uppdrag få Sophie ur sängen är nu igång

Jag är hopplös på att gå upp på morgonen. Vi har precis börjat skolan och jag har försovit mig typ 3 gånger redan. Mamma är galen på mig. Jag stänger av alarmet i sömnenSå imorgon har jag vidtagit drastiska åtgärder. Först ställer jag klockan på 05.45 sen så ska Josefina ringa och kolla så att jag är uppe och efter det kommer mamma och skäller på mig om jag sover. Alltså, bäst för mig att jag vaknar!

Önska mig all lycka för det lär behövas. Nu ska jag för första gången på länge gå och lägga mig i vettig tid. Sensation!

Följ nu mitt exempel och gå och lägg er. Gonatt!


Jag ska visa vem som är en dålig strippa!

Vi sitter och pratar om tjejer som tjänar pengar på att strippa i camen.

Jag - mamma jag har en sån webb sida.
Mamma - du måste vara en riktigt dålig strippa!
Jag (förnämad) - varför det? Jag kanske är en utmärkt strippa!
Mamma - Ja men du klagar alltid över att du aldrig har några pengar.


ofrivillig blottare.

Dagen börjar med att man försover sig. Och sen påvägen till skolan så kollar alla jätte mycket på mig. Tänkte typ "okej jag är snygg men vafan det där är väl att överdriva". Kommer till skolan och möts av Ville som tog stryptag på mig. Lite oroväckande kanske, men sen fick jag en härlig hi5.
Sedan på lektionen sitter jag och kollar ner på mina byxor och då ser jag anledningen till att alla kollat på konstigt på mig. Jag har värsta hålet i byxorna mitt mellan bena. Så alla pendlare på tåget och bussen har sett mina troser.
Jag bjuder på det, mina troser var faktist fina (tur att man inte satte på sig mormors troserna idag!)

det var min dag det.

orkar inte!

Kommer sitta på golvet imorgon med armarna i kors och säga med den tjurigaste rösten jag har "jag vill inte!"


Varför? Det är skola imorgon, och jag borde verkligen gå och lägga mig. Jag vill verkligen inte gå upp tidigt en hel vecka till. Kan det inte bli höstlov snart? Vet inte varför jag är så otroligt trött på skolan. I vanliga fall vill jag alltid lära mig så mycket som möjligt eftersom kunskap är makt. Men just nu känns det inte alls inbjudande. Vill såklart träffa mina underbara små skitungar men skolan hade jag kunnat vara utan i några veckor till.
Sommarlovet var över alldeles för snabbt.

Seems like love no longer can turn me on.


Nobody said it was easy


I will wrap you in my arms

Maby if I wish really hard

imorgon börjar mitt nya liv.

Dålig uppdatering och så men det kanske var lika bra. Linnea och jag har idag ätit chips, dippa och cola för sista gånger på länge. Imorgon börjar vi vårt nya liv. Vi ska bli mycket nyttigare och kanske till och med träna! Jag ser inte framemot det men dom där cheesburgarna gotta go!

Dessutom har mamma skaffat facebook. Lite gulligt när hon frågade vem Komentera Gilla var.

Sophie Romanov

Jag ska förresten ansöka om att få byta efternamn.. till Romanov. Det är jätte vackert och dessutom är det vi släkt så det vore kul att föra det vidare. Dessutom är det ett mycket roligare efternamn än Hansson. Fast det ska godkännas av ryska myndigheter och sånt så det kommer ta lång tid och det är inte ens säkert att det godkänns. Men jag håller tummarna.

Enda nackdelen är att det finns säkert kvar några galna kommunister i Ryssland som kanske söker upp mig och dödar mig. Haha, vem vet?

Measure a year

Five Hundred Twenty-Five Thousand
Six Hundred Minutes
Five Hundred Twenty-Five Thousand
Moments so dear
Five Hundred Twenty-Five Thousand
Six Hundred Minutes
How Do You Measure - Measure A Year?
In Daylights - In Sunsets
In Midnights - In Cups Of Coffee
In Inches - In Miles
In Laughter - In Strife


sjuk

Mamma och min moster säger att jag är dagenefter sjuk. Jag föredrar att kalla det alternativ förkylning. Det låter mycket bättre. Hoppas jag blir frisk till skolan.


gårdagen

Gårdagen började verkligen bra. Helt underbart. ´Tyvärr gick det inte direkt som planerat eller så. Men i stort sett hade jag jätte trevligt. Tack till mina underbara vänner, vad skulle jag tagit mig till utan er?
Och Siri ska jag gottgöra big time!

Idag känns det som om någon hade sprängt en atombomb på mitt huvud, och det är en underdrift.
Jag kan berätta att idag har jag äntligen ätit musslor! Och sen kollade jag, mamma och Yvette på En shopaholics bekännelser. Riktigt bra.


Och så har jag fått reda på en riktigt rolig sak, men det kan jag inte säga riktigt än eftersom det kanske inte alls blir så.

stressigt värre.

Vaknade 7.12 idag, mitt tåg går 7.24. Verkligen ingen bra start på dagen. Kom en halvtimme försent till första lektionen. Jävla bra start på terminen.
Hann inte duscha och knappt sminka mig. Fick ta en riktig raggardusch och sen var det bara att försöka hinna med nästa tåg, vilket jag också missade. Jösses, stress är inte min grej och speciellt inte på morgonen. Mina påsar under ögonen kunde lika gärna tillhört ica.

När jag väl kommer in på lektionen är det första jag hör en lärare som står och skäller, då hade några killar hackat några datorer och sånt. Nu är de avstängda i några veckor från datorerna.

Både jag och Kicki är extremt övertrötta och suttit och skrattat åt en text om demokrati i en halvtimme. Jag ser verkligen fram emot lunchen.

Svårt att fokusera.

Jag är nog den mest irriterande människan att föra ett samtal med. Jag gör aldrig det medvetet men när någon pratar med mig för länge så svävar jag iväg i mina egna tankar och slutar lyssna. Förlänge är väl sådär 1-2 minuter. Har så otroligt svårt att fokusera.
Om man vill vara helt säker på att jag lyssnar måste man se till att ha ögonkontakt med mig och att jag svarar med jämna mellanrum.


Dessutom visade jag röven igår för Josefina i cam. Det var kul.


tillbaka blickar.

