Orvar & halsfluss

Hela dagen har vi haft föreläsningar av Orvar Säfström. Före lunch pratade han om zombies härkomst, lite speciella karaktärsdrag för zombie filmer och liknande. Efter lunch gick han igen mycket kamera vinklar och symbolik. Det är så sjukt mycket som man inte lägger märket till medvetet i filmer som "gör" filmer.

Hursomhelst, en otroligt givande dag. Dock känner man lite mer press nu än innan. Varje minsta lilla kamerarörelse måste ju vara igenomtänkt, detta kommer nog ta längre tid än vi tänkt.Justde! Jag har halsfluss! Verkligen bra tajming, verkligen, tummen upp. Jag tvingade Kicki att följa med mig och shoppa efter skolan. Jag blev nog lite friskare faktist.

försöka

Josefina! om hormonchock:
Vad är det med dig och ordet försöka?! Här har du skrivit "Försökrade honom att det egentligen" vilket jag misstänker ska vara försäkrade. Sen på vår fb grupp till Press Plaj skrev du "och försöka gitarrspelandet" när det skulle vara försköna :P Det är ändrat nu:P Ja tror du har ett förhållande med försöka.Ja det är en teori. Jag väljer att vara lite hemlighetsfull.

glömsk och förvirrad, det är jag det.

Jag är nog den mest glömska och förvirrade personen någonsin. Jag har inte fixat underskrifter från alla lärare än så jag kan vara ledig i 21 dagar för Thailands resan. Så mamma tog bestämt min hand och målade ett fint kryss i rött och svart med permanent penna.
Nu oroar jag mig för att jag kommer glömma vad det var jag skulle komma ihåg när jag ser krysset. Tänkte, bäst att skriva det på bloggen också så kan folk påminna mig i skolan.
Det var nog mest det ja.


hormonchock

Mina hormoner bara väller upp inom mig, blev en totalchock för kroppen. Bölat i en timme nu. Mamma kom och kramade mig länge, gav mig kärlek, mat och pengar så jag skulle bli glad. Älskar henne. Matte ringde, var orolig. Försökrade honom att det egentligen inte fanns något skäl alls till att jag var ledsen. Dumma hormoner. Så mycket de kan ställa till med.

Fast ibland behöver man gråta, det rensar själen minst sagt. Man är ingen pussy för att man gråter, ännu mindre för att man erkänner det. Man är människa.
Nu ska jag snyta mig, pussa min älsklings mamma gonatt och sova. Det behövs.

ingen dum idé minsan

Sov alldeles för lite inatt, fick mens, hade abstinens och inte ätit något på hela dagen. Humöret har åkt bergochdalbana hela dagen. Ena stunden sitter jag och skrattar nästa stund skriker jag på datorn. Har ont i magen, denna dagen suger. Ska nog gå och lägga mig så det blir en ny dag, fredag. Känns lockande.
Återkommer strax med svar.


Jeansleggings

Jag har lagt på mig en del under sommaren och nu vet jag varför! Det är dom jävla jeansleggingsen! Jag menar dom är ju i stretch så när man går upp känner man inte att det stamar som det skulle gjort i vanliga jeans. 
Jag skyller helt och hållet på leggingsen.

stop motion

Denna stop motion filmen visade vår lärare oss idag. Det är alltså denna tekniken vi ska använda oss av. Dvs sisådär 10 bilder i sekunden. 
Vår film ska vara ett helt kapitel ur boken World War Z (som jag rekomenderar starkt, på orginalspråket såklart). Så ni kan ju tänka er hur många bilder det blir sammanlagt. Tänk då att vi måste photoshopa ALLA bilderna med massa effekter så det ser ut som riktiga zombies och alla bilder måste vara likadana. Men det ska bli skiiiiiiit kul! ÄNTLIGEN får vi göra film.
Jag har velat göra en stop motion film ända sedan jag såg Gorillaz feat Ismen - Alla Gillar Brudar

Men det var inte bara därför jag la ut filmen här. Jag fastnade också för låten. Den är verkligen jätte bra.


mini soph

När jag var liten var det bästa jag visste:


1. När mamma hade tvättat och hon skulle sträcka lakanen. Så fick jag alltid sitta i lakanen och så svingade hon mig som jag satt i en gunga.

