Z

Z hade en del att säga till om min års resume.

"Under kategorin Blogg
så har ju jag hypat upp bloggen en del
när du nämner mig under "Z" så läser mer människor osv
Älskade jag kategorin ser jag också mig själv i
då det är Jag som har gjort dig till den du är
och så självklart sex och kärlek då jag vet vem du egentligen tänker på när du ligger där.
har jag rätt eller vad"


Års resume

Alla andra bloggare gör en års resume. Så jag får väl inte vara dåligare. (JAG VET ATT DET HETER SÄMRE).
Försökte göra det enkelt och smärtfritt men när jag skrivit en så råkar jag klicka bakåt och allt försvinner. Just my luck!

Älskade jag
Jag har älskat mig själv ännu mer än vad jag gjort tidigare. Jag är snygg och underbar!

Vänner
Som jag älskar mina vänner. Vi bråkar, tjaffsar, gråter och kramas. Vad vi än gör så gör vi det tillsammans, i vått och torrt. Även om jag inte träffat alla lika mycket som jag velat vet jag ändå att alla kommer finnas där. Jag har dessutom fått massor av nya vänner.

Familj
De flesta vet ju redan hur mycket jag älskar min mamma, men det gör inte något av att nämnas igen. Jag älskar min mamma så sjukt jävla mycket! Jag har också fått kontakt med min ena lillasyster vilket gör mig tok lycklig. Det är världens sötaste unge.

Kärlek/Sex
Det har jag fått mycket av. Det är ju faktist något man inte kan få nog av någonsin.

Musik
Musiken har verkligen haft en central roll under detta året. När jag tillbakablickar minns jag allting i låtar. Jag har även fått upp min svalnande kärlek till Green Day NÄR JAG SÅG DEM LIVE I KÖPENHAMN DÄR JAG STOD LÄNGST FRAM OCH KUNDE KÄNNA DOFTEN AV BILLIE JOES RÖVSVETT!

Festivaler
Besökte två festivaler detta året, Siesta & Emmaboda. Siesta var hel galet, jag vaknade full varje dag och det underhöll jag tills söndagen. Emmaboda var fylld av kärlek, en otroligt mysig festival som jag tänkt besöka nästa år också.

Skola
Skolan har gjort mig arg, ledsen, stressad som in i fan, glad och trött. Massa plugg men med goda resultat.

Blogg
Bloggen har jag börjat lägga mer tid på.
Jag är verkligen glad att jag har haft bloggen, inte för läsare utan som en dagbok som jag kan kolla tillbaka i och minnas.

Film
Åh vad mycket film jag tittat på och åh vad jag har lärt mig om film. Allt från vad minsta kameravinkel kan göra till djupare betydelser i t.ex karaktärernas namn. Det är sjukt vad som kan finnas gömt under ytan i en film.

Resor
Min längsta resa detta året var utbytesresan till Italien där jag fann (förhoppningsvis) en vän för livet, Irene. Någon dag efter Italien åkte vi till Sälen som också var så jävla kul.

2010
Jag hoppas på ett jobb, mindre plugg. Mer kärlek och ännu mer tid med mina vänner. Mer festivaler och massa musik och att Thailand blir bäst. Mycket sex också såklart!

Summa sumarum
Det har varit ett år fyllt med sorg och glädje. Jag anser inga minnen vara dåliga. Sålänge det finns något som är värt att minnas är det ett bra minne.
2009 kommer jag aldrig glömma.


De var dom 5 stegen

Duscha, sminka, fixa håret och sånt kan man göra imorgon. Nu ska jag träffa Mathew och ta det lungt. Kan behövas innan mission submarine imorgon!

Först har vi 15 tjejer middag hemma hos Linnea. Vi har nästan alltid roligast på våra tjej-förfester. Sedan bär det av till fest i Ignaberga. Sedan åker vi hem vid 3 tiden och då hoppas jag på efterfest någonstans.
Inget kan gå fel imorgon, det kommer bli lovley!


steg 5

för att bli fin inför nyår. Tagga dig själv med musik. Se till att blanda musikstilarna och luta dig tillbaka. Njut!

Muse - Supermassive black hole


Green Day - King for a day


Gossip - Heavy Cross


The Sounds - Beatbox


Lady Gaga - Bad Romance


The Bloody beetroots - Public Enemy

steg 4

för att bli fin inför nyår. Lägg/häng upp kläderna lite snyggt för att motverka skrynklor. Jag har aldrig sagt att jag själv följer stegen särskilt bra.



steg 3

för att bli fin inför nyår. Här är alternativet raka ben, armhåler och muttan. Själv sparar jag tills dagen innan jag åker till Thailand så jag kan vaxa det för att slippa raka under semestern.

