det är faktist inget fel på dig heller Elin

Mentalt är ju en annan femma. PUSS

man känner sig jätte töntig

när man står vid ett övergångsställe och väntar på att det ska bli grönt. Givetvis finns det inga bilar i sikte men övergångsstället är såklart placerat precis utanför polishuset där det passande nog står en polis.
Självklart har man brottom till tåget.

Funderar på att byta färdväg imorgon så jag slipper detta hemska öde jag brukar möta.


Jag och min älskade Lady Gaga tröja. Tjejen bredvid är söt.


livet är en fest, som Henny skulle sagt

Jävlar vilken bakisdag det blev idag. Efter att ha legat inne på mitt rum i någon timme med bakisdoften och den äckligt sötsliskiga doften från spriten tog jag tag i mig själv och började rya undan.
Sedan har jag inte gjort mycket mer vettigt. Jag har inte pluggat som jag lovade mig själv och jag har inte gjort hårinpackning eller något annat sånt som brukar peppa en lite grann inför morgondagen. Ångest.

Igår hade jag i alla fall trevligt, synd att vi så tidigt fick gå hem till mig bara där man var tvungen att vara tyst. Men allt som allt blev det bra. Med mina underbara tjejer kan det inte bli fel.


Nästa helg blir det fira Big som fyllde 20 igår, vuxet vuxet. Nästa helg igen är det Linneas 18 års fest och nästa igen är det Malin som fyller vuxen.
Hoppas min kropp kommer palla trycket haha.
Va snackar jag om? Klart som fan den gör.


HELVETTES DAG

Detta har varit en av de värsta dagarna i mitt liv.

Första lektionen var simning. Såklart är mitt tåg JÄTTE sent. Hittar inte till badet, känner att jag har världens skoskav. Kommer dit, möter Fanny och det visar sig att de slutat för ett bra tag sen. Jag har världens hosta och är jätte förkyld.

Vi slutade halv två men jag var hemma vid 18.00. Jag och Kixxen satt kvar i evigheter och arbetade med vår bidrag till Bästa UF företag.

Så innan jag åkte hem gick jag in på jätte kul och köpta massa godis som jag verkligen förtjänat. Nu kan jag knappt röra vid mina hälar och jag är så trött att jag håller på att kola vippen.
Vi hörs imorgon då jag förutsätter att jag är på bättre humör och kan komma med ett mer givande inlägg.


Bajs på Fina som är och åker skidor. Jag vill määää!

back to basics

Tillbaka till den brutala verkligheten idag. Lärarna hade tydligen inte planerat en 2 veckors mjukstart och nu har jag massor att ta igen. Precis skrivit klart en inlämning om Biologiska och sociala skillnader mellan könen och pluggat inför den källkritiska analysen jag ska skriva imorgon.

Allt som vanligt då alltså. I matsalen drog Josefina ett av sina dåliga skämt, alla vid bordet blev tysta. Hon börjar då berätta det om och om igen i hopp om att vi ska tycka det blir roligt ju mer hon berättar det. Det gav dock motsatt effekt.
Kicki var dock inte i skolan, jävla otursmänniska. Ska linda in henne i madrasser i fortsättningen.


Sedan hade jag mitt dagliga samtal med Linnea som jag saknat under semestern. Vi hade en livlig diskussion om hurvida chips hör till kategorin mat eller inte. Jag ansåg att chips är mat, det är ju faktist potatis i grund och botten men Linnea köpte inte det argumentet.


Nu ska jag plugga lite till källkritik och sedan bums i säng. Det är jobbigt att ställa om sig till svensk tid. :(

jösses!

Vad galet det blev igår. Tjejerna samlades hos mig och alla var sjukt festsugna. Men verkligen inget roligt verkade hända. Så jag gick in på fb och började snacka med mina kära kusiner som fixade ihop det. Idag mår jag inget vidare faktist. Men det var det helt klart värt. Vaknade upp med gårdagens kläder och smink med Matte bredvid mig. Det visade sig att jag hade däckat innan han hunnit hem till mig. Verkligen jätte trevligt av mig.

Senare när alkoholen gått ur övningskörde jag till Bjärnum! På en stor väg! Jag körde i 100! Fattar ni vilken tur det är att jag lever! Gosh vad rädd jag var och mamma bara satt helt coollugn bredvid mig. Vad som borde tilläggas är att det är endast 3de gången jag kör.


