Sessie is back

eller inte.

Ang. förra inlägget. Det är fede maskeradfest ikväll och jag tänkte först klä ut mig till fjortis. Men sen kom vi på att vi ska vara städerskor (Henny, Linnea, Jag, Melinda & Kimmy).

Den dagen jag ser ut sådär och är seriös får ni skjuta mig. På fullt allvar.



Nu ska jag hem till Linnea för att käka pirre, göra vid mig och förfesta.
Ciao!

Nu är det dags för förändring!

Jag märkte att min grej inte funkade särskilt bra på bloggen så nu blir det en hel omvändning!! Mitt nya namn är Sessie och jag är snyggast i världen! Guuuuuuud vad avundsjuka ni är på mig. Men I'am the one and only Sessie bitch!


Någon mer än jag som la märktet till att det ser ut som jag har en
pung i armhålan?

fotografering

Då har man varit och blivit fotograferad, sminkad av makeupartister och sånt. Det var riktigt riktigt kul. Tyvärr kan jag inte visa bilderna ännu. Tyvärr har jag inte en bättre kamera än denna, om som jag nämt innan så är man ingen mästerfotograf. Så man ser inte direkt sminkningen.

Jag har också klippt sönder min ramones t-shirt, gillade den bättre såhär. Mamma blir tokig på mig för jag alltid klipper sönder mina kläder.

Nu blir det tjejkväll och så får man träffa Elin & Kimmy som varit i Gran Canaria. Hoppas dom inte är allt för bruna.  Haha.


det svenska språket är allt bra töntigt

Varför låter allting så otroligt töntigt när man översätter det till svenska. I alla fall är det det jag och Josefina ägnar oss åt nu.

Skvaller tjej
Färsk prins i Bel Air
Ett träd kulle
desperata hemmafruar
ansiktsboken

Jag tror jag hade gjort mig bra som nudist

Jag och Josefina kollar resor till Berlin över sportlovet.

J- Vi måste gå till nudistparken då!
S- varför det?
J- Ja alla är nakna där
S- JAG VILL MÄÄ VA NAKEN!!

Efter Josefinas reaktion känns resan lite avlägsen just nu.

Hon bros på mig

Min kusin Linnea Bajsson är så otroligt vis:

"Killar är fan inte bra till någotting. Dom är bara acessoarer."

påminn mig att aldrig dricka igen

Jösses vad dålig jag blivit på att blogga. Det kan bero på att man blir så deprimerad av vädret just nu, mörker, regn och alla tjocka kläder. Men ja, ingen tvingar mig att blogga så då gör det inte så mycket ju.

Idag har jag haft en av de värsta bakisdagarna i hela mitt liv. Sprängande huvudvärk, svårigheter att behålla mat och allmänt äcklig. Men det botade Henny och Mallan med pizza, cola och One Tree Hill och mysigt sällskap.


Nej nu ska jag återgå till att kolla Scary Movie med Matte som lånat mina rosa mjukisbyxor..

sötis(ar)!

Glömde att Henny nog också kommer. Hade ingen bild på Mallan dock.

Press Plaj & Shemalez

Press Plaj UF
Idag hade vi muntlig redovisning av vår affärsplan för UF. Muntlig redovsining är det värsta jag vet! Mest för att jag brukar bli så nervös att jag stammar, skakar och min röst blir helt konstigt och det låter som jag ska börja gråta vilken minut som helst.
Men i alla fall, idag gick det skit bra!! Alla snackade riktigt profisionellt. Hade inget som helst stödpapper, bara en powerpoint som jag knappt kollade på, jag stammade inte en enda gång och min röst höll sig ganska normal. SEN FICK JAG REDA PÅ ATT JAG FICK MVG!!!! WOHO!



Shemalez
Efter det repade vi med bandet igen. Spelade I'm in the band igen och det gick awesome. Vi har blivit riktigt grymma nu. Efter det hade jag bas och körde The Pretender - Foo fighters, som är så jävla rolig att spela. Lite svårt när man mitt i allt ska spela melodin och dessutom blir det en sextondelstakt över som man måste ta igen innan 1an kommer på nästa ackord. (hoppas ni förstår lite halvt min dåliga förklaring).



