Next stop: Alanya!

Packade, vägde, skrek förskräckt, slängde ut handdukarna och andra onödiga saker, behöll ALLA kläder som hade räckt i nån månad, vägde, log nöjt.
Sådär.

Bara pengarna som ska växlas innan vi åker till Sturup imorgon sen är allt fix färdigt. Förutom att jag kom på att jag glömt ansa min kroppsbehåring som jag snarare skulle jämnföra med en varulv än stubb. Där rök nattens sömn.




Iallfall, det jag ville ha sagt är följande: Ha det så bra i kalla Sverige medans jag ligger och steker på stränderna i Turkland!
Puss!

en vacker dag

ska jag gifta mig med Erik Hassle. <3


jösses

Facebook-grupp:
"Vi som kollar facit och försöker sedan komma på en rimlig uträkning"



Nu undrar jag, vadå uträkning? Efter att man kollat facit är ju uppgiften klar, varför lägga ner mer tid på att lösa en redan löst uppgift?
Dagens ungdomar. Lär de sig ingetting i skolan längre?

facebook konversation nyss



Josefina:
kan vi sluta prata om tigersex

ätit bajs?

En vänn på facebook frågade bestött om jag aldrig ätit bajs innan.
Man bah eh nee? Något som rekomenderas? Något man bör tänka på, årgång etc?
Bevare mig väl.


Jag färgade ögonfransarna idag också. Skit läskigt! Man får ju inte titta på 30 minuter. Så där låg jag på köksgolvet, oförmögen att röra mig med risk att skyddslapparna skulle ramla av och familjen går runt mig och skrattar, skrämmer mig och får mig att skratta så färgen rann in i ögonen.
På bruksanvisningen stod det att man skulle slappna av.
Jamenvisst.


09 vs 10

Linnea blev väckt fler gånger igår natt. Åh så synd jag tyckte om henne. Men imorse kändes det väldigt bra att ligga kvar och sova när hon gick till jobbet.
Men imorgon.
Imorgon då är det dags att gå upp med tuppen igen. Och det är jag inte alls sugen på.



Lyssnar på lite låtar och fastnade på Anti-Flag - Turncoat och började nostalgalisera mig till siesta 09 där vi stod längst fram och skrek oss hesa. Kicki och Josefina lyfter upp mig för att jag är kort och ville se mitt favorit punkband. Det var tider det.

Efter Anti-Flag kom Does it offend you, yeah? - Lets make out och minnena från emmaboda 09 uppenbarade sig framför mina ögon. Första dagen som jag spenderade "sovande" i tältet. All musikalisk uppenbarelse och alla människor som vi sparkade ut ur vårt tält.

Önskar att det hade varit mer festivalande iår, det hade varit förträffligt. Siesta var en besvikelse och mossagårdsfestivalen var inte så party. Annars slår 10 lätt 09.

actually my name is Marina


full like a kastrull

B undrade vad det hände för kul i helgen. Jaa, vi åkte till Kristiansstad bara för att äta, blev uppraggade av 16åringar på tåget påväg hem, kollat film. Inte särskilt intressant. Dudå B?

Träffade Matte när han var skit full. Frågade om huvudvärkstablett men han vägrade ge mig för tydligen hade jag druckit för mycket. För en gångsskull var jag nykter och blir anklagad för att vara full ändå. Whats the point liksom tänker man då.



Nu sover Linnea sött bredvid mig, hon ska jobba imorgon och redan blivit väckt jätte många gånger av fyllesamtal. Nästan så man tycker synd om henne. Snart ska jag joina henne.

Matte ringde mig nyss, odrägligt full:
(Hör massa musik och prat)
Jag - Hallå? HALLÅÅÅÅÅÅÅ!?!?!?!
Matte - Hahaha vafan vad gör du i telefonen? Gaalet!

visdomsord

Jag har inte mycket mer att leverera idag. Ska sova för imorgon ska jag jobba och sen tar jag heeeeeeeelg! Efter helgen har jag 3 dagars jobb kvar och 4 dagar till Aaaalanya där jag ska vara full 24/7 i 7 dagar.