Nu vet jag varför Kissie är så elak och överspänd. Någonsin hört talas om lack of sex?


Åh det är någon av Scary Movie filmerna på tv nu. Snacka om 9an tillbaka blick. När vi åkte till Tyskland och påvägen ner kollade igenom alla SM filmerna. Det var tider det.

jag är lat, fast det var väl ingen nyhet.

Var en runda på stan innan, somsagt är Hässleholm ingen höjdare att shoppa i men kollade ändå lite runt. Hittade Melinda på Vero Moda, hur har jag missat att hon praktiserar där? Jag hittade också en jätta snygg "skogshuggarskjorta".
Kollade runt lite till och sen gick jag till den lilla nya affären som precis öppnat. Där fanns väl inte så mycket intresant förutom killen som jobbade där. Mums!


Funderar på att gå och sola, jag är så jävla lat. Det får det väl bli ändring på snart.

Tur & Otur

Dagen började bra med den bästa smoothien jag gjort hitills och musik. Valde kläder som jag sedan fick ångra, det såg inte alls ut som det skulle bli fint väder idag. Men det blev det, och där kom jag med jeans, öppen skjorta och halsduk.

Sedan började allt gå utför, när jag kommer till stationen lämnar tåget precis. Nästa tåg går 40 minuter senare och då är jag framme 15 minuter innan vi börjar skolan. Och till er som inte visste det så måste jag ta bussen ut till skolan också som tar c.a 15 minuter beroende på hur mycket folk som ska av och på. Dessutom satt Kicki och väntade på mig på centralen i Lund och kvällen därpå hade jag bytat mobil och hade därmed ingens mobilnummer. Alltså kunde jag inte få tag i henne. Så tänkte jag att jag kunde gå hem och ringa henne, när jag var hemma kom jag på att jag ändå inte har hennes nummer här någonstans så det var bara att springa till tåget igen. Tur som det var ringde Kicki mig.
Och jag hann i tid till skolan. Fattar inte hur det gick till helt ärligt men bussen måste kört jävligt snabbt.


Nu kan jag äntligen slappna av. Ska göra mig en smoothie och kolla lite tv. Det är jag fan värd efter denna helvettes dagen.

Sen kväll med Josefina.

Ser inte ut som om det blir läggdags under den närmaste timmen. Det är nämligen dags för Paradise Hotel snart, och det går inte missa när man ändå är uppe. Fan jag måste lära mig att stänga av TVn. Fast idag har jag sällskap av Fina den Fina.


sovmorgon!

Nu har jag precis skrivit klart min planering för idrottslektionen jag ska hålla i. Så nu får man sovmorgon imorgon, Jag behöver inte gå upp förrens 08.00 istället för 05.45, otroligt skönt! Tackar dom från sptur som är ute och paddlar.
Jag ska ha en brottnings lektion, ska bli kul och se killarna brottas runder.


Nu kom mamma och thomas hem, känns genast mycket livligare här. Rätt skönt ändå.


Matte fick aldrig tag i Oskar. Slutet gott, allting gott.

Lugna, Oskar är i säkert förvar.

Matte säger att det inte är Oskar utan en annan fluga. Men han ljuger.

Matte - Det är en annan fluga och jag ska döda honom. Var är han?
Jag - Säger jag inte!

Matte hittade hit


Matte hittade hit, han har inget hår.

Oskar är hyperaktiv.

Så kommer man hem och tänker äntligen kan jag slappna av! Men nejdå då är Oskar igång med att surra högt och flyga in i allt. Vet inte hur många gånger jag funderat på att hämta flugsmällaren. Men nej, det är ju faktist Oskar vi pratar om.

Idag får jag komma på en ny strategi att hålla sig vaken, lyckades inte särskilt bra igår. Sola, städa undan lite innan Mami och Thomas kommer hem och sen kommer faktist Matte som är en höjdare på att se till att man inte somnar.

Förresten firade jag och Kicki 1 år förra veckan, det borde firas ordentligt!
Fast just nu är jag lite sur på henne, hon har inte uppfyllt mina förväntningar som uppassare.


Idag råkade jag också ta sönder Z:s ringklocka på hans cykel. Han blev lite sur men jag vet att han tycker om mig ändå!

efter en stor kraftansträning lyckades vi.

Vi klarade det! Det var hårt men med mycket ansträning lyckades vi hålla oss vakna. Sedan fick vi lite energi i form av mat, läsk och frukt.
Sitter och väntar på att sista lektionen ska börja nu, Mediekommunikation B. Media lektionerna brukar vara underhållande (peppar peppar).

Sedan blir det buss och tufftuff tåg. Jag tror bestämt att Mami och Thomas kommer hem idag, det ska bli skönt. Det har varit så tomt och ensamt hemma nu. Fast jag har lite ångest över att jag inte tömt diskmaskinen. Dessutom har mitt rum varit alldeles för stökigt för att bo i så jag har förflyttat mig till vardagsrummet nu vilket leder till att där är stökigt.
Åh jag är en katastrof.Nej nu ska jag ut och ta lite frisk luft, det är så lökigt i vårt klassrum när alla sitter och spelar spel hela dagarna på datorerna. Det luktar inte hallon kan jag avslöja.

konsten att hålla sig vaken.

Sitter i skolan med Kicki och peppar till smk med Daim. Haha, får se om vi klarar en lektion till innan lunch.
Vi somnade på den första så nu gäller det att nypa sig i armen då och då, eller som jag brukar göra ge mig själv två bitchslapar.

säkert bara svammel.

Jag vill känna känslor igen, jag vill känna fyrverkerier. Jag vill känna studsbollarna överallt i kroppen, det är svårt och sitta stilla och man kan inte tänka på något annat.
Det är sånt som bara händer andra,
hur mycket man än försöker.
FAAN! Jag som skulle sova och nu börjar paradise hotel, glöm att jag kommer kunna somna nu.

He's back!

Kan ju berätta att Oskar är tillbaka! Han uppstod från de döda för att göra livet surt för mig. Och jag kan inte förmå mig att döda honom.

känns som om jag vill tillbaka!

Jag får en riktig emmaboda feeling av den här låten.

smk - övningsköra

utmattad och dåligast i världen.