Nu ska jag, Linnea och Malin äta pirre. Sen ska vi hem till Bajsson (Linnea) och kolla skräckis, äta godis och mysa! En perfekt fredagskväll alltså!

höjden av lathet.

Min tv-kontroll fungerar inte.. Just nu har jag oturen att ha hamnat framför en jävla hillbilly film med massa snubbar som tuggar tugummi och har alldeles för tajta jeans. Varför har jag inte en jätte lång pinne som jag kan byta kanal med? Dessutom börjar jag bli kissinödig och behöver tvätta håret med ett så kallat silvershampo som jag införskaffade idag.

Om 10 minuter kan jag börja överväga om jag ska resa mig från soffan eller inte.
FAN! Nu blev det reklam. Detta kommer aldrig funka i längden.


(tänk om man hade kunnat få maten i sig genom dropp, då hade man sluppit tugga också.)

Fotografering!

Idag var andra dagen för fotografering. Vi samlade ihop oss och bildade en förening "lärarkåren på IT-media och turism gymnasiet. MVG tack!" Alltså valde vi varsin lärare som vi klädde ut oss till. Kanske inte lika kul för er som inte känner våra lärare men ni som går på min skola fattar.


Översta raden: Sofie aka Johan R, Josefina aka Andreas
Främre raden: Oskar aka Tomas, Siri aka Peter, Kicki aka Anja, Victor aka Kamilla, Caroline aka Johan K, Sophie (jag) aka Linus

Sofie aka Johan R, Josefina aka Andreas, jag aka Linus

Tyckte att jag fixade rollen helt okej!

Bilderna har jag snott från facebook av Sofie & Oskar.

hur svårt kan det vara att åka buss?

Med tanke på att jag och Kicki pluggat i Lund i snart 1 och ett halvt år så borde vi vid det här laget ha lärt oss bussarna.


Vi kommer till Botulfsplatsen jag Kicki och Thomas. Lata som jag och Kicki är insisterar vi på att vi ska vänta 5 minuter tills nästa buss går till centralen. Thomas tycker det är onödigt eftersom det tar 5 minuter att gå till centralen. Men jag och Kicki hade käkat cheseburgare och det vore ju slöseri med pengar om vi sedan ska förbränna kalorier. Tillslut bestämmer vi oss för att racea och se vem som kommer först till centralen.

Grejen är den att bussen jag och Kicki hoppar på svänger inte in mot centralen utan fortsätter mot universitetssjukhuset. När vi insett detta får vi panik och hoppar av bussen, tar första bästa buss som kommer sedan. Och så åker vi tillbaka mot botulfs..

Tillslut kommer vi till centralen, där Thomas står och väntar otåligt.

ont i baken.

Kicki sitter vid en dator och jobbar med vår logga i photoshop (inte min och Josefinas starka sida) medans jag sitter brevid henne med min dator och ska göra en powerpoint. Josefina som ska hjälpa mig klämmer ut mig så vi delar stol. Jag är smart och har ena skinkan på min stol och ena på Kickis så det inte blir så trångt.
Dock förstår inte Kicki detta och tycker vi sitter alldeles för trångt så hon försöker flytta sin stol, först lite försiktigt som jag inte märker. Sedan drar hon iväg stolen och jag ramlar ner med rumpan före på marken med ett jävla skrik.
Sedan kunde vi inte jobba på minst 10 minuter med vår hysteriska skrattattack.

Det går bra nu.

Tänk att det bara är tisdag och vi är nästan klara med hela veckans planering! Med lite finjusteringar så är vi klara med våran affärsplan!! Vilket betyder att vi verkligen kan sätta igång med företaget.
Vi tog skolfoto idag och till min lycka kommer det vara i svartvitt i skolkatalogen! Jag hade 400 kr mer på kontot än vad jag trodde och hela dagen har varit helt galet rolig.
I'm so fucking happy.


Funderar på att klippa håret sådär kort på ena sidan ;)


tack för informationen

censur hemligsson säger:
Nä, nu ska ja gå och stretcha ringmusklen

sophie säger:
men va fan bajsa du inte nyss?

censur hemligsson säger:
jo men allt kom nog inte ut


En dag tillängnad åt sånna som mig!

