Gonatt då

När Xena går på tv, då vet man att man borde gå och lägga sig. Särskilt om man ska upp med tuppen och jobba som den duktiga människan man är. Längtar redan till soffan efter jobbet!

paaaaarty

åh B, jag har saknat dina kommentarer!
Har nyss återhämtat mig från baksmällan. Det var på tiden, sådär vid 2 på natten. Jag är i alla fall glad att jag spenderade min bakisdag tillsammans med Kicki som var minst lika bakis. Vi såg hur många filmer som helst, åt pizza, drack några liter cola och låg och var avundsjuka på Kickis boyfriend som var jätte frisk och pigg. Bör nämnas att jag fortfarande har på mig gårdagens kläder.
Slutsatsen är att jag måste haft skit kul igår!
Funderar på att dricka en Hustler som Odessa var så underbart söt att lämna på mitt rum innan hon åkte idag. Ska upp och jobba vid 8 men jag är pigg efter allt sovande idag. Gamlingarna får stå ut med zombiesophie i en dag.

polackläger

Kickis enda lägerupplevelse:
"Jag var på polackläger en gång när jag var liten. Ett helt läger bara för polska barn. Jag tyckte det var jättekul.
Tills de började stycka grodor. Då ville jag hem.
Polacker är fan dumma i huvudet."

nämen hon uppdaterar!

Jag önskar att jag kunne skriva att jag inte uppdaterat på grund av att jag varit på världens äventyr, men tyvärr har jag en jätte tråkig ursäkt som består mestadels av plugg.

Nu till lovet tog jag inte ens med skoldatorn hem eftersom jag inte planerat att plugga särskilt mycket. Min skoltrötthet tar död på mig. Väl på tåget hem från skolan påpekar Kicki dock att jag kunnat använda den som facebook dator eftersom ni flesta vet att Gilbert har kolat vippen. Så här sitter jag på mammas sega bärbara. Ödets ironi..
Nu ligger jag här med Odessa bredvid mig. Funderar starkt på att sova eftersom jag vet att Josefina ringer och väcker mig om några timmar och jag loooovade att gå upp då. Dessutom måste jag raka benen inför Aminas event på Bånken och det lär väl ta halva dagen med den skogen jag har på benen.
Ja det var väl mest det.
Gonatt då

I gave my heart to rock n roll

Fyfan vilken jävla kväll det var igår! Vi spelade för Musik för välgörenhet och det var så jäävla sjukt. Vi var så nervösa att innan soundchecken fick vi sticka till Spisen och dra några jävlar för att lugna nerverna. Men sen flöt allting på. Arrangörerna tog så väl hand om oss, och vi öste på så sjukt bra på scen och publiken var underbar!

Efter att vi kollat alla banden som förövrigt var asbra stack vi till Spisen och firade. Skrek mig hes och hade kul. Sen tog vi en taxi ut till Linero för att festa med min kära kusin. Men han somnade och vi festade vidare med Sticky Dirt.Gick därifrån runt 5 eftersom bussarna slutat (eller inte börjat?) gå. Tog en timme till centralen där vi sedan möttes av den härliga nyheterna att vi hade en timmes väntan tills vi kunde ta buss och tåg. Inget var öppet. Så vi plockade på oss massa Metro och bredde ut och satt och värmde varandra i kylan. Jag var hemma vid halv 8 imorse och sen har jag sovit fram till kvällen.Idag är jag cptrött, ligger och vrider mig i mina plågor, har stora feta blåsor på fingertopparna av allt spelande, rösten är festivalhes och min kroppsodör är inte den härligaste. Det är bevisen på hur FET gårdagen och morgonen var!

Snodde två bilder från vår fantastiska inhopptrummis (numera orginalmedlem i bandet som gittarist)


tack då

Idag ska vi fotas till omslaget på skivan! Så man kommer till skolan lite tillfixad och helt plötsligt får man massa kommentarer om hur fin man är och hur snygg man ser ut.

Man ba jaha. Ser jag ut som värsta drägget annars då?
Ps Glöm inte att vi spelar på folkets hus på lördag som opening act för Musik för välgörenhet!! Ds

Josse


"Josefina Kristiansson är inte pålitlig. Hon ljuger mycket och petar i näsan. Oftast ser man henne på stan med fingret i näsan. Hon åker ko till skolan varje morgon eftersom i hennes hemtrakter har de inte uppfunnit hjulet ännu."

det är vad jag alltid sagt

Josefina Kristiansson om cyklar: "True Story. Sånt existerar inte i sandby pga en sakta framåtgående utveckling på landet. Korna är alla bokade imorgon så nej sorry! inget sätt att ta sig in på till lund!"


svar

B, jag var RIKTIGT hemsk som fjortis. Jag var fjortisarnas fjortis, fjortisen med stort F. En vacker dag, när jag är gift och säker på att min man aldrig kommer lämna mig kanske jag kan lägga upp en bild.

toalettbesök

Jag - jag måste bajsa och kiiiiiisssssaaaaa

Josse - okej. Tack, jag skriver ner det här då?

Jag - ja, helt klockslag och datum också.
så fattas bara din signatur sen är vi klaraEn jävla procedur bara för att gå på toa.

RSS 2.0