Äntligen hemma. Nu ska jag bara se till att fördriva tiden så jag inte somnar. Det tar verkligen på krafterna att pendla, det låter konstigt men man blir väldigt utmattad av det. Ni som pendlar förstår. Kanske skulle sola lite och räkna matte. Fast jag vet hur det kommer sluta, i soffan med godis och cola.
Jag är nog dåligast i världen på att ta sig i kragen. Det borde finnas pris för det! I form av godis.

Älskar min rosett, den används flitigt ska ni veta.

Wow!

Vet inte om mitt förra inlägg kom fram. Men jag har lärt mig att mobilblogga. Det var verkligen på tiden.

Min personliga uppassare.

Snart börjar Kickis skift, mer specifikt klockan 16.00 och då börjar hon med att bära mig fram till 18.00 och då ska hon tvätta mig. Får se hur duktigt hon sköter sig idag, annars får jag nog ta ett snack med henne. Jag betalar inte henne för att hon ska slappa.

orkar inte

Sitter i skolan nu, änsålänge har vi haft rätt intressanta ämnen, historia A och psykologi B. Nästa på tur är engelska B och sen svenska B.

Jag orkar inte gå i skolan längre, nu får det ta och bli höstlov snart.

in i drömmarna.

HAHAHAHA Mikka gjorde min kväll nu. Hon påminde mig om Parra! HAHAHAHA.
Jag ska förklara vem Parra är imorgon eller något. Nu ska jag väl lyfta röven över till sängen.


ensamhet är något som gör en tvungen att umgås med sina egna tankar.
fast själv så har man inte så mycket hjärnaktivitet.

visst, bara lämna mig!

Alla bara lämnar mig, går och lägger sig. När jag sitter här och inte alls är trött, fan va dumma alla är.
man kan ju önska, jag vill jag vill.

skoltrött!

Jag är redan skoltrött, är det inte höstlov snart?
Idag tyckte jag att samhälls lektionen var så rolig att jag gjorde ett schema till Kicki ist.
Typ exakta tider för mina toa besök och när hon ska torka mig, snyta mig, massera mig, mata mig, bära mig och ligga med mig.
Fast hon var en riktig besvikelse som personlig assistent, får nog se över hennes anställning på Bluff & Bång AB.


FEEEEST!

På Siris fest på fredag ska jag;
Bonga all öl jag kan hitta
Köra "Sophie sluta" * med alla på festen
Klunka som in i fan* Sophie Sluta är en lek som Sophie Hansson kom på under Valborg 09. Leken går ut på att en Sophie går till någon (helst någon man inte känner) och frågar om de vill leka Sophie Sluta. Om de säger ja ska de ge sin dricka till Sophie och så ska hon klunka tills de säger just "Sophie Sluta".
Jag kan ju säga att den här leken är sjukt effektiv och nästan alla ville leka.

en sista sak.

Dom dumheter du kommer ångra mest är de du inte begick.
Älska mig idag, imorgon är det för sent.


good night.

Nu måste jag verkligen gå och lägga mig. Anton och jag kollade på två filmer vilket jag ångrar nu för jag kommer vara skit trött imorgon.

Det blir väl mest mjukstart denna veckan, det är många nya ämnen som ska presenteras, och jag är som roligast övertrött.

låt mig gå.

you heard me.

Ordförklaring för killar.

Mensvärk - en riktig jävla pungspark som varar i en vecka.

JAAAA!

Nu har mina böner blivit besannade! Anton kom och hämtade pengar gick sedan ut för att köpa pizza, godis, cola och snus! Jag läääängtar tills han kommer tillbaka!

vafan!

någon vill mig ont!

gud | Ser film säger:

oh nu kom mamma med godis tillmig

gud | Ser film säger:

avis ?

sophie säger:

DU SKOJAR!?


GE MIG GODIS!

Jag är så sjukt sugen på godis men har inte duschat sen i fredes så jag vågar inte gå ut. Och såklart kunde det bli värre.

Josefina "Sugar" Kristiansson säger:

Jag har bakat kakor :D

sophie säger:

DU SKÄMTAR MED MIOG VA!?

sophie säger:

VAD FÖR KAKOR!?

Josefina "Sugar" Kristiansson säger:

Kolakakor :D

sophie säger:

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ


vackert stavas Nike Drake

Min svenska lärare nu också lärare i Psykologi B fick mig att uppmärksamma han här.
Underbart!

Nike Drake - "Cello Song"

Inga killar = lyckliga tjejer.

Igår såg vi på If Only (tror jag den hette). Ialf handlade den om en kille som inte uppskattade sin tjej (ovanligt?) och sen dog hon. Och så fick han en andra chans och fick leva om den dagen och helt plötsligt uppskattade han henne och så slutade det med att han dog istället för henne. (värst vad det behövs drastiska åtgärder för att bli uppskattad)

Vi sa att den inte slutade lyckligt, Malins komentar var "Men jag tyckte den slutade lyckligt, killen dog ju!" Sen var vi alla med om att den slutade lyckligt.
Sänder en liten tanke till Egoina, you still rock girl!


gonatti

Nu ska jag sova och väcka Benni som ligger och snarkar i soffan bredvid. Fattar inte varför alla killar snarkar? Har dom mer snor i näsan än oss brudar?varför gör jag såhär mot mig själv?

Hetaste killarna top 10


1. Jesper Anderberg från The Sounds
Jesper Anderberg

2. Robert Pattinson från bl.a Twilight och Harry Potter
Robert Pattinson

3. Travis Barker från Blink 182
Travis Barker

4. Jay från The City
Jay

5. Tyson Ritter från The All-American Rejects
Tyson Ritter

6. Brody från The Hills
Brody

7. Felix Rodriquez från The Sounds
Felix Rodriquez

8. Johnny Knoxville från bl.a Jackass
Johnny Knoxville

9. Justin Bobby från The Hills
Justin Bobby


10. Alex Pettyfer från bl.a Wild Child
Alex Pettyfer

mamma jag är också kändis!

Klicka här för att se intervjun på mig, dock klippte dom bort allt det dumma jag sa vilket var en jävla tur haha! 00.16 är jag med. Mamma nu är det inte bara du som varit med på webbtv! haha


fulltupp

oj vad dåligt jag har uppdaterat men till mitt försvar har det varit fullt upp. Börjat skolan och festat. Såg The Sounds och blev interjvuad av Sydsvenskan webbtv, ska lägga in en länk sen. Igår var det familjen, festade i Malmö och vaknade i Hässleholm bredvid Matte. Och idag har jag varit med om ännu en jävligt konstig dag med tjejerna.