"Då var det dags igen. Förra året skedde det, i år sker de igen! Hittade inget vettigt evenemang så fick ta tag i skjortan och skapa en egen.
Den internationella krama en kort person ÄR och HAR alltid vart den 12-14 Februari varje år. Men tyvärr vet inte alla människor om detta.
Alltså, den 12-14 februari ska alla personer krama en kort person. Ni må få ont i ryggen och kanke behöva böja benen en aning, men de är värt de!"

Eventet hittar ni HÄR.


Hur häftigt är inte det här!? Tre dagar helt och håller tillängat åt sånna som jag!
Hoppas jag får många kramar!


my secret fetich!

Jag har en sak att bekänna, jag har en hemlig spiderman-fetich.
Den har väl svalnat lite, men för två år sen var mitt rum inrett helt och hållet i ren spiderman anda- sängkläder, tröja (som jag visserligen har kvar & använder), lampa, boll och dricksglas! Nu för tiden blir jag självklart till mig när jag ser spiderman och gillar att sova tillsammans med honom (läs: se bilden), och tröjan är en av mina favorit klädesplagg, men jag har gjort fetichen lite hemlig.
Fast det är den ju inte nu längre iofs..


mot slavarbetet..

Jag känner mig fortfarande tråkig. Så fort jag tänkt blogga försvinner helt plötsligt allt.

Ska se om det blir bättre efter jag städat mitt rum (whaat ska sophie städa!?). Ja jag måste för jag ska sälja mina soffor och köpa en ny retro secondhand soffa. (plus att det blir ganska stor mellanskillnad som hamnar i fickan ;). Och jag tror inte någon blir särskilt sugen på att köpa en soffgrupp när allt runt om kring ser helt galet ut.

fjärde gången gillt!

Okej bloggen, håll tummarna nu!




Sophie gone tråkig.

Okej nu är det bevisat, jag har tappat stinget. Skrev nyss ytterligare ett inlägg där jag drev med mig själv och mitt blonda hår, vilket till och med jag tycker har blivit tröttsamt. Och när jag ska publicera det loggas jag ut. Vadå tecken från ovan? Jag behöver insperation nu, annars kommer denna bloggen förvandlas till en politisk korrekt hej-jag-sitter-hemma-och-äter-dyrt-choklad-på-lördagar a la brunettbella blogg (inget illa menat, eller jo faktist.)




Bara för att jag numera sover med balsam i håret och liknar en Darko Malfoy med gula inslag och lite mindre hår. (Kolla där kom det igen! Jag tror det är blekningsmedelt som mixtrat till det i min hjärna.)

ja det är faktist synd om mig

Förutom att jag fått skoskav av mina nya skor, blekt håret två gånger idag så jag tappat hälften och suttit och pluggat hela dagen så har det väl vart.. en skit dag. Dessutom ska jag börja plugga på psykologi provet nu..

Fast jag har hittat mitt tågkort! Det låg i tvättkorgen. Jag fattar inte hur det hamnade där och inte heller varför jag letade där.
Men det är väl tur att man inte alltid tänker logiskt.

New VANS


den som följer idioten är själv idiot

Gömde håret påvägen till affären.

Till Kicki, with the kickass name!



She's a sensation
She's a sensation
She looks a so sweet
She's a sensation
She's a sensation
Good enough a to eat

She's a sensation
oh-oh-oh
She looks a so fine
She's a sensation
She's a Sensation
I'm gonna make her mine

No matter what you do (you do)
I give my heart to you (to you)
And oh-oh-baby
I will give to you
no matter What they say (they say)
yeah, we can find a way (a way)
And oh-oh-baby we can find a way

I didn't know it till I walked you home
That, I feel the way I do
and I don't care
What the neighbors say
I always will be true
I always will love you
love you a-wo-wo-wo-wo


Samir!

Gå inte till skolan imorgon! Vi har studiedag!!!!!!!!!


jag tycker det stämmer bra!

Axel (han som fixat min design) förstår inte varför han jämt hamnar här inne på min blogg. Så han beskrev den lite fint:

"your lika nicotinepatch, as soon as i get you of i want more

 eller så väljer man en mer sexistisk framtoning:
your like a cigarett, i want to suck you all night long"





min mamma är alltid ärlig.

Mamma: Sophie du måste verkligen färga ditt hår
Jag: Jag vet, ska färga det imorgon.
Mamma: Tack! Jag blir sugen på morötter när jag ser dig.


om jag inte hade ångest innan över håret så har jag det i alla fall nu.


gult behövder nödvändigtvis inte vara fult

men i detta fallet stämmer det.