Tummen upp för mig och gårdagen. Nu ska jag sova, det är trotsallt skola imorgon och jag har myyyyycket att ta igen.

ta tag i ditt liv Sophie!

Seeg dag. Började dagen med att se 2012 tillsammans med min frukost chips & dippa. Spenderat resten av dagen framför tvn med god morgon juice.

Pratade nyss med Linnea som ska åka pulka. Tyckte det lät oerhört kul och blev lite avundsjuk. Men att ge sig ut i kylan låter inte helt lockande faktist.

Tjejerna är på G och jag har inte ens sminkat mig. Dags att sätta fart kanske? Har för lite motivation. Vill festa men det finns inte så stort utbud i Hässleholm tyvärr. Aja, snart sätter alla 18 års fester igång och då kommer jag klaga för att det är för mycket fest. Dessutom borde jag nog ta det lungt efter all dricka under semestern.

Ta det lungt? Jag? ALDRIG!


Inget blir som man väntat sig

och tur är fan ta mig det! Thailand blev sjukt mycket bättre än mina förväntningar. Försökte beskriva det, men det går inte. Man måste ha varit där för att förstå. Om paradiset finns så är det där.

Äventyret innehöll:
festa med horer, strippor, transor och massa andra härliga människor
snorkla bland tusentals färgglada fiskar som suttade på ens fingrar
shopping i massor
soooooooolaaaa och bada
dansa röven av mig med Madde
nattdopp med Madde som kom att bli lite av en tradition
matförgiftning
gooood maat (fast nu när någon säger Thai-mat får jag en klökis)
tjafsa med Anton (vi bråkade nästan värre än syskon haha)



Dessutom blev det lite av en andlig resa. Vi besökte många tempel, bland annat där Buddahs aska är begraven. Nu känner jag mig väldigt redo för att konventera. Det enda som är kvar är att gå ur svenska kyrkan när jag fyller 18 detta året.


Såklart har resan sina egna låtar:

Sidney Samson - Riverside


Dj Laz - Move, Shake, Drop (spelades hela tiden på Luna beach party och fick tankarna vandra iväg till Lundaborna)


Super Robot Monkey Team, Hyper Force Go!


& en massa Lady Gaga såklart!

Back on track!

Nu är man hemma igen, eller hemma var jag igår men då sov jag hela dagen. Helt utmattad och jet-lagad. Måste säga att trots det var underbart att träffa alla igen som man saknat så hade jag lätt stannat i nån vecka till. Tiden har gått alldeles för snabbt.
Var jätte sur på mamma och Tomas på Kastrups flygplats att jag inte fick köpa en sistaminuten och resa tillbaka. Dom kan ju inte ta med mig på en sån resa och sen tvinga mig att gå tillbaka till verkligheten och kylan.
Fyfan vad kallt det är här i Sverige!


Jag myser med min bästis. Kleptomonkey, han försökte sno mina brillor

KOLLA SIRI, HAN ÄR PÅ PRICKEN LIK KUNG FU PANDA!

Ehm okej?

I morse när jag och Emelie stod och väntade på Kicki på centralen. Kickis tåg var så klart försenat men helt plötligt fick jag ett rätt så oväntat sms. Det var från Kicki och det löd: Du har tid imorgon kl 7.50 puss mamma. Jag blev lite paff.
1. Var har jag tid?
2. Sen när ser Kicki mig som sin dotter?
Hon förstod inte heller hur jag hade fått det. Aja, vi lever i teknikens tid. Man får väl acceptera lite fel sms!
Ha det bäst GästbloggarN!

HEJ!

Nu är det så här att sanningen om Ville måste komma fram
Detta är Ville Dreyers 3 störta hemligheter:
1. Så fort ingen kollar så pillar sig Ville i näsan.
2. Ville vill egentligen vara tjej. Ville är ett smeknamn för Sandra.
3. Ville är sjukt sugen på en semla.
Det var något jag skulle skriva...... just det!  VILLE ÄR BÄST!
Med vänliga GästbloggarN!

en liten hälsning från Thailand!

Tjenis Penis!

Ligger här i min enorma dubbelsäng i min abnorma svit på 13onde våningen i Bangkok och begrundar min härliga bränna.

Vi lämnade family Borg och Andersen åt sina öden idag i Ao Nang och fortsatte vårt äventyr till huvudstaden. Har inte riktigt bestämt mig om jag tycker om den eller inte. Det bor 10 miljoner i denna stad och alla stressar runt överallt. Det är lite för högt tempo för min del.
Shoppingen väger naturligtvis upp men de vita stränderna och det läskigt blåa havet saknas lite. Tog mitt sista dopp klockan 4 på natten igår efter att diskot på beachen hade stängt, med Madde, Anton och någon norsk fotbollsspelare som var en aningen slibbig när han vägrade acceptera att jag inte ville åka hem på hans motorcykel.