"Vem fan har spytt här? Vem spydde på min parkeringsplats? Vem ska torka upp det?! Vad är grejen Elin?"

Nu ligger jag och kollar på någon spagettiwestern film med Clintan. Såg fram emot en lugn natt med bara mig själv men då ringer en av kusinerna och behöver sovplats till han och en kompis. Dom får dela på Bigs säng.


Kolla in snart igen, ska lägga upp en lista på de 10 snyggaste killarna snart!

rödhårig och pigg.

Sitter i soffan och myser, är jätte rödhårig och funderar på att göra en till smoothie och sätta på en film. Jag kommer aldrig kunna somna eftersom jag vaknade 14.45 idag. Men jag börjar inte skolan förrens 13.00 imorgon och får därmed ta tåget 11.24 så lite sovmorgon blir det allt.
Jag - Kicki dö inte av en hjärtinfrakt nu men jag har beslutat att jag är trött på singellivet och vill stadga mig.
Kicki - HAHA du skojar va?
Dagen efter stod det i mitt horoskop att jag inte skulle ta förhastade beslut och tänka igenom dem noga.


Det är nog meningen att jag ska vara fri. Efter allt så är det så jag trivs bäst.

summer of 09

Denna sommaren har gått så otroligt fort, det känns nästan som jag inte hunnit göra något samtidigt som jag tar med mig många minnen.
Mysiga dagar i husvagnen med mamma
Alla dagar och kvällar i Åhus
K-dagarna
Emmabodafestivalen
Hässleholmsfestivalen
Min födelsedag
Liseberg
Malmöfestivalen
Och alla underbara fester och myskvällar

Som vanligt associerar jag minnen med låtar. Så här kommer min sommar i musik.

Cidinho & Doca - Rap das armas


The bloody beetroots ft Steve Aoki - WARP


Green Day - 21 guns


Kapten röd - ta inga order


Svenska Akademien - Du vill så du kan


Mr Cool - Samlade tankar


Regina Spektor - Rejazz


Bob Hund - Folkmusik för folk som inte kan bete sig som folkDet finns många fler låtar men varje gång jag hör någon av dessa låtarna kommer jag tänka på sommaren 2009. Och det kommer bara vara lyckliga tankar vill jag lova!

Anna Ternheim - ShorelineJag har bara ett futtigt människoliv som jag inte tänker slösa bort på någon
som ändå inte gillar mig lika mycket som jag gillar den.
Det är mitt liv och det ska jag leva till fullo.

ta-hand-om-mig-själv-dag.

Idag ska jag ha en riktig ta-hand-om-mig-själv-dag. Jag har redan varit och solat, promenerat en runda och köpt en massa frukt så jag kan göra smoothies. Jag gör världens godaste smoothies. Snart ska jag färga håret ännu rödare, duscha, göra ansiktsmask och måla naglarna.

börja skolan.

Idag börjar alla här i Hässleholm skolan. Must suck to be you! Fast jag börjar imorgon och jag slutade en vecka efter alla här i Hlm så egentligen är det mest synd om mig.

Jaha det här med att börja skolan igen, man längtar nästan (eller ialf vi som inte haft något sommarjobb) eftersom man nästan klättrat på väggarna här hemma. Man trycker in koden och sätter sin fot innanför skolans portar. Och då ångrar man genast alla känslor som har velat tillbaka dit. Känner mig ännu mindre manad att gå dit eftersom jag börjar 2an även kallat helvettes året. Det kommer bli plugg, plugg, plugg och plugg. Och inte heller någon Berlin resa för min kära kusin och hans vänner söp så mycket att de inte vågar skicka fler dit. Tack!

Men nu ska jag inte vara så negativ, vi får äntligen börja filma och allt det där som gjorde att jag valde denna skolan. Ett år närmare studenten och man får träffa alla oftare. Dessutom har vi en utomordentligt snygg lärare som man kan drömma om lite.
Och jag och min partner in crime ska skrika "LAAAAAAMMKÖÖTT" när de små rädda 1orna går förbi. Det är sånt som förgyller ens vardag.


uttråkad och osocial

Jag är uttråkad, så uttråkad att jag gjorde ett test på facebook om vilken karaktär jag var i Days of our lifes. Jag är till och med så uttråkad att jag hade kunnat se på den jävla såpan.
Ändå loggade jag ut från msn, för jag kände inte för att vara social. Förstår inte hur detta går ihop. Fast det gör det ju inte heller, det är bara jag som alltid försöker förstå allt.

Äh det är ingen fara, jag har mina vänner Coca Cola och Kronan portion här.

sleepover.

Efter Johnossi följde jag med Kicki och Thomas hem. Så köpte vi chips och cola och kollade på Twilight. Vet inte hur många gånger jag har sett den filmen men man tröttnar aldrig. Edward borde stoppas upp så man i all framtid kan beskåda hans skönhet!
Hela dagen idag har jag och Kicki legat och latat oss i soffan framför tvn. Efter det åkte vi in till malmö igen och köpte 15 munkar med choklad på. Så jävla gott.

fem av fem toasters.

Johnossi var riktigtriktigt bra! Dock blev man otroligt irriterad på folk som skulle börja mosha hela tiden. Jag menar moshpit till Johnossi? PINSAMT! Plus att de förstörde typ halva konserten för oss andra.
Och Oskar "Ossi" Bonde är inte nådigt snygg eller så visst. Fyfan, en riktig jävla man det där!Och jag som var minst ett huvud kortare än alla andra stod och hoppade, så står det en tjej bakom mig och så råkar jag hoppa upp i hennes haka. Jag vågade inte vända mig om och se hur det gick.

Imorgon spelar Adiam Dymott men då kan såklart inte jag åka till Malmö. Har redan missat Bob Hund och Markus Krunegård, fast iof så har jag redan sett alla dem. Men på torsdag blir det The Sounds (fast då ska jag inte stå långt fram, har hört att Maja är riktigt äcklig mot publiken och spottar och sånt på dem) och på fredag blir det Familjen.

Gives You Hell


Älskar denna musikvideon av The All-American Rejects.

dacing the whole way home


Miss Li - Dancing the whole way home

Johnossi!

Kom precis hem från Matte. Jag träffade hans avdokat, det var skit coolt.