Idag har jag fått väldigt spännande kommentarer om mitt hår.

Lärare: eeh, jaa. Man kan ju se att det har ganska stor potential!
Ville: Ditt hår ser ju ut som chips!
Kicki/Josefina: Lite sådär fjortis över det.
Siri: Jag tycker det ser coolt ut.


Jag måste nog hålla med Kixxen och Finis.

ganska otippat.

Idag gjorde vi marknadsundersökning på vår produkt/affärsidé. Så när jag pratade med en kille frågar jag vad han hade kunnat tänka sig betala för nylon respektive läder axelband. Han säger: nja inte något för läder eftersom jag är med i djurensrätt och tycker det är djurplågeri.
Hela grejen var att jag hade på mig min Canada Goose jacka med äkta päls på kragen och fjädrar innuti plus min pälsväst under.
Ni kan bara ana vilken pinsam stund som följde, när båda harklar sig och tittar på mina kläder.

need mössa

Okej jag ska bli som typ... Lady Gaga! Jag sätter trender.
Så okej allihopa, nu bestämmer jag att gult hår är skit snyggt!
Nu måste ni alltså också tycka det.



Påväg mot en ljusare framtid.

Sitter med färgen i håret nu. Försökte ta en bild men ingen av bilderna blev särskilt smickrande så då lät jag bli. Antar att hur man än gör så blir man inte sådär snygg med färg i håret som folk är i filmer.

Änsålänge ser det ganska gult ut så just nu letar jag runder efter en mössa. Dock verkar det inte så rikt med sånna på den fronten.

how come?

Jag vet inte vad det är för fel på min dator, den är skiiit seg! Den kanske är överhettad? Får ta svenskaboken och lägga under, så kommer den också till nytta.


En sak jag har funderat över väldigt länge är varför han killen i "Sveriges fulaste hem" och alla programmen de gjort pratar engelska när det är uppenbart att han både förstår och kan prata svenska.
Snälla någon, upplys mig!


nu jävlar ska här färgas

Mamma kommer in på mitt rum och släger en blondering på mig. NU JÄVLAR SKA HÄR FÄRGAS!
Dock några punkter som bör övervägas

  • Mitt hår är för nuvarande rött. Har ni sett brunetter som blonderat håret någon gång? DET BLIR GULT, tänk då hur mitt hår kan kommas att se ut.
  • Det är skola imorgon, så om mitt hår i värsta fall skulle bli gult har jag ingen fin mössa att gömma det i.

Jag säger: FUCK IT! Nu ska här färgas!!!! (ja jag är exhalterad, är så jävla trött på min vitblonda utväxt, det ser ut som jag är skallig för fan.)


nu jävlar ska här färgas

Mamma kommer in på mitt rum och slänger en blondering på mig. NU JÄVLAR SKA HÄR FÄRGAS!
Dock några punkter som bör övervägas

  • Mitt hår är för nuvarande rött. Har ni sett brunetter som blonderat håret någon gång? DET BLIR GULT, tänk då hur mitt hår kan kommas att se ut.
  • Det är skola imorgon, så om mitt hår i värsta fall skulle bli gult har jag ingen fin mössa att gömma det i.

Jag säger: FUCK IT! Nu ska här färgas!!!! (ja jag är exhalterad, är så jävla trött på min vitblonda utväxt, det ser ut som jag är skallig för fan.)


Morfar är på besök

mamma kommer precis innanför dörren.

Mamma -Hej! Vem är det som är här?
Morfar -Hejhej!
Mamma -Åh jag tänkte vem har sånna skor? Det måste vara en kompis till Sophie.
Morfar -Jamen det var det också ju.

1. Kompis? Nu ska vi inte ta i här va.
2. Vad var det för skor morfar hade? Jag orkar inte gå ut och titta. Men jag får en läskig bild i huvudet i och med att de flesta kompisar till mig är tjejer.

I want you bad

Jag hatar när verkligheten kommer och knackar på, då vill jag bara stänga dörren och låssas som om jag inte är hemma.




Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är det ny vecka med nya tag. Vi har tema dessa två veckorna innan lovet där det enda vi kommer att göra är att jobba med UF vilket verkligen är behövligt. Ska bli kul att komma igång nu när vi fått klartecken får fabriken och allt och dessutom sålt kopiöst mycket riskkapital.

Gonatti

mitt liv fyllt med musik

Imorgon så blir det nog att beställa biljetter till Regina Spektor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fyfan vad glad jag är! Först Green Day och nu Regina, kan det bli bättre?


Alltså vid årets slut så har jag sett:

Green Day
Regina Spektor
Anti Flag
Placebo
Mando Diao
Johnossi
Markus Krunegård
Parken
Familjen
The Sounds
Dekdektivbyrån
The Bloody beetroots
2manyDJs
Miss Li
Dúné
Adiam Dymott
Herbrightskies
Marina and the dimonds
Florence Valentine
Svenska Akademien
Bob Hund
Does This offend you, yeah?
Prima Donna
Sticky Dirt

I can't remember to forget you.


jag brände inte upp köket i alla fall.

Nu har jag bakat kladdkaka, trixet är att ta ut den minst 10 minuter innan avgiven tid så den blir nästan rinnig i mitten. Det är ialf så jag vill ha min kladdkaka.


Så nu ska jag äta den och efterrätten blir nog lax. Jag kör tvärtom idag, alltid kul med variation.




miss u.

Funderingar

Hur kommer det sig att chips alltid smakar godare dagen efter man köpte dem? (läs: gäller även godis och ostbågar)

Ni är väkommna att diskutera vilt i kommentarsfältet.

Lite bilder

Frukost i kön till Green Day


Träffade några sköna personer.


MAAT!


Läängst fram inne på Forum! Fråga mig inte varför jag ser ut som
jag gör, har antagligen med alkoholen att göra.


Bilderna är snodda av Siri.

Prima Donna


Obsessions

Detta är min absoluta favorit låt just nu.


for the record

ang. förra inlägget, jag satt inte och sökte på det utan kom in på den tråden av en slump.
så ni vet.

tjejer bajsar inte

Haha bästa tråden ever på flashback! Män som vägrar tro att tjejer bajsar.


"Det är väl klart att ni bajsar, men när ni gör det så luktar det sommarängar och det flyger runt fjärilar vid toalettstolen."

"Och det som kommer ut är inte bajs utan bara lite rosa bomull."

"Precis sådär har jag alltid föreställt mig tösernas toalettbesök."


Ja, they got us all figured out.

VISA PATTARNA!

Vi satt och kollade på when a stranger calls. Och så började jag fundera, varför visar aldrig tjejerna tuttarna för mördaren eller något liknande? Fatta ställd mördaren måste bli då, och då har man tid att slå/springa/fixa vapen medans han kommer på rätt bana igen.

Fast det är kanske bara jag som har en för livlig fantasi.

och jag som är så otroligt håröm.

Sitter och funderar på hur fan jag ska kunna borsta ut håret. Det var två killar igår som tyckte jag skulle ha dreads och började tupera lite av mitt hår. Det blev inte direkt så bra om man säger så.

Nu ska jag gå och duscha, på med sköna kläder, kanske baka en kladdkaka, vila och drömma om att Billie Joe fortsätter knäppa upp gylfen.


såhär fint är mitt hår just nu.


visst fan!

nämde jag att jag fick se Bille Joes röv? Och att han var påväg att knäppa ner gylfen? ;)

vad trodde hon egentligen?

Åh jag måste berätta om en riktigt skön kille som jobbade framför scenen, ni vet dom som delar ut vatten och liknande. Så var det en jävla bitch bakom mig som ville komma framför mig hela tiden. Så hon armbågade mig i huvudet och ryggen, tryckte och sparkade. Såklart försvarar jag mig och min plats, aldrig att jag tänker släppa taget om räcket.
Så jag får smälla till henne lite då och då, men trots det så verkar hon inte fatta. Så kommer han som jobbade där fram till mig, skrattar och säger att jag inte ska vara så agressiv och inte slåss. Men han verkar inte direkt ta det så allvarligt eftersom han sett vad tjejen håller på med.
När hon sedan lägger armbågen på min axel kommer han fram och puttar bort henne och kollar argt på henne och sen blinkar han åt mig.
Hel skön!

Grön Dag, jag kan fortfarande inte fatta det.