Vi avslutar dagen med ett visdomsord:

"Vet du var det sorligaste med att äta glass är Sophie? Att den tar slut.."
Malin Olsson


I want you to do me with a tommy-gun baby

Middagsdejt med Linnea. Vi gör smördegskasslerknyten och sallad. Eller rättare sagt Linnea gör knytena och jag salladen.

Linnea - MEN VA FAN GÖR DU!?
Jag - Blandar salladen?
Linnea - Med händerna?
Jag - Jaa du använder ju också händerna?
Linnea - Ja jag kavlar smördegen som ska in i ugnen. Jag ska äta salladen sen!

Jag som trodde att jag för en gångs skull gjorde en bra insats. Men nehej.


ändlöst jobb

Idag har jag skurat toaletter, och ännu fler toaletter. Det är ett ändlöst (hehe) jobb. Så fort jag städat klart behövs de städas igen. Och inte för att tala om hur glamuröst det är. Däremot är lönen fetebra och städning är inte direkt hjärnkirugi, så det är lätta cash.



Jag borde sova men Matte travade in nyss och ville bli värmd om kulorna. Så vad vore jag för vän om jag inte inte värmt dem.
"Får jag låna kalsonger av dig?" frågade han. Javisst klart får du det. "Ligger dem i dildolådan?" undrade han. För det är precis vad jag brukar kalla den.

"Fin han var" sa Matte när han kom tillbaka..

Timo Räisänen signa mina tuttar!

Helgen var festlig minst sagt. Som Elin sa ekvationen: tjejerna gånger alkohol upphöjt i 5 är lika med galet!

Under förfesten på fredagen sparkade jag fotboll. Jag missbedömde situationen lite och träffar allt som stod på bordet så det flyger all världens väg åt helvette. "Jag har gått fotbollsprofil i skolan!" var det första jag sa. Vet inte riktigt varför jag erkände det egentligen.


Lördagen innebar Tivolirock. Jag och Mallan tog en cider till frukost och sen är resten av dagen lite dimmig. Det var UNDERBART! Vi hann med att se:

Deportees
Cassus
Jazzattacks
Hästpojken
Timo Räisänen
Royal Republic
The Ark
Johnossi
Familjen

Timo, Johnossi och överraskande Jazzattacks var helt klart bäst! Sen att jag träffade Timo, kramade och fick han att signa mina tuttar känns fortfarande lite overkligt.

Jag och Timo <3 Han svettades på mig. "Jag ska aldrig duscha igen!" sa jag.


Mallan och Timo!


Timos autograf som dessvärre försvann.


Det gjorde däremot inte kuken Mallan ritade på mitt ben. Pinsamt på jobbet i måndes kan jag säga.


"Har du någonsin sett en blå gran?" undrade Mallan.


Önskar att jag luktade häst

Tänkte visa lite bilder från Mossagårdsfestivalen, har varit så galet lat att jag inte orkat överföra dem tills nu.


Även om det var en ekofestival kände vi att lite hederlig husmanskost var ett måste.


Vi spelade lite kort. Låt oss låtsas att det var ett lite mer komplicerat spel än Finns i sjön. Mitt pokerface är stenhårt!


Josefinas pokerface...


MMMMMMMM sa jag


Sen hittade vi en tältbit. Camoflage!


Josefina fattade inte grejen..


Sen träffade vi Motoboy som under konserten sagt att han önskade att han luktade häst. Jag kan försäkra er att han verkligen inte luktade häst. <3


Sen såg vi Helt off + Tingsek. "Vad snygg Tingsek är" sa jag. "Han är gift" berättade Josefina. "Men sångaren i Helt off är ganska fin också". Så blinkade dvärgbasisten åt mig.


förtäring

Efter jobbet idag köpte jag biljett till Tivolirock och sedan gick jag hem till den ensamma fridfullheten för att sova. Tyvärr kommer min älskade kusin och lägger sig ovanpå mig. Sen kommer Henny som bara skakade på huvudet åt de två kusinerna.

