trist!

Nu ser dock inte Block Party bli av på grund utav farbror Blå. Hatar när människor förstör saker! Tur att det inte var det enda vi planerat in i alla fall.


När vi skulle äta i restaurangen kom D in bland oss tjejer. Vips var han byxor nere vid anklarna och Samir står bakom och fnissar. Klart utbröt ett hyseriskt klassiskt tjej-garv ut. Stackars D.

Dags att bli sjövild

Sitter i skolan nu och peppar som fan till resten av dagen/kvällen/natten. Känner på mig att det kommer bli en riktigt bra valborg med Block Party och massa alternativ, det kan helt enkelt inte gå fel.

Hoppas alla får en bra valborg, om inte annat borde ni komma till Lund och Block Party, så ska vi visa er hur man festar! ;D

mot sängen

Som vanligt är jag uppe alldeles för sent. Det är nog något allvarligt fel på mig, jag är för lat för att gå och lägga mig. Kära nån.

Jag har i alla fall förberett mig inför morgondagen, spriten är packad, kommer inte på mycket annat jag packat...
JAg har packat i alla fall, det är det väsentliga.

Vad sägs om min nya läs: temporära (!!) design, slängde ihop den i PS på några minuter och fick upp den på bloggen efter några hårda timmars HTML läsning. Min mamma hade skämts över mig om hon hört hur mycket jag svor.



& tillsist, PUSS B. Du gjorde verkligen min dag idag!

Man vet att

man väntat för länge med städningen om dammråttorna är större än en själv. Men hela dagen idag har jag städat. Det är lite som att öppna ett kinderägg. Jag hittade rabattkort på Glitter på 100 kr, mina försvunna tåspetsskor, nässpray, värmedyna, min Kraftwerk vinylskiva, godis som jag inte vågade äta och lite annat smått och gott.

UF mässan & reklam inspelning

Fick en kommentar att jag borde blogga lite oftare.
1. iiiiiiiiiiih!!! trodde inte jag hade några läsare!
2. JAG VET! förlåt!

här kommer en bildbomb som gottgöring!
bilder från förberedelserna innan UF mässan. Tyckte det var passande då vi nyss fick dem diplom från UF där det stod att VI KOM FUCKING 2A I BÄSTA MONTER TÄVLINGEN!!!!:

våra fina roser vi vek helt själva av servetter.

vi satte fast pistoler med kontaktuppg. på.
"här får ni guns n' roses" sa vi

vår reklam bild. "nu ligger jag i bilen" sa jag.

sedan tog vi en tur. "lite lätt på foten" tänkte jag. Redan halvnaken!

innan vi satte igång. & ja det är smuts på byxorna, vilket påminner
mig om att jag måste tvätta dem..

detta är bara en halv rad med montrar till alla företagen. som vi
sedan slog i "bästa monter" ;)

hoppas jag inte gick runt sådär hela dagen...

Kixxen och Fina fixar. tror det är spikpistolen som är så intresant.

"MMMMMMMM!" sa Kicki

Resultatet:



Lite bilder från vår inspelning av LipDip reklamen (visar filmen snart!):

ni förstår när ni ser filmen :P

nehejdå mitt rum såg inte alls ut som en porrstudio under
inspelningen nej.

vårpilsk

Ja nu är det kanske inte det bästa värdet för att skriva detta men blir inte ni också sådär galet pilska till sommaren? Det är helt magiskt. Man hade nästan kunnat sätta på vem som helst.'
Eller nää, inte riktigt.

usch

Men det är ju helt lungt, låt oss börja klockan 8.20 så jag måste åka hemmifrån 6.40. Det är ju verkligen jätte bra där.
Fyfan vad trött jag är.

festival!

Jag kan inte ens uttrycka i ord hur mycket jag längtar till siesta! Jag behöver verkligen verkligen festival. Redan nu kan jag säga att där är 10 band jag måste se! Dessutom ska jag och Z ha tävling om vem som kan samla flest trosor. Det ska bli spännande.

Kicki smartare än Josefina

Av pluggandet börjar man sväva iväg i tankarna. Kicki är någon som är ganska bra på detta:

"Där man sist letar är där man hittar det" brukar man ju säga. Men det är ju ganska självklart? Eller?
Någon?


Josefina has done it again

Vi sitter på stadsbibloteket i Lund och pluggar. Efter hårt arbetande blir man rätt hungrig så vi bestämmer oss för att köpa något att äta.

Josefina- Vad har ni för sallader?
Personal- Jaa vi har pesto, mozarella och grekisk.
Josefina- Okej då tar jag en köttbullemacka!

jag ska aldrig dricka igen

Igår sa Linnea "låt oss bli fulla". Sagt och gjort, trots att Linnea lämnade mig i sticket och höll sig relativt nykter. Jag däremot.. Ska inte ens berätta hur mycket jag drack, det var ganska olustigt faktiskt.

