Josefina försov sig

Idag är en sånn dag som man borde sovit bort. Jag är så sjukt trött, så trött att jag snoozade tills det var en kvart kvar tills tåget gick.

En sak som var ganska kul dock var att Josefina försov sig. Tjejen som aldrig kommit försent i hela sitt liv. Sånt gör en riktigt glad. Synd bara att Kicki inte är här och kan hjälpa mig att tracka henne. Det är inte lika kul när det är en mot en.

Ärkenörden Josefina

Vill ni veta hur händelserik Josefinas helg var?
Det mest spännande hon var med om under helgen var att hon råkade tvätta en tröja i 40 grader som egentligen skulle tvättas i 30. (Det händer inget speciellt då)


Visste ni förresten att när alla andra var fjortisar och gjorde revolt och tyckte att de var tillräkligt vuxna för att vara ute länge, sa Josefina till sin mamma att hon tyckte att hon var tillräkligt stor för att tvätta sin egen tvätt.

Kicki vs Dante

Igår hade jag, Josefina och Kicki valvaka. Direkt när Kicki kommer innanför dörren så ger jag henne Dante. Dom har aldrig träffats innan. Det första Dante gör är att kissa på henne.

Det verkar vara någon råttgrej att visa sin kärlek med. Eller tvärtom.
Haha!

För den svenska tigern lever på svensk apati

Idag är en mörk dag för Sverige. En mörk dag för svensk demokrati.
Jag fick mens direkt efter valvakan igår, jag tror inte på tillfälligheter. Det var en protest från min kropp mot att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen.

Jag känner mig sviken av de andra partierna, att de inte tog debatten. Sverigedemokraterna har livnärt sig på deras apati och utfrysning. De lever på väljarnas sympati. Som om det inte vore tillräkligt så precis som Josefina påpekade spelade Lars Ohly dem rakt i händerna igår när han vägrade sätta sig i sminket med Jimmie. Ännu mer material för SD att gråta ut om vilket kommer ge dem ännu mer sympati.Som jag ser det nu ligger stor del av ansvaret hos de (röd)gröna. De har sagt att de ska göra allt för att Sverigedemokraterna inte ska få något politisktinflytande. Men om de kommer vägra ett samarbete med Alliansen så säger de emot sig själva och kommer också bära skulden för att SD får just det inflytande de sa att de skulle stoppa.


Men vi har också ett ansvar. Det är viktigt att vi tar upp kampen. Det räcker med svensk apati nu.

Fuck you

Ett nudelpaket, 3 billys pizza, en chipspåse med dippa och en 1,5 liters cola senare ligger jag i någon slags sockerkoma och kollar på lost boys 2 som förövrigt är riktigt dålig.

Jag har inte gjort något produktivt idag alls. Sov, träffade Frida som jag inte sett på jätte länge, kelade med Dante, somnade tillsammans med Dante i soffan, vaknade med Dante sovandes i mitt ansikte, åt och sov.
Tänker på gårdagen, som var hur bra som helst med hur bra tjejer
som helst. Mina fina vänner som är guldvärda. Mina fina vänner
som jag värderar så högt.
Jag och Melich sjöng Singstar heeela kvällen. Sånna där moments
som värmer hjärtat.
Tjuvade bilden från Ellan. Jag tror hon älskar mig ändå.

Ullared

Var i ullared förra helgen förresten. Jag var asfull när dom hämtade mig på morgonen och mådde sämst resten av dagen. Skulle likna det med känslan att bli överkörd av ett tåg. Daniel körde runt mig i kundvagnen hela dagen så jag slapp gå. Det var snällt.

Sen somnade vi på varandra.

Mr Cool

Jag försov mig idag. Jätte stressigt och jag gillar inte att stressa. Verkligen ingen bra start på dagen..
Fast det gör inte så mycket, för jag lever fortfarande på glädjeruset från igår när jag pratade med MrvCool på facebook chatten. Det kändes tight.

Vad förväntade jag mig?

Skolan har infört en ny grej där man måste ha ett matkort för att få äta i resturangen och alla klasser har olika färg så alla ska gå dit när deras mattid är. Vi fick dem i fredes och systemet skulle börja gälla idag.
Nu är det såhär att jag har tappat bort mitt kort.
Självklart!

I loved you first


lät du henne komma närmre


kusinkärlek

Kollat på värsta actionrullen med Big och Anton. Att man kan klämma in så många explosioner under en och samma film är för mig svårt att komma underfund med.
Vi kollade in stund på mamma mia också men när dom började dansa till "Lay all your love on me" blev jag obekväm och så blev det action istället.