2. När mamma skurade golven. Jag hade en rutshkana på mitt rum. När hon var inne i mitt rum och skurade kom jag springades hel näck. Hade kastat av mig kläderna framför tvn. Sen tvingade jag henne att skura kanan också och så åkte jag. Man gled ju fram jätte snabbt och jätte långt för både kanan och golvet var blött.

ser ni? sötis redan då.

Överambitiös är hennes mellannamn

Josefina är sjukt överambitiös. Vi fick instuderingsfråger till ett prov i arbetsmiljö och säkerhet. Sedan fick vi reda på att vi inte behövde göra dem för allt stod i boken. Josefina berättar då att hon alltid gör egna instuderingfråger. EGNA, TILL ETT HELT PROV! VAFAN!?

Ännu en bild där Josefina petar i näsan.. snacka om att hon måste ha
en massa grejjer där uppe eftersom varje gång man ser
henne har hon ett finger i näsan.


zombie filmer

Once again, skola. Nu har jag i alla fall slutat men ändå fortsätter allt som har med skola att göra. Längtar till temat börjar. Vi ska göra zombie filmer i stop motion. Dessutom kommer filmrecensten Orvar hit på måndag och snackar med oss. Det är en big deal. Våra filmer ska sedan visas på bion Kino här i Lund.
Ibland älskar jag verkligen min skola, oftast inte.


tandborsten

Josefina sov över hos mig igår. Vi hade det mysigt minus massa jävla plugg. När vi skulle tandborsta hade hon med sig sin elektriska tandborste. Jag sa att den lät som min dildo. Hon slutade tandborsta rätt kvickt.

Sånt som förgyller vardagen.

skolan äter upp mitt liv

Sitter i skolan. Har nyss haft psykologi B där vi fick utöva rollspel. Tyckte det kändes lite kinky. Kände mig obekväm men framförallt misplacerad när min roll var att vara blyg och tyst vilket är motsatsen mot vad jag egentligen är.
Två lektioner till sen är dagen slut. Då väntar soffan och plugg. Tre prov till, två böcker att läsa ut och ressensera och en stillbildsfilm att göra sen är jag fri. Thailand nästa. I can't wait.


Copywright PressPlaj UF

pluggpluggplugg

Imorgon har jag inlämning på ett arbete om reklam. Vi fick ett häfte om reklam på sisådär 40 sidor som vi sedan skulle redovisa på vilket sätt vi ville att vi förstått det. Saken är den att jag har inte gjort det än. Vår lärare sätter betyg oftast efter hur kreativ man är och nu när man är stressad som fan har man ingen insperation. Så jag tänkte göra en liten guide "Reklam for dummies".

Får väl gömma mig för honom hela dagen imorgon och sen ägna resten av dagen till att skriva hemma hos Josefina. För att det nu ska funka behöver jag godis, hör du det nu Fina? Godis!

Vem var det som kasta?

För alla er som gått runt och undrat, äntligen har den stora gåtan blivit löst. Aftonbladet har nämligen utrett vem det var som kastade. Repotaget hittar ni HÄR.
Hittade detta på storstadspojkens blogg.


Ny måne

Hemkommen från bion. Var och såg New Moon. Egentligen borde jag se igenom denna filmen och förstå hur pubertal och pinsam den faktist är. Men det gör jag inte, åh vilken film! Trots en del tvivelaktiga kameravinklar och så mycket de tagit bort som finns i boken. Ska se den igen imorgon med Kixxen och Fina. Haha! Fast även om filmen sugit hade jag kunnat sitta i 3 timmar och bara kollat in Edward ;)


Som jag sagt innan, jag är smart och sparar mina popcorn. Ingen i
hela världen kan göra lika goda hemma.