Sen var det bara att vakna typ 9 för att duscha och sen bege sig till Malmö för fotografering. Aldrig varit så bakis i mitt liv, bilresan kändes som helvettet. Trots att jag var sliten till tusen raggade fotografen som fan på mig och tog en massa extra bilder.
Efter fotograferingen åt vi på Mcdonalds, mat har nog aldrig varit så gott.

Nu dricker jag diabetes på flaska som mamma kallar det och kollar på Blue Mountain.



hjärtinfrakt

Linnea - Vi blir skit fulla idag Sophie.
(blir helt överraskad eftersom hon brukar vara den duktiga av oss)
Linnea - Ja vi shotar och dricker som vi gjorde förr i tiden.

Snacka om att läsa mina tankar.
Sen skulle vi få upp champangeflaskan.. Det tog en timme och när den väl gick upp flög den iväg med en smäll rakt upp i taken. Vi skrek så grannarna måste fått hjärtinfrakter. Men upp gick den och nu har vi det underbart.

ingen bra dag idag



Jag har nog inte riktigt förstått det än, alltid sett en chans. Men när ens tvivel blir bekräftade finns det inte mycket att göra eller säga. Varför inte jag?
Idag ska jag i alla fall vara en sköldpadda, gömma mig i mitt skal. Med gifflar och Oatly laktosfri mjölkchoklad. Finns inte mycket annat att göra, invänta mina vänner som får mig att skratta. Skratta är vad jag behöver idag.

JosefinaK(uk)


det är det viktiga

Jag, Kicki, Sofie och Josefina sitter och diskuterar en killes nya frisyr i resturangen.

Jag- Ja bara han trivs i det så.
Kicki- Ja så brukar vi säga om Josefina också.

Hannibal the

Jag äter faror till frukost.
Prizze tyckte det stod "farmor".

Jag äter farmor till frukost.

always running out of time

Josefina- Men Sophie! Du har inte skrivit om att jag har färgat håret juu??
Jag-  Men det blev ju inte missfärgat. Vad tror du om mig egentligen? Nu är jag förolämpad.


Har ställt min mobil tre minuter före eftersom jag har en tendens att få springa till tåget vilket blir otroligt tröttsamt i längden. Men idag fick jag istället stå och vänta på tåget. Det var kallt.
Jag tror jag ställer om klockan igen.

nighty night

Nejmenhallå. Varför går jag inte och lägger mig? Får väl se till att dra mig själv till toaletten för att borsta tänderna och rövhåret, det blir så lätt trassligt förstår ni.
Godnatt mina vänner.

Rhino

Jag äter faror till frukost.
Jag äter frukost till faror.


booooooring

Jag åkte inte till skolan idag, jag skubbade. Men sånt får man göra ibland. Problemet var att jag blir så rastlös av att vara hemma en hel dag, jag bokstavligen klättrade på väggar. När mamma kom hem från jobbet blev det inte mycket bättre. Jag följde efter henne vart hon än gick.
-Mamma vad ska du göra nu?
-Mamma vad ska vi äta sen?
-Mamma, Mamma, Mamma.

Efter ett tag tröttnade hon och frågade mig om jag kom ihåg vad hon brukade säga när jag hade tråkigt som liten. Självklart kom jag inte ihåg det.
-Jag brukade säga till dig att det är bra att ha tråkigt ibland för då uppskattar du de roliga sakerna mer.

En liten stund senare svarar jag:
-Då kan det väl i alla fall vara något på tv som man inte redan har sett om man ska ha tråkigt.


Jag bet nästan av mig mina naglar och fortsatte på tånaglarna sen så tråkigt jag hade. Eller nej, det gjorde jag inte. Men jag kunde ha gjort, om jag inte haft en sådan otrolig fotfobi.

redaktionsmötet

Redaktionsmötet gick super! Ingen särskild negativ kritik och jag tog mig an en till artikel om ett punkband plus att vi kanske ska fixa med grafiskillustration till anonser plus marknadsföring. Vi hjälpte också till med att tipsa om artister till bokningar.

Redaktionschefen var typ, underbar på ett ärligt sätt. Om ni kan ert The Hills och The City så vet ni vem Kelly Cutrone är. Snacka om att dom två påminde om varandra!


Nu ska jag skriva en bokreccension på engelska som ska in imorgon. Men blir distraherad av Svenska Hollywood Fruar. Funderar på hur jag skulle se ut med alla fillers fruarna har.

Lilja Crew

Precis skickat första utkastet på artiklen om Lilja Crew till gruppen. Nu är jag nervös som fan, hoppas de kommer tycka om vad jag skrev. Kommer bli bedömd imorgon också av chefsredaktören på redaktionsmötet. Det är tur att man tål kritik ialf. Haha.

Nu hade jag tänk börja skriva på en bokreccension av en bok på engelska som ska vara inne på tisdag. En bok av Stephen King som heter Blaze, skit bra faktiskt.


Kom på att en kille igår gick runt och drack ur Mattes systerdotters nappflaska. Hoppas dom tvättar den ordentligt...


Puss!

It's kinda scary when you wake up in the same old clothes

Det blev en bra dag igår!