Jag - Ska ni inte dricka cola? Öö så dricker ni mjölk istället.
Anton - Mjölk är gott! Det är så vi blir så snygga.
Big - Ja det märks att du är laktosintolerant iallafall.ouppskattad

Det första jag gör när jag kommer hem är att ta ut Dante. Det första hon gör är att kissa på mig.
Jag känner mig inte alls uppskattad just nu.

always running out of time

Spenderat dagen hos min kusin och hennes sambo med Linnea (det är hennes storasyster). Vi fick välja mat som de sedan bjöd på. Jag fick mycket beröm för att jag hade lyckats hacka en lök.

Skrattade som fan, kollade idol sen drog vi. Linnea körde oss hem och hela vägen satt vi och sjöng till massa låtar så högt och falskt vi kunde. Det är livet det!
Nu ska jag sätta igång och skriva en artikel om Gazakriget med en personlig touch. Deadline imorgon. Har jag verkligen inte lärt mig någotting från förra året? Alltid ute i sista stund.
Fan.

jag förföljer dig

ElviraRuckeyuauhf@hotmail.com säger:
hey cutie

sophie säger:
vem fan är du

ElviraRuckeyuauhf@hotmail.com säger:
hey whatsup how have u been?

sophie säger:
pratar du bara engelska?

ElviraRuckeyuauhf@hotmail.com säger:
Im feeling kinda freaky as usual lol, wanna go cam2cam?

sophie säger:
wanna suck my dick?

ElviraRuckeyuauhf@hotmail.com säger:
i would, but i know how tiny guys like you are...

sophie säger:
aouth

sophie säger:
I am not into girls

ElviraRuckeyuauhf@hotmail.com säger:
my nipples are hard lol, dam it I haven't had sex in sooo long!

sophie säger:
hahahahahaha du är riktigt sjuk

ElviraRuckeyuauhf@hotmail.com säger:
i'm horny lolz! u? Wait you're not a stalker are u?? LOL

sophie säger:
yes I am

ElviraRuckeyuauhf@hotmail.com säger:
Mhhm u never know lol I have to make sure! babe u sound confident I like that .. maybe we can trade phone numbers after we chat on cam ? I'd love to... and have some real fun

sophie säger:
why don't you just go outside? I am standing outside your window


Hundbajs

Igår mmsade Matte mig. En bild på Tysons bajs bland lite löv och grenar.
Tyson bajs skrev han.
Tyson najs skrev jag.Förövrigt hade jag en pluggkväll igår med paus för Kungarna av Tylösand. Ett riktigt tight program! Gillar särskilt killen som får ligga hela tiden fast han är skit ful. Håller räkningen och allt, det verkar vara en kul kille den där. Det slår nästan Paradise Hotell.

Han lever iallafall

Var tvungen att smsa Matte och fråga om det var han som hoppat framför tåget. Just in case liksom.
Fick tillbaka:
"Ja"

tufftuff tåg

Då kom man för ett litet tag sen till skolan när man egentligen började 8.30. Någon hade tydligen hoppat framför ett tåg och alla andra tågen blev inställda, sen skulle man ta bussar ist sen började tågen gå igen.

Jag gick runt på stationen och suckade högt och klagade över skånetrafikens härliga kompetens tills jag fick reda på vad som hänt. Då jävlar fick jag dåligt samvete.Nu ska vi ha Grafisk Kommunikation.
Puss!

min döende hjärna

Ännu en underbart härlig morgon. Fick rusa till tåget som jag hann med precis. Vilken start på morgonen! Självklart har jag inte hunnit sminka mig och får göra detta på tåget istället. DET är livsfarligt, ett under att båda ögonen fungerar fortfarande.

Så med två fungerande ögon och en snart död hjärna tröstar jag mig med Marina and the Diamonds denna strålande härliga morgonen.Nu spelar en kille i klassen någon saxofonlåt samtidigt som han har Amazing horse igång. Förstår ni att min hjärna kommer att lägga av snart? Det är väl lika bra att förlika sig med detta faktum och låta den dö ut av sig själv..

Var gick det fel?

Kollade runt lite i bloggarkivet och började ganska snabbt fundera över lite saker. När började bloggen eskalera och bli jätte oseriös?
Jag började blogga om Meningen med livet, Trygghet, Känslor osv. Nu handlar det mesta om bajs, kiss, mat och könsorgan.Fast... Om jag ska vara ärlig skiter jag fullständigt i Meningen Med Livet sålänge jag får dra jätte omogna bajs och kiss skämt och kränga chips och dippa dagarna i ända.

Vet inte varför jag ens började skriva om sådana oväsentliga saker. För visst är det mycket mer intressant att läsa om mina matvanor? Visst är det? Snälla säg att det är så!