the faboulus life of Soph

kicki om smider planer:
du tror, jag har redan fullt upp med att ha sex med dig på fredagar och torka dig i röven varje dag!

smider planer

Sån här ska jag köpa och tvinga Josefina och Kicki att bära runt på mig hela tiden.


så många frågor, så lite svar

Fråga 1
Varför ska man ställa ut sin UF monter på öppethus i skolan när folket som kommer dit endast har som avsikt att få info om själva skolan? Värdelöst!
Fråga 2
Jag är jätte jätte sugen på godis. Är det värt att gå ända till hemmakväll?
Fråga 3
Hur många kanelbullar kan man äta innan magen sprängs? Who know, bäst att testa för att vara på den säkra sidan.
Fråga 4
Jag hittade nyss något jätte konstigt i mitt hår. Duschade inte jag i morse eller drömde jag bara?

jag fick leka modell

Idag skulle jag stå modell för vår reklamkanpanj för vårt företag.

Senariot var såhär:
Jag skulle stå på en förstärkare med bara jeans, nitskärp och converse och ha en elgitarr. Bilden skulle tas bakifrån så man satte fokus på gitarrbandet. 
Förstärkaren var instabil så jag var nära på att ramla och slå halvt ihjäl mig några gånger, det gick inte låsa dörren till rummet och bilderna tog vi i musikrummet på skolan.
Så Josefina fick stå vakt utanför. Efter några bilder rycker Josefina upp dörren och skriken "Dom kooommer!!" Jag fick eld i röven och sprang runt i rummet halvnaken och försökte klä på mig medans klassen som skulle komma in för att kolla på film stod och väntade otåligt utanför. Kicki står och asgarvar hela tiden..

mina klor hindrar min vardag

Anledningen till min bristande uppdatering är på grund ut av att jag har lösnaglar på mig. Det är riktigt pain in the ass att skriva med långa naglar. Okej det kanske inte är bara för det, men det är verkligen skit jobbigt att skriva. Våra samtal brukar urarta:

Josefina säger:

 

Jepp. jag har inte svarat på ngn av dem men JO DET ÄR KLART ATT NÅGON MÅSTE STALKA MIG! Vad kommer sen?! en apa i hatt eller? Ja det skulle vara pricken på i:et

sophie säger:

 

det är väl inget negativt? alltså apan

Josefina säger:

 

Jo vafan en apa ska inte ha hatt. När en apa bär en hatt är det något seriöst fel på universum. Då menar jag av fri vilja och typ apan tar på sig hatten när han/hon/den vaknar

sophie säger:

 

men nu tycker jag du är lite taskig, tänk så vill apan ha hatt? har inte apan rätt till det?

Josefina säger:

 

Jo det är klart apor har rätten att ha hatt men det ligger inte i dess natur så det skulle vara något som stred mot apans lagar. Men visst vill en apa bära hatt så fine. Men då slår ju det ut lagar hos oss homo sapiens sapiens som att till exempel ha höger skon på vänster foten och vice versa

sophie säger:

 

du förlorade mig vid apa


mitt liv suger

OM det är storm här. Har tillochmed haft strömavbrott. Fast bara i någon minut, inte direkt som ute på landet, typ S. Sandby.. där Josefina bor..


I pray to god att tågen inte är inställda imorgon. Det är ett jobbigt dilemma. Ska jag gå upp tidigt sätta på mig gympakläderna och chansa på att tåget är i tid så jag hinner till min gympalektion? Tänk om jag inte hinner, då kommer jag oduschad osminkad iförd gympakläder till skolan.