Nu ska jag sova. Ska besöka ett wat (tempel) imorgon och så blir det shopping i massor! Kände dock att jag hade en kråka i näsan nyss. Jävla sätt att komma och störa på min semester. Vem har ens snor i näsan när det är mellan 30-40 grader varmt? Det måste vara ACn. Nej nu ska jag inte skryta mer.

Sängen är läskigt mjuk och skön och ögonlocken känns som cement. Sov ju trots allt bara 2 timmar och sedan var det upp bakis som fan och flyga iväg på fastande mage. Det tar på krafterna med semester vet ni ;) haha

Hejdå alla i kalla Sverige hälsar eran älskade Sophie från varma Thailand.


Jag är brunare än vad jag ser ut, Elin!

trött!

Halloj!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den kassa uppdateringen. Internet har nämligen inte fungerat här hemma. Kände att det blev sjukt svårt att skriva på bloggen då. Men tills soffan kommer hem ska jag blogga ihjäl!
Just nu ligger jag och kicki i min säng och kollar tv. Eller officielt pluggar vi. Vi har käkat pizza och druckit mängder av cola.
Det är lite kul för varje gång Kicki kommer hem till mig så somnar hon. Då menar jag verkligen varje gång! Vi ligger och kollar på tv och sen två sekunder senare så ligger hon och snarkar. Vet inte om det är jag som är lite tråkig.. HAHA nej det kan det ju inte vara!
Nu kommer snart Sophie hem!! fatta vad ja har laddat upp med skämt som jag ska säga till henne när hon kommer. Ett för varje dag hon har varit borta. Hehe! Good luck have fun!
Ha det bäst! GästbloggarN!

"Redface"

Jag var på ishockey igår och såg Redhawks-Borås. Matchen var inte särskillt bra fast väldigt spännande i slutet. När jag och min kära kompanjon Marina satt och väntade på att förlängningen ska börja så sätter jag på mig min pälsmössa för att den brukar  ge tur. Jag flyger in i min egen värld och jag kollar ut över arenan, min blick möter storbildsskärmen och ser någon som ser sjukt mycket ut som mig. När jag förstår att det faktiskt är jag så blir jag inom en halv sekund helt illröd i ansiktet. Jag kollar ner och låsas som om jag inte har sett det. Då börjar dom zooma in istället. Såklart.
När de börjar filma något annat så får jag ett sms från en kompis, som också var på matchen, som löd: redface?
Jag kommer aldrig få glömma detta tror jag.

Med Vänliga Hälsningar
En generad Ggästbloggare!


lite roligt ändå

Ni vet hur det brukar stå i kläder typ made in china eller något sånt. Anyway jag köpte ett nytt skärp och det hade den fetaste texten nämligen: Made far away from scandinavia.

Tjena mittbena!

Hahahahahaha Sophie du har redan lagt ut de pinsammaste bilderna på mig! Eller? Lite orolig blir man nog..
Aja, det löser sig. Jag är jättedålig på att uppdatera jag vet, men ja tror det är något fel på mitt minne för jag glömmer det jag ska skriva direkt när jag sätter mig ner. Rätt jobbigt faktiskt.
Jag var på H&M för några dagar sen för att byta ett par örhängen. Jag står i den jättelånga kön och ser hur en tjej med halsduk virad runt huvudet och solglasögon. Hon smyger sig fram till smink avdelningen och står och kollar. Hon kollar då och då bort mot kassan och går runt bland sminket. Det är inte bara jag som fick upp ögonen för den här tjejen utan alla i kön och kassörskan. När tjejen har gått runt i några minuter och ställt sig framför hårfärgningsprodukterna  ringer kassörskan till väktaren. En muskulös man kommer upp för trappan och ser direkt vad det rör sig om. Han går mot tjejen och när han är framme hos henne säger han något till henne som ingen av oss i kön hör. Tjejen börjar vira av halsduken och då ser vi vad det handlar om. Håret är rosa, lila och blond. Misslyckad hårfärgning. Känner ni igen er tjejer?
Fast hade hon gått in ,utan att klä sig som en terrorist, hade nog inte lika många kollat på henne faktiskt.
Med Vänliga Hälsningar
GästbloggarN!

