Vi skrynklade ihop arbetet och kladdade lera på det.

Fyfan var vi kämpade idag i skolan för att få klart vårt produktions arbete till företaget. Vi ville hålla dead line, skriva ett bra arbetet samt uppfylla kraven om att det skulle vara snyggt och kreativt.
När vi är nästan klara kommer läraren och frågar "Tycker ni det där ser snyggt ut? Det är ju skit tråkigt!" Så det blev att ladda ner lite typsnitt och sådant.
Och såklart blir allting fel, framsidan får vi göra om hundra gånger och allt gick skit. Och när vi äntligen, äntligen blir klara så sätter jag och Kicki igång med att skrynkla ihop alla sidorna på arbetet och sedan kladdade vi in dem i blöt jord. Det skulle ju vara rock n' roll!

När vi lämnade in arbetet till slut sa vår lärare "Fan vad glad jag blir, det är det här som är kreativitet! Det är riktigt konstnärligt! Äntligen någon som fattar och kan think outside the box!" Så det blev riktigt lyckat! (kanske inget tips att pröva om ni har tvättäkta konservativa tråkiga lärare)



Synd att de andra lärarna aldrig skulle acceptera ett sådant arbete, det var så jäävla kul att bara skrynkla, ta sönder och skita ner ett arbete som man verkligen slitit med.

Vad tycker andra?

Lämna ett litet spår här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Jag tycker:

Trackback
RSS 2.0