Ska jag gå ur sängen överhuvudtaget? Tänk om jag förutsätter att jag inte hinner till gympan och duschar, gör vid mig ect. och så går det inga tåg alls! Då har jag gått upp tidigt och är helt fixad i onödan. Plus att jag gått de där 5 minuterna till stationen när jag kunde stannat hemma.
What should I do!?

vilken dag!

vi hade gemensamhets dag idag med skolan vilket betydde:

1. jag fick visa mina skillz på skridskor
2. jag skulle bli tvungen att visa mina not so much skillz på bowling
3. bli utskrattad för jag slänger bowlingklotet med båda händerna
4. bli utskrattad för att jag fick 26 poäng
5. bli filmad av en lärare som senare lovar att lägga ut filmen på youtube med rubriken "a funny bowler"
6. bli utskrattad för jag har 34 i storlek när det gäller bowlingskor
7. få en bandyboll skjuten rakt på pussyn när jag gör en t-skär baklänges så jag nästan ramlade och dog.


såhär gjorde jag baklänges när
döds-skottet kom...


senare fick jag dock ett sms som gjorde att jag hade skolsken över mig resten av dagen.

känner att det varit många rättningar nu..

ang. inlägget om fjårtizzen. Hennes blogg är www.rosaelvisp.devote.se & hon är snygg snygg snygg. Jag hade satt henne dirrr ;)

fjååååårtizzz

Asså shiiiiiit! Kolla vilken fjortis! OMG likzåm!
Hennes blogg hittar ni HÄR.

så ni vet

Okej, bilderna från ätbara konstverk snodde jag från Siri. Hon klagade så jag var tvungen att informera er.

Ville är en vampyr

Ang det HÄR inlägget.

"Jag suger och spyr. Låt mig komma in" (Markus Krunegård lyrics)
Jätte snuskig text ändå. Hihihihihihihihi fnizzzzzz thihihihihihihihi :$
hihihihihihihihihihihihihihihihih

ätbara konstverk


Jag har alltid vetat att jag en dag skulle göra konst av ätbar sort.


sen var jag tvungen att göra det lite jämnställt. Föreställ er att det
inte är ketchup bredvid.


Fast allting slutade med att Josefina tog för givet att jag inte ville ha mer av min mat och gjorde en tsunami. Hon var den enda som skrattade runt bordet, alla andra väntade på mitt utbrott. För när det gäller mat är jag inte nådig.

vild och galen

Gaaaalen helg!
Först 19 års fest på fredagen. Det var trevligt trots omständigheterna.

Sen på lördagen var det maskerad i Svedala. Jag var utklädd till leopard, utan öron och svans. Jag var vild och galen vilket är helt okej när man är ung och snygg. Dessutom kunde man flippa ur lite extra när man inte kände en jävel på festen.
Var otroligt förvånad över att jag inte vaknade upp i Ystad på morgonen. Fast det var väl tur, annars hade jag inte väckts av att Josefina lagade pannkakor till mig och Kixxen.


Min mamma känner mig såväl. Efter en hel helgs festande är
God Morgon blodapelsin det enda som duger.

Jag får väl säga att det är mer copycat än insperation. Men
dollyblonds naglar var så utsökta att jag var tvungen att testa.
Dessutom passade det perfekt med min utklädnad.

trevlig tågresa minst sagt

För att jag och Kicki träffade inte den här hetingen på tåget till Malmö för några dagar sen, visst ;)
För er som inte vet, Jesper Anderberg från The Sounds

GE MIG RAST

Vi har fått schema ändring nu så att det inte ska bli så långa köer i resturangen. Lärarna tror inte att vi gillar raster. Vi har TRE raster förutom lunchrasten som förövrigt är i en halvtimme och de andra rasterna är på högst en kvart..

Men Marina and the Diamonds, Joel Alme och John ME räddar dagen.

synd att man aldrig får som man vill bara

Mitt rum ser ut som det var hämtat direkt från en plats där en bomb precis sprängts. En kläd-sprit-skiv-film-skolgrejer-bomb. Jag orkar inte ta itu med det, eller snarare jag vill inte.
Klockan är natt nu och jag borde gå och lägga mig. Det har jag egentligen inte heller någon lust för. Känns som om jag kommer missa något då. Riktigt vad vet jag inte.
Jag har prov på onsdag, ett prov jag inte ens börjat plugga på. Det är ekonomisk politik (tror jag) och vem i hela världen har lust för det?

Det känns som jag inte har lust för något alls. Och ändå är det så mycket jag vill.