Idag bär det av till Malmö eftersom Johnossi spelar. Ska möta upp Kicki där, dock tycker jag synd om Josefina som inte kan följa med särskilt när det är hennes favorit band. Men vi ska tänka på dig Fina!
För er som är intreserade av att se Johnossi så spelar dom klockan 20.00 på Parkscenen i Folketspark.

Johnossi - Man must dance 

svar!

Ville om vad betyder tiiep!?:
Tiieepp är en nystavning på the oldschool fjortis word TYP , de ser mkt coolare ut med den stavningen serru.


Jävla fjortisar ska såklart krångla till det. Varför inte skriva typ om det är det man menar? Men tack Ville, nu kan jag äntligen slappna av!

sånt som hänt de senaste 24 timmarna.

Kicki sover i soffan. Plötsligt rusar hon upp och börjar leta efter något. Det visade sig att hon letar efter någon jävla mapp som hon ska ha sina skolpapper i.
Det jag inte kom underfund med var varför hon trodde att den skulle ligga hemma hos mig. Men till hennes försvar hade hon nog inte riktigt vaknat än.
Står i kön till flummride och som ni säkert vet är det vatten under trapporna. Smsar och tänker inte så mycket som vanligt. Plötsligt tappar jag greppet om mobilen och den flyger iväg. Hela händelsen utspelar sig i slow motion framför mina ögon. Som tur var landade den så den fick lite stöd av trappan och stannade kvar där. Han som kollade åkbanden försäkrade mig dock att det hade inte gjort något om den hade fortsatt mot vattnet eftersom han var så himla snabb och hade lätt kunnat få tag i den. Vet inte om jag trodde hel hjärtat på det där..


Och när vi åkte colorado satt det en kille på kanske 12 bast bredvid mig. När jag vänder på huvudet ertappar jag honom med huvudet nästan nere i mitt linne. Och jag försäkrar er om att jag har inte alls några bomber överhuvudtaget, fast han verkade uppskatta dom ändå. Och naturligtvis börjar han flytta närmre mig. Så var jag tvungen att bre ut på det lite och började prata ivirgt med Kicki och Josefina om hur coolt det hade varit att ha sex i den karusellen. Tyckte nästan synd om den lilla killen... Nästan. Och visst hade det varit fett att ha sex i colorado!?


OCH något som verkligen är värt att nämnas är att jag nästan övervann min fobi mot hajar. Vi skulle kolla 3D film, och såklart är det en jävla naturfilm och såklart är det hajar med i den. Visserligen tog jag av mig glasögonen och gömde mig i Josefinas knä. Men bara att jag var i samma biosalong där de visade film på hajar är en stoooor merit för mig. Så creds to me, I fucking rock!

Precis hemkommen!

Hemkommen från liseberg. Faan va awesome det var! Särskilt när man är där med några av de bästa från Lund och Hässleholm, kunde inte bli bättre blandning! Åh jag blir som ett litet barn på julafton, älskar karuseller!
Har åkt allt man kan åka förutom upp svinget eftersom sist jag åkte det var jag inte tillräkligt fastspänd så jag höll på att ramla ut ner för stupet. Såg mig själv framför mig liggandes där nere på marken med hjärnsubstansen rinnandes ur öronen. Nejtack!

Och hotell gasten  gick jag inte heller. Sist jag gick där fick jag astmaanfall för jag blev så rädd och hade inte med mig medicin. Har gått där hur många gånger som helst och varje gång undrar jag varför jag gör det och ändå går jag där nästa gång igen. Men denna gången var Sophie smart!


Så skulle jag egentligen träffat en viss herr men allt fuckade sig med min mobil och så glömde jag den såklart i bussen! Så nu får jag inte den förrens imorgon. Känner mig helt handikappad utan min mobil, det funka vekligen inte!


Nu ska jag, Josefina och Kicki (som redan ligger och sover sött på soffan) gå till sängs. Är helt utmattad efter dagens bravader. Och hes börjar jag bli också.


natti!


datornörd

Varför kan jag aldrig gå och lägga mig när jag behöver sova? Det är som om jag är en öppen källkod och någon har modifierat mig till att inte känna mig trött då det behövs som mest.
Visst lät det som om jag passar in på IT nu, fast det gör jag inte. Jag är till och med dåligast på PS i hela klassen. Stackars Samir som får sitta bredvid mig och hjälpa mig hela tiden.
"Saaaaaaaaaamiiiiir hur gör man ett nytt lager??"


Jag ska ta en ibumetin (jag blir alltid jätte trött av värktabletter) och dricka ett glas mjölk (hatar mjölk men blir trött av det med) och sen ska jag lägga mig och läsa lite. Sen slocknar jag nog ska ni se.

jag har principer.

Vet ni vad jag bestämde mig för imorse, Mintu är inte min grej. Eller det var den inte till klockan 21.00 iallafall.

Gbg here we come

Nej nu är det dags att nanna, upp tidigt imorgon och så bär det av till Gbg och Liseberg!

vad betyder tiiep!?

Snart så smäller jag av! Vad betyder tiiep!?!? Alla människor som är födda efter 93 använder det. Är det typ ett nytt fjortisord eller en förkortning och vad betyder det isf? Jag blir galen av dessa obesvarade frågor.
Likadant är det med den nya trenden som har förpestat mitt blickfång under en längre tid där folk sätter gummisnoddarna på benen ist för i håret.

Vart är världen på väg? När jag var en liten fjortis nöjde vi oss med att säga "daah", "moooget", himla med ögonen och vicka på rumpan. Men nu verkar det bli värre och värre för varje generation.


irriterad

Idag är ingen bra dag, jag är så irriterad på exakt allt och alla. Alla är så jävla mycket i vägen hela tiden och jag flippar snart ur.

Respektlöst!

Gårdagen blev inte alls som förväntat eller gick det precis så som man hade förutspått. I vilket fall som helst är vissa några jävla idioter som inte visar någon som helst respekt för andra människor.
Trots detta hade jag ändå kul eftersom dom bästa var där. När klockan blev mycket fick jag och Linnea skjuts hem av Mattes bror. Väl hemma hos mig märkte jag hur fylle-hungrig jag var och rensade kylskåpet och gjorde nudlar.
Sen satt vi och snackade om massor som jag inte kommer ihåg ett bra tag tills vi däckade.