Tyvärr bifogas ingen bild på mina oerhört håriga ben.

steg 2

för att bli fin inför nyår. Det är mycket viktigt att göra grimaser.




steg 1

för att bli fin inför nyår. Ni behöver inte komentera mina små knubbiga fingrar.


snart, snart, snart

6 dagar kvar till jag åker. Bort från kylan till värmen. Om 7 dagar ligger jag kanske och klagar på att det är för varmt.


Mina pengar har fått ben och sprungit iväg. Jag har ju nästan inte köpt något men ändå har jag nästan inget kvar. Jag behöver köpa kläder till nyår, betala mat till nyår, köpa bubbel till nyår, spara pengar till taxin på nyår, förse mig själv med nikotion och köpa med mig en hel del till Thailand.


sötisar


Från nyårs outfit till Star Wars

Har fortfarande inte hittat något att ha på mig på nyår, istället köpte jag en Star Wars tröja. Som också fick man att tänka på att jag glömt skryta om att jag har Dart Wader och Jabba de Hutts autografer på en tröja hemma. (Fan vad avundsjuk Siri kommer bli när hon läser detta)


drick upp julmusten & in i duschen!

Nej nu måste man börja ta tag i sitt liv. De äldre ska förfesta här hemma så det är nog bäst att suit up som Barney hade sagt och springa för livet.
Det pratas redan om Willy här. Så man får ta till lite säkringsåtgärder och sätta på sig en ögonlapp. Inga dildos i ögonen idag inte.

Sen får man se vad dagen bjuder på, jag vill på Alivn och gänget 2 men det vet jag inte riktigt hur det blir med det. Får ringa Linnea och se vad som kan tänkas hända ikväll.

Grattis lillen

IDAG FYLLER JOSEFINA ÄNTLIGEN 17! LITE SENT MEN BÄTTRE DET ÄN ALDRIG!
SÅ GRATTIS SOM FAN!

min julafton

Det blev en ganska speciell julafton igårkväll. En fick en gigantisk dildo i julklapp som sen präglade nästan varenda skämt hela kvällen.
Senare började jag och Big slåss och han slog mig med dildon aka Willy. Allting slutade med att jag fick Willy i ögat. Jag gräst mest för allting var så hilma komist. Men idag har jag lite ont fortfarande.


Annars fick jag massa pengar, siesta biljett och lite saker jag valt själv. Vi hade redan bestämt att spara till Thailand som jag förövrigt åker till om 9 dagar!!


Willy

rätt åt honom

Nu är det julafton, antar att man ska säga god jul då. Fast tomten är ändå död, orsak; för hög kolestrolhalt.
Jag bryr mig inte så mycket om julen, jag har köpt ett par Dr Martens kängor nu. Bättre orsak till att fira tycker jag.


Vet inte när jag blev antijulaist. Kan ha varit när tomten försökte ta mina nappar när jag var liten. Den jävlen!

med vispgrädde och polkagrisstång

Jag är en avancerad varmchokladdrickare. Förutom att muggen gick sönder på första försöket i micron. Inte kul att städa upp.

Ny tröja har jag också på bilden som jag fick av Matte. Hade beskrivit den i detalj, visat bild och pluggar färg och storlek med honom och han klarade det! Nu är jag glad.


Muggen är inte att leka med

stackras lilla Josefina

Josefina säger:
haha jag, mamma och cathis skulle till burlövscenter och köpa dom sista julklapparna. Påvägen dit så säger cathis: men vi måste ju stanna till och fixa Josefinas present! Mamma: ja, just det det måste vi. Cathis: men vi fixar det här borta. Gissa vad vi kör till

sophie säger:
vaad?????

Josefina säger:
Statoil...


Palla hata Anna Anka

Hon har väl sunda värderingar om nått. Tycker svenska folket borde lära sig lite av henne faktist.

Sverige är ett jävla skit land ibland. Vi förespråkar yttrandefrihet men när någon väl skiljer sig från mängden och säger vad den tycker är det fel och borde tystas ner.
Dubbelmoral någon?

ut i kylan

Nu ska jag bege mig ut på "stan" och köpa julklappen med mamma. Drog om mig Elins halsduk som hon har glömt här hur länge som helst, men lite hyra (=använda) får man ta när kompisarna har halva sin gardrob här. Jag klagar absolut inte.