Resten av dagen har spenderats med fjollerna. Creds till Linnea som faktiskt tog med cola och godis till mig plus att hon matade mig med chips. Senare planterade jag omsorgsfullt chips i Linneas hår vilket dock inte uppskattades lika mycket från hennes sida.



Vi bygger vårt umgänge runt förtäringar som ni kanske märkt. Aldrig en träff utan något onyttigt att äta.

Saknar mitt långa hår lite grann.



det brinner i paris igen

Idag är jag agressiv, enerverad och pissed off. Så tyvärr kan jag inte leverera något bättre än en skön låt som beskriver mitt humör just nu.


öl

B, du behöver aldrig be om ursäkt. Du är den mest lojala, kommenterande läsaren jag har!


Josefina och Kicki har fixat en överraskning till mig som jag ska få som födelsedagspresent. Det kommer inträffa den 18de augusti och innan det kommer jag få ledtrådar som ska hjälpa mig lista ut vad det är för något. Om jag klarar det kommer jag få en extra grej. Så kära bloggläsare, ni ska hjälpa mig pussla ihop ledtrådarna!


Jag fick min första ledtråd idag. Det var ett grattiskort som löd: "Ännu ett år äldre? Ta det som en MAN... med en öl i ena handen och en fjärrkontroll i den andra!! GRATTIS!"

Ordet öl var markerat med en röd penna, så det är ganska självklart att öl är första ledtråden. Eller vad sägs?




Stay tuned

Brev till Mens

Hej kära Mens!
Det är kul att du tittar förbi lite då och då och inte är någon främling. Men ibland kan jag tycka att du kunnat välja lite mer passande tillfällen. Det är tivolirock i helgen och jag är inget stort fan av bajemajor sålänge det inte är riktig festival och jag ändå är så odräglig.

Samtidigt vill jag tacka för att du kom innan vi åker till Alanya. Då hade det varit högst olägligt. Men nästa helg hade passat bättre.
Hoppas du tagit detta i beaktande.

Med vänliga hälsningar
Sophie

älskar dig med

Jag var lite tveksam om förra inlägget så jag tänkte rådfråga min compadre:

sophie säger:
har två skit roliga saker att skriva på bloggen, men jag vet inte om det är för vulgärt så jag aldrig någonsin kommer få en kille

Josefina säger:
sophie dom kommer att märka det ändå vare sig du skriver det på bloggen eller inte..


Bekännelser

1. När det åskade så hemskt igår vågade jag inte gå och bajsa med risk för att få en blixt upp i röven. Så jag fick gå skitnödig tills åskan hade försvunnit.

2. I förgår var jag SUPERSUGEN. När jag väl sätter igång hade "herrmans" batterier tagit slut. Jaha då var det väl bara att gå och lägga sig igen.

snart ---> stendhårda levrar

e om snaaaart:
leva vitt? jag rösta på att öva upp oss så vi håller måttet i alanya! :)


HAHA, hon har så jävla rätt!

snaaaart

Nu ska jag duscha svinkallt och sen gå och lägga mig med fläkten på högsta nivå. Denna värmen är helt sjuk (for the record, jag klagar inte).

Imorgon är det exakt två veckor och 4 dagar tills vi åker till A-a-a-a-aaalanyaaa och festar 7 dagar i rad! Kanske leva vitt tills dess för att vila kroppen.

Nej gonatt med er.


fotbollen

Jag och Linnea är bäst på att fokusera och förstå fotboll:

Linnea - Kolla min sån tå är längre än min stortå!
Sophie - He he he
Sophie - HAHA KOLLA DIN SÅN TÅ ÄR LÄNGRE ÄN DIN STORTÅ!!!! HAHAHAHA
Linnea - Men Sophie, det sa jag ju nyss.