Idag gick vi och köpte chips, dippa och cola. Den perfekta frukosten! Och nu sitter jag och väntar på thaimat, vilket jag egentligen inte alls vill äta idag.
Imorgon är dagen med stort D, vi ska äntligen åka på vår länge planerade resa till Liseberg!


Oj vad min cam är bra nu i mörkret.. Mina nya heta leggins och armband.

överkokta nudlar och fest.

Nu sitter jag och äter överkokta nudlar, inte ens det kan jag laga! Väntar på att mamma ska komma hem så hon kan skjutsa ut oss till lokalen vi hyrt till kvällen. Sitter och peppar till Kapten Röd. Hoppas kvällen blir som förväntat och jag hoppas inte att jag och Linnea får gå hem.

Kvällens
outfit

gästbloggare Matte

sophie, är kul. /Matte

Matte har verkligen gåvan att uttrycka sig, eller vad säger ni?

Shopping!

Vaknade av att Kixxen ringde och väckte mig. SÅKLART har jag försovit mig så hon får sitta och vänta på mig i två timmar. Men jag bjöd henne på Subway som botgöring. Efter det gick vi till en maskerad butik. Hon prövade en Marilyn Monroe klänning och jag en sånn fransk städerska outfit. Haha, det var riktigt kul. Men efter det var det dags för seriös shopping.
Införskaffade en läderväst, jeans, skit coola leggins, ett randigt linne, en jätte annorlunda kjol, ett nitarmband och en stor rosettklämma.
Sen var det meningen att jag skulle till Lund och säga grattis till Ville men det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Hoppas du förlåter mig!


Sitter hos Mattias nu och ignorerar hans prat. Den killen kan prata och idag ärjag trött. Han försöker bjuda mig på gammal mjölk som nog stått på hans rum i minst några veckor.

oroväckande.

Jag har inte ställt om klockan på den nya datorn än så den visar 11.23 och nu fick jag reda på att den är 4!! Jäklar, och jag som tänkte gå upp i tid imorgon.
Sängen ser oroväckande härlig ut nu faktist.

Förresten kom jag och Ville fram till att oroväckande är ett ord som man kan använda till allt. Det är vårt nya favorit ord.


Gonattinufsan (jag har patent på det ordet så ni vet)

Two birds sitting on a wire.

Regina Spektor - Two Birds


There's nothing I won't understand
I'll belive it all

He came back!

Men Ville kom tillbaka nu. Jag hade kanske fel trots allt. Men Samir du är fortfarande dum!
Kolla in Villes blogg förresten, den är väldigt bra. Innehåller mycket av de jag håller kärt, alltså musik.


alla lämnar mig!

Alla är så tråkiga på msn och lämnar mig för att sova. Eller så blev de trötta på mig. För när jag sa till Samir att jag flätar mitt rövhår så skulle han helt plötsligt sova. Och när jag inte ville cama för Ville eftersom jag ville peta i näsan så skulle han också sova..

Efter shoppingen imorgon blir det kanske en sväng inom Lund för att gratta Ville. Vi är båda lejon och därför rockar vi fett! Så grattis till honom!

jag börjar bli kändis!

http://samair.bilddagboken.se/p/show.html?id=400142941&directlink=1

Han är mitt största fan!

I <3 Fizzy Bubblizz

MUMS!

Jag har en hel hemmakvällspåse full med Fizzy Bubblizz. Åt dom till frukost idag följd av en bit tårta som var över sen min födelsedags fest. Sen åt jag några till lunch också.


KICKI!

Tänkte åka till Malmö imorgon och göra av med pengar eftersom shoppa i hässleholm inte är något att hurra för direkt. Och då tänkte jag att när jag ändå är där kan jag ju träffa min lilla söta Kickilicki. Så imorgon blir det myyys på stan med trummisen. Så tråkigt nu på sommaren för då ses man inte alls lika ofta. Men snart börjar skolan och då jävlar! Och då finns där nya 1or att jävlas med också ;) muhaha!

Ramones

Som ni säkert vet så älskar jag Ramones. Och om ni inte visste det så känner ni antligen inte mig. Men nu är det ju såhär att JC har börjat sälja ramones t-shirts vilket gör mig så förbannad. Därför har jag slutat använda min bandtröja som protest.
Men såklart vill jag ändå använda den, och nu har jag hittat världens snyggaste tisha med tryck på från skivan Road to Ruin som enligt mig kanske inte är det bästa eftersom de inte hade kvar Tommy på trummor. Och jag anser att Ramones var som bäst med alla orginalmedlemmarna eftersom det var då de skapade magi. Men visst var den helt okej, Marky kunde faktist sitt instrument.
Och nu kom jag ifrån ämnet lite men trycket är skit snyggt. Bara det att jag inte kan hitta någon svensk sida som säljer den och jag är nog inte beredd att betala både skyhög frakt och dessutom tull. Någon som vet?

Road to ruin

fjärrkontroll

Jag skulle bloggat om att jag fixat min fjärrkontroll men nu verkar den ha lagt av igen. Mitt liv är över!! Måste skaffa en lång pinne som når till tvn så jag kan byta kanal.

lat dag

åh vilken lat dag jag har haft idag. Sjuukt skönt. Tjejerna kom hit och vi planerade lite inför liseberg. Det finns fortfarande platser lvar om någon vill hänga med. Mellan 200-250 kr kostar det och vi åker på lördag. Hör av er om ni är intreserade.

Nu ligger jag och Mallan och latar oss framför Stolthet och fördom. Den filmen är så vacker.kämpa för mig då!

hemkommen!

Nu har jag kommit hem, ätit och nu är Matte här. Jävla vilken jobbig dag, jobbade från 06.00 - 22.00. Fast jag tjänade ihop en hel del så nu är jag ännu rikare. Shopping i övermorgon hoppas jag på! Handlade inget där, kände att jag skulle gjort av med mer än jag tjänade annars men två flak cider unnade jag mig. Och jag fick en Mintu av Benni så helt tomhänt var jag inte när jag kom hem.

Jag fick födelsedagspresent av Matte också. Jag grät av skratt, en guldig dildo och en snusdosa! Hahahahah! Ni får se bild på den imorgon när det är bättre ljus. Just nu orkar jag inget alls, är helt utmattad.

god morgon

Tänk att jag, Sophie Hansson är uppe nu!! Snart är det avfärd. Är lite nervös eftersom det är så svårt att servera i en trång skumpig buss. Jag kommer säkert spilla eller något sånt. (peppar peppar). Nej jag hoppas gänget som ska till Tyskland kan supa så jag tjänar pengar.
Nu måste jag kila!

