Fröken Sophie

Jag har ny praktik också! På dagis här i Hässleholm. Det är så underbart och mysigt med alla barnen. Jag har fått döda maskar och skalbaggar (himla snällt av dem) och vi har byggt fantastiska sandkakor hela dagarna! Dock känner jag mig väldigt gammal när de kallar en fröken hela dagarna och idag frågade en unge mig om jag hade barn.


Försökte ta en fin bild på mig men det blev såhär istället

Shit vad mycket fräknar jag har fått!

min hemliga talang

Jag har ju redan skrytit om mina talanger som innefattar slicka sig på näsan, slå knut på körsbärsgren med tungan osv. Men jag har inte berättat om min hemliga talang!

Tackvare praktik på Önska i högstadiet är jag numera en mästare på att slå in presenter!


och tryggheten byter jag med glädje ut mot dig



Håller på med en intervju till en ganska stor artist som jag är överlycklig att jag fick! Hans intialer är E.J. Guess who? ;)
Efter fikan med Em i parken har jag befunnit mig på balkongen hela dagen och jobbat och jobbat. Motivationen är på topp!


Man vet att

....festen börjar spåra ut när en kille som varit trevlig under kvällen helt plötsligt blir ursinnig på en för att man tydligen heter Nicole.

Kille - Men Nicole, du knullade med Jonathan i 9an när du gick på svane!
Jag - Jag heter Sophie! Och jag är ganska säker på att jag gick högstadiet i Hässleholm.
Kille - Ja du kan ju sitta där och spela dum.

Ironin i det hela är att herren i fråga är med i Mensa.



En bild när jag äter glass som inte har med sammanhanget att göra


Gratz B!

Idag fyller min mest trogne och lojala bloggläsare år!
Grattis :)

Brunch i parken






I forgot

Jag har ju glömt att skryta om att för några helger sedan, närmare bestämt två, då jag festade hos killen som spelade Ronnie i julkalendern Ronnie och Julia. Ganska tufft ändå tycker jag. Och när jag ändå var där passade jag på att vinna ett parti shack trots att jag aldrig spelat det innan. Sedan gick vi till Spisen där vi varit tidigare på kvällen där en kille envisades med att jag kände honom, trots att jag aldrig sett honom innan. Han förföljde mig hela kvällen och kunde till och med mitt namn (!!).

Väl på bussen hem från Lund så börjar två killar slåss, så den ena får snällt stiga av. (Sista nattbussen, tough life) Vid nästa hållplats väntar polisen för att kollektera den andra snubben. Jag, Josefina och Hugo bestämmer oss för att ta en taxi för vi orkar inte vänta. Så jag och Josefina springer och hittar lämpligt ställe att kissa på (läs: trappa bland hyreshus) och går tillbaka till Hugo. Bussen ska precis åka när Hugo rökt klart och då hoppar vi på och spar en massa pengar på taxin.


Bra kväll så att säga.

h3h3

Odessa babblar en massa.

Jag - Du inser att jag inte lyssnar på dig va?
Odessa - Jag vet jag känner mig som Josefina!
...
High five!

thanks a lot

Idag hade jag premiär dag för shorts! Dock med stumpbyxor under. Hatar människor som tror det är sommar redan. Alla är som påtända pitbullar över vädret. "Måste grilla, måste klä av mig, osv".
Iallafall stod jag och speglade mig och beundrade denna vackra skapelse.

Mamma - Tycker du att du är snygg? Och så går hon därifrån.


Jaha man ba jamen tackdå.

Såhär glad är jag idag

Eller nej det är en ljugbild. Jag har mens...
Det var väl mest det jag hade att säga.



Påskhelg

Big ringde mig igår. En aning onykter bör tilläggas.

Big: FESTAR DU INTE IDAG SOPHIE? WÖÖÖÖÖ

Jag: Det är tisdag!

Big: Neeeääj det ääää pååååskhelg!


Tydligen ett fenomen jag helt missat. Varför har ingen talat om detta för mig tidigare? Att det går bra att festa en tisdag om det är påsk.
Nu känner jag mig jättedum som gått runt och varit nykter varje tisdag på påsken helt ovetande om att det är påskhelg.

fb slutsatser

Josefina:
vet du vad jag lärde mig inatt på en sexdokumentär? (nej det var inte en porrfilm utan ngt med dr drew)
dr drew låter väl dom en porrskådis?
hur visste jag att du skulle skriva det?
hehehehehehe ;);)
haha men man kan bli gravid av analsex, om man är tjej då. Dock hade det varit coolt annars