Jag vill att det ska bli jullov. Jag vill ha nya kläder. Jag vill ha längre hår. Jag vill bli brunare. Jag vill träffa.. Jag vill till Thailand. Jag vill ha fest. Jag vill ha ett jobb.

svininfluensvaccinet

Glömde berätta om att jag tog svininfluensvaccinet i fredes. Jag är så sjuuukt spruträdd så när jag stod där i kön höll jag på att dö lite. Men då kom Ville och höll om mig och mutade mig med cola. Och sen följde han med mig in och höll mig i handen hela tiden. TACK VILLEPILLE!!
(var är min cola?)

& sprutan gjorde faktist inte ont alls! Fick lite ont i armen efter typ som massiv träningsvärk men det gick över till nästa dag.


Bra helg!

Jävlar vilken helg! I Fredes var soptunnan min bästa vän (tack & förlåt alla) haha. Ett tips, drick inte alkohol samma dag som du tagit svininfluensavaccinet! Men förutom det så var det en underbar kväll ii Kimberlys ära!

Sen mådde jag absolut inget vidare på lördagen, men efter pizza och uppmuntringar från mina underbara vänner så var man igång igen. Förfest hemma hos mig med nästan alla 15 tjejerna. Och sen blev det utgång.
& ETT MEEEGA-FÖRLÅT-GRATTIS-I-EFTERSKOTT TILL MIN SAKNADE VÄN EMMA! (man måste påminna mig om sånna saker. Jag har ingen koll på något. Glömmer till och med bort min egen födelsedag ibland). ÄLSKAR DIG!

Premiär Dagens Visa

Joel Alme - The Queen's Corner

Dagens visa

Okej ny kategori på bloggen! Dagens visa. Min blogg består mest av musik och humor, därför tänker jag lägga in minst en låt om dagen som tips eller bara en låt som beskriver min dag. Som jag sagt innan räknar jag alltid minnen med musik.

Hope you will like it.

I'm gonna live forever

Kvällen var bra bra bra! Hoppas Kimmy också tyckte det. Vi kollade på bio, Fame som förövrigt var jätte bra. Orginalet i all ära men denna funkade helt klart också. 
Nu vill jag bara ha imorgon och hennes fest. Det kommer bli superb! Man kan nog inte bli mer pepp än vad jag är just nu.

När bion är slut kastar alla alltid sina popcorn. Tur att jag inte är som alla andra då. Sophie är mycket smartare och tar med dem hem, jag menar jävla slöseri att slänga dom. Dessutom är det omöjligt att göra lika goda popcorn hemma.


GRATTIS FÖR FAN!

Idag är det absolut ingen vanlig dag för idag fyller Kimberly fucking 18 år!
Jag skrev för ett tag sen ett grattis inlägg till henne men där skrev jag vad vi skulle göra ikväll och jag vet inte om det är en överraskning så jag fick ta bort det. Hoppas hon inte läste det, typiskt mig.
I förgår fick hon nagelförlängning av oss, och en sak ska hon få idag. Sedan ska hon firas ordentligt imorgon. Det ska festas gaaaaalet mycket. Pepp I am!
Så, grattis snygging!

Gymnasiemässan

Idag stod jag Kixxen och Fina på gymnasiemässan i Lund för att snacka om skolan. Shit jag har träningsvärk i käkarna eftersom man var tvungen att le så mycket.


Jag- Tjena tjejen! Är du möjligtvis intresserad av IT-media?
Tjejen - Jaa det är jag.
Jag- Okej! Är det IT eller rörligbild som du har intresse för?
Tjejen- Jag går i nian.

Jaha, okej.. Good for you!

peanutbutter

Hejhej. Sitter här och käkar jordnötssmör och lyssnar på parken. Ska snart skriva klart uppsatsen om tre ekonomiska kriser. suck.


I think you need me more than I need you


John ME - Love is my drug


Maja Alderin - Darling

I don't blame you

"Man fattar när mamma inte vill prata med mig längre utan vill se på tv. Då skruvar hon upp ljudet på tv medan jag pratar"

Sen vet jag också att Josefina brukar besvära folk med obehagliga samtalsämnen.


