Hämnden är ljuv!


Mossagårdsfestivalen

Festivalen var förresten skit mysig. Väldigt mycket hippie och väldigt mycket eko. Så fort vi satte fötterna på campingen kände man den söta lukten från majja. Vi käkade eko mat och drack eko dricka hela helgen och såg några skööna band.

Tingsek (underbart, mysigt och härligt)
Motoboy (Som tydligen önskar att han luktade häst. Vi tog bild med honom och han luktar verkligen inte häst)
Strindberg som Tortyr (vem sa att punken var död?)
Helt Off + Tingsek (Timbuktu skulle egentligen varit med men hade fått åka till sjukan för att operera blindtarmen.)
Janne Shaffer (Vet inte hur det stavas men rätt häftigt att han är en av världens bästa gittarister.)

Vi började kolla på Di Leva också men han var alldeles för jobbig. Han sa "frukta inte" och slängde sedan ut frukt till publiken. Jävla kvinnoförtryckare.

Top Gun

Vi såg Top Gun för någon dag sen. Tydligen är alla killar jätte biffiga och insmorda i olja på stranden. Här i Sverige får vi nöja oss med beniga vita killar med solskyddsfaktor på näsan.

Men vem sa att livet var rättvist?

Mossagårdsfestivalen here we come

Betalade Alanya resan igår, sedan stack vi på en spontan tripp till Mellbystrand. Fyra tjejer, en husvagn, musik, cider, snusk och pizza. Bättre blandning kunde det inte bli.

Imorgon drar jag på festival, en festival räcker verkligen inte om året så detta blir perfekt. Jag ska se Moto Boy, Helt off + Timbuktu, Strindberg som Tortyr, Deathrow Jacks, Di Leva, Bob Hansson och festa med Lilja Crew.
Eftersom jag är skribent för deras festival tidning, hjälpt till med marknadsföringen och tipsat om artister får man biljetten gratis vilket verkligen behövs vid den här tiden.

häng inte läpp lilla vän

Råkar armbåga Kompis på fisken.

Kompis: AAAJ! Nu kommer jag få fläskläpp!


jag visste det

Jag: Tänk att du har körkort nu älskling! Det känns så vuxet och stort.
Matte: JAA
Jag: Ja nu är du stora flickan
Matte: Japp

liten stund senare

Matte: VAFAN SA DU


snälla vänner

Josefina! om It's getting old:

Kommenterade*

 

 

 

Josefina! om It's getting old:

Jätte kul skrivs som jättekul. Annars särskrivning
Ja ni ser ovan. Linnea ringer och väcker mig tidigt på morgonen. Tydligen är det inte bra att "sova bort hela sitt liv".
Henny har en härlig vana att slå, killa och peta. Pannslag och liknande är inte heller ovanligt bland tjejerna.

Varför bytar jag inte umgängeskrets är frågan, varför?

Tro det eller ej men tyvärr älskar jag faktiskt alla mina vänner. Och imorgon ska jag och Henny in och betala Alanya resan som snart går av staplen med underbara tjejer! Det kommer bli fest fest fest fest. Vem är sola och sova undrar jag?


We no speak americano

Jag vet att jag är sen, men denna låten är så jävla skön! Spelats hela veckan. Videon är inte helt fel heller, älskar killen som spelar Ukulele (stavning?). Han är söt.


liseberg?

Har ju helt glömt bort att berätta en kul grej. Det vart ju fest som fan i onsdes. Sen vaknade jag ju åh så tidigt på torsdagen för att ta mig till skolan. När jag vaknar ser jag dock att jag hade ett Lisebergsband runt handleden.


Jag är ganska säker på att jag inte var på liseberg i onsdes, och om jag nu inte var det så varifrån fick jag bandet? Och hur fan fick jag på det runt handleden?
Jag fick köra samma grej som dom i Baksmällen, vad kommer jag ihåg senast? för att sedan arbeta mig bakåt. Har dock ännu inte kommit särskilt långt.