Jag:
va hur fan går det till? bajsar man ut ungen sen då?
hahahahahahaha
nej men chansen är stor att spermia tar sig in till livmodern ändå,. Du vet smiter förbi. Fatta smarta spermier. Lyckas dom ta sig förbi alla dessa hinder så är dom fan värda att bli barn
Vadå genom kroppen till livmodern? då kan man ju bli gravid av att svälja också? :P:P
nej hahahahha tydligen att det liksom glider fram från röven till snippan och sen med hjälp av lasso klättrar sig upp till livmodern. dom möter drakar och andra vidunder men kan ibland slinka förbi och bli små helvetesungae

Jag:
oj, det var nog så hitler blev till

Den lilla staden fick knappt ett farväl, När andra nöjde sig sprang hon iväg






Många oroar sig så inför framtiden, särskilt nu innan studenten. Själv har jag minst planerat mitt liv 5 år frammåt. Vilket kanske låter tråkigt, men nej mitt liv kommer bli ett enda stort fett äventyr! Så om ni blir sugna har jag bifogat de organisationer jag använder mig av.

Först, som ni redan vet, åker jag till hösten till USA och jobbar som Au Pair och studerar. Tjäna pengar samtidigt som jag får besöka thaa states, får erfarenhet, 6 credits, uppleva och jobba med barn!
Organisationen:
www.culturalcare.se

Sen efter ett åt i USA kommer jag hem för att landa lite. Träffa alla som man saknat nästan så hjärtat gått itu. Efter det drar jag till Namibia och jobbar som volentär i en national park med bland annat lejon som man får gosa med!
Organisationen:
www.worktravelcompany.se

Sen kommer jag hem och landar lite till och då är det dags att börja studera. Högst på önske-skole-listan står givetvis New York Film Academy! Det är apdyrt men csn berättigat. I värsta fall får jag plugga i Sverige, men det går också bra, sålänge jag får jobba med film.
Organisationen:
www.blueberrysprak.nu


Året då jag skulle sluta nian, nu tar jag studenten.
Shit vad det har gått fort! Redan då visste jag att Hässleholm är
inget för mig.
Min naturliga hårfärg. Håller på att försöka få fram den igen.

och så var det synd om valarna också

Kom på ett tillägg till min "to do list". Gå till UM och fixa ppiller! Så otroligt jobbigt när Mr Mens kommer oanmäld just den veckan man gärna skulle vilja slippa deppen som kommer på köpet.

Min mamma gillar dock inte ppiller. Hon tycker synd om valarna som tydligen ska bli sterila av vårt piller knaprande. (Vi kissar ut hormonerna som sedan kommer ut i havet och steriliserar de stackars firrarna).

driven by a greed to suceed

Idag har jag suttit på exakt samma plats på min feta röv nästan hela dagen. Jobbat och jobbat. Slängt iväg min första intervju för detta året till forne sångaren i The Creeps. Kändes ganska kungligt faktiskt! Tog en välbehövlig lunch med Kristiansso, hittade ett nytt ställe som tar rikskuponger och utökade därmed våra lunchställen till tre (woho, börjar bli trött på subs och bakad potatis)!

Nu sitter jag här med ågren över allt som behövs göras, istället för att inse hur otroligt effektiv jag faktiskt varit idag!
Imorgon ska jag se till att:
  • Ringa min kontaktperson på cc och säga att jag vill flytta fram mitt premiliära avresedatum to tha states.
  • Fixa så jag kan byta praktik de sista 4 veckorna.
  • Skriva klart pressreleasen för mossagårdsfestivalen.
  • Göra en till intervju, helst fördigställa en artikel också.
  • Göra klart examensarbetet i eng C.

Ber om ursäkt för otroligt tråkig inlägg.

Häromdagen gick jag till och från träningen med shorts.
Det vädret är mer än välkommet tillbaka tack!


OD on Nea

Den bra nyheten är att idag åt jag glass. Eller ja kanske inte för er. Det var riktigt härligt. När vårsolen kommer fram så borde det vara lag på att man måste äta glass. Jag åt både glass på donken (hm kanske chockladsås med glass, ber alltid om mer sås än glass hähä) och sen en glasspinne. Den dåliga nyheten är att jag är laktosintollerant..

Tänkte också meddela att Bajsson är i Prag. Sen är hon hemma i två dagar och åker sedan vidare till Mexico för att utvidga sin kundkrets. Känner redan min Nea-abstinens komma krypandes. Tur är att nu har jag massa saker på G, förutom praktik och skola jobbar jag numera för Mossagårdsfestivalen. Vi ansvarar för hela tidningen, ej ansvariga utgivare dock, och det känns super! Ska dessutom fixa deras pressrelease.



Känner motivationen och peppen bubbla igenom hela kroppen, eller så är det glassen som börjat spöka nu.