Jag har också tänkt på det här med cam inbyggt i datorn som jag tyckte var hur bra som helst när jag fick den. Nu börjar jag tänka annorlunda. Jag tar hur många bilder som helst om dan, ingen av dem seriösa och alla i tveksam kvalité. Det enda de är bra för är att ligga och ta plats på min hårddisk.

oh happy day

Verkligen inget i hela världen kan förstöra mitt humör idag som förövrigt är på topp. Inte ens tanken på att jag måste köpa en julklapp idag eller att det är julafton imorgon gör mig mindre glad.
Julklappen är också den enda julklappen jag ska köpa. Vi som ska fira jul här hemma drog varandras namn ur en burk och jag fick min morbror. Det kan bli lite klurigt, men något med hårdrock sen är jag nog helt rätt.


Resten ska jag köpa i Thailand (som jag åker till om 10 dagar), jag vet precis vad Josefina ska få. Någon som vet om man får ta hem dildos på flygplanet? Det borde väl inte vara ett större problem?


The Gossip - Heavy Cross

Lucky girl

OCH JAG GLÖMDE ATT BERÄTTA VILKEN JÄVLA TUR JAG HAR!
Efter att jag varit på hemmakväll med tjejerna gick jag hem eftersom Matte skulle komma senare. Märker då att min mobil inte är i fickan. Dock blir jag inte särskilt överraskad eftersom jag brukar bli av med den.
Men den finns ingenstans. Så jag får ringa den. Tydlingen hade jag tappat den på gatan och när en av mina grannar var ute med hunden hade det hittat den. Så de kom ut och mötte mig för att ge tillbaks den.

Jag menar ofta det ens finns såna hederliga människor längre, särskilt inte i Hässleholm.

ungefär så ja

Ringde Linnea vid 15.00 idag och möts av "Vad fan gör du uppe nu?". Ja jag var ganska överraskad själv att jag var uppe så tidigt.
Träffade girlsen senare och kollade på medans de åt på viking.
Vi börjar diskutera vår övningskörning och Malin ställer då frågan "Vad skulle ni gjort om ni fick sladd med bilen?" Linnea är snabb på att svara "Jag skulle dratt handbromsen!"
Påminn mig att aldrig åka bil med min kusin.


Efter det kom Matte hem till mig och så kollade vi på Planet 51.
Matte har massa sladdar och "sugproppar" över hela magen. Det ska tydlingen mäta hans hjärtslag eller nått och se om det är något fel på hans lilla hjärta. Jag tycker han ser jätte rolig ut.
Dessutom fick han en liten handväska att ha maskinen i. Ser jätte kul när machomatte trippar runt med en minihandväska.


underbar helg

Ja då var denna helgen slut, tyvärr. Helt underbart har det varit och då syftar jag inte bara på allt skräp vi stoppat i oss utan också underbart sällskap.
Jag ägde alla i cs förutom Kicki då och då. Men oftast gjorde jag det. Josefina sög.

Nu ska vi städa undan här vilket nog kommer ta ett bra tag. Det ser ut som världens äckligaste svin bott här i minst en månad. Sen ska vi se om vi ens kommer kunna ta oss härifrån idag med tanke på all jävla äcklig snö.
(Fan vad skönt att jag åker snart och slipper detta väder!)

nördar

Jag är så trött på den jävla snön nu! Jag har redan pulkaåkningen avklarad så nu får gärna snön försvinna.
I torsdes hade jag och Linnea bajsson tråkigt så vi åkte hem till henne, tog varsin pulka och gick till "dödsbacken". Vi åkte några gånger tills vi insåg att pulkaåkning är inte bara kul, det är jobbigt att gå upp för backen.


Nu har vi tjej-lan här i Södra Sandby. Cs, julmust och nästan alla onyttigheter man kan tänka sig. Vi har verkligen blivit arbetsskadade.
Men det är härligt, att äta Billys pizzor till frukost, springa runt i rosa mjukisbyxor, lyssna på amazing horse på högsta volym och bara skita i allt. Riktigt bra avslut på denna terminen. Dessutom är det kanske sista gången jag ser tjejerna innan jag åker till Thailand i tre veckor.


Såhär ser jag ut just nu.

Låt tips

Tiger Army - Rose of the devil's garden


Tyvärr är inte musik videon med, den är förjävla bra. Musik videon hittar ni HÄR.

bra kväll, mindre bra dag

Igår hade vi en jätte mysig kväll eftersom Kixxen fyllde 17! Vilket också gjorde att hon blev fri från alla sina sysslor. Vi köpte chips, cheesecrunchers, kakor, popcorn, daimtårta, sprut grädde, några liter julmust och sånt. Sen krängde vi hela kvällen och kollade på Hata Göteborg som tydlingen Kixxen och Fina har missat. (Hur man nu ska missa den?) I brist på födelsedags ljus så satte jag och Fina värmeljus på tårtan och sjöng för henne.