Det hände en ganska snarlik sak på siesta förra året, men den kan jag inte dra här. Den historien är aldelles för grov. he he


It's getting old

Hej B! Ja du har verkligen varit saknad. Min trogna läsare.Josefina komenterade mitt inlägg om mutantpinnarna med att påpeka att de var längre än mig. OKEJ, vi säger såhär Josefina. Jag har en super fin bild på dig som inom kort kommer läggas upp här. OCH VI HAR FATTAT, SOPHIE ÄR KORT OCH DET ÄR JÄTTE KUL. PUNKT.

It's Jason bitch

Fredagen den trettondes soundtrack borde låta något i stil med det här:
"Jaaaaasooon Derrrrroooolooooo, Everybody is looking for revange eeeyooooo"


Det bästa i hela filmen är när man tror att Jason är död, nerslängd i vattnet. Så helt plötsligt flyger han upp genom bryggan a la Stålmannen pose. Oväntat, men åh så kul.

krypigt

Fast det hände faktiskt en rolig sak under dagen. Kikksen känner något krypa på axlen. Hon slår iväg det, tror hon. Helt plötsligt känner hon något i BHn. Krypet hade kommit in i hennes BH. Helt panikslagen sitter hon och trycker på bröstet. Jag sitter och skriker (så bra jag kunde p.g.a bakisheten) "släpp ut bröstet! Ta ut bröstet!" Men hon vägrade. När krypet ramlade ut såg vi vilket äkligt, gigantiskt monster det var.
Jag tyckte nästan synd om henne.


Fyfan vilken dag

Tvungen att gå upp vid halv 8 jäätte bakis, borsta tänderna och sätta på mig första bästa kläderna jag hittar.

Gå till tåget där det såklart sitter en gubbe bredvid mig som stinker sprit, höll på att klökas. Sen däckar jag och tågvärden får slå på mig för att se min biljett.

Åker till skolan, går ut med alla 2orna för att grilla, spela brännboll och fotboll. Lärarna skrattar åt mig och min bakishet. Mina ben börjar klias så mycket att jag får panik, feta utslag över hela bena.

Åker in till stan för att äta pizza, men där var det fullt. Börjar nästan gråta. Dock slutade det lyckligt på Viggos med en gigantisk Vitlöks viggoburgare.Sen har jag slöat i soffan med Matte resten av dagen. Han var till och med så snäll att han köpte djungelvrål till mig. Inte varje dag det händer.


Mutantpinnar!

Glömde berätta om något sjukt! Vi öppnade ett paket saltapinnar, inte särskilt ovanligt eller så. Men när vi tar upp varsin pinne ur förpackningen blir alla sjukt chockade. Mutantpinnar! Verkligen jätte stora var dem.

Försökte ta lite bilder för att demostrera hur stora dom var, men bilderna gör dem inte rättvisa!Bajs & Jos

Igår lästa jag KnivLisas blogg. Hon hade blivit vän med en kille på facebook som heter Bais Ojos!!!! HAHA Bajs & Jos.

Så jag var ju tvungen att lägga till honom också. Satt igår och skrattade tills jag grät för mig själv. Sen kollade jag på klockan och fick belägg för min dåliga humor.

Fast idag, tycker jag fortfarande det är lika kul.

nu är det party!


Och mina strumpor matchar, inte

slappedag

Jag ångrar inte en sekund att jag bestämmde mig för att skippa fotbollsturneringen på Lomma Beach för att istället ligga och lata mig hela dagen. Tjejerna anslöt sig senare och vi kollade på Fjorton Suger, Emil i Lönneberga och Linas kvällsbok. Linnea hade tagit med sig chips, dippa och cola vilket inte var helt fel.