Filmen, ja jag hade byggt upp för höga förväntningar. Marknadsföringen för filmen har ju varit galen och sett till att man blivit riktigt förväntansfull. Det tar mig emot att säga så om min favorit regissör och favorit skådespelare men filmen var bra, men bara bra. Tyvärr.

Mattes fest blev därimot riktigt bra. Inga bråk eller stölder, dock var det riktigt galet. Imorse låg det ölflaskor och burkar över hela gräsmattan och någon hade hällt öl i förstärkaren. Det var lite college fest över det hela.


Nu ska jag plugga och göra allt annat som hör söndagarna till. Och hoppas att jag får svar på intervjun snart. Har deadline och redaktionsmöte imorgon så jag måste ha en färdig artikel.


Fell Down a Hole

Nu ska jag kolla på Tim Burtons Alice i Underlandet i 3D med Z. Om jag är förväntansfull! Sen bär det av till Henny för grillning och förfest och sedan till Absolutälskling som äntligen ska ha sin efterlängtade 18års fest.
Idag är en bra dag mina vänner.

keep my fingers crossed

Okej nu ska jag ringa och intervjua bandet jag skriver en artikel/repotage om. Jag är så nervös så jag nästan skiter på mig. Men samtidigt ska det bli så jävla kul. Dessutom har jag en hel del intressanta frågor som jag själv vill ha svar på. haha.

Gosh! Wish me luck



brandövning

Vi hade brandövning idag, första lektionen. Förresten vem kommer ens på att ha det på morgonen?! Jag satt dock och lyssnade på musik samtidigt som jag läste Please Kill Me: en historia om alla gamla storslagna punkare innan deras genombrott. Jag var så uppe i allt och hörde inte ens brandlarmet. Vaknar från mina drömmar av att alla är helt panikslagna och rusar ut genom fönstret.
För att ni ska förstå den komiska bilden är vårt klassrum på andra våningen.

Nu är jag i alla fall vaken..

painting flowers

När jag var liten brukade jag leta efter hål att trilla i. Jag ville nämligen till underlandet. Funderar på att inreda mitt rum a la Tim Burton Alice in wonderland - tea party. Oversized fåtöljer, galna färger och en massa missmatchning. Såklart en fin skylt på dörren där det ska stå "Mitt wonderland".


Kom också på när jag pratade med Z (som förövrigt kan få BHs att gå av bara genom att kolla på dem) att jag bara haft löss en gång i mitt liv. Jag har spindelfobi och när jag fick reda på hur löss såg ut blev jag jätte rädd. Vågade inte ta mig i håret i rädsla för att en lus skulle ramla ner på axlen typ. Det var jätte hemskt.


http://filmmedia.files.wordpress.com/2009/12/alice_in_wonderland_tea_party.jpg

http://www.lusfri.nu/Images/loss_nymf_och_stor_lus.jpg

ni vet


ibland

tycker jag det är läskigt att vi är så sjukt snygga!


it's like I wrote every note with my own fingers


confusing, make it better


fjärilar i magen

Jag kunde inte varit mindre sugen på skolan imorgon än vad jag är just nu!

Men imorgon ska jag i alla fall intervjua mitt första band någonsin! Till artiklen som jag skriver till Mossagårds festival tidning. Gosh vad nervös jag är! Men det kommer nog bli bra, när man själv är intresserad av musik vet man också vad man vill läsa.


Jag har också pratat med min sötaste lillasyster i någon timme nu. Hon är så sjukt fin och jag är så stolt över henne!


Godnatt.
Puss!

fattigdom okej, men kyskhet hade blivit ett problem

Idag hade min lärare en väldigt intressant utläggning om mig.

Jag- Faaan mitt liv går åt helvette!
Lärare- Jamen det har vi alla ändå vetat i 17 så det är ingen fara Sophie.
Lärare till Kicki och Josefina- Varför sätter ni inte henne i kloster så hon får bli nunna. Eller hon hade nog inte klarat leva i tysthet, fattigdom och kyskhet.
Lärare till Victor- Akta dig för honddjävlen hon har svarta ögon!



Jag tror jag har en alien i magen

Jamen det är ju helt underbart att alla här i Hässleholm har påsklov och jag får gå i skolan, verkligen, jätte härligt. Jag vill inte gå och lägga mig nu, '
jag vill inte gå upp tidigt för att ta tåget,
jag vill inte trängas på bussen,
jag vill inte sitta i ett lökigt klassrum och kolla ut genom fönstret och längta ut.
Nej detta suger, en veckas lov till hade inte skadat. Eller så får jag helt enkelt byta vänner mot några som har påsklov samtidigt som mig.
Lite lindrigare hade väl varit att tvinga Lundaborna att flytta upp hit.


Okej, jag älskar faktist alla mina vänner trots att de har lov eller inte. Jag är bara lite bitterfittig idag. Men sånna dagar har vi alla.
Jag har mens också. Det känns som jag har en alien i magen som försöker slå sig ut. Det gör ont.

frukost



unstoppable

Okej nu kör vi igen! Tredje dan i rad, men man lever bara en gång. I'm unstoppable.


RSS 2.0