Nea, Pee-brain och jag!

sexxa?

Du saknade allt sexsnack B! Jag ber hemskt mycket om ursäkt. Börjar få ordning på bloggen igen. Josefina sa nyss ang. förra inlägget att det har känts så konstigt att inte bli uthängd, att inte få konstiga blickar i stan. Men nu är jag på G igen!

Vänta bara så kommer det B :)

fel tid i månaden så att säga

Josefina - IN THIS CALIFONIA KINGBED

Jag - hahahaha whaaat?=

Josefina - nä varrårå? får jag inte vara min personlighet nu? får jag inte finnas till? har inte JAG samma rätt som en ponny? fyfasiken för dig då

Jag - bitterfitta

Som en oskuld med erfarenhet av en hora

Jag måste bara skryta också! Denna och förra veckan har jag samlat på mig jätte många vuxenpoäng!!

1. Jag har börjat tvätta min egen tvätt. (Övning inför USA. Glömde dock sätta på vattnet första gången.)
2. Jag har börjat tycka om Keso!
3. Hm.. Ja det kanske inte var så många ändå.

RETERO

Nu har jag fixat ännu lite mer med bloggen. Jag är ännu inte helt nöjd, men bakgrunden är så härligt retro så jag nöjer mig så sålänge. Eller vad säger ni?

Jag borde egentligen sova, eftersom helgen var minst sagt påfrestande. Först var det barndop där jag lekte hela dagen med mina kära kusiner. Jag var faktiskt vattenmonstret och kunde göra sköldar som skyddade mot deras eldspruta. Sen gick vi över till bilar istället eftersom "Sophie ser lite trött ut och behöver en lugnare lek". Jag fick dock ingen bil och fick vara lyftkran resten av dagen..

Sen var det party som slutade på sjukhuset, vilket inte var lika party. Dagen efter mådde jag lika dåligt som Carola gjort på en metalkonsert så jag sov bort mesta av dagen i hopp om att missa den värsta bakfyllan.



Idag fick jag blommleverans och blev överlycklig! Sen gjorde jag första cykelturen detta året (våååååååååår) och mötte Matte som bjöd på pizza. Sen skulle vi cykla hem till mig igen, men Matte vågade inte åka på pakethållaren. Tydligen ska jag "cykla ostabilt". Nonsens.



Den senaste tiden

Den senaste tiden har varit magisk! Faktiskt så bra att det hade känts underligt om jag gjort en halvgjord summering här på bloggen. Den senaste tiden förtjänar mer utrymme, tillsammans i arkivet för alla andra fantastiska minnen i min hjärna. Trots det måste den arkiveras på andra ställen än i min hjärna, ifall något skulle hända och den senaste tiden skulle glömmas bort.

Jag kan iallafall uppdatera er om att jag praktiserar hos Wehlins där jag jobbar med marknadsföring, facebook, hemsida, trycksaker och annat administrativt arbete. Det är otroligt givande och ger mig mycket inspiration och drivkraft! Till detta har jag åter igen fått jobb hos Mossagårdsfestivalen, detta året med mer ansvar och större uppgifter!

Jag har också varit på skidresa, där detaljerna är alldeles för vågade att yttras offentligt. Första gången jag åkte skidor. Blev upplurad i en enormt brant och isig backe. Det hela slutade med att jag gick ner med halva backen på skidorna. Först när det är en liten bit kvar tills backen börjar plana ut kommer modet. Övermodet måste jag säga eftersom det hela slutar med att jag kommer farandes förbi alla vännerna i något som kunnat liknas med störtlopp, skrikandes och med armarna flaxande i hopp om att träffa något hårt som kan få stopp på min fart. Måste ha varit en syn för livet.



Min PT ringde mig i veckan och skällde ut mig för att jag tränat så dåligt den senaste tiden. Jag har faktiskt ångest över det. Riktig tshirt-med-tryck-över-bröstet-ångest. Istället har jag druckit ofantliga mängder alkohol, ätit alldeles för mycket chips och godis och druckit några glas cola mer än vad jag skulle. Väl tillbaka på ruta ett är jag ändå nöjd, man måste äta sunt för själen också. Tyvärr kostar mitt gymkort en liten förmögenhet varje månad och hur lat jag än är så är jag snål också. Och tänker därför träna så mycket att i slutet av varje månad har varje träningspass egentligen varit ganska billigt.


Det blev ett långt inlägg. Hade egentligen bara tänkt visa bevis på min existens. Istället fick ni en halvgjord summering på den senaste tiden, en summering som egentligen inte är rättfärdigad. Men nu finns den här till allmän beskådan.

/S

RSS 2.0