När vi kommer utanför Forum i Köpenhamn vid 8-9 tiden är där bara ungefär 20 personer framför oss. Och dom som var längst fram var svenskar! Helt sjukt vad danskarna är dåliga på att köa! Köandet var helt jävla awesome och vi träffade massa sköna människor som vi sedan tillbringade tiden med. Vårt bränsle bestod mest utav öl och pizza.

Efter att ha köat i c.a 9-10 timmar så blir vi äntligen insläppta på Forum. Av alla 10 000 människor som var där för att se Green Day så kommer jag, Fanny och Siri längst fram. Alltså verkligen längst fram, vi hade armarna över räcket. Så underbar jävla känsla!


Sen är det dags för förbandet Prima Donna Som jag aldrig hört innan. Men dom var riktigt bra! Och gitarristen var ju inte helt fel nej. Sen fick jag två stycken kort av han ena i bandet där jag kunde ladda ner deras E.P gratis. De ni!



När Prima Donna är klara och fått igång publiken känner man hur spänningen stiger. Alla på Forum delar samma känsla.
När Green Day kommer ut på scen blir alla helt galna. De bjuder på en obeskrivlig konsert. Och det blev en underbar blandning av gamla och nya låtar. 21 Guns var så jävla vacker och det var läskigt härligt tryck på Holiday. Jag ska inte beskriva den så mycket, det vore en förolämpning. Jag kan bara säga att om jag skulle dött nu, så skulle jag dött lycklig.



tyvärr har jag inga bilder, ni får se dem när Siri laddat upp dem på facebook eller något sånt.

Imorgon smäller det!


Imorgon smäller det!


Green fuckin' Day!

Det känns som det var hur länge som helst sen jag köpte min Green Day biljett. Och nu äntligen på fredag är det dags! Jag ska få se ett av världens bästa live band! Det kommer bli toppen.
Dock hoppas jag att dom inte spelar allt för mycket från den nya skivan som jag tyvärr inte är helt förtjust i. Vissa av låtarna går väl an men dom kan aldrig toppa American Idiot någonsin.

Nu hoppas jag bara på att de är dåliga på att köa i Danmark. Vi åker tidigt på fredagsmorgon och jag hoppas att inte allt för många har tänkt samma sak.
Hur coolt vore det inte att stå längst fram? Ja vi får väl se hur det blir med det.


dagen tips


GratisMode!

Okej allihopa, här kommer ett skit bra tips! Bli medlemmar på GratisMode!
Det är en perfekt sida för oss fattiga studenter som kanske inte har råd att lägga allt för mycket pengar på kläder. Genom att t.ex besöka vissa så får du poäng som du sedan kan växla till pengar och presentkort. Det är jätte enkelt och helt gratis!
Blii medlemmar genom att trycka på denna länken!



magsår gånger tusen

Underbar dag skrev jag för 10 timmar sedan. Någon underbar dag blev det fan inte! Har skrivit en uppsats på 15 sidor, gjort mig redo för en muntlig redovisning, pluggat på engelskprovet och inte hunnit plugga något alls till psykologi provet. Allt detta ska jag lämna in/göra imorgon i skolan.
Jag ska upp klockan 05.45, alltså får jag sova sisådär 2 h och 45 min.

Men hey! Vilken underbar jävla dag..

underbar dag

åh älskade studiedag. Vaknade för 1 och en halv timme sen. Sen gjorde jag fattiga riddare, smoothie och nu kollar jag på The Reader som verkar jätte bra.
Sen ska jag ut och ladda upp med cola och godis så jag klarar plugga hela dagen.


bra dag minst sagt.

TACKA GUD FÖR FACEBOOK!

Usch nu har jag suttit här i några timmar och panikpluggat eftersom min intervju som jag gjort med mormor ska lämnas i i historian på tisdag. Sen säger mamma "är ni lediga imorgon?" Jag blir jätte förvirrad, vadå lediga? Så förklarar mamma att Siri skrivit något om det på sin facebook. Jag blir tvungen att smsa våran klassmamma Josefina och se hur det ligget till.

Och mycket riktigt, vi har studiedag imorgon! Tänk så hade mamma inte gått in på facebook, då hade jag stått där imorgon utanför skolan och väntat på att någon mer skulle dyka upp. Jag hade alltså åkt 37 minuter med tåg + 15 minuter med buss helt i onödan.