Imorse när jag vaknade var jag skiiiiiiiit förkyld. Så det var bara att pumpa kortison och astmamedicin plus smärtstillande.
På bussen påväg till skolan nös jag, inte smart. Fick snyta mig i Kixxens gamla schema eftersom ingen verkade ha servetter. Tur att man är kreativ då.


Nu sitter jag och pluggar till de tre proven jag har imorgon, Matte (rätalinjens ekvation, F(x) och sånt), Historia (antikens Rom) och Mediekommunikation (semiotik).
Wish me luck.



Vår affisch till filmen som vår begåvade Kixx har gjort. Jag är modell ;)

jag festade med Billie Joe

Senare drömde jag dock om att jag festade med Billie Joe. Jag gjorde djävulstecknet och skrek: ROCK N' ROLL! Men då försklarade Billie för mig att det var bara wannabes som gjorde så. Riktiga rockers tryckte upp sin näsa till en grisnäsa.
Så resten av kvällen satt vi där och tryckte upp våra näsor och skrek Rock n' roll.


Not so Rock n' Roll?

traumatisk natt

Först ligger jag uppe till klockan 01.00 ungefär och skriver om byråkrati och pyramidsystemet. Sen när jag väl tänkt gå och lägga mig säger de på tv "Nu ska vi strax bakom Sex and the city's kulisser". Jag menar då var det ju fördömt. Klart jag inte kunde gå och lägga mig då.


Efter detta går jag på toa. När jag sitter där och uträttar mina behov ser jag en mini spindel på golvet. Rädd som jag är drar jag upp fötterna och skriker. Men att springa därifrån var inget alternativ (ni förstår säkert varför). Så det var bara att sitta kvar där duktigt. Men spindeln vägrar gå därifrån. Den bara sitter där och stirrar på mig. När man sitter på toa vill man ha lite egen tid, men istället känner man sig rejält utittad.

nejmen skolan tar ju inte död på en, visst

Så hur ska resten av dagen tillbringas om man nu är klar med allt? Klar med allt? Knappast!
Två underlag saknas i Organisations och Ledarskap A, ett prov i Matematik B som jag fick 4 poäng på (= gör om, gör rätt!) och ett prov i Historia A som ska göras nästa vecka!
SEN kan jag få jullov.


Det fick bli en bild som jag snott av Kajsa på fb. Den föreställer oss
och popcornmannen.

OM VI ÄR KLARA!


detta inlägget kommer väl få er att somna ist

Jag tänkte sova, men hjärnan bestämde dig för annat. Det är inte helt lätt när kroppen och hjärnan inte samarbetar. Särskilt inte när det är skola imorgon.


Nej nu får jag ta och räkna får. Har också hört att mjölk får en att bli trött? Jag vet inte jag, det är nog inte värt det. Mjölk är skit äckligt. Fast det är inte värre än vatten. Vatten måste vara världens tråkigaste dryck.

& anledningen till att jag började skriva om vatten är nog mest för att dra ut på tiden. Egentligen är jag rätt trött. Sanningen är att jag inte orkar resa min feta röv från soffan, gå till badrummet för att tvätta av mig sminket och borsta tänderna kanske till och med kissa och sen byta om för att sedan gå tillbaka till min säng.



Jag, lat? Aldrig.


konversation

Trevligare blir det inte


Amazing horse

För att man blir inte alls hjärntvättad när alla i hela klassen spelar denna låten på repeat under hela dagarna.


vissa människor..

Sitter i skolan, har precis redigerat klart alla bilder jag skulle göra. Puh! Va skönt det känns. Imorgon är jag ledig hela dagen. Då blir det twinrix vaccinet. Så dom andra får börja klippa filmen utan mig.

Helgen var jätte bra. Lördagen började bäst med bäst tjejer och sedan vidare till fest som var mycket trevlig trots omständigheterna. Vissa vet verkligen inte hur man beter sig.
Hem till Linnea på natten och däckade direkt. Vaknade sedan av att Linneas mamma hade gjort spagetti till oss.

färdig!

Nu är jag färdig fixad och med massa thaimat i magen. Dags att bege sig till Henny och senare blir det en färd till vankiva.