Gonatt igen.

En unik förmåga

I matsalen om lasangen tidigare idag:

Jag - Öööh detta är jätte äckligt!
Kicki - Jag vet helt geggigt! Den ska vara lite bränd och jätte torr.
Jag - Ja som en gammal tants...

Hur vi än gör slutar alltid våra måltider med att jag och Kicki sett till att ingen av våra bordskamrater klarar av att äta upp sin mat.
Vi frambringar helt enkelt äckelkänslor hos folk.Nu ska jag sova rejält. Att väckarklockan ens har mage att väcka mig såhär tidigt varje morgon..


Ingen är sjukare än jag

Mr Cool uppmanade för ett par dar sedan att man ska ladda ner hans nya album gratis och spara pengarna till droger och horor. Jag tänker ta rådet ytterst seriöst.
Jag som hade tänkt betala, nu skämms jag.


Just kidding!

Idag hade vi en seriös diskussion om våldtäckt och HIV i skolan.

Siri - Sophie om du våldtar någon men säger efteråt "just kidding!", tycker du våldtäckten räknas då?
Jag - Nej, då var det ju bara på skämt? Man kan ju inte ta allting så allvarligt!
Jag - Det är ju typ som att säga att man inte har HIV men sen efter knullet säga "just kidding!".
Mikaela - Det känns väl ändå lite grovt! HIV är ju permanent och våldtäckt är bara psykologisk!
Josefina - HIV är ju också psykologiskt.

-asgarv-

Jag - Siri hittade du värktabletter i min väska?
Siri - Nej men jag mår bättre nu!
Mikaela - Ja för hon insåg att hon inte har HIV.


Dessa måndagar

Jag tror absolut inte det är bra för hälsan att gå upp såhär tidigt. Jag tror starkt att jag kommer få men för livet av denna skolgången.

Plus att jag är jätte kissig. Måste.gå.på.toa.nu! Om exakt 6 minuter får jag gå. Längtar dit.


Inte jätte bra dag i dag.

jakten på den perfekta snoppen

Imorgon ska jag köpa en clone-a-willy till Matte. Det känns tight.

Jag och Elin ska hitta den perfekta snoppen för att sedan klona den och efter det behöver vi aldrig ha killbekymmer igen. Att ha en snopp som varar livet ut där man själv bedömmer utformningen känns ovärdeligt!
Nu ska vi bara hitta den perfekta snoppen. Kommer nog skicka ut intresseanmälan på facebook och sätta upp lite flyers för att sedan ha en uttagning.
Jag återkommer.

vet ni

vad jag hatar sjukt mycket?
När man köper biljett till tåget och sen kollar dom inte ens den.
102 onödiga kronor.

kanske skulle

ta och bli lite brun igen. Börjar fan snart se ut som Josefina..


Groddar och B

Jag träffade B igår! För er som är efterblivna och inte vet vem det är så är B min absolut mest lojala, aktiva bloggläsare.
Var skit nervös att han inte skulle tycka jag var lika rolig i verkligheten men det verkade inte vara något problem med det. (Hoppas jag)

I alla fall så gjorde mamma smörgåstårta för vi hade möte om studentfesten som jag ska ha tillsammans med Linnea och Anton. (Redan 111 gäster). På tårtan var där groddar vilket förde minnena tillbaka till mitt konfaläger där en ledare erkände att hon tyckte sperma smakade just groddar. En historia jag inte var sen att berätta och efter det var ingen jätte sugen på groddar.

Jag väljer alltid mina tillfällen.

efterlyst

För någon dag sedan råkade jag sabba skolans nätvärk. Det var ganska hemskt.

Men i fredes hände något ännu värre. Vi satt och spelade i det nya musik rummet jag Josefina och Peter. När vi kände att vi var klara gick vi för att hämta våra grejer i klassrummet. Men hela skolan är helt nersläckt och klassrummet var låst. Det kändes väldigt skumt.
Så vi bestämmer oss för att Josefina ska gå och prata med Peter och jag ska kolla en annan dörr. Jag trycker ner handtaget och då går larmet i hela jävla skolan. Det är öronbedövade och jag kissar nästan på mig.

Det visade sig att de hade trott att ingen var kvar och låst och larmat. Och självklart sätter jag igång larmet.

Det känns som jag har ett händelserikt år framför mig..

Tack så hjärtligt

Matte var jätte snäll mot mig en dag. Alltså riktigt snäll, översnäll.

Jag - Varför är du så snäll?
Matte - För jag älskar dig... Och för att jag tycker synd om dig.
Jag - Tycker synd om mig?
Matte - Ja för att du ser ut som du gör.


RSS 2.0