Hejhopp!

jubb.

Nu måste jag verkligen gå och lägga mig. Ska upp 5.00 för att åka en tur till Tyskland. Ska servera på bussen och hjälpa till att lasta in allas sprit. Förra gången tjänade jag omkring 3000 på en dag så jag ser fram emot en shopping tur snart med de pengarna, födelsedags pengarna och mitt "studiebidrag". Har fått samma summa av mamma hela sommaren.
Detta har lätt varit den bästa födelsedagen i hela mitt liv, särskilt när man räknar med gårdagens festligheter.

Gonattinufsan

rich bitch

Nu är jag riiiiiiiiiik! Fan vad jag älskar att fylla år!

Jag var tvungen

Var tvungen att testa den inbyggda camen i datorn. Haha!

Haha jag
Detta var verkligen nödvändigt efter gårkvällen. Haha kände mig som en
ny människa sedan.

Grattis till mig!

Gårdagen var bästbästbäst! Kvällen började lugnt med middag med tjejerna. Och efter det började vi göra vid och och sånt. Sedan var festen igång.
Väl ute på festivalen träffade man massa trevligt folk och vid tolvslaget så åkte alla tjejerna extreme fly och så sjöng dom (och alla andra i karusellen) för mig. Jag började gråta för mina vänner är så jävla bra. Då trodde jag inte kvällen kunde bli bättre! Men det kunde den..

Vi gick runt lite och så bestämmer jag, Elin och Kimmy oss för att gå till finjabacken. Inte särskilt hård leggkoll där inte. Så där satt vi och hade det underbart. Och helt plötsligt säger leadsingern i bandet som spelar "Det finns en tjej här i kväll som heter Sophie och fyller år" Fyfan vad chockad jag blev!! Så fick jag ställa mig upp på bänken och så sjöng hela öltältet för mig. Jag var verkligen tomat i huvudet a la Josefina style! Och sen fick jag två gigantiska roser också. Alltså, om jag dött igår, hade jag dött lycklig! Sen fortsatte jag, Anton och Benni festa hemma hos mig.

Tack alla igår, speciellt till mina tjejer! Ni gjorde kvällen helt oförglömmlig! Jag älskar er.

Idag väckte mamma, Tomas och Anton mig och sjöng. Jag kan ju inte direkt säga att jag uppskattade frukosten. Kunde nämligen inte äta. Jag var såååå jävla bakis alternativt en riktigt allvarlig förkylning. Men presenterna var verkligen lyckade! De första jag öppnade var typ en bok, klämma och bodybutter. Och sista paketet jag öppnade var världens minsta sötaste gulligaste dator. Helt underbar!! Jag sitter och bloggar på den nu, det är en Acer Aspire one och jag är helt kär i den!

min gulle dator

ojsan

Haha kollar på My super sweet 16 och jämför med min fest idag. Rätt kul, fast hade inte velat ha en sådan fest. Jag tror vi kommer ha hundra gånger roligare.

varje dag är en fest!

Gårdagen blev väl inte heller som jag tänkt mig på grund av samma faktorer som förra gången. Men idag blir det nya tag och INGEN kan förstöra denna dagen!

Imorgon fyller jag 1 år kvar till vuxen!! Det ska firas idag men käka och sedan förfest hemma hos mig. Precis som förra året går vi sedan ut på hässleholmsfestivalen. Förra året vid 12 slaget åkte vi extreme fly och tjejerna sjöng för mig. Och såklart måste vi ha I kissed a girl.

Nu ska jag bränna en skiva och sen ska jag städa och fixa, mami och Tomas kommer hem idag med.


FEEEEEEEEEEEEST!

Nu sitter vi här, hemma hos mig typ 10 tjejer och festar. Kan det bli bättre? Åh vi tjejer är fete bäst!
Senare blir det att dra ut på hlm-festivalen, vädligt överskattad men fuck de vi ska göra det bästa av det! Man kan inte ha annat än roligt när man är med mina tjejer!
Hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag för det kommer verkligen denna kvällen bli!

stäääääda.

Nu ska jag städa, att vänta med städningen efter att typ 7 tjejer har bott här och festat är egentligen inte alls smart. Fyfan vad här ser ut. Men det är bara att sätta igång.
Snart kommer Henny tillbaka från systemet och så har hon hyrt filmen festival. Jag absolut älskar den filmen! Så då blir det mys. Sen blir det väl lite städning till. Jag känner mig nästan peppad på att städa.
Ikväll är det fest igen och jag ser fram emot det.

Fred ut!


Give me!

En sista sak, Mallan du är skyldig mig sådär 3 toarullar!

ey!


kan inte uttrycka mig bättre än Josefina. "Sophie är gangster".
Jag är gangster
Fuck you och gonatt

såklart.

Gårdagen behöver vi ju inte ens prata om. Vad förväntade jag mig egentligen? Så typsikt mig.

Idag var jag och Josefina och spelade igen på mammas jobb. Det är nog en av de mest härliga känslorna att göra någon glad. Och så fick vi jätte fina blommor. Sedan orkade varken jag eller Mallan festa med de andra eftersom vi båda råkat bli sjuka. Så vi köpte godis, digestive och cola. Och så tände jag ljus och så såg vi på Syskonen Baudelaires olycksaliga liv. Vädligt romantiskt måste jag säga ;)
Sen kom Matte och ja som ni såg i förra inlägget, dödade Oscar..
Så nu håller vi alla en tyst minut för Oscar och ber att han får det bra i flug-himmlen.

Mina kära vänner här i Hässleholm planerar något inför min födelsedag och jag vet inte om jag vill veta vad det är. Man vet aldrig vad dom kan hitta på!

He killed him!

MATTE DÖDADE OSCAR!

partaj!

Sov hos Matte, vi kollade film och käkade popcorn. På morgonen vaknar vi av att hans bror och hans kompisar kommer in och skriker på rummet. Bästa sättet att vakna på! Sen fick jag skjuts hem och så ringde Josefina. Planerade lite inför vår andra spelning på mammas jobb som vi ska ha imorgon. Fast våra telefonsamtal är rätt meningslösa, sitter typ tysta någon kankse börjar sjunga. Haha.
Jaja nu ska jag snart sätta kurs mot duschen och sen är det feeeest! Eller hur mycket fest hässleholmsfestivalen då kan innebära. Men det blir vad man gör det till, inte sant?