Lite senare:

Linnea - Vad är offside?
Sophie - Är det inte när man springer med bollen utanför linjerna?
Linnea - Nää jag tror det är blablabla (förklarar något obegripligt)

Okej besserwisser, varför fråga då?

mat, chips och fotboll

Idag kom Linnea hem till mig när jag städade och Big såg på. Vi bestämmde oss för att äta ute.

Big - Ska ni gå nu?
Linnea - Nej Sophie får fräscha till sig först, jag går inte ut med henne sådär.

Jahaja men tack för den.

Sen åkte vi till kstad och hämtade hennes smink och sen mina kära vänner, köpte vi CHIPS och dippa. Kvällen är räddad.
Officiellt kollar vi på fotboll nu, inofficiellt kollar vi på Bröllopsduellen och kopplar till fotbollen då och då för att kolla vad det står.

inga chips

B, då får man läsa lite i bloggen. Där står väl det mesta om mig ocensurerat, haha.


När Matte kom tillbaka igår, tror ni han hade med sig några chips? Icke. Så det blev till att fritera pommes men självklart går proppen. Tydligen kan man inte ha igång alla apparater samtidigt i köket. Så vi fick bära ut fritösen till hallen och göra klart dem där.
Helt ok.

kontaktannons

Fick ångest över den otroligt vackra bilden jag la upp på mig själv alldeles nyss. Insåg att det kanske är några snyggingar som läser bloggen. Så jag tog en "normal" bild också.
Ifallifall liksom.


forts. chips!

Ligger med min kära vän God Morgon Juice i soffan och slötittar på Panic Room. Är det inte samma tjej som spelar Bella Swan? Eller är jag helt ute och cyklar nu?
Antagligen.

I alla fall väntar jag fortfarande på mina chips. Jag är utomordentligt orolig att Matte bara roffat åt sig en påse. Att bara äta lite chips är typ som att smaka på en godisbit utan att få äta upp den. Aptitretare som inte leder till en måltid.
Jag vill kränga tills jag nästan spyr. DÅ mina kära vänner har man fått i sig tillräkligt med chips.



Jag vet inte ens varför jag försöker få fram vettiga seriösa inlägg längre.

CHIPS!

Jag skickade iväg Matte på chipsjakt för ett litet tag sen. (Han skulle vara fyllechaffis också, men här på min blogg gav han sig ut i natten bara för min skull) Fick sånt jävla cravning för chips. Inget har öppet dock, förutom Subway som stänger klockan 3 berättade Kevin.

Insåg ganska snart att:
Dom har bara sånna super små Lays påsar.
Känner paniken.
Tänk så köper Matte bara EN påse??
Han måste känna mig bättre än så.
Eller? Fan.

Mitt rum är som ett kinderägg

Jag hittade en burk Cola på mitt rum alldeles alldeles nyss. Gissa om jag blev glad, nästan tårögd! Det är utom mitt förstånd varför mamma envisas med att jag behöver städa. Det blir ju inga överraskningar då ju.

no city no sex

Jag vet inte riktigt om TV försöker göra pikar till mig och Hen. Nyss började Sex And the City medans vi klagade över våra civiltillstånd. Vi bor inte i The City eller har sex.
Jag tror inte på tillfälligheter.

rök gräs bli en bra fotbollsspelare

På startsidan på facebook verkar det som att Nederländerna vann matchen idag. Ett bevis på att det är nyttigt att röka weed.

faaaaan

Insåg nyss att Hemmakväll har stängt och jag har inte köpt livsnödvändigt godis kvällen i ära. FAAAAAAAAAAAAN och andra fina svordomar berikar mina tankar just nu.

inte helt lätt

Sitter och kollar på mig själv i camen och gör förtjusande grimaser. Henny kollar konstigt på mig och undrar vafan jag håller på med.