Sophie fran Thailand

Fick lite tid over till att hora av mig. Har ar det sa varmt att man blir glad nar solen gar imoln och det gar inte sola rakt under solen utan man maste ligga under ett parasoll i skuggan.
Farg har jag ocksa fatt som fan, sorry Elin! haha.

Sag att Josefina lagt upp en ytterst smickrande bild pa mig. Paybacktime nar jag kommer hem Fina!

Vart hotell ligger mitt i horkvarteren. Bara massa barer med strippstangar och liknande. Fast alla horerna ar jatte trevliga och vi har blivit vanner med en del av dem. Haha.

Ikvall ar det sista kvallen vi ar i Puhket det betyder sjalvklart fest. (Tog en vit dag igar eftersom vi festade till 6 pa morgonen iforgar.) Har traffat nagra svenskar som vi antagligen kommer mota upp sen.



Hoppas det inte blev forvirrande nar jag skriver utan a a o (fast med prickar over). Sen att ni blir avundsjuka var nog lite meningen med detta inlagget. Saknar alla dar hemma!
PUSS

SOPHIE

SOPHIE KOM TILLBAKA NU! Nu har Sophie varit borta i 6 hela dagar. 144 timmar. 8640 minuter. 518400 sekunder. Och jag saknar henne som en grav saknar en död snubbe. Och det mina vänner är mycket.
Hoppas hon inte är brun och att det har regnat hela tiden!

Musik

Det jag älskar mest i hela världen är musik. Det finns inget som kan mäta sig med det, utan äger en egen kategori. Jag spelar väldigt mycket gitarr och sjunger gärna och när jag gör detta får jag ofta frågan vad musik är för mig. Helt ärligt har jag absolut ingen aning. Det är kanske det som jag vill komma fram till med mitt spelande. Varför jag gör det är en mycket enklare fråga. Svaret är för att jag älskar det
Måste rekommendera Melissa Horn som är en helt underbar musiker. Hennes sätt att skriva musik är helt otroligt! Min favorit är Kungsholmens Hamn.
Om ni har lust så får ni gärna kolla in min myspace. (jag vet smygreklam men tro mig Sophie gör samma sak med hennes blogg:P) Jag har världens myspace jag vet.
http://www.myspace.com/Josefinakristiansson
Med Vänliga Hälsningar GästbloggarN

Gotta love teenages

Rätt skönt att vara tonåring ändå. Man kan skylla på det hela tiden.
Som när någon ringer klockan 2 på eftermiddagen och väcker en.
- mmmm hall..
-Nej, men oj sover du nu vid denna tidpunkten?! Fast du är ju en tonåring, det är ju så det ska vara.
Eller när någon kommer in i ens rum och det ser ut som 3:e världskriget
- Men Herregud, fast du är ju tonåring. då är det ju inte så farligt.
Eller när man har mördat någon.
- SLOG DU NER TANT GRÄDDELIN MED EN HAMMARE?
- Ja
- Ja, du är ju tonåring. Du ska ju hitta din plats och måste få gå igenom alla stadier för att bli en vuxen kvinna/man.

Det kanske inte är så dumt att tonåring.

Bild tagen frånhttp://fc07.deviantart.net/fs29/f/2008/167/9/a/His_messy_room_by_IbrahimAmr.jpg
Med Vänliga Hälsningar
GästbloggarN Josefina!

Tjenixen!

Tänkte att jag som gästbloggare skulle presentera mig. Ja, nu har ju Sophie redan förstört mitt rykte genom att kalla mig näspetarN och "personen-med-världens-sämsta-humor". Detta stämmer inte överhuvudtaget. Jag är skitrolig.
Att peta  näsan gör alla så det tänker jag inte kommentera. Jag är iaf Sophies högra hand och den som betyder mest i hela världen. Hon älskar mig över allt annat och har till och med sagt att jag kan få alla hennes skor. Detta är sanning och vad hon än skriver sen så är det sant. Ni är mina vittnen
Jag är en sån funderare som förundrar mig över hur människor beter sig och varför är det som det är.
Här är funderingar som jag har börjat funderat över. Vad hade vi gjort utan facebook-grupper liksom?!
Här kommer några:
Varför äta massvis av naturlig mat eftersom människor dör av naturliga orsaker?
Nu när videokameran har kommit är det ingen som pratar  om att han/hon sett ett UFO.
Varför lämnar din gyn-läkare alltid rummet när du ska klä av dig om han ändå ska se dig naken sen?
På 60-talet tog folk LSD och liknande för att göra världen knäpp. Nu när världen är knäpp tar folk Prozac för att göra världen normal.
Detta är vad jag gör på min fritid!
Med vänliga hälsningar
Gästbloggaren!