Thank God for facebook!

oh boy

Gårdagen var super! Med härliga brudar kan det inte bli annat. Kvällen började med förfest med alla 13 tjejerna. Sedan utgång. Och shit vad vi dansade, jag behöver inte träna på några år nu.
Dock var där några äckliga 40 åriga gubbar som kom fram till oss hela tiden och ville dansa med oss. Vet inte hur många gånger jag puttade bort dem. Då blev dom jätte sura och sa något som lät som en förolämpning och gick.



Synd att det inte blev som planert igår. I wanted it.

Hey lets go klubbing







alltså det var det bästa jag kunde åstakomma med en webbcam.

Jag har en tendens att spara skräp

Nu är jag så trött att mina ögonlock känns som 100 kg. Så nu skiter jag i om jag inte tvättat av sminket, borstat tänderna och ja, det finns säkert något annat jag skiter i också. Men jag tänker bara lägga mig ner och somna, efter en veckas slit förtjänar jag det.


Glömde förresten att berätta att jag tog fram min underbara vinterjacka idag. Där hittade jag en klubba som jag plockat åt mig på UF mässan som vi var på förra (?) året. Hoppsan.
Elins komentar satt som pricken över i:et.




Gonatt go'vänner (någon som kommer ihåg han cykelgubben från mellanstadiet?).

Kiss every man while you still can




Förövrigt är Maja typ sexigast i världen.

Underbara liv

Linnea och jag har ätit pizza och nu kränger vi chips, dippa och cola och kollar film. Det är en perfekt kväll enligt mig.

Börjar bli festsugen, fast jag tror inte det blir något imorgon för min del. Får se vad kvällen har att bjuda på.



Nu ska jag va lite social med Linnea igen, hon sitter och gör konstiga läten bakom mig och klämmer på mitt baklår. Hon börjar bli läskig. Bäst att man håller henne på gott humör. Hon är ju faktist bossen.

That i got obligations to my screaming shemale fans

Idag repade vi med bandet. Eftersom Josefina har gitarr efter, jag bas och sen Kicki trummor så slog vi ihop tiderna och körde på i mer än två timmar. Vi körde en ny låt idag I'm in the band - Hellacopters.
Och det gick så jävla bra, riktigt nöjd till skillnad från förra veckan.
Helt ärligt hade jag kunnat köra på ett tag till, men man kan inte vara kvar i skolan hur länge som helst.

Nu ska jag ringa Linnea och se vad som händer idag. Har inte träffat tjejerna på mer än en vecka nu.


Hellacopters - I'm In The Band

Saker som gör en glad


Dessa stod och väntade på mig på mitt rum när jag kom hem.
Visserligen var där fler kvar då.

Jag har alltid kunnat konsten i att vara trevlig.

Siri som varit sjuk kommer tillbaka till skolan.

Siri -Sophie! Har du saknat mig!?
Jag -Nä inte direkt.

var det för att min blonda utväxt syns?

Jag vet inte riktigt vad det tagit åt folk idag. Antingen har jag sett väldigt lättlurad ut idag eller så är det "nya 1 april".

Först i skolan lurar Ville mig att en tjej i hans klass föll pladask död på gympan av svininfluensan. (INTE SNÄLLT VILLE)

Och sen ringer det någon brud och säger att min pojkvän skickat in bilder på mig till en herrtdining som månadens flickvän. Grejen med detta var inte att jag blev förvånad över att någon skickat in bilder på mig och inte heller att det var till en herrtidning utan jag blev jätte paff "för jag har väl ingen pojkvän?".
Det visade sig senare att det var matte som använt som grej som man tycker på de olika knapparna på telefonen så säger de olika saker.

för han har alltid varit så snäll

Matte kom hem till mig. Med sig hade han en blomma (som jag misstänker att han tjuvplockat någonstans påvägen hit). Visserligen var det rätt snällt, tills han öppnade munnen. "Jag tog den till dig för den ser lika störd ut som du".
Jamen tackdå.

Sen åt han upp mina pez.


Jag pez

I affären:
Jag -Åh! Pez!
Kick kollar på mig med en undrande blick -FES DU!?
Jag -Alltså nej, pez...




Leather Rebel


RSS 2.0