Jag - Det är inte lätt att vara söt.



inte ok

Kan bloggen sluta snurra så jag kan lyckas få fram ett vettigt blogginlägg.



Nog bäst att natta sig. Lapa sol imorgon trots att jag är brun med en "antydan" till rött. Själva verket ser jag ut som en kräfta men vi låtsas som att jag är brun här på bloggen. Brännan gör en trött, min hårbotten känns som den tagit eld. Som Hades i Disneys Herkules. Nej inget av det här var vettigt. MEN

Något måste jag ju få.
Eller hur?
Gonatt

Svar på tal

B, min blogg är som en karusell. Det är det som är tjusningen med den ju.
Josefina, jag har en hel del hjärnceller du inte träffat på. Dom heter bland annat "Minnet från din mamma" och "Varför Josefina suger".


Hemma från en bra fest som började med balkongmys och gammla minnen med Hen. Just nu är jag inte helt på banen, ursäkta den potentionella inkorrekta svenskan.
Gonatti!

män som hatar kvinnor

Jag och Hen har under en period nu varit så otroligt bittra över att vi inte hittar några killar eller "gets some". På bion när vi såg Eclipse kom vi fram till att vi inte har råd att vara kräsna.



Hemma hos Hen:
M kommer ut - Åååh jag måste fisa!

Jag börjar skratta hysteriskt och råkar släppa väder.

Hen kollar på mig och rapar högt.

Jag - Inte konstigt att vi inte får några killar..



Skämt åtsido, alla vet att tjejer varken bajsar eller fiser. Det enda vi gör på toaletten är att broderera och ta pianolektioner. Eller...?

blond

& juste, jag har gjort slingor i håret. Det blev skit ljust. Kände hjärncellerna sakta men säkert försvinna i takt med att Henny hällde blekningsmedlet i mitt hår. Snyggt blev det, men med några färre hjärnceller.

Ni  får bild sen, just nu verkar jag inte fastna på foto. Nu ska jag duscha av mig fiskbajset från sjön och svida om till Hennys fest ikväll. Gud vad pepp jag är!

Helt Off - Tillsammans

dolda talanger

B, JAG VET! Jag måste verkligen bättra mig. Hoppas du kan förlåta mig.


Vädret är så underbart, perfekt när jag inte jobbar som typ alla andra gör he he. Igår badade vi i Hennys pool och solade och idag körde jag och Mallan till Lursjön.
Igårnatt hade vi sleepover hemma hos mig, där det blev porr och hitta nya talanger.

Änsålänge är mina dolda talanger som jag hittat:
Slicka mig på näsan
Slicka mig i armhålan
Knyta en knut på en körsbärspinne med tungan
Spränga en balong mot en kille utan att använda händerna

Inte för att skryta men ;)

ny design

Visst är det fint? Gjort den helt själv i HTML. Tänk om ni vetat vilken datornörd jag egentligen är.

Usch jag har haft sånn ångest över att jag inte bloggat på skit länge, och den blir bara större och större eftersom det har hänt mer och mer hela tiden att skriva om.

Men jag kan säga att midsommar var underbart! THE helg of the sommaren. Sen har jag börjat jobba vilket kanske är det roligaste, men pengar tjänar man ialf.

Det var väl allt i stora drag. Ni får lite bilder som plåster på såren.


Josefina och Linnea som jag firade midsommar med. Visst ser dom
intelligenta ut?


Mina och Linneas kreationer. Sötisar!


Jag var så söt i min krans <3


Sen lekte vi smäll-en-ballong-utan-att-använda-händerna-leken. Här
försöker Linnea och någon smälla sin ballong. Men dom lyckades
inte särskilt bra. Han kanske inte var tillräkligt.... hård?
´

Josefinas tur. De lyckades bättre än Linnea ialf. Hon kanske är van.


Min tur. Vi lyckades bäst, konsekvensen var ett huvud rakt i muttan.


Såhär glad var Linnea på dagen.


Såhär glad blev hon mot kvällen.

RSS 2.0