Nu börjar dom spekulera om vad som finns i min väska här hemma. Ni vill inte ens höra om deras vilda gissningar. Varför skulle jag springa runt med en mini vibrator i väskan? Mamma måste tro att jag är helt över kåt av mig.

ligga?

Hela dagen har Kikksen haft problem med att hennes gylf bestämmer sig för att släppa in luft. Hon tycker det är en plåga.
Jag är dock utav en annan åsikt. Det måste vara ett tecken. K behöver helt klart få ligga mer, till och med hennes byxor känner av hennes behov av manligt organ.

Dags att diskutera Gaza konflikten

"Vore det passande att planera in ett telefonsamtal nu för att diskutera Gaza konflikten?" undrade Josefina. Jag svarade att det skulle vara angenämt och att det lämpade sig utmärkt och att det vore mest komfortabelt för båda parter om detta skedde över hemtelefonen istället för att använda sig av mobiltelefoni.För att slippa missförstånd, Gaza konfilkten är ett kodord för snuskigt, tjejigt, elakt skvaller. Såklart.

THE julklapp

Matte:

Jag fick en julklapp en gång från min kompis. Det var en låda som jag skakade för att komma fram till vad det var. Han sa att den var ömtålig och inte fick skakas. Det var ett litet hål i lådan, och i lådan visade det sig att det var en hamster. Den fick heta Gnagget. Dessvärre hade jag ingen hamsterbur, så jag gick 800 kr minus av den julklappen. Jag kunde ju inte precis slänga den, när jag fått den i julklapp.

Det va party!

Igår vaknade jag vid 5, gick hem och tog ut min kära bil som jag tyvärr inte får köra själv. Linnea fick bli chaffisen och vi körde runt i hela Hässleholm. Med cabben nere spelade vi sjukt hög musik och sjöng högt och falskt med i Spicegirls - Wannabe. Våra härliga stämmor ekade över hela stan.
Det var härligt, lyckligt och alldeles alldeles underbart.
Det var party!

Idag är det inte så mycket party, hemskt väder. Dessutom "glömde" skolan informera oss om sovmorgonen vi tydligen har halva dagen idag. Så vad gör man? Spotify & Facebook. Helt onödigt, varför åker jag inte hem är frågan.


Jag snodde bilden av Elin, jag är en tjuv. Detta är ialf min älskling.

Balkongmys, vin, stek och rapar.

Middag och fest igår med Samirs vänner vilket var oerhört trevligt. Planen var att vi bara skulle dricka någon cider men det slutade med att jag och Samir delade på 3 liter vin. Sen åkte vi hem, askalas till Josefina som fick bädda ner oss.

Idag har det varit balkongmys med vin och stek inkulderat med Henny. Sen mötte vi upp tjejerna och åt på uteserveringen på Casablanca. Jag som är så uppfostrad glömmer bort att vi är på resturang och lägger värsta rapen.
Men det var mysigt.det ljuva singellivet

Vilken underbar terapi dag med Josefina jag hade. Satt på uteserveringen och spanade killar. Vi synade dom från topp till tå. "Han hade funkat med en plastpåse över huvudet". Nej men solen lockar verkligen fram snyggingarna och sommarpilskheten sätter fart.

Jag ska lära Linnea hur man njuter på riktigt av det ljuva singellivet, efter det kommer hon aldrig vilja ha pojkvän.

summer of 10

Fick IG besked i matte idag, det var tungt. Visserligen är det bara ett prov jag behöver göra på ett kapitel när jag kommer tillbaka, men ändå. Josefina tog i alla fall ut mig på terapishopping, italiensk chokal tårta på Nesta och sen solning vid Domkyrkan. Det hjälpte verkligen!
Sen slog jag mig ner på perrongen när jag väntade på tåget och solade. En del arga blickar fick man av stressade pendlare men dom sket jag fullständigt i.

& Nu är det fan sommar, till och med jag har visat benen idag. Jag som älskar svartastrumpbyxor.


RSS 2.0