stycken! Dom hade kunnat övermanna vilken muskelknutte som helst!

Nu sitter jag på bussen in mot Lund C och sen bär det vidare till Hässleholm. Idag gick jag och Josefina i en timme för att köpa chips och dippa (s. Sandby är knappt en by, därav avståndet). Men jag älskar chips och dippa så mycket att det var helt klart värt det. Känns dock lite waste att vi gjorde av med så många kalorier när vi gick....


lugn helg

Efter förra helgens bravader bestämde jag mig för att ta en lugn helg. Ett beslut jag varit väldigt glad över hittils. Igår begav jag mig till Linneaa med ett stopp på hemmakväll för film, godis, chips, dippa och cola. Sen tjockade vi oss och tog det lungt.

Just nu är jag påväg till S.Sandby för barnpassning. Behöver öva mig lite innan jag åker till usa som au pair i sommar ju!

På vägen hit utkämpade jag en kamp om min sub mot en kråka och hans polare. Dom försökte smyga sig på mig för att sno den ifrån mig. Men jag vann! Jävla fåglar..


ta-hand-om-mig-dag

Köpte en chips påse och dippa och cola till mig själv ikväll. Jag kände att jag förtjänade det plus att jag inte ätit chips på hela veckan, så då var det ganska okej.
Värsta är att jag blev kissinödig under kungar av tylösand och sen glömde jag bort att jag var kissig under pausen och nu när programet började igen kom jag på det..
Tur dag idag!

facebook <3

Kicki har precis skaffat sig facebook. Hon har alltid sagt att hon aldrig.någonsin.i.hela.sitt.liv ska skaffa facebook. Nu har det dock hänt och det är en stor sensation!

Jag - Förstår du nu hur du har kunnat överleva innan utan facebook?
Kicki - Neej...
Lite senare:
Kicki - OFTA DOM ÄR TILLSAMMANS! VAFAN DOM ÄR FÖRLOVADE OCKSÅ!
Josefina - sååååja Kicki, välkommen till facebook.

Kan inte få nog

av Idol Linneas version av Antony and the Johnsons låt Hope there's someone. Så utomordentligt för jävla bra!


high spenders

I fredes var jag och Linnea på Banken. Hela fredagen var en ganska speciell upplevelse. Dagen efter var jag 1000 kr fattigare på kontot.. Då ska vi inte tala om pengarna jag tog ut innan vi gick dit. Vi var sannerligen high spenders.

Sen blev jag sjuk, vilket jag vägrar tro var en reaktion till fredagens spenderande. Och min sjuka har hållt i sig tills idag då jag äntligen lyckades krypa upp ur sängen.Nu sitter jag i skolan och drömmer om grill chips och holiday dippa. Har varit sugen på det så länge nu att jag snart kolar vippen av sugenhet. Gick till och med så långt att jag annonserade ut min själ i utbyte mot chipsen och dippan. Ingen nappade dock..

Shemalez

Nu ska jag sova. Imorgon blir det studiotid för hela slanten. Det är nämligen så att Shemalez spelar in en skiva! Imorgon är det dags för att lägga till basgång (yeess!!) och trummor. Det kommer bli riktigt fett.

Nea don't like the doggystyle

När jag och Nea blir stora ska vi bo tillsammans. Vi bestämde att vi skulle ha varsin hund, men diskussionen slutade med att vi skulle ha varsin hamster istället av olika bekvämliga skäl.

 

Nu är jag ganska glad över det beslutet. Linnea hatar tydligen hundar. Senast i helgen observerade Anton när Linnea sparkade till en hund. Det ryktas även om att hon äter dem. Hemskt!

 


Facerape

Jag facerapeade Josefina idag. Den var briljant. Nästan så bra att jag skriver med den i mitt CV. Det bästa var att hon raderade allt, trodde hon. Tills hon flera timmar senare insåg att jag också lite fint lagt till att hon "brukar ta den i tvåan".

 

Hon hatar mig nu. Vi är inte vänner överhuvudtaget längre... Sooooo worth it!

 


vad Linnea gör när ingen ser

I telefonen nyss;
Linnea - FAN! Jag tappade tårtan i golvet!
Jag - Hahaha
Linnea - Jaja det var på rätt sida i alla fall.
Lite senare.
Jag - Vad gör du nu?
Linnea - Äter tårta.... Från golvet.

nästan så man tycker synd om henne

Josefina säger:
vi har text så det så!
hahahahahahhaha buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuured
sophie säger:
bured?
Josefina säger:
MEN DET VAR VÄL HELVETE.
sophie säger:
?
Josefina säger:
det skulle stå burned
men whatevva du har inte sovmorgon imorron hehehhehe
sophie säger:
inte du heller fuckfaced
Josefina säger:
vi har text så det så!
hahahahahahhaha buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuured
sophie säger:
bured?
Josefina säger:
MEN DET VAR VÄL HELVETE.
sophie säger:
?
Josefina säger:
det skulle stå burned
men whatevva du har inte sovmorgon imorron hehehhehe
sophie säger:
inte du heller fuckface

ledsen att göra er besvikna

Okej jag tänkte inte berätta dethär eftersom det strider mot min "bloggimage". Men jag vart och fixade gymkort idag.
Gymnisse - Ja vi vill ju senare bli som Mcdonalds. Att men ska kunna få samma upplevelse vart man än är.
(Kvävt fniss från mig och mamma)
Gymnisse (lite nervös) - Det kanske inte var så bra liknelse...

musik då och nu

Jag älskade smurfarna när jag var liten. Min styvbror laddade ner och brände en låt till mig på skiva som inte fanns på de andra plattorna som blev min favoritlåt.
Jag lärde mig texten och sjöng jätte ofta på den.
Senare kom det fram att tydligen så var det inte smurfarna jag lyssnade på och det uppskattades inte på lekis när jag gick runt och sjöng "Knark, knark. Mera knark! Ät nu knark så blir du stark!" Och "Du får en nojja, tar ditt liv. Knark är kul på alla vis."
Jag brukade lyssna på P.O.D också. Nuförtiden vet jag att det är kristen rock så det känns inte lika tufft längre.

RSS 2.0