Ett tips om man inte vill ha väska med sig. Nyklarna är inte direkt
något man vill ha i BHn som man har resten av grejerna.
Så en hårtoffs och ett armband och ta-da har man en nykelhållare!

sova eller inte sova, det är frågan

Jag gick upp klockan 12.00 idag. 12.00!!! Det är något som jag aldrig trott jag skulle uppleva på en helg. Nu har jag i alla fall jätte tråkigt. Ikväll ska jag på fest men vad ska jag hitta på tills dess?
Detta fick mig att inse att det är bättre att sova bort dagen. Helt klart.

kissemissen

Josefina undrade hur det gick med katten som jag skrev om några inlägg neråt.
Ja tanten kom tillbaka efter 10 minuter. Sen berättade hon hela kattens livhistoria. Den hade nyss opererats och nu hade de varit och tagit bort stygnen. Katten eller min älskling som tanten kallade den för hade visst varit jätte duktig och legat helt still under tiden. Nu hade den en tratt på huvudet.

Så du behöver inte oroa dig Josefina, katten kom tillbaka till sin rätta ägare och jag kunde åka hem glad och utan katt.


Jag googlade katt

om man heter Snopp Fia borde man vara tyst


håller tummarna!

Nu har jag och mamma myskväll. Min mamma är bäst!! Började med glögg, sen blev det god mat och idol.
Jag säger bara:
CALLE CALLE CALLE CALLE!

speciell dag minst sagt

Idag har det varit en speciell dag. Först köpte jag ett läppstift för 165  kr! Jag menar, vem gör sånt? Hon på Make up store var så trevlig att jag kände mig tvungen.
Sen går jag till statsbibloteket för att lämna Hon älskade (underbar bok!) & nejmen sedär, försenad, 15 kr böter..


Efter detta kände jag att jag behöve några power king, så jag vandrar till malmborgs innan jag går till tåget. Där är det självklart lång kö och när jag väl kommer fram ber hon i kassan mig att visa legg. Jag börjar självklart skratta och tror att hon skojar.
Men hon sitter där och kollar allvarligt på mig och då går det upp för mig, visstfan man har infört åldersgräns på energidryck. Men då börjar jag skratta ännu mer, ofta jag inte ser ut att vara över 15!? Jag har förfan kunnat handla mitt eget nikotin sen jag var under 15! Blev riktigt förolämpad.


På centralen sätter jag mig för att vänta i 30 minuter på mitt tåg. Då kommer en tant fram till mig och ber mig passa hennes katt. Innan jag hunnit svara har jag katten i mitt förvar och tanten är borta.

idag känner jag mig så söt att

ni ska få se min hemliga talang!



Det är inte alla som kan slicka sig på näsan minsann!


the airwaves, baby if rock is gonna stay alive



Where's your guts and will to survive
And don't you wanna keep rock & roll music alive
Mr.Programmer
I got my hammer
And I'm gonna
smash my
smash my
radio!


svar på tal

Josefina! om hahahahahahahahahahahahahahahahaaha:
Undra hur många pinsamma inlägg du har gjort om mig...bäst för dig att du inte har många besökare!





Jag säger bara, tur för dig Josefina. Ingen verkar vilja läsa om dig. he-he

vinterpäls

Idag har jag redigerat 107 bilder till vår film. Only a hundred more to go! Det blir jävligt enformigt efter ett tag. Fast helt klart värt det.
Lite jobbigt att sitta i skolan när man är sjuk bara, fast jag tror minsann att pencilinen, kortisonen för strupe & näsa, astmamedicinen och värktabletterna börjar värka.



Jag har inte rakat mina ben på, ja jag vet inte när. Kanske dags att ta fram rakbladen? Äh det värmer så skönt, kan vänta 19 dagar till.

hahahahahahahahahahahahahahahahaaha


Mest intressanta inlägget ever

Jag är sjuk som ett as. Tycker riktigt synd om mig själv. Alla försöker förbjuda mig att gå till skolan. Jag tror de inte vill veta av mig men skyller på sjukdomen. Ja så är det.



Nu ska jag gå på toa, snyta mig. Tvätta av sminket, snyta mig. Borsta tänderna, snyta mig. Ta is vatten och ställa brevid sängen, snyta mig. Ta nässpray några gånger och alla mina andra 4 olika mediciner + smärtstillande. Lägga mig i sängen, snyta mig. Lägga en kudde vid ryggen så det känns som jag inte sover ensam. Somna.
Om det var någon som undrade, någon? Inte det, nähä.


Undra om det är möjligt att snyta ut en bit av hjärnan. Jag tror jag redan gjort det vid det här laget.

attans!

Jag snackade nyss med några killar från klassen på msn. Hade tänkt print screena men glömde bort det innan jag loggade ut. Typiskt, det förekom en hel del intressanta diskussioner om t.ex att de skulle duscha tillsammans. Jag dömer ingen! Men som de flesta vet älskar jag att hänga ut folk i bloggen.
Men ja, en annan gång dåra.

RSS 2.0