Och nu vet jag varför vårt toapapper här hemma tar slut så snabbt. Inga namn men ;)

nudelsoup!

Sitter och kollar på Kung Fu Panda med Mallan. Alltså den filmen slår allt! There is no charge for awesomeness!
De senaste dagarna har jag nog aldrig skrattat så mycket som jag gjort. Mina vänner är fan knäppast i världen. Och det är jag glad för!

Snart ska jag hem till Matte och sova där. Var ju ett tag sen sist.

hejhopp!

vems vibrator är det här?

HAHA min mamma är så jävla skön.
Hon tar upp ett föremål som ligger på mitt bord när hon sitter och pratar med mig och Matte.
- Vems vibrator är det här? (ler sitt lilla luriga leende)
Både jag och Matte bryter ut i asgarv.
- Det är Mattes knopp från hans växelspak mamma. (säger jag mellan skrattanfallen)

vibrator?
                                                     Vibrator?

                         växelspak?
                                       Växelspak?

känns som jag längtar tillbaka.

Sitter och lyssnar på min spelningslista "känns som 2009" och längtar tillbaka. Men nej nu ska vi se frammåt istället.

Saker jag har att se fram emot
Min födelsedag
hässleholmsfestivalen (ser jag kanske inte direkt fram emot)
malmöfestivalen
liseberg
Green Day i Köpenhamn
Johnossi på Mejeriet
THAILAND

Jag tog inga bilder vilket jag nu ångrar en hel del, fast har blivit taggad en hel del på ansiktsboken. Fast dom bilderna får ni inte se. Hittade dock två stycken fina på mig och Josefina.

Josefina och jag.
Josefina och jag första dagen.

Josefina och jag
Älskar denna bilden. Jag och Fina fick ett jävla skrattanfall och (kommer
inte ihåg vems bild det är) lyckades frånga the moment.

natti

Nu ska vi sova efter vårt lilla äventyr. Minst sagt spännande, något står inte rätt till. 
Imorgon ska jag äntligen få träffa Matte. Måste faktist erkänna att jag saknat honom lite grann sådär.

Gonattinufsan

Ma bitches!

Mina kompisar är dumma i huvudet. Fast jag älskar dom ändå. Nyss visade Mallan och Henny sexställningar för mig och Linnea. Linnea började kräla över mig och Henny la sig över. Bröt nog mellan 5-6 revben.
Och Malin fisar låter som dom är blöta enligt Linnea.

Det är ett under om jag överlever denna natten.

gästbloggare malls! :)

Malin och Sophie börjar nu officielt spara pengar till nästa sommars festivaler ;)

Vi hoppas på besök på:
Siesta!
Peace and love.
Hultsfred, probably!
Emmaboda (Y)
Way out west.


TOPPEN!! (Y)
Nästa sommars festivaler ska avnjutas med  mys, sprit, go musik och trevligt folk! Sommaren kan inte bli mer toppen än med massa festivaler!
Jag älskar festival livet!
med dom orden och en liten bild avslutar jag malin mitt inlägg i sophies blogg! (Y)

Mallan och jag

Malin


Guess what, I'm not a robot.

Vill tillbaka! Så underbart, där fanns inget förflutet, ingen framtid och inga problem.

Samir visar sina paint skillz

Otroligt vacker bild på mig & Samir.
Jag & Samir

äntligen

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och lagt in en bild på min nya frisyr. Jag är jävligt nöjd faktist. Fast håret är mycket mycket ljusare nu, ska snart sätta i en röd toning igen, när jag har pengar.
Jag

sova!

Ligger hemma hos Henny nu med Mallan och kollar film. Kommer nog somna när som helst är så sjukligt trött. Men det går inte för sig för jag ska upp tidigt imorgon. SEN får jag sova. Läängtar.

Vill tillbaka till emmaboda, jag hade lätt kunnat leva så varje dag. Det är nog den ultimata livsstilen förtom för levern då såklart.


DUSCHA!

Nu ska jag duscha, åh det kommer bli så jävla skönt. Och sen drar jag till källaren och träffar tjejerna. Har ju saknat dom jätte mycket! Kommer nog inte vara där så länge. Ska upp tidigt för att åka till kstad. Glömde min tandställning så jag ska få en ny. 500 kr hejdå!

hejhopp!

oh boy you make me feel so

Miss Li - Oh boy

känns som Emmabodafestivalen!

Kom nästan precis hem. Det första jag gjorde var att sätta mig på toaletten. Och där satt jag sedan i minst en halv timme och bara njöööt av att äntligen sitta på en riktig toalett som inte luktar bajs, urin och spya. Snart ska jag ställa mig i duschen och där ska jag stå, sitta, stå på händer och kanske till och med hjula i minst en timme. Och sen ska jag sova, har väldigt mycket sömn att ta igen.

Emmaboda var helt jävla underbart. Eller ja torsdagen räknas väl kanske inte, körde lite för hårt. Aldrig mer ölbong!! Haha! Men de andra dagarna var helt underbara. Det var riktigt härligt att campingen och festivalområdet satt ihop så man kunde ta med sig sin dricka och sånt till konserterna och man behövde inte gå alls långt. Det bidrog till att man såg många fler band än vad man gjorde på Siesta.
Vårt camp var helt underbart. Vi var jätte många redan från början och sedan joinade fler och fler. Tillsist var det nog omkring 15 tält i en ring. Tack allihopa för 4 kopiöst underbara dagar!

Dessa banden lyckades jag se;
Parken
Bob Hund
2manydjs
The bloody beetroots
Detektivbyrån
florence valentine
Does this offend you, yeah? (jätte besviken att de inte spelade Let's make out)
Markuns Krunegård (helt underbar!)
Miss Li (så otroligt mysig)
Svenska Akademien
Marina and the diamonds (det bästa live framträdandet jag sett förutom Anti-Flag. Sjukt underbart gullig tjej. Började nästan gråta när hon sjöng I'm not a robot)


Denna låten med The bloody beetroots gick på repeat hela festivalen i vårt camp. 1,2 woop woop!

RSS 2.0