svårt att låta bli

Anton ville att jag skulle lägga upp en bild på honom också. Själv har jag svårt att låta bli att uppdatera. Haha.
Nej nu ska jag på toa, bäst att sköta sånt innan man går på flyget. Vill ju inte att det ska ske en olycka. Hade ju varit snyggt haha!


update från flygplatsen

Haha jag kunde inte hålla mitt bloggförbud. Just nu sitter vi i baren på flygplatsen och tar det lungt. Vi har checkat in våra väskor och gått igenom säkerhetskontrollen.

Flyget går härifrån 14.00 och vi är framme med resan från Bangkok till Phuket 4.40 svensk tid. Thailand ligger ju sådär 6 timmar före oss ju så man kommer antagligen ha jet-lag som fan.
Jag ska i alla fall direkt till stranden och steka. Elin får inte bli brunare än jag ju ;)


Så vi får se om de har internet på hotellet annars får jag hitta nått internetcafe. Ska försöka höra av mig.
Hejhopp elefantsnopp (hoppas jag får se en snart)

jag glömde säga

HEJDÅ! Hoppas ni alla får det bra här i kalla Sverige medans jag ligger och steeeeeeeeeeeeker!

gästbloggaren nästpetaren

Jag kommer antagligen inte ha någon tid att skriva här tills den 21e. Så jag har fixat en gästbloggerska som ska underhålla er under tiden jag är borta.
Detta är det sista inlägget jag skriver och efter det tar Josefina Kuken Kristiansson över. Josefina har ni stött på här i bloggen innan, mer känd som näspetaren
Hon har lovat att hänga ut massor av människor och inte skriva några "Josefina skämt" som har en tendens att vara riktigt tråkiga. Det är ni som får hålla koll på henne. Alla Josefinas inlägg kommer finns under kategorin Josefina gästbloggar.


aoutch

Ja om några timmar bär det av. Just nu håller vi på att packa det sista och slänga all mat. Snart ska mamma köra epilatorn på mina ben vilket jag inte ser fram emot. Kommer bli otroligt smärtsamt. Nästan bud på att gå hårig under hela semestern. Det kallas ju faktist semester av en anledning.

snart mot värmen

1. Klockan är 4 och jag borde sova eftersom jag har en hel del att fixa idag innan Thailand imorgon.
2. Jag är inte trött vilket kan bero på att jag bara vilat ända sen nyår. Malins 500 ml power king som jag tog mig friheten att dricka upp kan också ha inverkan.
3. Jag har inte städat mitt rum vilket betyder att jag måste göra det när jag vaknar, alltså vill jag inte heller gå och lägga mig.
4. Jag kollar helt seriöst på hur man löser mord med pollen och sånt. Dom visade nyss en lever med likmaskar i.
5. Denna listan är helt onödig.
6. Jag har sagt hejdå till nästan alla nu vilket har varit jätte sorligt.
7. Jag är alldeles för exited och uppe i varv inför resan. Det är ju faktist söndag idag så jag åker imorgon.
8. Jag har traggat alldeles för mycket om Thailand nu (i ett år).
9. Förlåt (se #8)


bakis

Gårdagen var verkligen en bakis-dag. Jag, Mallan, Henny, Elin & Elin degade hela dagen. Det längsta vi gick var till pizzerian. Vi drack massvis med cola, åt chips m. dippa och kollade på isprinsessan.

Såhär ser ett bakisrum ut:

nyår

Aledningen till brist på uppdatering är alldeles för hög alkoholkonsumtion under nyår. Allting började underbart med 13 tjejer hemma hos Linnea. Där hände massa sjuka saker, Kimmy drack jäger ur min navel, jag smiskade Frida och någon skrev "Jag vill ha kuk" på Hennys mage.

Festen vi kom till senare var kanske inte en höjdare. Det var så jäkla halt på golvet att alla rammlade omkrig. Detta resulterade i att mina knä är helt blåa och min armbåge är det något fel på.
Men jag ska inte klaga, jag fick spendera nyår med några av världens bästa tjejer och vi har alltid kul tillsammans.


Bilden snodde jag av Steffie på fejjan. Jag är så otroligt dålig
på att ta bilder själv.

RSS 2.0