En blå korv till lille Thimmy från farbror

Fast lite roligt har jag ändå haft idag. Som till exempel på sista lektionen. Vår lärare föreläser om reklam:
Lärare -Ja ni kan ju inte marknadsföra t.ex korv efter att folk svälter. Ni får helt enkelt övertyga folk om att man måste ha en snygg korv.
*fniss i hela klassrummet*
Lärare -Jasså vad det roligt? Ja man skulle kanske ha lite färgglada korvar att ge till barn.
Vid det här laget kunde varken jag eller tvilling Kixxen hålla oss. Det bästa med hela situationen var att fasten vi dog av skratt fattade inte läraren i fråga vad han just sagt och fortsatte prata.

somnade på tåget, igen.

Som toppen på isberget idag var mitt tåg försenat. Eller det blev försenat när jag satt på det.

Grejen var att jag var helt slut idag. Så när jag kommer in i det varma sköna tåget och dessutom lyckas norpa en sittplats somnar såklart jag. Tåget gick från Lund 16.42 och skulle vara framme i Hässleholm 17.17 ungefär.
Plötsligt vaknar jag till och skrämmer gubben framför mig på köpet. Jag kollar på klockan, 17.44! FAN SOPHIE NU HAR DU GJORT DET IGEN!

Jaha vad ska jag göra nu:
-Inga pengar på mobilen
-Redan åkt förbi Osby där min kusin och hennes pojkvän bor
-Vi är antagligen utanför Skåne redan och då funkar inte mitt tågkort
-Mamma tror jag är och gör omprov i skolan


Efter att jag lugnat ner mig inser jag att det är något fel på tåget och vi har inte ens kört förbi Höör ännu. Gissa om jag pustade ut.


ful dag

Vet ni vad jag hatar? Sådana där dagar då man bara önskar att håret kunde växa snabbare, färgen vara lite mer livlig och att volymen var på topp. Man önskar att läpparna var lite större, brynen lite bättre formade och sminket lite snyggare. Man skulle vara längre, smalare, större bröst och nya kläder.
Idag är en sådan dag.

Inte bättre blir det heller när vi var nere hos polisen innan idag för att fixa pass till mig och mamma. Det enda som jag klamrade fast mitt hopp om var min rosett klämma som jag sedan inte ens fick ha på fotot.

Nu ska jag skriva klart min uppsats om tre olika ekonomiska kriser genom tiderna. Och jag har inte ens en cola.
Hey great day!

mamma vet alltid hur man lugnar ner en..

Jag och mamma sitter och kollar potentiella hotell i Thailand. (Vår semester där i nästan tre veckor ska ju vara så kallad backpacking. Så det blir till att packa en ryggsäck och sedan åka runt överallt.)

Jag- Men tänk så kommer en flodvåg?
Mamma- Jamen då dör vi i alla fall i paradiset.


erhm, jamen tack då för de lungnande orden.
Lite senare börjar vi snacka om att jag ska ta svininfluensvaccinet denna veckan. (jag är inte en hypokondriker men otroligt otroligt blodrädd. Jag svimmade när jag tog stick i fingret. & nej det är inte alls mesigt.)

Jag- Men tänk så blir jag förlamad!
Mamma- Nej du blir inte förlamad
Jag- Blind då!?
Mamma- Nej Sophie. (trött blick)
Jag- Men tänk om.. (hinner inte fortsätta)
Mamma- NEJ!
Jag- Men mamma, om jag börjar gå baklänges då!?

Summa sumarum, jag slipper inte sprutan. Jag har ju astma så. (astma är förresten en jätte bra anledning till att slippa springa en massa på gympalektioner. skaffa de!)


tjejen i eniro reklamen

Ni vet eniro reklamen där det sitter en tjej på ett tak och spelar gitarr och sjunger så fantastiskt. Varje gång den reklamen kommer önskar jag att jag hade den låten för hon är så otroligt bra. Såklart tänker jag aldrig på att ta hennes namn. Tills nu, ikväll var jag smart och snabb.
HÄR är länken till hennes mysace.

Tänk om bara någon varit lika gullig som jag och lagt ut länken såhär, gissa vad mycket tid det hade sparat för mig..

varför inte en mutta?

Vi fick nyss reda på att folk i antikens Rom hyllade frukbarheten. De ordnade fester där man hade på sig löspenisar, ställde dem utan för dörren så folk skulle känna sig välkommna, kvinnor hade penisar i håret och de hade en enorm penis som folk dansade runt omkring.

Haha, det låter som något man skulle infört igen.

Bajsleken

Med risk att låta jävligt omogen och lite bakom flötet så tänker jag dela med mig av en awesome lek som vår lärare lärde oss i Italien och som vi fört vidare och som gett oss kopiöst med magmuskler.


Detta är den så kallade Bajsleken

Man ska alltså säga en titel på en film, vilken som helst men byta ut ett ord till bajs.
T.ex:

Sagan om de två bajstornen
När bajsen tystnar
Agent 007 med rätt att bajsa
Sagan om de vises bajs
Den oändliga bajsen
Harry Potter och halvblodsbajsen

Jag fetmarkerade ordet bajs -a -en, för att underlätta.
& nej jag sitter inte och fnissar som en liten flicka efter att ha skrivit bajs så många gånger...

The spoon murder

Some murders take seconds. Others take minutes. Some murders take hours...
Now this murder takes..... years.
Kicki tipsade mig om denna brillijanta filmen! Jag tror den är bra.
The Spoon Murder - Watch more Funny Videos

Rhino

If..you're...AWESOME!!

"vänta jag ska bara hämta min boll"

"Bolt- Det lurar faror bakom varje hörn.
Rhino- Jag äter faror till frukost!"


Alltså det som är bäst med filmen är helt klart Rhino (Roffe). Han är lätt stjärnan här.
Jag vet att Linnea håller med mig.

mata mig

Sitter här och försöker övertala Matte att mata mig. Jag orkar inte föra gafflen till munnen. Ja, jag är lat. Det var jag faktist redan som liten.

På dagis lurade jag mina fröknar att jag inte kunde äta själv och de var tvugna att mata mig. Allt eftersom jag blev äldre blev de misstänksamma. Så efter ett tag frågar de min mamma om jag verkligen inte lärt mig att äta själv. Min mamma blir jätte förvånad och svarar med att det har Sophie kunnat i flera år.

sedär.

bakis dag idag

Imorse vaknade jag av att Henny hoppade upp och ner på mig och Linnea låg bredvid och fnissade. Inte helt behagligt.
Sen gick vi och köpte frukost, pizza. Och så har vi legat i sofforna hela dagen hemma hos Linnea och käkat och kollat på minst 4 filmer.

Nu är jag hemma, dags att plugga. Mamma har gjort pannkakor till mig. Ska snart köpa cola också, muuums!

maskerad

Gårdagen var awesome! Riktigt bra fest med bra folk. Och vi var så jävla snygga i våra dräkter.

Fast det bästa var nog hemfärden och när vi kommit hem till Linnea. Jag sjöng "I'm like a biiiiird" och "hos dig är jag stark" för taxichaffören. Och så hittade jag ett par morgontoffler som jag satte på mig utanpå mina klackar och gick hem till Linnea i dem.

Hemma hos Linnea blev jag och Henny utelåsta. Och när vi väl kommit in och skulle gå ner kommer Henny på att hon inte är så stabil och bestämmer därför att det är bäst om hon hoppas på rumpan ner för trappan. När hon kommit ungefär 3 steg ner råkar jag välta en pall. Henny börjar asgarva, tappar fästet och åker ner för trappan på rumpan.
Jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv som när jag såg henne skumpa upp och ner nerför trappan i fullfart.

Fler bilder kommer inom kort.


Jag i min städerska dräkt och Oliver i bakgrunden.

RSS 2.0